FULL RAPPORT: Planen om å kontrollere hele verden.


stopp verdens kontroll

– FULLT I DYBDESRAPPORT –
Planen om å kontrollere verden


Dette er ikke bare en artikkel, men en unik, grundig oversikt over globalistens strategi om å bruke Covid-19 som en unnskyldning for å skape globalt tyranni.

VERDENSLEDERE ADVARER MENNESKEHETEN


Mange av menneskehetens ledende stemmer innen vitenskap, helse, lov og journalistikk uttaler seg. Jeg inviterer deg til å lytte til menneskehetens helter, som risikerer alt for å informere deg om det som virkelig skjer i verden i dag.

dr reiner fuellmich forbrytelser mot menneskeheten

RETTSLOVGIVERE

dr simone gull amerika frontlinje leger

MEDisinske leger

Andreas Kalcker

FORSKERE

Vaksineeksperter

1000 ADVOKATER OG 100 FORSKERE


“Vi har bevis for at pandemien er en forbrytelse mot menneskeheten”

Dr. Reiner Fuellmich er en verdenskjent advokatadvokat som har saksøkt store falske selskaper i flere tiår. Dr. Fuellmich og et stort internasjonalt nettverk av advokater har intervjuet mer enn hundre eksperter fra alle fagfelt. De har avgjørende bevis for at pandemien og lockdowns er de verste forbrytelsene mot menneskeheten noensinne har begått. Oppdag i videoen nedenfor hva denne fantastiske helten fra menneskeheten avslører …https://rumble.com/embed/vf6jcl/?pub=6lp0nSE BEVIS + LAST NED VIDEO

https://rumble.com/vgdl3f-dr-reiner-fuellmich-international-lawyer-has-all-the-evidence-that-pandemic.html

Planen om å kontrollere verden


Dette er ikke bare en artikkel, men en unik, grundig oversikt over globalistens strategi om å bruke Covid-19 som en unnskyldning for å skape globalt tyranni.

Du vil se hvordan de undertrykker enhver effektiv kur mot Covid-19, slik at de kan håndheve en veldig farlig vaksine over hele menneskeheten. Denne vaksinen vil inneholde nanoteknologi som forbinder oss med kunstig intelligens og starter prosessen med transhumanisme, noe som gjør oss til hybrider som mister muligheten til å tenke fritt. Hvis du synes det er sinnssykt, har du rett. Det er ren galskap, men det er likevel den skjulte agendaen bak vaksinen for Covid-19. 

Ingenting handler om ditt velvære, men alt handler om å skape en verden av kontroll. Les hele rapporten for å se fakta selv. 

Du vil også se rikelig med bevis på at pandemien har vært planlagt i flere tiår, og hvordan alt blir orkestrert med massesvindel, global bestikkelse, enestående sensur og ekstrem korrupsjon i media og regjeringer. 

Ikke les dette hvis tiden din er begrenset. Velg et kortere tema her hvis du har det travelt. Hvis du vil få hele omfanget av det som skjer i vår verden, og se alle bevisene, så fortsett. 

Kan du finne mot til å møte sannheten,
og oppleve hvordan det vekker deg å bli en helt,
som kjemper for menneskehetens frihet.

David Sorensen

Kurer for Covid-19 er forbudt


W hile menneskeheten står overfor den verste mareritt i hele sin eksistens, plutselig en lyd om utfrielse som høres over: det er helbredelse for Covid-19! Tusenvis av tusen pasienter kom seg fra dette forferdelige viruset i løpet av noen dager, uten bivirkninger, uten sykehusinnleggelse og praktisk talt uten dødsfall. Denne utrolig kraftige kuren er en eldgamle antiviral medisiner som har blitt brukt over hele verden i mer enn 60 år: hydroksyklorokin.

professeur didier raoult

‘Dette er slutten på pandemien’ utbrøt en av verdens mest kjente forskere, professor Didier Raoult fra Frankrike.

Professor Raoult er den globale eksperten på smittsomme sykdommer og personlig behandlet mer enn fire tusen covid pasienter med denne trygge, billige og utrolig effektive medikamentkombinasjonen: hydroksyklorokon kombinert med azitromycin. Så å si alle pasientene hans helbredet på kort tid. (1) 

I hans fotspor fulgte leger som Dr. Zelenko fra New York (2) som helbredet over tusen Covid-19 pasienter, og Dr. Stella Immanuel fra Texas som så 350 pasienter komme seg (78) uten en eneste død. Over hele verden kom titusener av covid pasienter raskt, takket være denne fantastiske behandlingen. 

