200 000 uvaksinerte militære medlemmer nektet midlertidig besøksforbud som kommandører truer de som nekter COVID-19-vaksiner

Pfc. Shaniah Edwards, Medical Detachment, forbereder seg på å administrere Moderna COVID-19-vaksinen til soldater og flyvere ved Joint Force Headquarters, 12. februar 2021. (US Army National Guard foto av Sgt. Leona C. Hendrickson- kilde .)

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Flere militære medlemmer fortalte Health Impact News i dag at deres sjefer tvinger medlemmer av enheten til å få COVID-19-skuddet I DAG (7. september 2021) eller møte konsekvensene av å være ulydig mot en direkte ordre.

Ett medlem uttalte at da de gikk forbi det lokale apoteket i et apotek, var det mange militære medlemmer som sto i kø for å få skuddene i dag, redde for konsekvensene hvis de ikke gjør det.

Og dette er til tross for at militære tjenestemenn offentlig sier at tjenestemedlemmer fortsatt har 2 til 3 måneder å følge, ifølge Military.com.

Sjømenn og marinesoldater har 90 dager på seg til å bli vaksinert eller bli straffet

2. september 2021
Military.com  | Av Konstantin Toropin

Sjømenn og marinesoldater har nå 90 dager på seg til å vaksinere seg mot COVID-19 eller risikere å være ulydig mot en lovlig ordre, et brudd på den enhetlige kodeksen for militær rettferdighet, sa de maritime grenenes øverste ledere i en  rekke  meldinger som ble  utgitt  tirsdag og onsdag.

Flyfolk har mindre enn to måneder på å bli fullstendig vaksinert

7. september 2021
Military.com  | Av Stephen Losey

Departementet for luftvåpenet har satt en stram frist på to måneder for tropper med aktiv tjeneste å bli fullstendig vaksinert mot COVID-19. De som ikke får skuddet i tide kan bli straffet i henhold til Uniform Code of Military Justice.

Airmen og Space Force Guardians må være fullstendig vaksinert-inkludert en to ukers periode etter et siste skudd-innen 2. november, sa flyvåpenet i en pressemelding fredag. Air National Guardsmen og reservister har frem til 2. desember.

Tilsynelatende følger de militære befalene sin egen tidsplan, uavhengig av hva de forskjellige grenene sier offentlig.

Lovgivere i det amerikanske representanthuset har nå foreslått lovverk som skulle forhindre militæret i å utdele ærverdige utslipp for tjenestemedlemmer som nekter COVID-19-vaksinen.

Lovgivere prøver å forby uærlig utslipp for tropper som nekter obligatoriske COVID-19-vaksiner

2. september 2021
Military.com  | Av Travis Tritten

Huslovgivere har støttet lovgivning som forbyr uærlig utslipp for tropper som nekter COVID-19-vaksinen, ettersom marinen ga sjømennene 90 dager til å få skuddet denne uken, og hæren og luftvåpenet var klar til å håndheve sine egne rutetider torsdag.

Lovgivning sponset av rep. Mark Green, R-Tenn., En hærveteran, krever bare ærefulle utskrivninger for alle som er skilt fra militæret fordi de nekter å bli vaksinert. Det ble lagt til lovforslaget om forsvarlig autorisasjon for 2022, vedtatt av House Armed Services Committee torsdag.

“Ingen amerikanere som rekker opp hånden for å tjene nasjonen vår, bør straffes for å ha tatt en svært personlig medisinsk beslutning,” sa Green i en uttalelse etter komiteens avstemning.

Tjenestemedlemmer forteller imidlertid til Health Impact News at dette er det noen av dem blir truet med, uredelig utslipp, mens andre har sagt at de har blitt truet med nedbrytning og blitt avskåret fra å melde seg på nytt.

Rettssystemet unnlater igjen å beskytte innbyggernes konstitusjonelle rettigheter ved å nekte 200 000 uvaksinerte militærer et midlertidig besøksforbud

Kretsdommer Raymond P. Moore nektet tjenestemedlemmer en TRO mot obligatoriske COVID-19-skudd, og stolte på den kriminelle CDC over ekspert vitnesbyrd fra leger. Bildekilde .

17. august 2021 anla to militære medlemmer søksmål i forbundsdomstolen i delstaten Colorado, og hevdet at de representerte 200 000 tjenestemedlemmer som ikke var vaksinert for COVID-19, men at de tidligere hadde fått COVID-19 og kom seg, og at det derfor ikke var behov for å bli vaksinert mot COVID-19, ettersom de hadde “naturlig immunitet.”

