VAERS: Antall Dødsfall Rapportert Etter COVID-Vaksiner øker Mer Enn 2000 På 1 Uke

10. Juli 2021

VAERS-data som ble utgitt i dag av CDC viste totalt 438 441 rapporter om uønskede hendelser fra alle aldersgrupper etter COVID-vaksiner , inkludert 9 048 dødsfall og 41015 alvorlige skader mellom 14. desember 2020 og 2. juli 2021.

av Megan Redshaw

antall dødsfall rapportert etter at covid vaksiner hoppet med mer enn 2000 på en uke

Data utgitt i dag av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) inkluderte 9 049 rapporter om dødsfall i alle aldersgrupper etter COVID-vaksiner – en økning på mer enn 2000 sammenlignet med forrige uke. Dataene kommer direkte fra rapporter levert til VAERS ( Vaccine Adverse Event Reporting System ).

VAERS er det primære regjeringsfinansierte systemet for rapportering av uønskede vaksinereaksjoner i USA. Rapporter sendt til VAERS krever ytterligere undersøkelse før et årsaksforhold kan bekreftes.

Hver fredag offentliggjør VAERS alle vaksineskaderapporter mottatt fra en spesifisert dato, vanligvis omtrent en uke før utgivelsesdatoen.

Data publisert i dag viser at mellom 14. desember 2020 og 2. juli 2021 ble det rapportert totalt 438 441 totale bivirkninger til VAERS, inkludert 9 048 dødsfall – en økning på 2063 fra forrige uke. Det ble rapportert 41 015 alvorlige skader i samme tidsperiode – opp 6 950 sammenlignet med forrige uke.

vaers vaksineskade 9. juli

I USA hadde 328,9 millioner COVID-vaksinedoser blitt administrert fra 2. juli. Dette inkluderer : 134 millioner doser av Modernas vaksine, 182 millioner doser Pfizer og 13 millioner doser av Johnson & Johnson (J&J) COVID-vaksine.

Av de 9.048 dødsfallene som ble rapportert fra 2. juli, skjedde 22% innen 48 timer etter vaksinasjonen, 15% skjedde innen 24 timer og 37% skjedde hos mennesker som ble syke innen 48 timer etter å ha blitt vaksinert.

Denne ukens data for 12- til 17-åringer viser:

Denne ukens totale VAERS-data fra 14. desember 2020 til 2. juli 2021 for alle aldersgrupper viser:

Pfizer Sier At Boostere Er Nødvendige, Amerikanske Føderale Helsebyråer, Forskere Er Uenige

Som The Defender rapporterte i dag, er amerikanske føderale helsebyråer og produsenten av en av de mest populære COVID-vaksinene offentlig i strid om eller når fullvaksinerte mennesker vil trenge en tredje “boosterdose”.

Pfizer annonserte torsdag vil søke Emergency Bruk autorisasjon fra FDA i august for en tredje dose av sin COVID vaksine. Legemiddelprodusenten spådde at de som har blitt fullvaksinert vil trenge et boosterskudd innen seks til 12 måneder etter at de mottok sin andre dose av Pfizer-vaksinen.

Men USD-avdelingen for helse- og menneskelige tjenester (HHS) timer senere utga en felles uttalelse fra FDA og sentrene for sykdom og kontroll og forebygging (CDC) og sa: “Amerikanere som har blitt fullvaksinert, trenger ikke noe boosterskudd på dette tidspunktet. ”

HHS-uttalelsen nevnte ikke eksplisitt Pfizer , men sa at “en vitenskapsbasert, streng prosess” ledet av CDC, FDA og National Institutes of Health ville avgjøre når eller om boostere var nødvendige.

Pfizers påstander om behovet for boostere strider mot annen forskning, og flere eksperter presset tilbake mot påstanden.

“Det er egentlig ingen indikasjon for en tredje booster eller en tredje dose av en mRNA-vaksine, gitt varianter som vi har sirkulert på dette tidspunktet,” sa Dr. Céline Gounder , en smittsom spesialist ved Bellevue Hospital Center i New York, til New York Times . “Faktisk stiller mange av oss spørsmålstegn ved om du noen gang vil trenge boostere.”

John P. Moore , professor i mikrobiologi og immunologi ved Weill Cornell Medicine, fortalte Washington Post :

”Ingen sier at vi aldri trenger en boost, men å si at vi trenger det nå og gi publikum inntrykk av at vaksinene svikter, og noe må gjøres som en hastesak. … Tiden er ikke nå. Beslutningene som skal tas vil bli tatt av føderale byråer. ”

Pfizer og BioNTech utvikler en versjon av deres COVID-vaksine som er rettet mot Delta-varianten , rapporterte The New York Times denne uken. Bedriftene forventer å starte kliniske studier av vaksinen i august.

Pfizer og BioNTech rapporterte – basert på egne studier som ikke er publisert eller peer-reviewed, ifølge Times – at en booster gitt seks måneder etter den andre dosen av vaksine økte styrken av antistoffer mot det opprinnelige viruset og Beta. variant fem- til ti ganger.

