11. juli 2021 Kommer regjeringen til døren din denne uken for å presse deg til å ta COVID Shots? Her er hva du trenger å vite

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Som vi rapporterte i forrige uke , kunngjorde Biden Administration en ny kampanje for å målrette amerikanere som ennå ikke har tatt noen av de eksperimentelle, ikke-FDA-godkjente COVID-19-skuddene.

Denne kampanjen inkluderer “å gå dør til dør.”

Siden denne kunngjøringen forrige uke har det blitt publisert mye informasjon om hva dette betyr, både i alternative medier og bedriftsmedier.

Som man kan forvente, er saken politisert, så hva dette egentlig betyr når du leser ting i bedriftsmediene, vil avhenge av om medieuttakets rapportering har en tendens mot venstre eller mot høyre.

La oss starte med det Biden-administrasjonen faktisk har sagt offentlig.

Stående overfor et landsdekkende tilbakeslag etter at det ble kunngjort at regjeringen skulle gå dør til dør i nabolag med “lave COVID-19-vaksinasjonsrater”, som syntes å antyde at regjeringen førte en database med de som er vaksinert og de som ikke er med COVID-19-skudd, helse- og menneskelige tjenester (HHS) -sekretær Xavier Becerra, bøyd seg opprinnelig og uttalte på CNN:

“Kanskje vi bør påpeke at den føderale regjeringen har måttet bruke billioner av dollar for å prøve å holde amerikanerne i live under denne pandemien, så det er absolutt myndighetens virksomhet. Det er skattebetalernes virksomhet hvis vi må fortsette å bruke penger på å prøve å hindre folk i å pådra seg COVID og hjelpe til med å gjenåpne økonomien, ”sa Becerra til CNN torsdag.

Becerra hevdet at “å banke på en dør har aldri vært i strid med loven” og “du trenger ikke svare, men vi håper du gjør det.” Han la til: “For hvis du ikke har blitt vaksinert, kan vi hjelpe med å fjerne noen av de ryktene du har hørt, og forhåpentligvis få deg vaksinert.” (Kilde: The Epoch Times )

Dette gjorde selvfølgelig ingenting for å avkjøle sinte amerikanere om utsiktene til at føderale agenter skulle komme på døren og spørre om vaksinasjonsstatus, så tilbakeslaget faktisk så ut til å bli trappet opp et hakk etter dette CNN-intervjuet, og fikk ham til å Tweet :

Noen kommentarer jeg kom med i dag blir tatt vilt ut av sammenhengen. For å være klar: regjeringen har ingen databasesporing av hvem som er vaksinert. Vi oppfordrer folk til å ta steget opp for å beskytte seg selv, andre ved å bli vaksinert. Det er den beste måten å redde liv og avslutte denne pandemien.

Pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki, så også ut til å prøve å begrense nedfallet fra kunngjøringen “fra dør til dør” og adresserte saken i en pressekonferanse forrige uke. Business Insider rapporterte :

Pressesekretær Jen Psaki i Det hvite hus gjorde tirsdag klart at den føderale regjeringen ikke vil kreve at amerikanerne bærer bevis på sin vaksinasjonsstatus COVID-19 for å reise og generelt delta på arrangementer.

“Regjeringen er ikke nå, og vi vil heller ikke støtte et system som krever at amerikanere har legitimasjon,” sa Psaki til journalister under en pressekonferanse.

“Det vil ikke være noen føderal vaksinasjonsdatabase, og ikke noe føderalt mandat som krever at alle får en enkelt vaksinasjonsbevis.”

Det var 6. april. 7. april handlet Psaki tilsynelatende fremdeles med problemet som Yahoo News rapporterte :

Det hvite hus onsdag forsøkte å klargjøre sin nye dør-til-dør-koronavirus-vaksine, midt i ny kritikk fra høyre om at hjemmebesøkstilnærmingen er overreaksjon fra regjeringen.

Pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki, understreket onsdag at ingen fra den føderale regjeringen vil møte opp på amerikanernes dører som pålegger koronavirusvaksinasjoner.

Snarere er de personlige besøkene president Biden kunngjorde tirsdag designet for å dele informasjon om vaksinasjoner, da Det hvite hus har som mål å fortsatt nå sitt fjerde juli mål om å få 70% av den voksne befolkningen jabbed.

