Nasjonalisme og de ti bud – patriotisme eller avgudsdyrkelse? “Frihet” eller slaveri?

Øverst til venstre: Amerikanske barn som forplikter seg til det amerikanske flagget med Belamy-honnør ( bildekilde ), Øverst til høyre: Barnehagebarn i Huainan, Sentral- som hilser Kinas flagg ( bildekilde ), Nederst til venstre: hilser det tyske naziflagget ( bilde kilde ), Nederst til høyre: Førskolebarn i Ashkelon, Israel feirer uavhengighetsdagen ( bildekilde .)

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Stort sett har hvert land på jorden i dag et flagg som representerer det landet, og barn læres fra de tidligste tider, vanligvis gjennom offentlig eller religiøs utdannelse, å respektere og ære det flagget, ofte ved å hilse det.

I USA lærer omtrent alle skolene for barn, enten de er offentlige eller private, elevene sine å “Pledge Allegiance” til USAs flagg mens de holder hånden over hjertet.

Her er pantet i sin moderne form:

Jeg lover lojalitet til USAs flagg og til republikken som det står for, en nasjon under Gud, udelelig, med frihet og rettferdighet for alle.

Det opprinnelige løfte om troskap ble skrevet av en 37 år gammel baptistisk kristenminister ved navn Francis Bellamy i 1892.

Jeg lover lojalitet til flagget mitt og republikken, som det står for, – en nasjon, udelelig – med frihet og rettferdighet for alle.

Ved ikke å spesifisere hvilket flagg eller hvilken republikktroskap som ble pantsatt, foreslo Bellamy at løftet hans kunne brukes av ethvert land, så vel som USA. ( Kilde .)

Den opprinnelige salutten som ble brukt til å resitere løftet, “Bellamy-salutten”, så slik ut:

Både troskapsløftet og hilsen til flagget har gjennomgått endringer over tid.

Da andre verdenskrig brøt ut, la mange merke til at de honnør amerikanske barna brukte til det amerikanske flagget var den samme hilsen som tyskere under Hitler, og italienere under Mussolini, begynte å bruke, og Bellamy-hilsen falt i unåde i USA fordi det ble ansett som “for fascistisk.”

Hilser det amerikanske flagget under en seremoni som fant sted i Fifth Avenue, New York, overfor Union League Club i 1917. Formasjonen ligner det som sees i visse satanistiske ritualer. Bildekilde .

I 1942 Kongressen endret Flag-koden og president Franklin D. Roosevelt undertegnet det i loven spesifiserer at Pledge skal “bli gjort ved å stå med høyre hånd over hjertet”, som det er i dag.

I 1940-  gobitteavgjørelsen (310 US 586) bestemte Høyesterett at skolene kan tvinge elevene til å resitere løftet. I 1954 la Kongressen uttrykket “under Gud” til teksten.

I 1943 opphevet Høyesterett Gobitis  og bestemte i sin  Barnette- avgjørelse (319 US 624) at skolebarn ikke kunne bli tvunget til å resitere pantet som en del av skoledagsrutinen. ( Kilde .)

Denne sterke nasjonale tradisjonen som ble startet av kristne er fremdeles en sterk nasjonal og religiøs tradisjon som praktiseres i dag, og å nekte å hilse det amerikanske flagget eller behandle det med respektløshet skal beskyldes for ikke å være en “patriot” og til og med gå imot kristne verdier. . Mange kristne kirker har for eksempel flagget ved siden av korset.

Så hvorfor bruker jeg tid på å skrive om dette i dag?

Fordi landet vårt er splittet som alltid, plasserer folk i grupper og merker dem slik at alle kan fortsette å kjempe mot hverandre i stedet for å bekjempe globalistene som er dødfaste for å gjøre oss slaver og myrde oss, og etiketten “Patriot” er en klassifisering jeg se hver eneste dag i nyhetsfeeden min, hovedsakelig blant Christian Right og Trump-støttespillere.

Uttrykket “patriot” i dag kan ganske mye våpnes mot alle som er uenige i fortellingen om dagen som staten ønsker at man skal tro og adlyde, som i dag inkluderer å overholde alle -restriksjoner, og å være en “god patriot” og få “vaksinen” for å beskytte alle andre.

Biden sier at en ‘Patriot' er noen som får vaksine – ikke nekter det

For den kristne høyre er å vise flagget på nasjonale helligdager som 4. juli og minnedagen den “kristne” tingen å gjøre, og å unnlate å gjøre det blir sett på som en moralsk svikt.