Flere vitenskapelige studier bekreftet hvor kraftig HCQ er for å bekjempe coronavirus, spesielt i kombinasjon med sink og azitromycin. (3)


Studie fra 2005 påviste
antiviral effekt av HCQ på SARS-CoV


Den sterke antivirale effekten av klorokin på SARS-CoV hadde allerede blitt bevist av en omfattende vitenskapelig studie av NIH (som er ledet av Dr. Anthony Fauci) i 2005. Konklusjonen i denne studien var:

‘Klorokin har sterke antivirale effekter på SARS-CoV-infeksjon av primatceller. Klorokin er effektivt for å forhindre spredning av SARS CoV i cellekultur. ‘ (79)

fauci klorokin

Professor Raoult, Dr. Zelenko, Dr. Emmanuel og mange andre leger over hele verden så tusenvis av covid pasienter komme seg på dager etter å ha blitt behandlet med HCQ + ZINC + AZ.


Skjuler kur fra menneskeheten


medisinsk svindel

Det burde virkelig ha vært slutten på pandemien, akkurat der og da. Så hvorfor lider verden fortsatt av denne helsekrisen? Fordi noe vanvittig skjedde, som kan være for absurd til å tro … likevel er det den triste virkeligheten vi må være klar over. Etter den enorme suksessen med denne kraftige antivirale legemiddelkombinasjonen, gjorde flere såkalte ‘helseorganisasjoner’ eller ‘medisinske’ institusjoner over hele verden noe som ingen kunne ha forestilt seg, til og med deres villeste forestillinger:

de gjennomførte studier for å bevise for verden at dette trygge stoffet ikke er bra og faktisk er farlig. De gjorde alt for å skjule kur mot Covid-19 for menneskeheten.

Bedrageriske studier diskvalifiserer
et trygt stoff for Covid-19


En slik svindelstudie ble gitt ut av en av verdens mest anerkjente vitenskapelige institusjoner: ‘The Lancet’ fra Storbritannia. De publiserte et papir som visstnok ‘beviste’ hvor ineffektivt og faktisk skadelig HCQ er. Resultat? Hele verden begynte å avvise denne kuren. 

Kort tid etter utgivelsen av denne studien avslørte flere forskere denne rapporten som en skammelig svindel. Den var full av falske data og hadde ingen vitenskapelig validitet i det hele tatt.


Massemord av Verdens helseorganisasjon


En annen studie ble utført av Verdens helseorganisasjon som testet HCQ på 3500 pasienter på 400 sykehus over hele verden. For alle skrekk så mange som en tredjedel av alle pasientene … døde!

Som et resultat ble hydroksyklorokin forbudt over hele verden. 

En intelligent medisinsk ekspert, Dr. Meryl Nass tenkte med seg selv:

‘Så rart … i hendene på ekte medisinske behandlere HCQ helbreder titusenvis av pasienter, nesten uten dødsfall, og i hendene på WHO dreper det tusen mennesker …’

Hun så godt på denne studien og oppdaget noe fryktelig: Verdens helseorganisasjon ga pasientene sine absurde, dødelige doser av HCQ. Dr. Nass avslørte: (4)

WHO-testene bruker overdrevne, farlige HCQ-doser. Disse testene tester ikke fordelene med HCQ på Covid-19, men tester heller om pasienter overlever giftige, ikke-terapeutiske doser.

‘WHO og andre organisasjoner har konspirert om å administrere overdreven doser HCQ for å øke antall dødsfall. Ved å gjøre dette frarøver de milliarder av mennesker en trygg og billig medisin. ‘

DR. MERYL NASS

America’s Frontline Docs Censored


En gruppe leger kalt ‘America’s Frontline Doctors’ holdt en nasjonal pressekonferanse der de åpent erklærte:

‘Mediene har løyet til deg om Covid-19. Vi er her for å fortelle deg at det finnes effektive og trygge behandlinger. Ingen trenger å dø. Ingen trenger å gå på sykehus. De fleste som blir behandlet med HCQ + sink, kommer seg raskt. Det finnes en kur, hydroksyklorokin fungerer! ‘

Videoen av pressekonferansen ble sett over 20 millioner ganger på en dag … og ble deretter fjernet av Facebook og YouTube. Hele nettstedet deres ble til og med tatt ned fra internett! 


Massiv sensur ble brukt på Americas Frontline Doctors, som fortalte verden om sikre og effektive behandlinger for Covid-19. 
(5B) 


‘Slutt å helbrede disse menneskene, ellers …’


I Nederland behandlet familieutøveren Dr. Rob Elens sine egne døende pasienter med HCQ + sink. De kom seg i løpet av noen dager. (6)

Regjeringen gikk inn og befalte ham å slutte å helbrede pasientene sine med HCQ, ellers ville lisensen hans bli fjernet. Dr. Elens måtte la pasientene dø …

Han laget flere videoer der han informerte folket om hva som foregikk … men de ble fjernet med en gang. I en video ga han vitenskapelig informasjon om flere effektive behandlinger for Covid-19. På mindre enn en dag ble YouTube kvitt det.