Ved å politisere saken reagerte den republikanske høyren veldig raskt, nesten som på manus.

Den amerikanske senatoren Ted Cruz, en republikansk senator fra Texas, introduserte straks et lovforslag som ville “forby den føderale regjeringen å opprette og vedlikeholde en føderal database over alle amerikanere som har mottatt COVID-19-vaksiner.” ( Kilde .)

Noen statsguvernører fra røde stater kom ut med en gang og motsatte seg “dør-til-dør” -initiativet.

South Carolina-guvernør Henry McMaster publiserte et brev som han sendte til Statens helsetilsyn motstander av innsatsen. Her er en kopi av brevet:

Andre røde statssjefer har kommet med lignende uttalelser, så forvent flere offentlige uttalelser som denne i løpet av den kommende uken, ettersom det øker deres velgerbase.

Dette er imidlertid bare et brev om hans personlige mening, og er ikke en utøvende ordre, så jeg vil ikke sette for mye tro på at dette brevet kommer til å oppnå noe vesentlig.

Som vi tidligere har rapportert her på Health Impact News , mens mange av disse røde statssjefene har motarbeidet ting som “COVID-19 vaksinasjonspass”, har de ikke gjort noe for å STOPPE skuddene fra å bli administrert, spesielt til mindreårige som mange steder kan nå velge å motta en COVID-19-injeksjon uten foreldrenes kunnskap eller godkjenning. Se:

Ulver i fåreklær – republikanske guvernører er pro-biovåpeninjeksjoner til tross for at de motsetter seg COVID-19 “vaksinepass”

Hva du trenger å vite: Statlige og lokale helseavdelinger angir vaksinepolitikker

På slutten av dagen har det som kommer ut av kammeratene i Washington DC faktisk veldig lite å gjøre med det som vil påvirke folk på lokalt nivå.

Dette er grunnen til at tidligere president Trump, og nå Biden-administrasjonen, har fått det til å se ut som de er imot “obligatoriske vaksinasjoner” og “vaksinepass”, fordi de vet godt at denne politikken vil bli dannet i hver stat, og implementert kl. det lokale nivået.

Til dags dato er det ikke en eneste nasjonal vaksinelov i bøkene i det hele tatt. Alle lovene som regulerer og foreskriver vaksinelover er på statsnivå.

Det føderale regjeringen kan gjøre , er å kaste mye penger til USA og si til dem: “Dette er hva vi vil at du skal gjøre.”

Dette er sterk motivasjon på lokalt nivå for å prøve å overholde det føderale regjeringen vil at de skal gjøre, slik at de kan tjene penger på føderale midler for å implementere det.

Det er derfor jeg tror guvernøren i South Carolina stoppet kort tid etter å utstede en utøvende ordre om å stoppe dør-til-dør-kampanjer, og bare skrev et brev som ikke har noen lovlig bit til det overhodet.

Han og andre statlige republikanske guvernører vil uten tvil prøve å danse rundt saken og prøve å berolige velgerbasen mens de fremdeles tjener inn på de føderale midlene som er bevilget til dette initiativet.

Så hva skjer på lokalt nivå?

ZeroHedge News rapporterer i dag om et brev fra Lake County Illinois som retter seg mot de frivillige som angivelig skal gå dør til dør for å snakke med folk om COVID-19-skuddene.

I forberedelsene til den kommende kampanjen,  Lake County, Illinois  har  publisert  ‘Nyttige tips’ for frivillige som deltar i deres “Community Health Ambassador Outreach døren banket prosjekt for å øke COVID Vaccine Aksept.”

