Fersk rapport viser at Norge er en av verstingene når det kommer til tiltak som forverrer klimakrisen. Denne påstanden har INGEN rot i virkeligheten! Dokumentasjonen fremkommer av betalte forskere!

– Det er vanskelig å argumenterer for at stimulering av olje-og gassvirksomhet er klimavennlig.

Denne “politikeren” er dessverre så langt utenfor virkeligheten at det bør skremme vettet av folk. Han følger godt opp Agendaen og all forskning betalt av i USA. Slike som han burde vært fjerna fra stillingen ei heller blitt tatt inn i regjeringen. MEN vi har jo sett i ALLE år at de som er tro mot Agendaen er som et “gode” for de som har makten.

Når det gjelder makt så kanskje man bør se HVORDAN og HVEM som har den EGENTlige makten i . Et lite hint i så måte. “Kongen i statsråd”. Om man har tilgang så kan man finne at losjene er med i dette maktapparatet. Sentralstyrene i de største partiene er gjennomsyret av losjefolk også på ministernivå. OG tro IKKE at det IKKE finnes kvinner som er med i losjer. Eks: REBEKKAORDNEN! Dokumentasjoner vil komme i et eget innlegg!

Victoria Croff DreyerTips meghttps://spkt.io/e/2376600

En fersk rapport fra britiske Vivid Economics, viser at Norge har vært en av verstingene når det kommer til hvorvidt krisetiltakene under pandemien har vært klimavennlige.

Norge ligger bak land som USA, India og Brasil, som er land Norge ikke ønsker å sammenligne seg med når det kommer til klimapolitikk.

Les også: EUs grønne superpakke vekker oppsikt: Venstre og MDG jubler

Professor ved handelshøyskolen NMBU og leder av Teknisk beregningsutvalg for klima, Knut Einar Rosendahl, mener den lave plasseringen i all hovedsak skyldes den beryktede «oljeskattepakken» Stortinget vedtok i fjor sommer.

– Det som trekker mest ned for Norge er stimulansen av olje- og gassaktiviteten gjennom de gunstige skattebetingelsene, sier Rosendahl til Nettavisen.

Han legger til at krisepakkene til luftfartene, uten grønne betingelser og midlertidige avgiftsfritak, også har vært med på å trekke Norge lengere ned på listen.

Forverrer klimakrisen

Rapporten viser at flere av de norske krisetiltakene har bidratt til å forverre klimakrisen, istedenfor å minske den.

Dagens Næringsliv omtalt saken, der det ble anslått at Norge hadde brukt nærmere 270 milliarder kroner på tiltak under pandemien.

Tallene er basert på sammenligning av 30 land og deres bruk av stimulipakker under pandemien. Disse landene inkluderer G20- og de nordiske landene.

Kun ti prosent av pengene fra de rike landene har gått til tiltak som er positive for klimaet. I tillegg gikk over 17 prosent til tiltak som forverre klimakrisen.

Les også

Full splid om utslippsfrie soner i Oslo: – MDG prøver å ta livet av bilen

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn, bekrefter at mye av årsaken til at Norge kommer langt ned på listen er satsningen på olje- og gassvirksomheten. Det er vanskelig å argumenterer for at stimulering av olje og gassvirksomhet er klimavennlig, påpeker Rotevatn.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.