Oppfylle COVID-19 “Vaksinasjon” -krav, og du kan ende opp med DØD som disse menneskene 12.07 2021

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Det offentlige presset for at folk skal få COVID-19-injeksjonene er i full gang akkurat nå, ettersom de som ønsket disse skuddene og allerede har tatt dem frivillig, raskt synker ned.

Den første rettssaken som utfordret arbeidsgivere som pålegger disse skuddene som en betingelse for ansettelse i Texas, gikk veien for Big Pharma og regjeringen, da dommeren bestemte at folk fortsatt har et valg – de kan velge å nekte skuddene og se etter arbeid andre steder . Se:

Texas Judge Beviser lindring fra COVID-19 Bioweapon Shots kommer IKKE fra rettsvesenet – Opprettholder obligatoriske skudd for sykehusarbeidere

I tillegg til arbeidsgivere beveger mange skoler seg nå mot obligatoriske COVID-19-injeksjoner som en betingelse for påmelding.

Spørsmålet alle trenger å stille seg i disse dager når de står overfor disse mandatene, er hvor mye verdsetter du jobben din eller skolen din? Nok til å potensielt gi opp livet ditt eller bli permanent ufør?

Dessverre er det mange som har tatt den risikoen og tapt. De er nå døde, og debatten er over. Når de begraver eller brenner kroppen din, er det ingen vei tilbake.

Som vi rapporterte på fredag, innrømmer CDC nå at over 9000 mennesker har dødd etter disse COVID-19-injeksjonene siden de ble sluppet løs på publikum i desember i fjor.

Dette er flere dødsfall registrert etter COVID-19-skuddene de siste 7 månedene enn dødsfall registrert i CDC VAERS-systemet de siste 31 årene etter vaksinering, da VAERS-systemet ble implementert i 1990, kort tid etter at den amerikanske regjeringen ga lovlig immunitet for farmasøytiske selskaper som produserer vaksiner for skader og dødsfall forårsaket av disse vaksinene. Se:

CDC legger til over 2000 dødsfall assosiert med COVID-19 skudd på en uke – 917 ufødte babydødsfall

Og likevel når disse menneskene dør etter å ha mottatt en COVID-19-injeksjon, vil bedriftsmediene svært sjelden rapportere om “vaksinasjonsstatus” når de nevner deres dødsfall eller i deres nekrologer. De vil skylde på alt de kan tromme opp som en unnskyldning, selv om ofrene var unge og tidligere sunne med svært liten sjanse for å dø av disse andre årsakene de oppgir.

Vi finner først og fremst ut om deres “vaksinasjonsstatus” gjennom deres sosiale mediekontoer der de innrømmer og ofte skryter av å få skuddene.

Vi gir deg fire flere historier om de som ga etter for sosialt press for å få skuddene, men som ikke levde lenge nok til å angre på avgjørelsene. Disse angrene må leve videre med sine familier og kjære som aldri vil se dem igjen i dette livet.

20 år gammel Wayne State University pre-med student Hadley Huffman dør uventet etter Covid Shot

av The Empowerer

Hadley Huffman fra Michigan døde uventet 15. juni 2021 ikke lenge etter hennes andre kovide skudd. Familie og venner delte sine klager på sosiale medier, og vi er takknemlige for at de gjorde det. Det er mange historier som Hadleys går utallige for øyeblikket, og det er problematisk.

Hadley så ut til å være i form og aktiv. Hun var tydeligvis helsepersonell etter å ha overført fra University of Arizona for å bli registrert i et pre-med-program ved Wayne State University i Michigan. Hun hadde en lys fremtid, og livet hennes ble tatt for tidlig.

Hadley sies å ha vært en sosial sommerfugl med en magnetisk personlighet. Hennes personlighet lyste opp et rom. Hun var den typen person som aldri hadde møtt en fremmed. Hun sluttet seg til mange formål, kjempet for likestilling og hadde venner over hele verden.

I følge hennes  nekrolog  startet Hadley også Students Against Medical Racism Non-profit (SAMR) i Wayne State for å gjøre oppmerksom på urettferdighetene i medisinsk tilgang for bi-raser og fargede (BIPOC).

Det er uklart hvilket merke av vaksine Hadley ble injisert med, men hvis jeg måtte gjette, ville jeg forutsi at hun hadde Pfizer på grunn av deres tilstedeværelse i Michigan.