Men jeg NULLER absolutt å gi meg lojalitet til det amerikanske flagget, ikke av politiske grunner, men fordi det å gjøre det er GUDSFRI.

Det engelske ordet “troskap” som definert av Miriam-Webster-ordboken er dette:

Definisjon av troskap

1 a: forpliktelsen til en føydal vasal til sin liege herre
b (1): troskapet som en subjekt eller borger skylder en suveren eller regjering // Jeg lover lojalitet til mitt land.
(2): forpliktelsen til en fremmed overfor regjeringen som utlendingen bor under

2: hengivenhet eller lojalitet til en person, gruppe eller årsak // troskap til et politisk parti

De berømte “ti bud” gitt til Moses etter at israelittene forlot Egypt og deres slaveri starter med to veldig spesifikke bud:

Jeg er Herren din Gud, som førte deg ut av Egypt, fra slaveriets land. Du skal ikke ha andre guder før meg.

Du skal ikke lage deg et avgud i form av noe i himmelen over eller på jorden under eller i vannet nedenfor.

Du skal ikke bøye deg for dem eller tilbe dem; for jeg, Herren din Gud, er en sjalu Gud. (2. Mosebok 20: 2-5)

Flagget til enhver nasjon er veldig tydelig et “bilde”, og å tilbe eller “gi troskap” til det bildet og nasjonen det representerer er veldig tydelig avgudsdyrkelse.

Min troskap tilhører bare én person, min Herre og frelser Jesus Kristus, som sa:

Anta ikke at jeg har kommet for å bringe fred til jorden. Jeg kom ikke for å bringe fred, men et sverd.

For jeg er kommet for å vende “en mann mot sin far, en datter mot sin mor, en svigerdatter mot hennes svigermor – en manns fiender vil være medlemmene i hans eget hus.”

Den som elsker faren eller moren mer enn meg, er ikke meg verdig; den som elsker sønnen eller datteren mer enn meg, er ikke meg verdig; og den som ikke tar sitt kors og følger meg, er ikke meg verdig.

Den som finner livet, vil miste det, og den som mister livet for min , vil finne det. (Matteus 10: 34-39)

Det er bare ikke rom for “patriotisme” for en som har gitt opp alt dette livet har å bytte mot å følge og tjene Jesus Kristus.

Når du ikke lenger har noen tilknytning til dette livet som de satanistiske globalistene kan true deg med, har de ikke lenger makt over deg.

Fordi det verste de kan gjøre er å drepe deg, hvis Gud tillater det, og når du lærer å gjenkjenne hvor ond denne verden og dette livet er, vil du ønske døden velkommen når den kommer, og forstå at det beste er ennå.

Herren er med meg; Jeg vil ikke være redd. Hva kan mennesket gjøre mot meg? (Salme 118: 6)

Hør, jeg forteller deg et mysterium: Vi vil ikke alle sove, men vi vil alle bli forandret – i et blunk, i et øyeblikk, ved den siste basunen.

For basunen skal høres, de vil bli reist uforgjengelig, og vi vil bli forandret.

For den forgjengelige må kle seg med det uforgjengelige og den dødelige med udødelighet.

Når det forgjengelige har blitt kledd med det uforgjengelige, og det dødelige med udødelighet, vil ordtaket som er skrevet gå i oppfyllelse: “Døden er oppslukt i seier.”

“Hvor, o død, er din seier? Hvor, død, er ditt stikk? ” Døden er synd, og syndens kraft er loven.

Men takk være Gud! Han gir oss seieren gjennom vår Herre Jesus Kristus.

Derfor, mine kjære brødre, stå fast. La ingenting røre deg. Gi dere alltid fullt ut til Herrens arbeid, for dere vet at deres arbeid i Herren ikke er forgjeves . (1.Korinter 15: 51-58)

Kommenter denne artikkelen på Created4Health.org .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Identifisere de Luciferian-globalistene som implementerer den nye verdensorden – Hvem er “jødene”?

Insider eksponerer frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de lusiferiske planene for den nye verdensorden

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensordenen” Nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på det som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på  Minds.com og MeWe . Videokanaler på Bitchute og Rumble .

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Minds.com og MeWe , samt Bitchute and Rumble  for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Hvis du bruker TOR Onion leseren , her er linkene og tilsvarende nettadresser for å bruke i TOR leseren for å finne oss på the Dark Web: Helse Impact News , Vaccine Impact , Medisinsk kidnappe , Created4Health , CoconutOil.com .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.