Tvunget vaksinering og veien til “Digital Tyranny”: Agenda ID2020 Revisited

Av Peter KoenigGlobal Research, 17. juli 2021Tema: Mediedisinformasjon , Politistat og sivile rettigheter , Vitenskap og medisin

Alle artikler om global forskning kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon). 

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

***

.

En gruppe “borgere” av  Andromeda-  galaksen, nærmest vår Melkevei, men likevel ca 2,5 millioner lysår unna planeten Jorden – Folk av fred – ønsket å besøke Moder Jord, den vakre blå planeten. De må ha hørt mange gode ting om planeten vår, for mange lysår tilbake. Andromeda-folks ernæring er kjærlighet. Da de landet på jorden, ble de først begeistret – det fantastiske landskapet, fjell, innsjøer, fortsatt frisk luft, skog – men raskt avtagende. De ignorerte sistnevnte på grunn av skjønnheten til den førstnevnte. Men etter hvert begynte de å sulte – de måtte dra. De fant ingen kjærlighet på jorden …

***

Tapt kjærlighet. Gladiatorspillene er over, fotballspillerne dro hjem, både i Sør-Amerika og i Europa, for å fortsette å feire uten masker og uten sosial distansering – og OL i Japan vil finne sted i virtuell modus, arenaer uten live-tilskuere. Antall infeksjonstilfeller øker, en skremmende rask økning, Delta Variant og Wave Four er rett utenfor døren, faktisk banker de på døren – i noen amerikanske stater i det minste, og snart i Europa – for å gi deg en siste sjansen til å få rart.

Verdens direktører, Merkels, Macrons og andre kompromitterte verdensledere, pluss deres navnløse små elite-sjefer langt over dem – etterlyser å stramme skruene igjen. Å bruke Madame Merkels terminologi om hva hun bestemte seg for å gjøre med det tyske folket for noen måneder siden. Hun har knapt løsnet skruene siden.

Befolkningen har hatt sin morsomme moro. De har hatt glede av gladiatorene sine.

Nå setter virkeligheten i gang igjen. Forberedelse til den fjerde bølgen. Nye lockdowns.

Tenk deg at vi bare er i år 2021. Det er ytterligere nesten ti år igjen i FNs agenda 2030 for å oppnå de skumle målene med den store tilbakestillingen – hvis vi, folket, ikke stopper det.

Tyrannene, først i forkledning, deretter i delvis forkledning – og nå med den fjerde bølgen som kommer, viser de sitt sanne ansikt – vidåpent. Ingen skrupler. De har fått sin kvote for voksxing av de høyere mestrene, og Gud forby, de når kanskje ikke sine mål.

Presidentene i Tanzania og Burundi, de ønsket ikke å jabbe folket sitt med giftige mRNA-vaksinasjoner. De visste om og hadde naturlige midler for å helbrede. Selv om det ikke er noen bevis, de mystiske . For bare noen få måneder siden. Og ingen tør å undersøke dem.

Kilde Al Jazeera, 21. januar 2021

Presidenten på Haiti, Jovenel Moïse (en høyrepresident som var gjenstand for masseprotester), ble 7. juli 2021 drept midt på natten i sengen sin av en velorganisert gruppe på 28 leiesoldater, sier de. .

Også han sa at det ikke var behov for å jaste haitiere. De var fri for masker, og de var fri til å klemme og sosialisere. Ingen sosial distansering. Og Haitis “saksnummer” og dødsfall var veldig lave. Forholdsmessig mye lavere enn det kunstig som ble blåst ut av proporsjoner, fryktfremkallende “tilfeller”, antall sykdommer og dødsfall i det lydige tyranniske Vesten. (Se åpent demokrati )

Haiti var det eneste landet på den vestlige halvkule som nektet å implementere mRNA-vaksinen.

I en bitter ironi, umiddelbart etter drapet på Jovenal Moise, sendte president Joe Biden en halv million vaksinedoser (og mer til å komme) (med tillatelse til onkel Sam) som ble levert til Port au Prince (seks dager senere) 14. juli.

Husker du Agenda ID2020?

Se dette  og dette .

Det vi lever i dag er Lockstep Scenario , ifølge den beryktede Rockefeller-rapporten fra 2010, bekreftet av Klaus Schwabs (WEF) “The Great Reset”.