De ‘nyttige tipsene!’ inkludere:

 • Hvis du er nervøs, er det ok!  Vi blir fortsatt nervøse, selv om vi har gjort dette før.
 • Du trenger ikke ha alle svarene.  Hvis du er usikker på et svar, vær ærlig. Si til personen som ber om at du er frivillig, og du vil ta ned spørsmålet deres slik at en person på helseavdelingen kan få det riktige svaret.
 • Informer, ikke overbevis. Din jobb er å utstyre personen ved døren med informasjonen / ressursene de trenger for å ta en informert beslutning om helsen. Du prøver ikke å overbevise noen om å gjøre noe de ikke vil gjøre.
 • Ignorer ingen anmodningstegn . Du ber ikke om det! Du tilbyr viktig informasjon og ressurser. Det du gjør er ikke ulovlig.
 • Bank og sikkerhetskopier  [zh: slik at du ikke blir skutt?]  Følg COVID-19 distanseprotokoller og snakk tydelig. Hvis noen har det ukomfortabelt med deg å være der personlig, kan du tilby dem å få mer avstand eller legge igjen en flygeblad.
  • Rapporter om arbeidet ditt!  Sørg for å fylle ut Dørknokking-regnearket  med antall som fremdeles trenger en vaksine, som allerede er vaksinert, som trenger mer info osv . Dette er viktig informasjon som helsedepartementet stoler på!
  • Bruk skriptet ditt.  Dette vil gi deg det grunnleggende. Når du er komfortabel med det, er du velkommen til å få det til å høres ut som deg så lenge all nøkkelinformasjonen er der. Gjør det klart foran at bygningen har sluppet deg inn, og du er fra helseavdelingen.
   Kanskje viktigst,  frivillige blir bedt om å føre en liste over hvem som har vært slem eller hyggelig .
 • Dørbankerne får deretter forskjellige scenarier i et vedlagt manus. For eksempel:
  PM (eiendomsforvalter) / CAM (samfunnsforeningsleder):  Vi tillater ikke anmodning om eiendommen vår.CHM (helseambassadør i samfunnet):  Jeg forstår det, men jeg selger ikke noe, vi vil gi nøyaktig informasjon til eldre i ditt samfunn . Målet vårt er å maksimere vaksinasjonsinnsatsen slik at ALLE dine eldre mottar  COVID-vaksinen når klinikken kommer på stedet. Alt jeg vil er å se seniorene dine beskyttet mot COVID.Og…Senior : Jeg har hatt allergiske reaksjoner på medisiner og mat for mange år siden, er denne vaksinen trygg for meg?CHA :  Den eneste sanne kontraindikasjonen til denne vaksinen er en alvorlig (anafylaktisk) reaksjon på en injiserbar / vaksine i fortiden  [ZH: * hoste *  hva? ]. Eller en allergi mot en ingrediens i vaksinen, som polysorbat. Etter vaksinasjonen vil de observere deg i 15 minutter for å være sikker på at du har det bra. Med en historie med andre allergiske reaksjoner, vil de kanskje se deg i totalt 30 minutter, i stedet for de vanlige 15 minuttene, bare for å være sikker på at du føler deg ok. Men hvis du har spørsmål om tidligere allergier og vaksinekompatibilitet, bør du spørre legen / helsepersonell.Hele artikkelen .

Så det er det et fylke i Illinois planlegger, og det er her de faktiske retningslinjene og prosedyrene vil bli beskrevet, på fylkesnivå i hver stat, vanligvis med helsedepartementet. Forvent at statens guvernørskontorer også utsteder retningslinjer denne uken.

Nekter å spille spillet deres

Dessverre, i det minste etter min mening, sier noen i alternative medier at føderale rettshåndhevelsesstyrker nå vil begynne å gå fra dør til dør og tvinge folk som ennå ikke er vaksinert med et av COVID-19-skuddene, til å bli sprengt med våpen peke rett i hjemmene sine.

Jeg ser ingen bevis i det hele tatt for at dette har skjedd, i det minste ikke denne uken .

Bare se på det offentlige skriket som politiseringen av denne kunngjøringen allerede har opprettet forrige uke. Amerikanerne er delte i dette spørsmålet, og ethvert forsøk på å begynne å tvinge amerikanere til å bli injisert i sine hjem under våpenvåpen, må først håndtere millioner på millioner av våpneiere som tror på den andre endringen før en slik innsats ble gjort.

Dessuten er disse skuddene fortsatt ikke godkjent av FDA, og uten deres godkjenning først, er det ikke noe lovlig grunnlag for å tvinge noen til å motta disse skuddene av en myndighetsagent (arbeidsgivermandater er et eget spørsmål.)

Dette er det som kalles en “prøveballong.” Regjeringen kaster dette ut som en “rettssak” for å se hvor mye den amerikanske offentligheten vil tåle når det gjelder myndighetsintervensjon.