Vaksineeffektiviteten kan avta seks måneder etter vaksinering, sa selskapene i en pressemelding , og det kan være nødvendig med boosterdoser for å avverge virusvarianter. Vaksineprodusentene sa at de vil sende inn sine funn til FDA de neste ukene, et skritt mot å få autorisasjon for boosterskudd.

17 År Gammel Student Som Kreves For Å Bli Vaksinert, Lider Av Hjertesykdom

Bekymringer rundt COVID vaksiner og hjertebetennelse , særlig hos unge menn, fortsetter å sirkulere. Men ifølge en oppdatering lagt ut på CDC-nettstedet i dag, har byråets forskere konkludert med fordelene med vaksinen oppveier risikoen for myokarditt etter vaksinasjon.

Europeiske legemiddelregulatorer kunngjorde i dag at de også har funnet en “mulig kobling” mellom en “svært sjelden hjertebetennelse” og Pfizer- og Moderna-vaksinene, men gikk sammen med amerikanske regulatorer og sa at de også mener fordelene med skuddene oppveide risikoen.

I mellomtiden fortsetter Defender å rapportere om tenåringer som har opplevd hjerteproblemer etter å ha tatt vaksinene – inkludert en 17 år gammel student som utviklet symptomer på en hjertesykdom omtrent en uke etter sin første dose Pfizers COVID og deretter ble diagnostisert med en hjertesykdom.

Tenåringens far, Fabio Berlingieri, fortalte “Fox & Friends ” at sønnen hans hadde blitt KVID og kom seg, men ble pålagt å få vaksinen for å spille fotball.

Fox News medisinske bidragsyter Dr. Nicole Saphier, som dukket opp i intervjuet med Berlingieri, sa at måten New York Times og CDC presenterer dataene om bivirkningene av vaksiner hos ungdom er “uansvarlig.”

“De velger frem måten de presenterer dataene på. Det er en hel eller ingen tilnærming. De sier at enten ungdommer er fullvaksinert, eller at hver eneste av dem får COVID-19 . Det er slik de balanserer det akkurat nå, ”sa Saphier.

Saphier sagt mer vekt bør gis til potensielle negative effekter, som myokarditt og andre hjerte betennelser problemer, når du bestemmer hvem som skal vaksineres. Hun oppfordret også FDA til å se nærmere på vaksiner før hun anbefalte en universell policy.

Hundrevis Skadet Av COVID-Vaksiner Henvender Seg Til GoFundMe For Å Få Hjelp

Ettersom rapporter om uønskede hendelser med COVID-vaksiner fortsetter å øke i antall, sliter de som er skadet av vaksinene med å betale sine medisinske regninger.

Som Defender rapporterte 8. juli, har mer enn 180 mennesker skadet av COVID-vaksiner måttet henvende seg til GoFundMe for å få hjelp med store medisinske regninger og andre utgifter, inkludert Emma Burkey – videregående skole som gjennomgikk tre hjerneoperasjoner på grunn av blodpropp etter å ha mottatt J & Js COVID-vaksine.

Folk som står overfor store medisinske regninger etter å ha blitt skadet av COVID-vaksiner, har få muligheter, utover det som deres egen helseforsikring dekker. Det er fordi i følge føderal lov er vaksineprodusenter beskyttet mot ansvar.

De som er skadet av COVID-vaksiner, kan bare inngi krav om erstatning gjennom CMSP (Counterpeasures Injury Compensation Program ), drevet av HHS.

Siden 1. juni rapporterte CICP 869 verserende saker, men ga ingen ytterligere informasjon. Siden programmets oppstart i 2010 er det kun betalt 29 krav , med en gjennomsnittlig utbetaling på rundt $ 200 000. De andre 452 kravene (91,4%) ble nektet. Ti krav fikk godkjenning, men ble ansett som ikke kvalifiserte for erstatning.

Biden Planlegger Å Distribuere Føderale Lag I COVID-Vaksinekampanje Fra Dør Til Dør

President Joe Biden, som ikke nevner noen sikkerhetsproblemer knyttet til vaksinene, kunngjorde denne uken planer om å øke den føderale regjeringens innsats for å få flere amerikanere vaksinert under et nytt “dør-til-dør” -program.

Som The Defender rapporterte denne uken, under Bidens program, vil Det hvite hus distribuere team av tjenestemenn fra CDC, Federal Emergency Management Administration og andre føderale helsebyråer. Biden foreslo at den unike dørbanken var nødvendig nå som “vi fortsetter å avvikle massevaksinasjonsstedene som gjorde så mye om våren.”

Biden sa at administrasjonen også vil “øke innsatsen for å få vaksiner til leger som betjener yngre mennesker, slik at ungdommer i alderen 12 til 18 år kan få vaksinering, og – når de går for skolekontroll eller gjør seg klar for deres fysiske forhold. behov for høstsporter. ”

Biden siterte bekymringer over COVID Delta-varianten , som han sa er mer overførbar og har tvunget noen europeiske land til å gå tilbake til lockdowns. Han nevnte ikke noen av sikkerhetsproblemene som tidligere ble nevnt av CDC og FDA, inkludert blodpropp og hjertebetennelse , assosiert med vaksinene.

