Euro-Studie: Blodproppsrisiko Til AstraZeneca Vaksine Til 18-39s Er Dobbelt Så Høy Som Risiko For Dødsfall

16. Juli 2021

HMS har innrømmet at det fortsatt eksisterer en større risiko for blodpropp hos yngre mennesker for AstraZeneca-vaksinen , men den risikoen oppveies nå av et behov for å øke hastigheten på offentlig vaksinasjon.blodproppsrisiko i euro til 18 39-årene fra astrazeneca-vaksine er dobbelt så høy som risiko for kovid død

HMS har innrømmet at det fortsatt eksisterer en større risiko for blodpropp hos yngre mennesker for AstraZeneca-vaksinen, men den risikoen oppveies nå av et behov for å øke hastigheten på offentlig vaksinasjon. Filbilde.

En ny modelleringsstudie publisert i European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) medisinske tidsskrift har konkludert med at farene som AstraZeneca-vaksinen gir yngre mennesker er større enn fordelene.

Studien, publisert i den ukentlige utgaven av Eurosurveillance journal, modellerer fire måneder av en vaksinedistribusjonsstrategi i Frankrike som involverer Vaxzevria (ofte kalt AstraZeneca) fra mai 2021, og konkluderer med at bruk av vaksinen på hele den voksne befolkningen der ville avverge 10 . fra Covid blant 18-39-åringer, men ville være assosiert med 21 dødsfall fra blodpropp i samme aldersgruppe over samme tidsperiode.

“Våre resultater fremhever den klare fordelen med fordelingen av Vaxzevria mot befolkningen i alderen 55 år og eldre, og gir verdifull innsikt for folkehelsebeslutninger,” avslutter studien.

I april i fjor anbefalte National Immunization Advisory Committee (Niac) at AstraZeneca bare skulle gis til personer over 60 år i Irland på grunn av risikoen for svært sjeldne blodpropper og det faktum at eldre mennesker er mer utsatt for alvorlig Covid-infeksjon enn deres yngre kolleger.

Flyttingen fulgte en bølge av lignende beslutninger på tvers av andre europeiske helseinstanser da detaljer om koagulasjonsrisikoen størknet.

I lys av alvorlige anslag tidligere fra uken fra Nphet angående den potensielle spredningen av Delta-varianten av , kunngjorde HMS at fra mandag 5. juli vil alle 18-34-åringene kunne benytte seg av Janssen-, administrert av 750 apotek .

Fra mandag 12. juli vil den aldersgruppen også kunne registrere seg hos HMS for en avtale i et vaksinasjonssenter for en AstraZeneca- og noen begrensede forsyninger av Janssen.

Det overordnede målet er å forhindre en overveldende økning i overføring av den nye varianten, med så mye av befolkningen fremdeles delvis eller helt uvaksinert.

Rent Frivillig

Imidlertid har HMS nå sagt at tilbudet om en AstraZeneca eller Johnson & Johnson jab til den yngre kohorten er rent frivillig.

“Hvis noen i alderen 18 til 34 år foretrekker å få vaksinen sin på et HMS-vaksinasjonssenter, kan de vente og registrere seg online senere denne måneden,” sa en talsperson. “Når det gjelder de som velger å velge AstraZeneca- eller Janssen-skudd,” får en av disse vaksinene at de vil bli vaksinert tidligere, “sa de, enn om de ventet på å få - eller Moderna-vaksinen.

HMS sa at risikoen for sjelden blodpropp fra Astrazeneca og Janssen, kjent som adenovirale vektorvaksiner, er en per 100.000 for de over 50 år, og dobbelt så stor, eller to per 100.000 for de yngre enn 50 år.

Den sjeldne koagulasjonen, kjent som Thrombocytopenia Syndrome (TTS), har en dødsrate på mellom 17% og 20%, sa det.

“Personer som får Vaxzevria blir informert om den svært sjeldne risikoen for blodpropp, symptomene man skal se etter og å søke øyeblikkelig legehjelp,” sa talsmannen. “Helsepersonell er også klar over dette og etterforskningen og håndteringen av slike saker.”

Kilde: IrishExaminer.comBill Clinton Tok To Tidligere Ikke-Avslørte Turer I Utlandet Med Ghislaine MaxwellForrige Innlegg

Relaterte Artikler

kanadisk lege 62% av pasientene vaksinert for covid har permanent hjerteskade

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESEN

Kanadisk Lege: 62% Av Pasientene Vaksinert For COVID Har Permanent Hjerteskade

HAFHAF16. Juli 2021

over hele Frankrike tar borgere ut på gatene og kolliderer med politiet som protesterer mot nye obligatoriske tiltak mot vaksine 19

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNIVAKSINER

Alle Borgere Over Hele Frankrike Tar Til Gatene Og Kolliderer Med Politiet Som Protesterer Mot Nye Obligatoriske COVID-19-Vaksintiltak

HAFHAF16. Juli 2021

rebeca cruz esteves på Jefferson Abington

KORONAVIRUSVAKSINER

Moderna Rep ADMITS Vaksine Er Eksperimentell, Og Alle Som Tar Den Er En Del Av En Klinisk Prøve Med Ukjente Konsekvenser

HAFHAF15. Juli 2021

makron tyrann

SAMMENSVERGELSETYRANNIVAKSINER

Den Franske Presidenten Gjør COVID-19 Vaksinasjon Obligatorisk For Helsepersonell

HAFHAF15. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.