Disse Rockefeller-rapportens fire scenarier (Lock Step; Clever Together, Hack Attack; og Smart Scramble), har vært på tegnebrettet i flere tiår. Så ofte ble vi fortalt og advart om de dødelige handlingene de hadde i vente for oss.

Dette er en del av kulten deres. De må fortelle folk det. Og det gjorde de ved flere anledninger.

Men ingen lyttet. For eksempel ved å publisere Rockefeller-rapporten fra 2010, som aldri var en hemmelighet. Ikke engang nå. Se dette . (s. 34)

Har du lagt merke til at scenariet “Hack Attack” blir prøvd ut, med det samme?

Den høyt forplantede skylden og bruddet på cybersikkerhet er på og . Og knapt noen knytter det til det åpent viste kapittelet “Hack Attack” i Rockefeller-rapporten fra 2010 (s 34).

Hvorfor det? Er vi så blinde eller hjernebørstede og hjernevasket for å ignorere de åpne advarslene vi mottar?

Så nesten samtidig, Bill Gates TedTalk i februar 2010, i Sør-California, hvor han sier “Hvis vi gjør en virkelig god jobb, kan vi redusere verdens befolkning med 10% til 15%”; se dette, kalt “Innovating to Zero”.

Og så er det denne “Luciferian” sveitsiske Gotthard-tunnelinnvielsen i juni 2016.

Folk sier at Sveits er et av kultens viktigste knutepunkter. Alle de “europeiske regjeringens” ledere “og andre varme skudd satt i frontlinjen for å se dette skumle skuespillet – som bare tilfeldigvis starter med et ” lockstep-scenario “ – se denne 6 min veldig avslørende youtube (nedenfor). Se også dette .

Arrangement 201

Som om dette ikke er nok, var det hendelse 201 som fant sted 18. oktober 2019, i NYC, bare noen få uker før “start” av pandemien, det som viste seg å være en plandemi . Det ble sponset av Johns Hopkins Center for Health Security (finansiert av Rockefeller Foundation) i samarbeid med (WEF) og Bill and Melinda Gates Foundation, med deltakelse av WHO, UNICEF, andre FN-byråer, og – selvfølgelig Verdensbanken, IMF og mange flere.

Arrangementet portretterte en simulering av det som kommer, et koronavirus à la SARS (Kina 2002/2003), såkalt SARS-CoV-2, senere omdøpt av WHO til (sykdommen), en simulering av hva vi er levde siden begynnelsen av 2020. Det simulerte viruset forårsaket 65 millioner dødsfall på 18 måneder, ødela verdensøkonomien og etterlot menneskeheten i kaotisk ødeleggelse. Se dette .

Det var sikkert mange flere slike innledende demonstrasjoner om hva “de” har tenkt å gjøre med oss. Selv om de spilte rett foran øynene våre, ignorerte vi stort sett dem alle.

Denne sterkt umoralske og kriminelle innsatsen har vært på tegnebrettet i årevis. Den endelige og formelle avgjørelsen om å fortsette NÅ, om enn planlagt, ble tatt i januar 2020 på World Economic Forum (WEF) i – selvfølgelig bak lukkede dører. The Gates, GAVI (en sammenslutning av vaksinasjonsfremmende legemidler), Rockefellers, Rothschilds  et al . De står alle bak denne avgjørelsen – implementeringen av  Agenda ID2020  – se lenker ovenfor.

Nøkkelpunktene og spådommene i disse Agenda ID2020-koblede artiklene ble publisert av GR 12. mars 2020.

Coronavirus-vaksinen: Den virkelige faren er “Agenda ID2020”. Vaksinasjon som en plattform for “Digital identitet” Av Peter Koenig , 12. mars 2020

Disse viktige punktene er følgende:

(i) “Tving vaksinasjon,  under politi og / eller militær overvåking. De som nekter kan bli straffet (bøter og / eller fengsel – og likevel tvangsvaksinert); “

(ii) “Folk vet egentlig ikke hva slags cocktail som blir satt i vaksinen, kanskje en langsom drapsmann, som bare virker i løpet av få år – eller en sykdom som bare rammer neste generasjon – eller en hjerne svekkende agent, eller et gen som gjør kvinner infertile … alt er mulig – alltid med sikte på full befolkningskontroll og befolkningsreduksjon. Om noen år vet man selvfølgelig ikke hvor sykdommen kommer fra. Det er nivået på teknologien våre biokrigslaboratorier har nådd (USA, Storbritannia, Israel, Canada, Australia …); ” – Se dette .

