Regjeringer holder innbyggerne SISTE, krever vaksinekvoter før de gjenoppretter “friheten”

Fredag, 06.08.2021 av: Mike Adams

Kopier URL4,740VISNINGER

Bilde: Regjeringer holder innbyggerne SISTE, krever vaksinekvoter før de gjenoppretter "friheten"

Natural News ) Rundt om i verden erklærer useriøse myndigheter nå sine egne borgere som gisler under medisinsk tyranni, og lover at friheten vil bli gjenopprettet hvis de oppfyller vaksinekvoter som krever masseinjeksjoner med eksperimentelle genterapimedisiner. (De er ikke bare “.”)

Med andre ord må du nå “tjene” din “frihet” fra regjeringens tyranni, men regjeringen fastsetter reglene , og disse reglene er selvfølgelig i stadig endring.

Som rapportert av NY Post , trengte “Seks millioner COVID -vaksinaskudd for å stoppe Sydney lockdown.” NSW -regjeringen erklærer at ingen vil være fri før millioner flere underkaster seg de dødelige, risikable injeksjonene. Dette er direkte kriminelt medisinsk tyranni, rett i det åpne, og det er den typen taktikk som kan brukes av profesjonelle kidnappere som krever løsepenger for å løslate noen få fanger.

Hvis du følger det, vil de fortsette å kreve flere og flere løsepenger, og holde uskyldige mennesker som gisler for å maksimere gevinsten.

Nå oppfører verdens regjeringer seg akkurat som kidnappere , og de holder sitt eget folk som gisler, og krever stadig større maktnivåer og autoritær kontroll over samfunnet, og beordrer alle til å overholde eller bli arrestert (eller verre).

Vi har kommet til historiens punkt der regjeringer nå oppfører seg som kriminelle karteller , med fullstendig ignorering av menneskerettigheter, rettsstaten eller konstitusjonelle begrensninger av regjeringsmakten. Ved å skrike, “varianter!” de krever absolutt autoritet og kontroll over ikke bare livet ditt, men til og med din fysiske kropp. I Amerika hevder CDC selv nå at den eier din private eiendom og kan diktere dine private leiekontrakter.

Fullstendig tyranni av global regjering er her NÅ, ikke bare “kommer snart.” Vi er her. Det er ikke lenger et spørsmål om hvor dette leder, og det er ganske åpenbart for alle som tar hensyn: Massemord på folkemord og utryddelse av menneskeheten av medskyldige regjeringer .

De har erklært krig mot menneskeheten. Alle som later som om dette på en eller annen måte går tilbake til det normale – og at regjeringer frivillig vil frata seg all denne makten i nær fremtid – lever i et vrangforestillingseventyr som sannsynligvis vil få dem drept.

Lær mer i dagens kraftige Situasjonsoppdaterings -podcast via Brighteon.com:

Brighteon.com/49eca622-bc73-4556-bb91-01e82a8787c9

https://www.brighteon.com/embed/49eca622-bc73-4556-bb91-01e82a8787c9

Se kraftig intervju og flere podcaster på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.