Antall Tilfeller Blant Fullvaksinerte Fortsetter Å Klatre

Rapporter om COVID-gjennombruddssaker blant fullvaksinerte mennesker fortsetter å øke, som The Defender rapporterte tidligere denne uken. Per 28. juni rapporterte CDC 4686 gjennombruddssaker som resulterte i død og sykehusinnleggelse.

Nesten 30 personer i Louisiana som ble fullvaksinert mot COVID, døde av viruset, ifølge Louisiana Department of Health (LDH). Dr. Joseph Kanter, LDHs helseansvarlig og medisinsk direktør, sa at 27 personer i alderen 28 til 93 har dødd med COVID mer enn to uker etter å ha blitt fullvaksinert.

I følge San Francisco Examiner er det rapportert over 7.550 gjennombruddssaker, gjennom 23. juni, i californiere som var fullvaksinert. De fleste tilfeller var mindre, men 62 mennesker døde av COVID, ifølge California Department of Public Health.

Californias folkehelsebyrå rapporterte at 584 fullvaksinerte mennesker hadde blitt innlagt på sykehus med COVID-infeksjon, men sykehusinnleggelsesstatus var ikke tilgjengelig for 46% av tilfellene etter vaksinasjon. 7. juli rapporterte statlige helsemyndigheter om 2.013 nye infeksjoner blant alle californiere, inkludert 24 dødsfall.

I følge en rapport fra Tennessee Department of Health (TDH) har gjennombruddssaker resultert i 140 sykehusinnleggelser og 20 dødsfall i staten. Fra og med 1. mai har TDH ikke telt alle gjennombruddssaker da CDC “ba om at bare alvorlige utfall (sykehusinnleggelse eller død) skulle rapporteres.”

123 Dager Og Teller, Ignorerer CDC The Defenders Henvendelser

I følge CDC-nettstedet følger CDC opp alle dødsrapporter for å be om ytterligere informasjon og lære mer om hva som skjedde og for å avgjøre om dødsfallet er et resultat av vaksinen eller ikke-relatert.

8. mars kontaktet Defender CDC med en skriftlig liste med spørsmål om rapporterte dødsfall og skader relatert til COVID-vaksiner. Etter gjentatte forsøk, via telefon og e-post, for å få svar på spørsmålene våre, kontaktet en helsekommunikasjonsspesialist fra CDCs Vaksine Task Force oss 29. mars – tre uker etter vår første henvendelse.

Enkeltpersonen mottok vår forespørsel om informasjon fra VAERS, men sa at hun aldri hadde mottatt vår spørsmålsliste, selv om ansatte vi snakket med flere ganger sa CDC-presseansvarlige jobbet gjennom spørsmålene og bekreftet at representanten hadde mottatt dem. Vi ga listen med spørsmål igjen sammen med en ny frist, men fikk aldri svar.

19. mai sa en CDC-ansatt at spørsmålene våre ble gjennomgått og vår henvendelse var under behandling i deres system, men ville ikke gi oss en kopi av svaret. Vi ble fortalt at vi ville bli kontaktet via telefon eller e-post med svaret.

Vi har kontaktet CDC flere ganger siden og ble fortalt at ingen kjente spesialisten fra byråets Vaksine Task Force som kontaktet oss i mars, og vår forespørsel var fortsatt ventet i systemet. Det har gått 123 dager siden vi sendte vår første e-post med spørsmål om VAERS-data og rapporter, og vi har ennå ikke fått svar.

Children’s Health Defense ber alle som har opplevd en bivirkning, på en hvilken som helst vaksine, om å sende inn en rapport som følger disse tre trinnene .Eksperter Hevder At Det Er En Tapt, Underjordisk ‘By’ Under Pyramidene I GizaForrige InnleggBill Gates Gir Tale Krevende Tiltak For Klimaendringer Til ‘Elites’ Som Fløy Inn På Private JetflyNeste Innlegg

Relaterte Artikler

oss helsevirus

KORONAVIRUSNYHETER

Studie: Mennesker Som Kommer Seg Fra COVID-19 Med ‘Veldig Lav Risiko’ For Reinfeksjon

HAFHAF10. Juli 2021

kommunisme og avfolking i Amerika 10 trinn til total tyranni

KORONAVIRUSAVFOLKNINGPROPAGANDATYRANNI

Kommunisme Og Avfolking I Amerika: 10 Trinn Til TOTAL TYRANNY

HAFHAF10. Juli 2021

Den europeiske unions database over bivirkninger for covid 19 skudd 17.503 døde, 1,7 millioner skadde (50% alvorlige)

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

EUs Database Over Bivirkninger For COVID-19-Skudd: 17 503 DØD, 1,7 Millioner Skadd (50% ALVORLIG)

HAFHAF9. Juli 2021

usa 6 985 døde av covid vaksiner og 411 911 bivirkninger - nå en topp 50 dødsårsak

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

USA: 6 985 Døde Av COVID-Vaksiner Og 411 911 Bivirkninger – Nå En Topp 50 Dødsårsak

HAFHAF9. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.