(iii) “Sammen med vaksinasjonen – hvis ikke med den første, så muligens med en senere, kan  en nano-chip injiseres, ukjent for den som blir vaksinert.  Brikken kan bli ladet eksternt med alle dine personlige data, inkludert bankkontoer – digitale penger. Ja, digitale penger er det “de” sikter mot, så du har ikke lenger noen kontroll over helsen din og andre intime data, men også over inntektene og utgiftene dine. Pengene dine kan bli blokkert, eller tatt bort – som en ‘sanksjon' for dårlig oppførsel, for å svømme mot bekken. Du kan bare bli en mesteres slave. Sammenlignende kan føydalisme virke som en tur i parken. ”

Se, nettopp dette skjer. Vi trodde tvungen vaksinasjon er antikonstitusjonell og aldri kunne skje. Men det er bare i ferd med å bli pålagt. Hvorfor er det mulig? Fordi de konstitusjonelle demokratiske rettighetene til mennesker i hele Europa og det meste av den vestlige verden, i det stille er blitt forbigått av “Health Martial ” som raskt ble sendt gjennom de respektive parlamentene, med de fleste ikke engang merke til det.

Og med hensyn til hva som er i vaksinene, for det meste skadelige organer som ødelegger giftstoffer, for det meste grafenoksid. Se også rapporten fra det spanske forskergruppen med   tittelen “Deteksjon av grafenoksid i vandig suspensjon”.

Dette betyr at våre konstitusjonelle menneskerettigheter og borgerrettigheter er suspendert. Regjeringene kan gjøre hva de vil, i helsens navn. De kan storme huset ditt, arrestere deg, gi deg bot, sette deg i fengsel eller til og med på et mentalsykehus. Alt har allerede skjedd, med vanlige medier som knapt rapporterer om det.

Vær imidlertid oppmerksom på en ting – og det er veldig viktig å holde alltid foran øynene og tankene dine: Tyranner skaper ikke tyranni; det gjør folk – ved lydighet .

Husk også at alle vanlige medier er kjøpt av regjeringer og av den ordregivende kulten, over myndighetene.

Som et eksempel, i det lille Sveits med 8,4 millioner mennesker, hadde regjeringen for bare noen få uker siden bestemt seg for å øke “subsidiene” til (mainstream) media med ytterligere 120 millioner sveitsiske franc (ca. 132 millioner dollar), til en årlig samlet sum på nærmere en halv milliard sveitsiske franc, eller omtrent 550 millioner dollar. Den summen “forplikter”.

Tenk deg, hvilke summer som deles ut til media i resten av Europa, USA og de fleste av de alt tvungne 193 FN-medlemslandene!

Tvunget vaksinasjon kunngjort i Frankrike på Bastilledagen

Nå kommer BREAKINGEN: 13. juli, en dag før den franske nasjonale uavhengighetsdagen, Bastilledagen, den dagen feiringen av den franske revolusjonen var – 14. juli 1789, da franskmennene brøt løs fra den kongelige føydalismen, da de ga et eksempel for andre å følge – akkurat ved den anledningen kunngjorde den franske presidenten Macron tvangsvaksinasjon, til å begynne med alle ansatte i helsetjenesten; ikke å delta på offentlige arrangementer, å ta offentlig transport, et mot kinoer, restauranter og til og med butikker – og selvfølgelig ingen flyging – for uvoksne mennesker. Se dette .

Dette var forutsigbar, ettersom Tyskland, Hellas, Canada og andre har vedtatt lignende lover. Andre skal følge – sannsynligvis Nederland, Italia og Spania. Boris Johnson, Storbritannia, kan bli med i gjengen senere.

Fra og med 19. juli erklærte han Storbritannia helt fritt for eventuelle begrensninger. Kanskje han har oppfylt sin voksx-kvote? Og gir folk – eller rettere sagt økonomien – litt utsettelse før kulten slår ned på ham og andre coopted-tvangsledere (sic) igjen. Det er mye som skal gjøres for å fullføre FN-agendaen 2030 – og først og fremst Agenda ID2020.

14. juli 2021, den franske Bastilledagen – i stedet for å feire den franske dyktigheten til å frigjøre seg fra føydalisme og aristokratisk undertrykkelse for 232 år siden, gikk millioner ut på gatene i Paris og store franske byer for å demonstrere mot Macron og hans dårlige diktatur. Hva de vil oppnå gjenstår å se. Vanlige medier dekket knapt protestene. Selvfølgelig ikke. De får betalt for ikke å oppfordre folk til å binde seg i solidaritet.