Vi vet at hun hadde to doser, og at hun hadde håp om at ting skulle bli normale etter vaksinasjonen.

Tidspunktet for Hadleys død er lik den for 13 år gamle  Jacob Clynick , som også var fra Michigan. Han døde i juni tre dager etter et Pfizer-skudd som han fikk fra en Walgreens.

Jacob sies å ha dødd i søvne og hadde ingen kjente helseproblemer. Han hadde ingen medisiner da han døde, ifølge tanten sin.

Les hele artikkelen på The Empowerer .

Robin Spring Saunders: 45 år gammel kvinne i Baltimore får obligatorisk mRNA-injeksjon for ansettelse, død seks dager senere

av COVID-bloggen

BALTIMORE  – En 45 år gammel mor oppnådde sitt mål om å jobbe ved et av de mest prestisjefylte universitetene i verden. Men hun kom aldri til sin første arbeidsdag.

Robin Spring Saunders mottok sin første injeksjon av eksperimentell mRNA 21. juni, ifølge Facebook-siden hennes. Det er uklart om det var Pfizer eller Moderna.

Men på dette punktet spiller det ingen rolle. Hun var tilsynelatende ikke begeistret for å motta skuddet. Men hun gjorde det som en ansettelsesvilkår ved Johns Hopkins University, som  pålegger eksperimentelle skudd  for alle lærere og ansatte.

Bivirkningene var nesten umiddelbare. Fetteren hennes, Crystal Grainger, skrev søndag morgen 27. juni at Saunders opplevde livstruende reaksjoner. Hun var i en ventilator og led av hjerne- og hjerteproblemer.

Fru Grainger sa, som noen andre har rapportert, at reaksjonen kom etter den andre injeksjonen. Men det vil bety at Saunders fikk to skudd på under en uke, noe som er svært lite sannsynlig og veldig farlig. Flere familiemedlemmer og venner bekreftet at det var det første skuddet.

Skaden var for alvorlig til å overvinne. Høst Harvey, Robins datter, bekreftet at moren hennes gikk bort senere den ettermiddagen. Flere andre bekreftet hennes død deretter.

Fra drøm til mareritt

Det ser ut til at Saunders ønsket å jobbe med autistiske barn og  tjente legitimasjon for  å gjøre det. Facebooksiden hennes indikerer at hun startet veien til Johns Hopkins-muligheten. Hun jobbet flere jobber på den tiden, inkludert Home Depot, Lowe’s og Amazon. Hun ble ansatt ved Johns Hopkins University for å oppfylle sitt midtlivsmål.

Flere venner og familiemedlemmer snakket om å anlegge søksmål mot Johns Hopkins. Det vil være interessant å se om de følger gjennom. Saunders etterlot seg moren og datteren.

Les hele artikkelen på COVID Blog .

Ayesha K. Faines: 35 år gammel journalist og “Grapevine Show” paneldeltaker død 14 uker etter eksperimentell Pfizer mRNA-skudd

av COVID-bloggen

NEW YORK  – En 35 år gammel Youtube-personlighet, journalist og salsadanser er død da  nærtids “vaksine” dødsfall  fortsetter å  hoper seg opp .

Ayesha K. Faines mottok den andre dosen eksperimentell Pfizer-mRNA en gang rundt 15. mars, ifølge hennes Twitter-innlegg. Det er uklart nøyaktig når hun fikk første og andre skudd. Men hennes tidligste innlegg om å være vaksinert er fra 30. mars.

Hun erkjente at det var Pfizer 3. april og sa til og med at den første injeksjonen “hadde meg nede for å telle.”

Hun “priste Gud” for å være vaksinert noen dager senere.

Fru Faines var veldig aktiv på sosiale medier. Hun hadde 23 500 Instagram-følgere og 17 600 på Twitter. Men Twitter var langt hennes go-to-plattform. Hun var i gjennomsnitt 367 tweets per måned fra januar 2021 til mai 2021, med en høyde på 427 i mars og lav på 297 i april, ifølge Social Blade. Det er omtrent 12 tweets per dag. Det falt til 226 tweets i juni, eller omtrent syv tweets per dag.

