Studie: 397 Barn Diagnostisert Med Hjerteinflammasjon Etter Å Ha Mottatt Pfizers COVID-19-Vaksine

4. August 2021.

En studie publisert av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 30. juli fant at 397 barn mellom 12 og 17 år fikk diagnosen hjertebetennelse kalt myokarditt etter å ha mottatt vaksinen mot -BioNTech coronavirus (COVID-19) .

av Nolan Barton

studie 397 barn diagnostisert med hjertebetennelse etter å ha mottatt pfizers covid 19 -vaksine

Tilstanden forekom hovedsakelig hos unge gutter. Hjertebetennelse ble ikke identifisert som en bivirkning under sikkerhetsstudiene for vaksinen, men CDC kunngjorde i juni at Food and Drug Administration (FDA) ville legge til en advarsel til Pfizer og Moderna coronavirus (COVID-19) vaksiner om en mulig kobling til tilfeller av myokarditt hos tenåringer og unge voksne.

Myokarditt er en tilstand som involverer betennelse i hjertemuskelen.  kan omfatte feber og tretthet, samt kortpustethet og en veldig spesifikk type brystsmerter. Pasienter pleier å si at brystet gjør mer vondt når de lener seg fremover.

Den rådgivende komiteen for immuniseringspraksis (ACIP), CDCs rådgivergruppe for , møttes i juni for å diskutere tilfeller av myokarditt hos mennesker i alderen 30 og yngre som har mottatt en mRNA -.

Pfizer og Moderna bruker mRNA- i sine COVID-19-vaksiner, mens Johnson & Johnson bruker den mer tradisjonelle virusbaserte teknologien.

Arbeidsgruppen COVID-19 Vaccine Safety Technical (VaST), som er en del av ACIP, vurderte de rapporterte tilfellene og bemerket at risikoen for myokarditt etter vaksinasjon med mRNA-baserte vaksiner hos ungdom og unge voksne er spesielt høyere etter den andre dosen , spesielt hos menn.

Ifølge VaST antyder dataene en sannsynlig sammenheng mellom myokarditt og mRNA -vaksinasjon hos ungdom og unge voksne .

Ny Studie Er Basert På Rapporter Om Bivirkninger Blant Barn

CDC gjennomførte den nye studien ved å gå gjennom rapporter om bivirkninger til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) mellom 14. desember 2020 og 16. juli 2021.

VAERS mottok totalt 9 246 rapporter om bivirkninger blant barn i løpet av den perioden, hvorav 90,7 prosent var sammensatt av “ikke-alvorlige bivirkninger.” De 397 rapportene om hjertebetennelse utgjorde 4,3 prosent av totalen.

Fjorten barn etter å ha mottatt Pfizer -vaksinen, ifølge studien. Dødsårsaken var ikke tilgjengelig i seks av tilfellene. Av de åtte andre barna døde to av intrakraniell blødning, to døde av lungeemboli, to begikk selvmord, ett døde av hjertesvikt og ett døde av en blodtilstand. Ingen av de rapporterte dødsfallene var forårsaket av hjertebetennelse.

“Inntrykk angående dødsårsak indikerte ikke et mønster som antydet et årsakssammenheng med vaksinasjon. Dødsårsaken for noen avdøde venter imidlertid på mottak av tilleggsinformasjon, ”skrev Anne Hause, CDCs tilsvarende forfatter.

Hause bemerket at studien er underlagt flere begrensninger, inkludert det faktum at “VAERS er et passivt overvåkingssystem og er underlagt underrapportering og rapportering av forstyrrelser.”

Selv om systemet generelt sett anses å være passivt, må leger rapportere alle alvorlige hendelser etter vaksinasjoner. Studien var heller ikke designet for å fange opp alle tilfeller av hjertebetennelse, og bare tellet rapportene som brukte begrepet “myokarditt.”

FDA utstedte en nødhjelpstillatelse for Pfizer -vaksinen for barn 16 år og eldre 11. desember 2020 og utvidet autorisasjonen til barn 12 år og eldre 10. mai 2021.

CDCs Vaksinærrådgivende Gruppe Vil Fortsatt At Barn Skal Ta Risikoen

Etter at rapporter om hjertebetennelse begynte å dukke opp i juni, konkluderte ACIP med at risikoen for høy betennelse ikke oppveier fordelene med Pfizers COVID-19-vaksine og bestemte seg for å fortsette å anbefale den til barn i alderen 12 år og eldre.

Den høyere enn forventede frekvensen av tilfeller av myokarditt blant amerikanere under 30 år er i samsvar med dataene fra Israel.

Israels helseministerium identifiserte over 200 tilfeller av myokarditt hos menn mellom 16 og 30 år , et stort flertall av dem som skjedde i den yngre enden av dette området. Det tilsvarer en risiko for mellom 1 av 3000 og 1 av 6000 for å lide av hjertebetennelse.

Pfizer sa tidligere at den ikke hadde observert en høyere hjerteinflammasjon enn normalt ville forventet i befolkningen generelt. Moderna sa også at den ikke kunne identifisere en årsakssammenheng med hjerteinflammasjonstilfeller og vaksinen.Trump Legger Ut Bevis For Bedragerisk Valg I 2020 Og Advarer Om Den Nåværende Ødeleggelsen Av AmerikaForrige Innlegg

Relaterte Artikler

nesten halvparten av de siste dødsfallene i Storbritannia er av mennesker som har blitt vaksinert

CORONAVIRUSVAKSINER

Nesten Halvparten Av De Siste Dødsfallene I Storbritannia Med Covid Er Av Mennesker Som Har Blitt Vaksinert

SOMMER3. August 2021

tusenvis av skandinaviske kvinner rapporterer menstruasjonsforstyrrelser etter vaksinasjon mot covid 19

CORONAVIRUSVAKSINER

Tusenvis Av Skandinaviske Kvinner Rapporterer Menstruasjonsforstyrrelser Etter Vaksinasjon Mot COVID-19

SOMMER3. August 2021

Den europeiske unions database over bivirkninger for covid 19 -skudd 20 595 døde og 1,9 millioner skadde (50% alvorlige)

CORONAVIRUSVAKSINER

EUs Database Over Bivirkninger For COVID-19-Skudd: 20,595 DØDE Og 1,9 Millioner Skader (50% ALVORLIG)

SOMMER3. August 2021

alex berenson suspendert av twitter

BIG TECHSENSURCORONAVIRUS

Sensurering Av Vitenskap For Å Presse NWO: Twitter Suspenderer Science Writer Etter At Han Har Publisert Resultater Fra Pfizer Clinical Test

SOMMER2. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.