‘Regjeringene sier at det ikke er noen behandling for Covid-19. Det er en løgn. Det er bedrag. De vil ikke kurere Covid-19 fordi …
alle må få vaksinene. ‘

Dr. ROB ELENS,
MEDISINSK SENTER DE PEEL, NEDERLAND

2500 eksperter slår alarm


T han kneble av denne legen, men kom for sent. Hundretusenvis av mennesker hadde sett budskapene hans, og en storm av oppvåkning raste gjennom deres sinn. Mer enn 2500 medisinske eksperter  og over 18 000 andre mennesker sendte et brev til regjeringen der de uttrykte sin dype bekymring over undertrykkelse av en trygg, billig og effektiv behandling for Covid-19. (7) 

‘Den nåværende skamingen, skylden og sensuren til leger som motarbeider myndighetens politikk – som er å avvise alternativer til en vaksinevei – er ekstremt bekymringsfull.’

DR. DICK BIJL + 2500 MEDISINSKE FAGPERSONER

Flere leger blir stille


I Californiaundersøkteto leger,  Dr. Dan Erickson og Dr. Artin Massihi , over seks tusen mennesker og avslørte funnene under en pressemøte, som ble sett på 5 millioner ganger. (17) YouTube fjernet videoen deres … og fjernet den igjen, igjen og igjen, og fortsatte å fjerne den mens hundrevis av mennesker fortsatte å laste den opp på forskjellige YouTube-kontoer. 

Toppforsker blir stille


T han verdens kjent epidemiologen Dr. Knut Wittkowski studert lockdowns og avslørte hvordan de gjorde ingenting for å hindre spredning av Covid-19. Denne internasjonalt respekterte forskeren delte sine funn i en video, og ble sensurert umiddelbart. (7A)

Den kjente epidemiologen Dr. Knut Wittkowski avslørte at lockdown ikke stopper spredningen av Covid-19 … og ble sensurert. 


Medisinsk blogg er fjernet


Dr. David Brownstein fra Michigan behandlet vellykket over 120 koronapasienter ved bruk av intravenøs C-vitamin, forstøvet hydrogenperoksid, sammen med oral administrering av vitamin A og D. (7B)

Vi har behandlet over hundre pasienter, og de er alle bedre . Ingen har blitt innlagt på sykehus eller ventilert. Vi hadde en suksessrate på 100% med dette. Vi behandlet pasienter som var veldig gamle og veldig syke, og vi trodde de døde. Men disse pasientene blir bedre med disse terapiene.

Dr. Brownstein helbredet 120 koronapasienter. Han ble irettesatt av FTC, og hele hans medisinske blogg ble fjernet.


Ytringsfriheten er borte


I løpet av denne pandemien skjer det noe veldig farlig:  plutselig har ytringsfriheten forsvunnet fra planeten jorden. Bare fortellingen som blir presset av de store mediene er tillatt. Det var hva nazistene pleide å gjøre. Det er det som skjer i det kommunistiske Kina. Det var det Russland var kjent for. Men det er ikke hva den frie verden er vant til ….

Fortsett å lese for å se hvorfor de gjør dette, slik at du kan beskytte livet ditt … 

‘Hvis ytringsfriheten blir tatt bort, så kan vi bli stumme og stille, som sauer til slakt.’

GEORGE WASHINGTON
FØRSTE PRESIDENT I DE FORENTE STATER

500 koronapasienter helbredet


En respektert lege fra Texas, Dr. Richard Bartlett , behandlet vellykket 500 Covid-19 pasienter med en suksessrate på 100% ved bruk av et velkjent astmamedisin Budesonide. Dette brukes også i Taiwan, Japan og Island, hvor bare en håndfull mennesker har dødd fra Covid-19, i befolkninger på flere titalls millioner mennesker!

I et intervju med ‘America can we talk’ (7E) fortellerhan hvordan en dame som allerede led av to kreftformer og som hadde svak kroppsbehandling fra cellegift, fikk Covid-19 på toppen av det. Hun døde …

Han behandlet henne med Budesonide, og noen dager senere jobbet hun åtte timers skift igjen.

Denne effektive medisinen ignoreres imidlertid fullstendig av ‘helseorganisasjoner’, regjeringer og media og til og med fordømmes.

HVA SKJER?


Hvorfor drepte WHO tusen pasienter slik at de kunne forby en effektiv medisin for Covid-19? Hvorfor sensureres leger over hele verden?

HVA PÅ JORDEN GÅR
DENNE PANDEMIEN?

Vaksiner blir presset som
det eneste svaret


T han svare kan bli hørt høyt og tydelig gjennom media over hele verden: menneskeheten må være vaksinert mot Covid-19. Regjeringer kunngjør et mandat til å tvinge hver enkelt person til å akseptere denne forhastede vaksinen, som har blitt raskt utviklet uten riktig sikkerhetstesting.

Hovedstemmen som krever dette, er verdens ledende vaksinehandler, Bill Gates. Han ble milliardær gjennom selskapet Microsoft, men økte formuen sin til over hundre milliarder dollar ved å håndtere vaksiner. Han sa:

‘Å investere i vaksineindustrien er den beste forretningsinvesteringen jeg noensinne har gjort’. (29)

Rett før utbruddet av pandemien twitret Gates:

‘Jeg er spesielt spent på hva det kommende året kan bety for en av de beste kjøpene innen global helse: vaksiner.’