La dem få vite at du ikke tåler det i det hele tatt!

Den fjerde grunnlovsendringen beskytter deg mot ulovlige søk og beslag i hjemmet ditt.

Så her er mitt råd for hva du bør være forberedt på å gjøre NÅ, denne uken, hvis folk kommer på døren for å snakke med deg om COVID-19-skuddene.

Dette rådet er basert på mange års erfaring i arbeidet med advokater over hele USA angående rekkevidde for lokale myndighetsorganer som Child Protective Services som rutinemessig kommer hjem til folket med det uttrykkelige formålet å lete etter en grunn til å medisinsk kidnappe deres barn.

De fleste av disse juridiske spørsmålene gjelder også for denne situasjonen, når det gjelder myndighetsagenter som kommer hjem til deg for å diskutere COVID-19 “vaksiner”.

For det første, enten du er leietaker eller huseier, har regjeringen ingen rett til å gå inn i eiendommen din uten en fullmakt signert av en lokal dommer. Fraværende den garantien, hvis du ikke vil ha dem der, overtrer de.

Og dette inkluderer alle politimyndigheter. Hvis de ikke kan fremlegge en påtegning signert av en dommer, ikke bare er de overtredende, hvis de åpent bærer et skytevåpen (som de fleste gjør), utgjør de en trussel for deg og din familie.

Behandle dem som din fiende, ikke som din venn. Be dem om å dra med en gang.

For det andre har du ingen juridisk forpliktelse til å svare på spørsmål – periode! Du har en femte endringsrett til å tie, og hvis det gjelder kriminelle som blir arrestert på grunnlag av en arrestordre, hvor mye mer gjelder det for deg som privat borger på din egen eiendom der du ikke engang har blitt beskyldt for en forbrytelse?

IKKE svar på spørsmål! Be dem om å dra med en gang. Sett opp så mange “No Trespassing” -skilt som mulig på eiendommen din, som den jeg satte som det fremhevede bildet i denne artikkelen.

Uansett hva de sier til deg, eller spør deg, bør de eneste ordene som kommer ut av munnen din være: “Du må dra nå. Du overtrer privat eiendom. ”

For det tredje, REGISTRER ALT! Den beste måten å ta opp er å ha et skjult kamera peket på døren din, og deretter også holde et mobiltelefonkamera rett foran ansiktet for å fortelle dem at du tar opp.

Hvis de river mobilen ut av hånden din, forhåpentligvis har du et andre kamera et sted som også tar opp det. Hvis du gjør det, ta opptaket til din lokale distriktsadvokat og be dem om å anklage. Send den også til oss, så publiserer vi den til vårt internasjonale publikum.

Forvent FALSE FLAG hendelser! Å bare stille spørsmål ved sikkerheten eller effekten av disse injeksjonene er å bli betegnet som “innenlandske terrorister.” Du kan være sikker på at hvis disse frivillige som sendes ut dør til dør ikke lykkes, at de snart vil gå videre til neste trinn i planen, og på et eller annet tidspunkt skal de arrangere en begivenhet der noen “innenlandske terrorister ”bestemmer angivelig å begynne å drepe mennesker som bare“ prøver å gjøre jobben sin ”og“ gi et trygt samfunn ”ved å“ få alle vaksinert. ”

Gjør ditt beste for å registrere alt som skjer når uvelkomne besøkende bestemmer seg for å bryte dine fjerde endringsrettigheter ved å komme på eiendommen din for å diskutere COVID-19 “vaksiner” som du ikke har til hensikt å diskutere.

Send også disse innspillingene til oss her på Health Impact News , og om mulig vil vi publisere dem som en tjeneste for publikum.

For det fjerde, be. Gud har legioner av engler til disposisjon for å hjelpe barna sine i vanskelige tider. Dette burde faktisk være den # 1 tingen du gjør før noen engang dukker opp.

Sendes ikke alle engler som tjener ånder for å tjene dem som vil arve frelse? (Hebreerne 1:14)

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Identifisere de Luciferian-globalistene som implementerer den nye verdensorden – Hvem er “jødene”?

Insider eksponerer frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferiske planene for den nye verdensorden

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensordenen” Nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på det som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Legg igjen en kommentar