Kanadisk Lege: 62% Av Pasientene Vaksinert For COVID Har Permanent Hjerteskade

HAF16. Juli 2021

Vi har tidligere dekket historien om Dr. Charles Hoffe , den modige legen som har praktisert medisin i 28 år i den lille, landlige byen Lytton i British Columbia, Canada.

kanadisk lege 62% av pasientene vaksinert for covid har permanent hjerteskade

Etter at han hadde administrert ca 900 doser av Moderna eksperimentelle mRNA COVID-19-injeksjoner , slo han alarm over de alvorlige reaksjonene han observerte hos pasientene som valgte å få skuddet (han valgte IKKE å få det selv), som inkluderte død .

Resultatet av at han slo alarm var en knebleordre utstedt mot ham av medisinske myndigheter i samfunnet hans. Han trosset denne gag-ordren og ble intervjuet av Laura-Lynn Tyler Thompson på showet hennes hvor han slo alarm.

Straffen for å være offentlig å advare andre om farene ved disse eksperimentelle skuddene var at han ble fritatt fra sykehusvakt og mistet halvparten av inntekten.

Straffen for å være offentlig å advare andre om farene ved disse eksperimentelle skuddene var at han ble fritatt fra sykehusvakt og mistet halvparten av inntekten.

I forrige uke ble Dr. Hoffe intervjuet igjen av Laura-Lynn Tyler Thompson, og han fortsetter å dele sine funn med publikum angående de eksperimentelle -skuddene.

Dr. Hoffe er virkelig en helt i dag, og risikerer ikke bare sitt rykte, men sannsynligvis hele sitt liv for å bringe viktig informasjon om COVID-19-skuddene som globalistene som kontrollerer bedriftsmediene og sosiale medier prøver veldig hardt for å sensurere.

I dette siste intervjuet uttaler Dr. Hoffe at blodproppene som rapporteres i bedriftsmediene som “sjeldne” er alt annet enn sjeldne, basert på hans egen testing av sine egne pasienter som nylig hadde fått et av skuddene.

Blodproppene vi hører om som media hevder er veldig sjeldne, er de store blodproppene som er de som forårsaker hjerneslag og dukker opp på CT-skanning, MR osv.

Blodproppene jeg snakker om er mikroskopiske og for små til å finne på noen skanning. De kan således bare oppdages ved bruk av D-dimer-testen.

Ved å bruke denne testen med sine egne pasienter hevder Dr. Hoffe at han har funnet bevis for små blodpropper hos 62% av pasientene som har blitt injisert med et mRNA-skudd .

Han sier at disse menneskene nå er permanent funksjonshemmede, og at de ikke lenger vil være “i stand til å gjøre det de pleide å gjøre.”

Disse menneskene aner ikke at de selv har disse mikroskopiske blodproppene. Den mest alarmerende delen av dette er at det er noen deler av kroppen som hjernen, ryggmargen, hjertet og lungene som ikke kan genereres på nytt. Når disse vevene blir skadet av blodpropp, blir de permanent skadet.

Hans advarsel er veldig dire: “Disse skuddene forårsaker enorm skade, og det verste er ennå ikke kommet.”

Dette er et 8-minutters klipp fra det originale intervjuet , og vi har lagt det ut på Bitchute-kanalen og Rumble-kanalen vår .

Begynner Canada Endelig Å Være Oppmerksom På At Disse Avvikende Legene Slår Alarm?

candian helter

Dr. Hoffe er ikke den eneste legen som slår alarm på grunn av alvorlige bivirkninger fra COVID-19-skuddene.

I forrige måned dekket vi pressekonferansen i Ontario på Parliament Hill som ble arrangert av parlamentariker Derek Sloan og inneholdt fire andre kanadiske leger som også ble sensurert over det de ser og rapporterer om COVID-19-skuddene.

Begynner disse offentlige vitnesbyrdene fra leger som tør å stille spørsmål ved den offisielle fortellingen i møte med enorm , latterliggjøring og til og med å gjøre en forskjell i Canada?