Et helt nytt nivå av global kontroll


B ill Gates vil nå sørge for at hele verdensbefolkningen vil kjøpe vaksinene hans, ved å be om et kontrollsystem som vil utpresse menneskeheten.

I følge denne vaksinehandleren skal bare personer som har blitt vaksinert mot Covid-19 få lov til å reise, gå på skole, delta på møter og jobbe. (32)

Digitale vaksine-ID-er er allerede under utvikling (34) og Gates har patent på teknologien som gjør det mulig å spore et individs kropp hvor som helst. Denne teknologien kalles WO2020-060606  (33) . I tillegg ønsker Gates å opprette et globalt overvåkingsnettverk, som vil spore alle som kom i kontakt med Covid-19 (34B) .


Covid-19 brukes til å innføre et nytt nivå av autoritær kontroll.


Rushing en usikker vaksine


T han tvunget Covid-19 vaksine vil være svært farlig for mange grunner. Først av alt er det utviklet uten satefy testing. Vanligvis tar det 5-10 år å ha en fungerende vaksine, men nå skynder de seg ut i løpet av noen måneder! I det følgende 2-minutters videoklippet hører du Bill Gates si hvordan bivirkninger først dukker opp etter to år. Han sier at de ikke vil vente så lenge, og hopper over de vanlige sikkerhetsprosedyrene. 

Dette betyr at de planlegger å injisere en veldig farlig, usikker vaksine i hele menneskeheten!

I dette samme klippet hører du også hvordan Gates motet president Trump til å se på dårlige effekter av vaksiner … Kjente vaksinebivirkninger inkluderer kreft, lammelse, autoimmun sykdom, autisme, hjerneskade og død.https://www.stopworldcontrol.com/null


Den ledende vaksinehandleren i verden forteller president Trump om IKKE å undersøke de dårlige effektene av vaksiner … I mellomtiden skynder han seg en utestet vaksine for hele menneskeheten og ønsker å sette opp kontrollsystemer for å sikre at hele verden får disse utestede, farlige vaksinene, med bivirkninger som bare dukker opp etter to år …


En vaksine for et mutasjonsvirus? 


T han jag for en Covid-19 vaksineledeplater forskere over hele verden, fordi de alle vet SARS-CoV-2 er et RNA-virus, som er kjent for sine raske og mange mutasjoner . Hver vaksine er alltid flere generasjoner bak, og derfor per definisjon utdatert. Dr. Mark Schleiss, en spesialist og etterforsker for smittsomme sykdommer hos barn ved Institute for Molecular Virology ved University of Minnesota, sier: (70)

‘I verden av RNA-virus er endring normen. Vi forventer at RNA-virus endres ofte. Det er bare deres natur. ‘

Denne grafen viser dusinvis av mutasjoner av viruset SARS-CoV-2, og flere variasjoner vises når vi snakker. (71)

Øve på pandemien


V accine-forhandlere som Bill Gates planlegger å tjene billioner av dollar med denne pandemien, noe som gjør dette til den største enkeltstående virksomheten i historien. Kan det være at dette blendende lønnsomme prosjektet ikke var en “overraskelse” for dem? Kan de til og med ha vært involvert i … å lage det? Før vi kommer til konklusjoner, la oss ta en titt på hva som gikk foran pandemien …

Noen måneder før utbruddet organiserte Bill Gates et arrangement i New York City. Gjett hva arrangementet handlet om? Det var en ‘coronavirus-pandemiøvelse’ . Ja, du leste riktig: 

Bill Gates organiserte en koronaviruspandemiøvelse! 

Denne ‘pandemiske øvelsen’ ble kalt Event201 og skjedde i oktober 2019, bokstavelig talt rett før utbruddet.


Hensikten med Event201 var å forberede verden på en koronaviruspandemi … som skjedde rett etter hendelsen.   


Kunngjør koronavirusutbrudd


I september 2019 ga Global Preparedness Monitoring Board ut en rapport med tittelen ‘A World At Risk’.

Det understreket behovet for å være forberedt på … et koronavirusutbrudd!

På forsiden av rapporten er bildet av et koronavirus og personer som har ansiktsmasker.

I rapporten leste vi følgende avsnitt:

‘De forente nasjoner (inkludert WHO) gjennomfører minst to systemomfattende opplærings- og simuleringsøvelser, inkludert en for å dekke bevisst frigjøring av et dødelig respiratorisk patogen.’

Fikk du det?

Utbrudd fra Kina kunngjort


I 2018 laget instituttet for sykdomsmodellering en kort video der de viser et influensavirus med opprinnelse i Kina og spres over hele verden og dreper millioner. De kalte det ‘En simulering for en global influensapandemi.’ (64)

I løpet av det samme året kunngjorde Bill Gates offentlig at en sykdom var på vei (!) Som kunne utslette 30 millioner mennesker. Han sa at dette sannsynligvis ville være et influensalignende virus. Melinda Gates la til at et naturlig eller ‘konstruert’ virus er humanioraens største trussel. (65)

Hvordan visste de dette så sikkert?

