COVID-19-Variant Svindel Avslørt: Hvorfor Vil De Ikke Fortelle Deg Hvilken Variant Du Er Smittet Av

13. September 2021

Du har ikke lovlig lov til å vite hvilken variant som ga deg COVID-19 , selv om det er Delta . Det finnes ingen for noen variant av Covid, og ingen noen steder planlegger å lage en. Det er en åpen svindel mot og hvorfor de ikke vil fortelle deg hvilken variant du er infisert med.

De fleste mennesker med COVID-19 i USA er lovlig forhindret i å vite hvilken variant som infiserte dem.

covid 19 variant svindel avslørt

Det er fordi sekvenseringstester må være føderalt godkjent for at resultatene skal bli offentliggjort til leger eller pasienter, og de fleste er ikke ennå.

Laboratorieforskere sier at prosessen med å validere testene for godkjenning er for kostbar og tidkrevende.

Sam Reider, en musiker fra San Francisco, fikk en telefon fra California Department of Public Health i juni, rapporterte Business Insider.

Selv om han var fullstendig vaksinert, hadde Reider nylig testet positivt for COVID-19 etter å ha undervist i på en sommerleir. Helseavdelingen ba ham om å ta en ny test på en lokal Kaiser Permanente.

Reider antok at det var fordi myndighetene ønsket å finne ut om han hadde en Delta -infeksjon. Også han var nysgjerrig – men da han fikk testresultatene tilbake, ble han overrasket over å høre at leger ikke kunne gi ham noen informasjon om varianten hans.

“Da jeg fikk oppfølgingen fra Kaiser, sa de at det var positivt, men de hadde ikke informasjon om sekvensering,” sa Reider til Insider. Det “føltes rart for meg”, sa han.

Flere juridiske barrierer forhindret Reider og legene hans – så vel som nesten alle amerikanere som har testet positivt for – fra å vite hvilken variant som var skylden.

Centers for Medicare and Medicaid Service (CMS), som fører tilsyn med reguleringsprosessen for amerikanske laboratorier, krever at genom-sekvenseringstester godkjennes føderalt før resultatene kan avsløres for leger eller pasienter.

Dette er testene som tar opp varianter, men akkurat nå er det lite incitament for laboratoriene å gjøre jobben for å validere disse testene.

“Jeg tror ikke det er mye motivasjon, helt ærlig, for å få det til,” sa Kelly Wroblewki, direktør for smittsomme sykdommer i Association of Public Health Laboratories, til Insider.

Så langt, sa Wroblewki, er mer enn 50 offentlige laboratorier i USA i stand til å sekvensere koronavirusprøver for å oppdage varianter.

Men hun kjenner ikke til noen laboratorier som har fullført valideringsprosessen for å få føderal godkjenning.

“Prosessen med å validere en neste generasjons sekvenseringstest er belastende,” sa Wroblewki. “Det tar mye tid. Det krever mye data. Det krever mange ressurser.

Og tingen med variantene er at varianter av bekymring og interesse er i stadig endring, så du må gjøre en hel validering hver gang du har en variant. ”

Validering av en test for en enkelt variant kan ta uker til måneder, la hun til.

I mellomtiden, ifølge toppvirolog, genererer massevaksinasjonskampanjer på bakgrunn av høye infeksjonshastigheter optimale forhold for avl av enda mer smittsomme Sars-CoV-2-varianter.

Dessuten har CDC opphevet bruk i nødstilfeller autorisasjonen er gitt til RT-PCR for COVID-19 testing .

Mange domstoler rundt om i verden har bestemt bruken av RT-PCR for påvisning av SARS-COV-2 som upålitelig og rett og slett uredelig.

En  portugisisk lagmannsrett har avgjort at PCR -tester er upålitelige  og at det er ulovlig å sette personer i karantene utelukkende basert på en PCR -test.

På samme måte har den  østerrikske domstolen bestemt at PCR-tester ikke er egnet for COVID-19-diagnose, og at lockdowns ikke har noen juridisk eller vitenskapelig grunnlag.

Deretter avslørte et østerriksk parlamentsmedlem mangelen på regjeringens COVID-19-tester ved å demonstrere i parlamentet hvordan et glass  Coca Cola testet positivt for COVID-19 .

Til og med Verdens helseorganisasjon (WHO) tok en u-sving  og endret PCR-testen, og advarte eksperter om ikke å stole utelukkende på resultatene av en PCR-test for å oppdage koronaviruset.

Som  GreatGameIndia  rapporterte tidligere, kastet standard coronavirus -tester et stort antall positive tilfeller daglig. Disse testene er utført på grunnlag av  defekte WHO -protokoller  som også ble designet for å inkludere falske positive tilfeller.

Dette faktum om  falske positiver av PCR -tester  ble først notert offentlig av Dr. Beda M. Stadler, en sveitsisk biolog, emeritusprofessor og tidligere direktør for Institute of Immunology ved University of Bern.

Tidligere ble  WHOs testprotokoll til og med avhørt av Finlands nasjonale helseforetak . WHO hadde oppfordret land til å teste  så mange pasienter som mulig  for koronavirus.

I en oppsiktsvekkende avsløring avviste Finlands helsesjef for helse, Mika Salminen, WHOs rådgivende, og sa at WHO ikke forstår pandemier, og at deres Coronavirus -testprotokoll er ulogisk og ikke fungerer.Vi Bør Alle Være Bekymret For FNs Toppmøte Om Matsystemer: Kampen Om Matens FremtidForrige Innlegg

Relaterte Artikler

bombshell 900 sider med topphemmelige dokumenter avslører hvordan pandemien var planlagt

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Bombshell: 900 Sider Med Topphemmelige Dokumenter Avslører Hvordan Pandemien Ble Planlagt

HAF13. September 2021

hjertebetennelse hos tenåringer eksploderer over oss etter at fda godkjenner injeksjoner

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Hjertebetennelse Hos Tenåringer Eksploderer Over USA Etter At FDA Godkjenner Injeksjoner

HAF12. September 2021

søksmål 220 000 militærtjenestemedlemmer sier nei til bidens tvungne covid -injeksjoner

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Rettssak: 220 000 Medlemmer Av Militærtjenesten Sier Nei Til Bidens Tvungne Covid -Injeksjoner

HAF12. September 2021

medlemmer av kongressen og deres ansatte er unntatt fra biden's vax mandat

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Medlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte Er Unntatt Fra Bidens Voksmandat

HAF12. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.