CDC kunngjør covid interneringsleirer for hver by i USA; vil skille familier med makt, hevder å oppfylle MINIMUM “humanitære” standarder

Onsdag 11. august 2021 av: Mike Adams
Tags: CDC , borgerrettigheter , kollaps , konsentrasjonsleirer , covid -leirer , dødsleirer , slaver , frihet , menneskerettigheter , humanitær , frihet , medisinsk fascisme , medisinsk tyranni , pandemi

CDC kunngjør covid interneringsleirer for hver by i USA; vil skille familier med makt, hevder å oppfylle MINIMUM “humanitære” standarder

Onsdag 11. august 2021 av: Mike Adams
Tags: CDC , borgerrettigheter , kollaps , konsentrasjonsleirer , covid -leirer , dødsleirer , slaver , frihet , menneskerettigheter , humanitær , frihet , medisinsk fascisme , medisinsk tyranni , pandemi
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL7,870VISNINGER

Bilde: CDC kunngjør covid interneringsleirer for hver by i USA;  vil skille familier med makt, hevder å oppfylle MINIMUM "humanitære" standarder

Natural News ) Forrige fredag signerte guvernøren i Tennessee en eksekutivordre som bemyndiget nasjonalgarden til medisinsk å kidnappe uvaksinerte mennesker med våpen og med tvang ta dem til covid “ufrivillig internering” -leirer over hele staten. Nå har nye detaljer dukket opp om en lignende plan som først ble lansert av CDC i 2020, som krever at landsomfattende covid konsentrasjonsleirer skal opereres på “leir / sektornivå” som vil bli befolket av personer som er utpekt som “høyrisiko” som er tvangsrevd fra familiene og hjemmene for å bli fengslet av CDC.

Dette dokumentet, med tittelen ” Midlertidige operasjonelle hensyn for implementering av den beskyttende tilnærmingen for å forhindre COVID-19-infeksjoner i humanitære miljøer “, forklarer at CDC vil oppfylle “minimum humanitære standarder” ved for eksempel å tilby såpe og grunnleggende rengjøringsmateriell slik at covid leirfanger kan rense sine egne fengselsceller.

Blant andre grusomheter, krever dette CDC -dokumentet åpent at par og familier skilles, og innrømmer at denne handlingen vil føre til at ekstreme psykiske traumer blant amerikanere som er målrettet og revet fra sine hjem blir plassert i covid konsentrasjonsleirer:

I tillegg til risikoen for stigmatisering og følelse av isolasjon, kan denne beskyttende tilnærmingen ha en viktig psykologisk innvirkning og kan føre til betydelig emosjonell lidelse, forverre eksisterende psykisk sykdom eller bidra til angst, depresjon, hjelpeløshet, sorg, rusmisbruk, eller tanker om selvmord blant dem som er atskilt eller har blitt etterlatt.

Disse CDC covid-leirene, forklarer dokumentet, vil være strengt håndhevede fangeleirer kalt “grønne soner”, og CDC forklarer at “Ingen bevegelse inn i eller utenfor den grønne sonen” vil bli tolerert. Det er ikke klart hvordan CDC planlegger å håndheve dette, men det virker ganske åpenbart at dette vil innebære væpnede vakter og fysiske sikkerhetstiltak som kjedegjerder eller barbermaskin.

CDC anser uvaksinerte mennesker for å være “høyrisiko”, noe som betyr at amerikanere kan bli rettet mot medisinsk kidnapping og fengsling av covid-leiren bare for å nekte å ta dødelige, eksperimentelle vaksiner .

Denne sjokkerende utviklingen er dekket i dagens situasjonsoppdatering via Brighteon.com:

Brighteon.com/1ff9d132-0698-4884-90d7-6427958102ab

https://www.brighteon.com/embed/1ff9d132-0698-4884-90d7-6427958102ab

En ny podcast legges ut hver dag (sammen med fantastiske intervjuer) på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:RØD ALARM: Covid interneringsleirer kunngjort i Amerika; Guvernør i Tennessee signerer EO som gir National Guard fullmakt til å utføre covid medisinske kidnappinger

Flere nyheter om CDC

CDC kunngjør covid interneringsleirer for hver by i USA; vil skille familier med makt, hevder å oppfylle MINIMUM “humanitære” standarderRochelle Walensky: Covid -vaksiner forhindrer ikke infeksjoner eller spredning av covid … så hvorfor lyver alle mediene og hevder at vaksiner fungerer?CDC: De verste nasjonene for å reise på grunn av covid “bølge” er også de mest vaksinerteRØD ALARM: Covid interneringsleirer kunngjort i Amerika; Guvernør i Tennessee signerer EO som gir National Guard fullmakt til å utføre covid medisinske kidnappingerHer kommer det: CDC -direktør ‘advarer’ om endeløse COVID -vaksiner, ettersom vi bare er ‘noen få mutasjoner’ vekk fra at den opprinnelige vaxen ble gjort foreldetMassiv dødsbølge som kommer blant vaksinmandater mens sannhet og revolusjon fyller luftenRand Paul: Ingenting mer ‘autoritær’ enn fly-liste for uvaksinerte menneskerCDC-flip-flops IGJEN, innrømmer nå at “fullt vaksinerte” mennesker sprer COVID-19BOMBSHELL: HHS-dokumenter innrømmer at CDC aldri har isolert noe “covid-19-virus” … PCR tester bare instrumentstøy … den globale HOAX utvikler seg rasktCDC forlenger ulovlig utkastelsesmoratorium i ytterligere to måneder, til tross for at USAs høyesterett avgjorde at den ikke har slik myndighet

Legg igjen en kommentar