Fauci kunngjorde pandemien


D uring en beredskap hendelse i Georgetown University i 2017 Anthony Fauci annonsert at i løpet av første periode som president Trump en pandemi ville rammet verden. Han sa bokstavelig talt:

‘Det blir et overraskende utbrudd!’ (66)

Hvordan visste Fauci?

Filmer spådde koronaviruspandemien


Det ble til og med filmer laget for å forberede verden på dette. Filmen ‘Dead Plague’ visualiserte en global pandemi med et coronavirus og … nevner til og med hydroksyklorokin som den eneste medisinen som kan bekjempe denne sykdommen. En annen film kalt ‘Contagion’ viser hvordan et coronavirus spredte seg globalt med sosialt distanserende ansiktsmasker, låsing av hendevask osv. Som et resultat. (74)

Bokstavelig talt er alt vi ser nå, spådd i detalj i disse filmene. 

Eksperter kaller dette ‘prediktiv programmering’, som betyr å forberede menneskers sinn for det som skal skje …

Journalister spådde
planlagt pandemi


I 2014 spådde en undersøkende journalist som heter Harry Vox , bokstavelig talt en planlagt global pandemi og sa hvorfor den ‘herskende klassen’ ville gjøre slike ting:

‘De vil stoppe ved ingenting for å fullføre kontrollverktøyet sitt. En av tingene som manglet i verktøysettet, er karantene og portforbud. Planen er å få hundretusener av mennesker smittet med det og skape neste kontrollfase. ‘  (67)

En annen etterforskningsjournalist Anthony Patch sa nøyaktig det samme i løpet av det samme året:

‘De vil skape en pandemi med et menneskeskapt koronavirus. Som et resultat vil folket kreve en vaksine for å beskytte dem mot dette viruset. Denne vaksinen vil inneholde materiale som endrer DNA fra mennesker. ‘ (68)

‘Planen er å få hundretusenvis av mennesker smittet med det og skape neste kontrollfase.’

HARRY VOX,
RENOWN INVESTIGATIVE JOURNALIST

Musiker spådde pandemi


En lite kjent rapper med det uklare navnet Dr. Creep skrev en sang i 2013 kalt PANDEMIC. Denne sangen handler om en global koronaviruspandemi, og i den beskriver han i detalj hva som skjer i dag. Sju år senere, i 2020, ble sangen hans plutselig verdensberømt, fordi en av tekstene bokstavelig talt sier:

‘2020 kombinert med CoronaVirus, kropps stabling.

Hvordan er det mulig at en rapper i 2013 spådde en koronaviruspandemi som ville skje i 2020? Musikeren sier:

‘Det er fordi jeg undersøkte tilbake i 2012, og leste de såkalte “konspirasjonsteoriene”. Du vet, de undersøkelsene media ikke vil at vi skal se på. I følge disse teoriene måtte pandemier skje i tiåret 2020 – 2030. Så jeg skrev sangen Pandemic om den. Jeg har brukt musikken min i over ti år nå for å advare folk og hjelpe dem å se hva som skjer i verden. ‘


I 2013 skrev en musiker som studerte ‘konspirasjonsteorier’ en sang kalt ‘PANDEMIC’ der han bokstavelig talt forutsa at et coronavirus i 2020 ville drepe mange og forårsake global økonomisk kollaps.


Folk jorden ved hjelp av organiserte epidemier


D r. John Coleman er en etterretningsoffiser fra CIA. Denne CIA-offiseren skrev en bok kalt ‘Committee of 300’ der han forklarer hvordan hemmelige samfunn manipulerer regjeringer, helsevesen, enhver bransje, media og så videre. Denne boka finnes på CIAs nettsider. (75) Et av deres mål er å avfolke jorden. Dr. Coleman sier følgende om deres strategi:

‘Minst 4 milliarder’ ubrukelige spisere ‘skal elimineres innen 2050 ved hjelp av begrensede kriger, organiserte epidemier med dødelige hurtigvirkende sykdommer og sult.’

DR. JOHN COLEMAN,
CIA ETTERRETNINGSOFFISER

Oppretthold menneskeheten under 500.000.000


I 1980 ble det reist et granittmonument i Georgia, kalt Guidestones. (76) Et sett med ti retningslinjer er skrevet inn på strukturen på åtte moderne språk, og en kortere melding er innskrevet øverst i strukturen i fire eldgamle språkmanuskripter. Den første retningslinjen går som følger:

1. Opprettholde menneskeheten under 500 000 000 i evig balanse med naturen.

Dette er et solid bevis på at kraftige, men skjulte enheter fokuserer på å eliminere det meste av verdensbefolkningen. CIA-offiseren som tilbrakte livet sitt med å studere disse gruppene, avslørte at en av metodene deres for å ‘opprettholde menneskeheten’ er å forårsake pandemier.