Hun var veldig aktiv 28. juni, med 25 tweets den dagen. De medisinske problemene knyttet til mRNA-skuddet begynte sannsynligvis deretter. Ingen ytterligere aktivitet dukket opp på Twitter-siden hennes. Hennes siste Facebook-innlegg var 28. juni kl 22.45. Faines  gikk bort 2. juli .

Hvem var Ayesha K. Faines?

Ms Faines er best kjent som paneldeltaker på ” The Grapevine Show ” på Youtube. Hun var utdannet ved Yale University og jobbet for vanlige medier WJXT4 News4Jax i Florida og My9TV / Fox i New York. Hun er også grunnlegger av et nettsted kalt ” Women Love Power .” Ms Faines dukket opp på  Entertainment Tonight , MTV og  foreleste ved universitetene . Dessverre var hun også et farlig verktøy for COVID-agendaen.

Svarte amerikanere er minst sannsynlige av alle amerikanere til å bli vaksinert, ifølge  nyere data fra Kaiser Family Foundation . Cirka 62% av asiatiske amerikanere er vaksinert fra og med 28. juni. Hvite amerikanere er neste med 47%, etterfulgt av 39% av “latinamerikanere.” Bare 34% av svarte amerikanere er vaksinert. USA har en  historie med dårlige ,  onde eksperimenter  på svarte amerikanere, som er grunnårsaken til den totale unngåelsen av disse eksperimentelle mRNA- og virale vektor-DNA-injeksjonene.

Fru Faines, som avdøde  MSNBC juridisk analytiker Midwin Charles  og  Dr. Kizzmekia Corbett , ble brukt som et desinformasjonsagent for storapotek. Hun gjenopplivet vanlige mediepunkter og subterfuges i håp om å lokke svarte amerikanere til underkastelse.

Les hele artikkelen på The COVID Blog

Bruce David Ward: 64 år gammel kanadisk mann får plutselig aortadisseksjon, død 30 dager etter den første eksperimentelle Moderna mRNA-injeksjonen

av COVID-bloggen

ST. ALBERT, ALBERTA  – En 64 år gammel mann er død, og datteren hans sørger for at verden vet hvordan og hvorfor det skjedde.

Mr. Bruce David Ward mottok den første dosen med eksperimentell Moderna mRNA den 22. mai, eller ifølge datteren Brenna Ward. Han led ingen umiddelbare bivirkninger.

Mr. Ward likte farsdagen med kona. Han begynte å gjøre DIY-hjemrenoveringer som fulgte mandag 21. juni. Plutselig begynte han å skrike av smerte.

En ambulanse tok ham til University of Alberta Hospital. Mr. Ward fikk smertestillende medisiner mens han ventet timer på å bli sett.

Leger fikk endelig Mr. Ward inn for ultralyd tidlig neste morgen. Han gikk bort under prosedyren,  tirsdag morgen 22. juni.

Brenna sa at faren hennes hadde en “tåre i aortaklaffen.”

Det ser ut til at Mr. Ward led av en  aortaaneurisme  og / eller  aortadisseksjon . Den forrige er vanligvis en forløper for sistnevnte, ifølge Mayo Clinic.

Vi vet med sikkerhet at Moderna og Pfizer mRNA-injeksjoner  forårsaker blodpropp  og i mange tilfeller  død . Det er også den  kontroversielle piggproteinstudien  av University of San Diego og Salk Institute forskere.

Etterspill

Brenna lar ikke faren dø forgjeves. Hun  trakk en strek i sanden 27. juni og  ba vennene og bekjente om å avvikle kommunikasjonen hvis de støtter COVID-agendaen. Brenna innrømmet også at det tok farens død for henne å få øynene opp for det som skjer.

Hun sa også følgende i et innlegg:

Jeg deler historien hans i håp om å hjelpe noen andre til ikke å miste en kjær. I håp om at folk vil tenke seg om to ganger, og i håp om at flere vil dele historiene sine ettersom det er tusenvis der ute som lider eller dør (sic) etter å ha mottatt deres (sic) vaksiner.

Brenna forstår at faren ikke kommer tilbake. Men hun fortjener ros for å ha akseptert sannheten og levd etter den, selv om det tok en absolutt tragedie.

Les hele historien på COVID-bloggen .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Identifisere de Luciferian-globalistene som implementerer den nye verdensorden – Hvem er “jødene”?

Insider eksponerer frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferiske planene for den nye verdensorden

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensordenen” Nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på det som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Legg igjen en kommentar