Kan være.

I går var det en pressemelding fra COVID-19 Immunity Task Force i Canada . Denne gruppen består av:

Eksperter fra hele Canada i saker relatert til serologisk overvåking, immunologi, virologi, smittsomme sykdommer, og klinisk medisin. Det inkluderer også ex officio-medlemmer som representerer byråer fra Canadas regjering, inkludert Public Health Agency of Canada (PHAC), Canadian Institutes of Health Research (CIHR), og kontoret til Chief Scientific Advisor til statsministeren, som samt representanter for Provincial-Territorial Ministries of Health, og McGill University (vert for sekretariatet). ( Kilde )

Dette er første gang jeg noen gang har sett i noe land en gruppe som har bånd til offentlige helsebyråer innrømmer at det er alvorlig skadde personer fra COVID-19-skuddene, og at det må utvikles strategier for å håndtere skadene.

Noen skader har blitt anerkjent i USA av FDA, men den eneste handlingen de har tatt er å legge advarsler til skuddene – ingenting om hvordan man skal behandle ofrene og deres skader.

For å være sikker fortsetter denne gruppen i Canada den offisielle fortellingen om at “fordelene med COVID-19-vaksinasjonen fortsetter å oppveie risikoen” mens de ikke gir noen underliggende data eller studier for å bevise denne uttalelsen, men det faktum at de til og med innrømmer det er mennesker skadet av skuddene som trenger hjelp, er enormt.

Regjeringen i Canada, gjennom sin COVID-19 Immunity Task Force (CITF) og Vaccine Surveillance Reference Group (VSRG), investerer omtrent $ 800 000 i en studie som tar sikte på å forbedre Canadas identifikasjon og respons på uønskede hendelser folk kan oppleve etter COVID- 19 vaksinasjoner over 10 provinser. Denne studien er en utvidelse av et eksisterende vaksinesikkerhetsprogram som gir viktig folkehelseinformasjon om bivirkninger etter (AEFI) for alle som er godkjent for bruk hos voksne og barn.

La oss håpe dette ikke bare er en unnskyldning for å bruke penger uten resultater, men at noe vesentlig kan komme ut av en slik studie, som muligens ble motivert av de ærlige legene i Canada som risikerte karrieren og livet for å bringe sannheten til offentlig.

Kilde: HealthImpactNews.com  / Referanse: BitChute.comAlle Borgere Over Hele Frankrike Tar Til Gatene Og Kolliderer Med Politiet Som Protesterer Mot Nye Obligatoriske COVID-19-VaksintiltakForrige InnleggBill Clinton Tok To Tidligere Ikke-Avslørte Turer I Utlandet Med Ghislaine MaxwellNeste Innlegg

Relaterte Artikler

over hele Frankrike tar borgere ut på gatene og kolliderer med politiet som protesterer mot nye obligatoriske tiltak mot vaksine 19

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNIVAKSINER

Alle Borgere Over Hele Frankrike Tar Til Gatene Og Kolliderer Med Politiet Som Protesterer Mot Nye Obligatoriske COVID-19-Vaksintiltak

HAFHAF16. Juli 2021

rebeca cruz esteves på Jefferson Abington

KORONAVIRUSVAKSINER

Moderna Rep ADMITS Vaksine Er Eksperimentell, Og Alle Som Tar Den Er En Del Av En Klinisk Prøve Med Ukjente Konsekvenser

HAFHAF15. Juli 2021

dr.  charles hoffe

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Dr. Charles Hoffe: MRNA-Vaksiner ‘Dreper Folk Flest' Gjennom Hjertesvikt Og 62% Har Allerede Mikroskopiske Blodpropper

HAFHAF14. Juli 2021

regjeringer innfører obligatoriske covid 19-vaksiner for helsepersonell - vaksinepass var alltid planen

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Regjeringer Introduserer Obligatoriske Covid-19-Vaksiner For Helsearbeidere – Vaksinepass Var Alltid Planen

HAFHAF13. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.