Under en TED-samtale gjentok Bill Gates dette målet, da han bokstavelig talt sa at vaksiner kan brukes til å redusere verdens populatin med 10 – 15%! (39)

‘Det er nå 6,7 milliarder mennesker på jorden, og snart vil det være 9 milliarder. Vi kan imidlertid redusere dette tallet med ti til femten prosent hvis vi gjør en god jobb med vaksinasjoner, helsevesen og prevensjon. ‘

REGNINGSPORTER, VAKSINEHANDLER

‘Scenario for fremtiden’


B Foruten å redusere menneskeheten er det en annen motivasjon for å skape globale pandemier. I følge den nevnte undersøkende journalisten Harry Vox tjener de også til å implementere høyere nivåer av autoritær kontroll i samfunnet vårt. Denne anerkjente forskeren refererer til et kjent dokument fra Rockefeller Foundation der alt vi ser skjer nå bokstavelig talt er spådd i detalj:den globale pandemien, lockdowns, økonomiens sammenbrudd og innføringen av autoritær kontroll.

Alt er beskrevet med skremmende nøyaktighet … ti år før det skjedde!

Dokumentet har tittelen ‘Scenario for the Future of Technology and International Development’. (77) Det sier alt: et scenario for fremtiden. Den har et kapittel kalt ‘LockStep’ der en global pandemi rapporteres som om den skjedde tidligere, men som tydeligvis er ment som en repetisjon for fremtiden. Her er noen få sitater:

Pandemien hadde også en dødelig innvirkning på økonomiene: internasjonal mobilitet for både mennesker og varer skrek til slutt, svekkende næringer som turisme og bryte globale forsyningskjeder.

Selv lokalt, normalt travle butikker og kontorbygninger satt tomme i flere måneder, blottet for både ansatte og kunder.


Det er bokstavelig talt det vi har sett over hele verden, og her ser vi hvordan det ble beskrevet i dette ‘Scenario for the Future’ av Rockefeller Foundation i 2010.


T han Scenario for the Future “fortsetter med å sammenligne to forskjellige reaksjoner på deres antatte pandemi: bare USA ‘frarådes’ folk fra å fly, mens Kina håndheves obligatorisk karantene for alle borgere. Den første responsen blir beskyldt for å spre viruset enda mer, mens innføringen av en kvelende låsing blir hyllet.

Deretter fortsetter det med å beskrive implementeringen av totalitær kontroll:

Under pandemien bøyde nasjonale ledere over hele verden sin autoritet og innførte lufttette regler og begrensninger, fra obligatorisk bruk av ansiktsmasker til kroppstemperaturkontroller ved inngangene til fellesområder som togstasjoner og supermarkeder. 

Det er klart at bøying av autoritet er ønsket respons. Men det blir verre …

Selv etter at pandemien ble svakere, ble denne mer autoritære kontrollen og tilsynet med innbyggerne og deres aktiviteter fast og til og med intensivert.

I utviklede land hadde denne økte tilsynet mange former: for eksempel biometriske ID-er for alle borgere, og strengere regulering av viktige næringer hvis stabilitet ble ansett som avgjørende for nasjonale interesser.


I følge dette ‘Scenario for the Future’ skrevet i 2010, må en global pandemi resultere i økt kontroll, der folk gjerne overgir sin frihet for å føle seg trygge igjen. 
Ti år senere er det akkurat det som skjer. Et virus sprer seg over hele verden, en total låsing pålegges og regjeringer anvender enestående tyranni.


Håndbok for global kontroll


Nå som den kunngjørte pandemien faktisk er her, kom den samme Rockefeller Foundation frem med trinn to: en håndbok om hvordan man implementerer nye kontrollsystemer under denne pandemien. (55) Bare når alle nødvendige kontrollnettverk er på plass, kan verden åpne seg igjen.

Når du kombinerer de to Rockefeller-dokumentene, ser du planen:

1) Først kunngjør de en global pandemi med et coronavirus og sier hva det skal føre til: et helt nytt nivå av autoritær kontroll. 

2) For det andre gir de praktiske trinn for hvordan du bruker dette kontrollsystemet.

Dette er illustrasjoner og sitater fra guiden deres:

‘ Digitale apper og personvernbeskyttet sporingsprogramvare bør brukes mye for å muliggjøre mer fullstendig kontaktsporing.’

‘For å kunne kontrollere Covid-19-epidemien fullt ut, må vi teste flertallet av befolkningen ukentlig.’

I følge “Fremtidens scenario” skrevet i 2010, bør hele verdensbefolkningen få en digital ID som indikerer hvem som har mottatt alle vaksinene. Uten tilstrekkelig vaksinasjon vil tilgang til skoler, konserter, kirker, offentlig transport etc. nektes. Nå i 2020 er det akkurat det Bill Gates og mange regjeringer etterlyser.

‘Selv etter at pandemien bleknet, ble denne mer autoritære kontrollen og tilsynet med innbyggerne og deres aktiviteter fast og til og med intensivert.’