Apropos solidaritet, en liten anekdote. Sveitsiske borgere, som et skritt mot et direkte demokrati, har siden grunnlovsrevisjonen av 1891, rett til å starte en folkeavstemning mot en lov. Det krever 50000 validerte signaturer. Som noe overraskende avviste en folkeavstemning 7. mars 2021 en lov som styrte et foreslått elektronisk  identitetssystem  , den såkalte e-ID-loven, dvs. Agenda ID2020, med mer enn to tredjedels flertall. Den sveitsiske ID2020 ville ha koblet alt til alt på personopplysninger.

Hovedårsaken til en slik klar avvisning var mest sannsynlig den sveitsiske regjeringens intensjon om å privatisere datahåndteringen og styringen av ID2020. Kan du forestille deg, en bank eller et forsikringsselskap som håndterer de veldig sensitive personopplysningene dine, muligens til og med selger dem til markedsføringsselskaper eller til utenlandske hemmelige servicebyråer! Vel, det gikk ikke.

I september 2020 vedtok det sveitsiske parlamentet en lov som ga regjeringen “krigsmakter” over saker som gjelder Covid-19. Denne helsekamploven vil være gyldig til 2031. En sammenslutning av “Grunnlovens venner” ble dannet, som startet en folkeavstemning mot denne loven. 13. juni ble folkeavstemningen avvist av folket, og loven var fremherskende.

Etter at loven vedtok parlamentet ble det imidlertid innført en liten, men betydelig endring i Covid-19-loven. Grunnlovens venner startet umiddelbart en ny folkeavstemning. Denne gangen på mindre enn 5 uker ble det samlet inn 187 000 underskrifter, en rekord av all tid for folkeavstemning i de 130 årene av den sveitsiske retten til folkeavstemning. Den nye folkeavstemningen vil bli stemt frem i november 2021. La oss vente og se om folk denne gangen vil avvise sveitsisk helsekamplov.

De 187 000 underskriftene er et tydelig tegn på en voksende anti-covid, anti-undertrykkelse bevegelse, eller oppvåkning, i Sveits. Da “Grunnlovens venner” ble opprettet sommeren 2020, tellet de noen titalls mennesker. Nå, et år senere, har deres medlemskap vokst til over 10 000.

I de fleste andre europeiske land ble en lovlig krigslove vedtatt av parlamentet eller ved regjeringsdekret, uten å si noe fra folket.

Nøkkelen i en situasjon som den verden står overfor i dag, hvor en liten kult av onde, men skitne rike mennesker, prøver å ta kontroll over verden, av befolkningen, av det finansielle systemet, av produksjons- og infrastrukturapparater – folk ‘solidaritet i ånd og handlinger, er nøkkelen.

Vi er 99,999%, de er 0,001% eller mindre. Vi skal overvinne deres skumle tyranniske forsøk på å styre verden, forsøke å fjerne suverene nasjonalstater – og konvertere en drastisk redusert verdensbefolkning til en verdensorden – OWO eller en ny verdensorden. De skal ikke lykkes. Men vi må forbli fredelige, ikke-aggressive – men i  solid solidaritet , jevnt og trutt fremover, som en flytende strøm, som samler stadig mer fart og styrke – mot et menneske og suverene stater med en delt fremtid.

*

Merknad til leserne: Vennligst klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

Peter Koenig er en analytiker og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO), hvor han har jobbet i over 30 år med vann og miljø rundt om i verden. Han foreleser ved universiteter i USA, Europa og Sør-Amerika. Han skriver jevnlig for tidsskrifter på nettet og er forfatter av Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; og  medforfatter av Cynthia McKinneys bok “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1. november 2020)

Han er forskningsassistent ved Center for Research on Globalization. Han er også en ikke-bosatt Sr.-stipendiat ved Chongyang Institute of Renmin University, Beijing.

Utvalgt bilde er fra Zero Hedge

relaterte artikler

Agenda ID2020 i “One World Order”: 101 for å forstå dens implikasjoner

17. august 2020

Coronavirus – etterspillet. En kommende megadepresjon …

20. juni 2020

Coronavirus-vaksinen: Den virkelige faren er “Agenda ID2020”. Vaksinasjon som en plattform for “Digital identitet”

28. juni 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.