Nå er det på tide for dere som sitter her på FB til å få ræva i gir å finne på noe mer nyttig for dine barn, barnebarn og venner!

Nå er jeg helt sikker på at mange som er og leser dette vi bla spørre: HVA har du gjort da Jan Winås. Vet du/dere hva da skal jeg svare dere om jeg så skal sitte i timer. Ikke en gang DERE som er på FB har foretatt dere noe annet enn å trykke likes og diskutere med de som man er uenig med!

Jeg har mast om Spraying av gift fra fly og prøvd å forklare hvordan været styres ..i 4 år. Jeg har vært så vidt innom 5 G som garantert også er ett våpen. Om noen mndr …når skolene begynner igjen er helvete i gang og DA dere FB slitere er det FOR seint!. Skulle de gå inn på skolene med sprøyta …ja da MÅ foreldrene nekte. I motsatt fall blir de medskyldige til drap av egne barn!

Jeg er fullstendig klar over at jeg vil få mange med dette innspillet til ikke å like meg…men vet dere hva…DET gir jeg blanke i. Til mange av dere som har fulgt gruppa opp mot 3 år skjønner enda ikke hva Geoengineering/Chemtrails fungerer. Jeg har flere ganger sagt at folk kan stille spørsmål(da mange av videoene kan være noe lange og at man ikke klarer å se sammenhengen) og jeg vil svare så godt jeg kan.

Jeg har tatt stoff fra personer som har egne nettsteder samt dokumenter som underbygger mye av det jeg legger ut personlig.

Egentlig synes jeg dette innlegget er dumt av meg å gjøre men jeg er nå slik laga at jeg må si i fra.

Legg igjen en kommentar