NATO ER DEN KLART STØRSTE FAREN FOR VERDENSFREDEN: DEN BØR OPPLØSES UMIDDELBART. sept 2014.

«For å være ærlig er det av største betydning at er klar for såkalte ‘små grønne menn ‘. Bevæpnet militært personell uten suverene insignier, som skaper uro, okkuperer regjeringsbygninger, oppfordrer lokalbefolkningen, trener og gir taktiske råd til separatister, og på den måten bidrar sterkt til destabilisering av et land. ” – NATOs øverste allierte sjef , USAs general Philip Breedlove, 6. mai 2014.

Craig Murray


I løpet av de siste dusin årene har de væpnede styrkene i NATO-land, enten de opererer under NATO-banneret eller i tilknyttede ad-hoc-koalisjoner, drept mange hundretusenvis av mennesker. Av disse hundretusener av mennesker var det bare noen få hundre som noen gang hadde noen forbindelse til et angrep på et NATO -land.

Uansett hva moderne NATO har blitt, er det ikke en defensiv allianse; det faktum er utenfor rasjonell tvist.

Det er også slik at situasjonen i land der NATO har vært mest aktiv i å drepe mennesker, inkludert Irak, Libya, Afghanistan og Pakistan, har forverret seg. Det har forverret seg politisk, økonomisk, militært og sosialt. Forestillingen om at NATO -medlemslandene kunne bombe verden til det gode, ble bare trodd av vanvittige og fanatiske mennesker som Tony Blair og Jim Murphy fra Henry Jackson Society. Det burde egentlig ikke ha trengt empirisk undersøkelse for å bevise at det var feil, men det har blitt prøvd og blitt bevist feil.

NATO -statene som en gruppe har også begynt bemerkelsesverdig lignende reduksjoner i sine egne befolknings sivile friheter i denne perioden.

NATO for meg er symbolisert ved at dets generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, som dansk statsminister åpenlyst løy for det danske parlamentet om irakiske masseødeleggelsesvåpen. Da major Frank Grevil ga ut materiale som beviste at Rasmussen løy, var det Grevil som ble fengslet i tre år. I USA har ingen CIA -agenter blitt tiltalt for deres omfattende torturkampanje, men John Kiriakou sitter i fengsel for å ha avslørt det.

NATOs forsøk på å være global dommer og håndhever har vært katastrofalt på alle nivåer. Planen om å forløse seg selv ved å bombe kalifatet i Irak og Syria er et ytterligere tegn på galskap. Bortsett fra selvfølgelig at det vil garantere noen tilbakeslag mot vestlige mål, og det vil “rettferdiggjøre” ytterligere bombing, og enda mer fortjeneste for våpenprodusentene. På det nivået er det veldig smart og kynisk. NATO gir eliten makt og penger til de velstående.

Men hva med Putins , jeg hører deg si? Jeg er ingen fan av – jeg synes han er en ekkel, farlig liten diktator. Men lite er det operative ordet.

Russland er ikke en stormakt. BNP er 10% av BNP i EU. Økonomien har samme størrelse som Italias. Russlands væpnede styrkes evner overdrives massivt av sikkerhetsindustrien, inkludert sikkerhetstjenestene, og av våpenprodusenter. Hele området i Øst - som Russland bestrider har et BNP mindre enn byen Dundee.

Russland er bare noen form for “militær trussel” på grunn av sitt atomarsenal. Veien frem til fred er aktiv internasjonal atomnedrustning – og eksistensen av NATO er den største hindringen for det.

Ideen om at nesten hele den utviklede verden trenger å omringe og inneholde Russland med massiv militær trussel, er like fornuftig som ideen om at den trenger å omringe Storbritannia eller Frankrike – som begge har vesentlig større og mer diversifiserte økonomier enn Russland og mye større og mer teknologisk avanserte våpenindustrier.

NATO er den klart største faren for verdensfreden. Det bør oppløses snarest.

Kilde: Craig Murray

STOPPE NATO OG KRIGSSPREDNING

https://www.youtube.com/embed/3erymFitsaw06. september 2014

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.