ROCKEFELLER STIFTELSE

Alles kontakter må kontrolleres


I en lekket regjeringsvideo (52C) ser vi en samtale mellom den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton og Andrew Cuomo , guvernøren i staten New York. De diskuterer hvordan man setter opp et stort kontrollsystem for å teste hele befolkningen og sjekke alle kontaktene deres. De diskuterer hvordan man bygger en hær for å gjennomføre dette kontrollsystemet. 

– Hundre hundrevis av kontrollagenter må utnevnes. De tester alle og sjekker deretter alle kontaktene sine. Dette har aldri blitt gjort før på denne skalaen. Dette er en hær av forhørere som vil kontrollere alles kontakter. ‘

ANDREW CUOMO,
GOVERNOR I NEW YORK

Død ved vaksine …


T han strategi er klar: årsaken en global pandemi for å håndheve enestående nivåer av autoritær kontroll. Dette betyr at folk mister sine mest grunnleggende friheter og rettigheter og blir slaver av de nådeløse hendene på makthungrige milliardærer som vil trekke i trådene på vaksiner, digitale ID-er, kontaktsporing etc.

Nøkkelordet her er ‘vaksiner’. Dette vil være den gyldne nøkkelen til å låse de globale fengselsdørene: ‘Alle må få vaksinene våre, ellers blir de ekskludert fra det normale livet.’

Det de fleste av oss ikke vet, er imidlertid de hjerteskjærende ødeleggelsesvaksinene som har forårsaket millioner over hele verden. Den amerikanske regjeringen betalte nylig over 4 milliarder dollar i erstatning til mennesker hvis liv ble ødelagt av vaksiner.

Globale dramaer gjennom Bill Gates ‘vaksiner


Robert F. Kennedy Jr. er en pårørende til den avdøde presidenten John F. Kennedy som ble myrdet fordi han avslørte korrupsjonen til CIA. Robert Kennedy Jr. arvet åpenbart lidenskapen for sannhet og frihet, da han gjorde en grundig undersøkelse i vaksinevirksomheten til Bill Gates. I en ødeleggende rapport avslører han mange verdensomspennende dramaer forårsaket av Gates ‘vaksiner. Nedenfor er noen fakta fra denne sjokkerende rapporten. (37)

Mens polio (poliomyelitt) avtok over hele verden, begynte Gates massivt å behandle barn i India med en vaksine.

Plutselig oppsto nesten en halv million tilfeller av alvorlig poliomyelitt!

Over 500 000 barn ble lammet og deformert for livet! Verdens helseorganisasjon innrømmet til slutt at Gates ‘vaksineprogram var skyldig i dette. I Kongo, Filippinene og Afghanistan ble lignende epidemier forårsaket av Bill Gates vaksiner.

I 2014 ble en eksperimentell vaksine testet på 23 000 jenter i India. Tusen led alvorlig skade, inkludert autoimmune sykdommer og infertilitet. Syv jenter døde.

I 2010 finansierte Gates en eksperimentell malaria-vaksine i Afrika, og forårsaket 151 barn. Av de 5.049 barna som ble testet, fikk 1.048 alvorlige bivirkninger som lammelse, epileptiske anfall og kramper.

I Sør-Afrika ble tusenvis av barn vaksinert mot sin vilje. Hundrevis ble lammet! Sørafrikanske aviser skrev:

‘Vi er marsvin for narkotikaprodusenter.’

I 2014 hevdet Gates å ha en trygg vaksine mot stivkrampe. I virkeligheten var det en gift som gjorde kvinner infertile. Millioner av kvinner mistet enhver sjanse for å få barn. Lignende beskyldninger kommer fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinene.

‘Kanskje vi burde ha et sikkerhetssystem …’


I følgende videoklipp kan du se hvordan Bill Gates snakker om å injisere genetisk modifiserte organismer i armene til små barn. Han ler av det!

Så sier han: ‘kanskje vi burde ha et sikkerhetssystem …’ som betyr at han ikke har dem!
https://www.stopworldcontrol.com/null

WHO bekymret
for vaksineskader


Et hemmelig møte med vaksinespesialister fra Verdens helseorganisasjon viser hvor farlige vaksiner er. De møttes for å uttrykke bekymring for dødsfall forårsaket av vaksiner og skadelige effekter på lang sikt. Denne informasjonen skulle ikke lekke ut, men en ærlig person som hadde tilgang til opptakene fra det hemmelige møtet, gjorde det offentlig. Her er hva de sa seg imellom: (38)

‘Vi kan ikke understreke det faktum at vi
ikke har veldig gode sikkerhetsovervåkningssystemer i mange land, … vi kan ikke gi klare svar når folk stiller spørsmål om
dødsfallene som har oppstått på grunn av en bestemt vaksine . ‘

SOUMYA SWAMINATHAN,
SJEFFORSKER, WHO

‘De største helseproblemene vi ser er beskyldninger om langsiktige, langsiktige effekter.’

