Hvordan COVID-19-vaksine induserte spike-proteinendringsceller i hjertet ditt som forstyrrer den vanlige funksjonen

8. september 2021

Ifølge en ny studie kan COVID-19-vaksinen indusert piggprotein forandre celler i hjertet ditt og forstyrre den vanlige funksjonen.

Hvordan COVID-19-vaksine induserte spike-proteinendringsceller i hjertet ditt som forstyrrer den vanlige funksjonen

Forskere har funnet en forbindelse mellom visse hjerteceller og piggproteinet til SARS-CoV-2, viruset som forårsaker . MRNA-vaksinene forteller cellene våre å lage lignende piggproteiner som finnes på overflaten av SARS-COV-2-viruset.

Dette piggproteinet ser ut til å forandre celler i de små blodårene rundt hjertet og forstyrre deres vanlige funksjon.

Pre-print studien (les nedenfor) ble presentert på European Society of Cardiology Congress og viser at piggproteinet binder seg til celler som kalles pericytter.

Disse cellene strekker de små karene i hjertet så vel som andre steder rundt menneskekroppen. Når bindingen skjer, begynner pericyttene å frigjøre kjemikalier som forårsaker betennelse i organet.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e -postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg via e -post.

Epostadresse

Abonnere

I studien tok teamet små karceller fra hjertet og utsatte dem for piggproteinet. Proteinet brukes av viruset til å feste seg til cellene.

Når virusets posisjon er sikret, smelter viruset sammen med cellemembranen og frigjør dets genetiske materiale. Dette høyjakker det cellulære maskineriet, som begynner å replikere viruset, som deretter bryter ut og sprer seg til andre celler.

“Denne mekanismen har potensial til å spre celleskader og organskader utover infeksjonsstedene og kan ha viktige kliniske implikasjoner.

For eksempel, hos pasienter med forstyrret endotelbarriere og økt vaskulær permeabilitet på grunn av underliggende sykdommer, som hypertensjon, diabetes og alvorlig fedme, kan S -proteinmolekyler lett spre seg til PC -kammeret og forårsake, eller forverre, mikrovaskulær skade, sier forfatterne. skrev i avisen.

“Blokkering av CD147 -reseptoren kan bidra til å beskytte vaskulaturen til de mest sårbare pasientene mot infeksjon og sikkerhetsskade forårsaket av S -proteinet.”

Hvis piggproteinet alene er i stand til å påvirke cellens oppførsel, er det bekymringsfullt. Det antyder at selv celler som ikke blir smittet kan bli skadet av vaksineinduserte piggproteiner.

Teamet fant at ved å blokkere CD147 -reseptoren på disse cellene reduserer de effekten av piggproteinet på pericyttene, selv om det fortsatt var betennelse.

Pericytter finnes over hele kroppen, inkludert hjernen og sentralnervesystemet. Hvis mekanismen kan stoppes hos pasienter, kan det redusere komplikasjonen og ytterligere undersøkelser kan gi bedre måter å stoppe piggproteinet.

Som rapportert av GreatGameIndia tidligere, har en sjokkerende studie avslørt de skremmende farene ved  mRNA COVID-19-vaksiner som forårsaker prionbasert sykdom som får hjernen til å degenerere gradvis.

De mRNA--induserte prioner kan forårsake nevrodegenerative sykdommer fordi langsiktige minner vedlikeholdes av prionlignende proteiner. Studien konkluderte med at mRNA -basert vaksine også kan forårsake ALS, fremre temporal lobar degenerasjon, Alzheimers sykdom og andre nevrologiske degenerative sykdommer hos vaksinemottakerne.

Spike-proteinets ytre skall av inneholder “prionlignende regioner” som gir viruset veldig høy vedheft til ACE2-reseptorer i menneskekroppen.

Det  spesielle forholdet mellom S-proteinet og ACE2 reseptor  er nøkkelen til  kryssinfeksjon art  som gjorde det mulig for den coronovirus for å gjøre et hopp fra dyr til mennesker.

Dette  hoppet på tvers av arter  var imidlertid ikke naturlig og ble oppnådd av teamet ledet av Batwoman of China, Shi Zhengli. Du kan lese mer om det i detalj i  COVID19 -filer – Vitenskapelig undersøkelse av den mystiske opprinnelsen til koronaviruset .

Dette var hva Batwoman i hadde å si da GreatGameIndia avslørte forskningen gjort i Wuhan Institute of Virology.

Det ble  finansiert under  oppnåelse av funksjonelle eksperimenter gjennom Peter Daszak, presidenten for EcoHealth Alliance av den amerikanske regjeringen.

Nylig  avslørte mer enn 900 sider med nylig utgitte  topphemmelige dokumenter om pandemien for første gang gjennom offisielt materiale hvordan USA finansierte dødelig koronavirusforskning ved Wuhan -laboratoriet gjennom EcoHealth Alliance.

Les studien nedenfor:Side ett / tjueseksZoom 100%Vi trenger din for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.