Ny type drivstoff (syntetisk)til fly er ute på høring!

Detter enda et forslag å henge på knaggen for GALSKAP! Det skal nå om det går igjennom bli tilatt å æke mengden CO2 I flybrennstoffet..som om man ikke har hok giftige grunnstoffer fra før av i EKSISTERENDE BRENNSTOFF! DET igjen vil si at man tillater ENDA MER utslipp av carbondioxid enn de fra før av slipper ut fra fly. At dette er i tråd med Agenda 21-30 er jeg ikke det minste i tvil om. DVS en ytterligere forsterkning av stoffer som bidrar til å drepe alt liv på jorden!

Mulig jeg kommer tilbake med mer stoff i saken senere.

JEG VIL HERVED OPPFORDRE ALLE MENNESKER MED LITT FORNUFT Å SENDE INN SVAR PÅ DETTE HØRINGSNOTATET FOR DETTE MÅ IKKE SKJE! LEGG MERKE TIL AT I TEKSTEN STÅR DET: ALTERNATIVE “BLANDINGER” DVS: DE STÅR DA FRITT TIL Å BENYTTE DE STOFFENE SOM BEHØVS FOR Å GJENNOMFØRE DEPOPULATIONEN!

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing-eu-eos.-forslag-til-forordning-om-barekraftig-drivstoff-til-luftfart-refueleu-aviation/id2868477/?expand=horingsbrev

lITT INFO(FORELØPIG)

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.