24. august 2021 utstedte forsvarsminister Lloyd Austin et memorandum for “SENIOR PENTAGON LEADERSHIP COMMANDERS OF THE COMBATANT COMMANDS DEFENSE AGENCY AND DOD FIELD ACTIVITY DIRECTORS” som uttalte:

Jeg pålegger derfor sekretærene for de militære avdelingene å umiddelbart begynne full vaksinasjon av alle medlemmer av de væpnede styrkene under DoD-myndighet på aktiv tjeneste eller i Ready Reserve, inkludert nasjonalvakten, som ikke er fullstendig vaksinert mot COVID-19. ( Kilde .)

31. august 2021 la Todd Callender, advokat for de militære saksøkerne, inn et forslag om et midlertidig besøksforbud (TRO) for å stoppe dette direktivet fra å bli håndhevet, som ble hørt av dommer Raymond P. Moore, som deretter nektet TRO 1. september 2021.

Saksøkerne hadde sakkyndig vitnesbyrd fra en erklæring fra Dr. Peter McCullough , der de sa at “mennesker som har de naturlig dannede antistoffene som følge av å trekke seg og komme seg etter viruset” ikke bør vaksineres fordi “det vil gjøre mer skade enn godt.”

Dommer Moore avviste vitnesbyrdet og bevisene fra saksøkerne, fordi det var i strid med det CDC uttaler.

Men saksøkerne ignorerer alle motstridende meningsbevis, inkludert åpenbart relevant veiledning fra Centers for Disease Control and Prevention (“CDC”) som anbefaler vaksinasjon uavhengig av om en person allerede har hatt COVID-19 fordi forskning ennå ikke har vist at mennesker er beskyttet når de blir friske fra viruset.

Se Ofte stilte spørsmål om vaksinasjon mot COVID-19, CDC-nettstedet, https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/faq.html (sist besøkt 1. september 2021).

Retten er ikke tvunget til å se saksøkernes bevis i et vakuum eller et ekkokammer. Som et resultat er bevisene som saksøkerne siterer, kombinert med deres utokumenterte insistering på deres egen naturlige immunitet, utilstrekkelige for å etablere en klar og utvetydig rett til en TRO under omstendighetene i denne saken. ( Les hele oppfatningen her .)

Igjen, å forvente lindring fra COVID-19-vaksinatmandater fra rettsvesenet er bare ikke rimelig. Systemet er rigget. De vil sitere CDC, Anthony Fauci og en hel rekke andre korrupte offentlige etater og ledere for å nekte fakta og holde COVID-19-fortellingen i gang som kommer farmasøytisk industri og deres Wall Street-milliardærer og bankfolk til gode.

Rettsvesenet jobber for disse Wall Street -milliardærene og bankfolkene, ikke for publikum.

Massesvikt er det som trengs nå, og selv om det er tegn på at de i politiet og andre offentlige etater nå danner grupper som skal motstå (Se: Politi, brannmenn i LA Form Group For Resist Vaccine Mandates , for eksempel), hvor er de militære befalene som tar seriøst eden de tok for å beskytte dette landet og innbyggerne deres ??

Et av de militære medlemmene som Health Impact News korresponderte med i dag skrev:

Så mye som jeg verdsetter uniformen min, tiden min i tjeneste og slåss tilbake mot slike åpenbare maktmisbruk, kommer jeg mer og mer til erkjennelsen av at dette er den nye verdensorden, for å si det sånn.

Disse vaksinene forsvinner ikke, uansett hvor lenge eller bittert vi bekjemper dette i domstolene.

Det er på tide å be systemet om å gå **** selv og begynne å finne ut hvordan vi best kan ta vare på oss selv og våre familier utenfor systemet.

Vår militære ledelse har ingen bekymring for vårt velvære, og de har gjort det klart at de vil straffe dem som ikke kan se ting fra deres perspektiv.

Jeg meldte meg på for å forsvare grunnloven og friheten, og nå er min militære ledelse innstilt på å krenke begge deler. Jeg er ikke lenger interessert i å tjene landet mitt i denne egenskapen. Det er på tide å gå mens jeg fortsatt kan gå til døren.

Relatert :

Militære medlemmer dør og lider lamslående effekter av vaksinasjoner mot COVID

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

COVID-19 Bioweapon Injection Casuals List

Foruten fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Legg igjen en kommentar