DR. MARTIN HOWELL FRIEDE, KOORDINATOR,
INSIATIV FOR VAKSINFORSKNING, SOM

‘Våre helsepersonell begynner å stille spørsmål ved sikkerheten til vaksiner.’

PROFESSOR HEIDI LARSON,
DIREKTØR FOR VACCINE CONFIDENCE PROJECT

Bill Gates kontrollerer WHO


S iden Verdens helseorganisasjon er altfor klar over dødsfall og lang sikt helseskader forårsaket av sine vaksiner, ville man forvente at de skal være svært forsiktig med vaksiner, ikke sant? Tvert imot: WHO er hovedstyrken som presser på for en obligatorisk vaksine. Hvorfor skulle de gjøre dette?

Svaret er at deres viktigste økonomiske støttespiller er Bill Gates, som tilfeldigvis også er verdens nr. 1 vaksinehandler.

Alt dette blir enda mer urovekkende hvis vi innser at den samme WHO drepte over tusen mennesker over hele verden, ved å gi dem dødelige doser av hydroksyklorokin, for å sette dette trygge legemidlet i et dårlig lys. Som Dr. Meryl Nash sa tidligere:

Ved å gjøre dette frarøver de milliarder av mennesker en trygg og billig medisin. 

Dette kan bidra til forlengelsen av pandemien, massive økonomiske tap og mange flere dødsfall.

Forbrytelser mot menneskeheten


De millioner av livene som er alvorlig skadet av vaksinene, kombinert med planen om å redusere menneskeheten med 15%, har fått en halv million mennesker til å ta skritt.

En begjæring er sendt til Det hvite hus med 600 000 underskrifter, og krever at Bill Gates blir etterforsket for ‘forbrytelser mot menneskeheten’ (40) .

Facebook sensurerer vaksineinformasjon


H vordan kommer de fleste av oss er ikke klar over hvor farlig vaksiner er? Fordi informasjon om vaksineskader sensureres av store medier, som enten eies eller bestikkes av vaksinehandlere. Under et offisielt avhør av den amerikanske regjeringen ble eieren av Facebook, Mark Zuckerberg, avhørt om dette.

Kongressmedlemmet begynte avhøret med å henvise til milliardene dollar som ble betalt for å kompensere folk som ble alvorlig skadet av vaksiner.

Han spurte deretter Mark Zuckerberg hvorfor Facebook holder folk borte fra informasjon som advarer dem om disse farene. Zuckerberg svarte at de gjør det, fordi alle skal få alle vaksiner (42) . Zuckerberg forble synlig uberørt av den vidstrakte ødeleggelsen som vaksinasjoner forårsaker for mange mennesker.

‘Facebook sensurerer informasjon om farene ved vaksiner, fordi vi vil at alle skal bli vaksinert.’

MARK ZUCKERBERG, administrerende direktør FACEBOOK

CDC ødelegger bevis


For noen år siden ble det forsket på en mulig kobling mellom vaksiner og autisme. Forskningen ble utført av American Center for Disease Control and Prevention (CDC). Resultatene var forbløffende: det så faktisk ut til å være en direkte forbindelse. Så hva gjorde de? Alle forskerne kom sammen, og en stor søppelkasse ble plassert midt i rommet.

I den kastet de alle dokumentene som viste sammenhengen mellom autisme og vaksinasjoner. Dermed ble bevisene ødelagt.

Deretter ble en såkalt ‘vitenskapelig’ artikkel publisert i det autoritative medisinske magasinet Pediatric, som sier at vaksinasjoner ikke forårsaker autisme. Imidlertid avslørte en ledende forsker innen CDC denne forbrytelsen (44) .

‘Jeg var involvert i å villede millioner av mennesker om de mulige negative bivirkningene av vaksiner. Vi løy om de vitenskapelige funnene. ‘

WILLIAM W. THOMPSON, PHD.,
SENIOR SCIENTIST CDC

Eksperter advarer oss


I nesten alle nasjoner i verden er det organisasjoner som informerer allmennheten om vaksineskader. Mange dokumentarer er produsert for å avsløre ødeleggelsene forårsaket av vaksiner, som den berømte filmen VAXXED . I denne historiske filmen vitner folk over hele Amerika om hvordan barna deres lider alvorlig av vaksineskader. 

Mange barn blir autistiske, mister sine mentale evner, stemmen og til og med evnen til å gå. 

Jeg la ut en lenke til dokumentarfilmen VAXXED på denne siden, men noen dager senere ble den fjernet av YouTube. Måten å sensurere informasjon om vaksineskader på er veldig bekymringsfull og burde alarmere alle mennesker på denne planeten. Den avslører hvordan agendaen for å vaksinere menneskeheten blir presset aggressivt.

I mellomtiden fortsetter respekterte medisinske eksperter å heve stemmen …

‘Mange vaksiner er smittet med gamma-retrovirus, fordi de bruker virus dyrket i infiserte dyrecellelinjer. Dette fører til sykdommer som kronisk utmattelsessyndrom, autisme, kreft, leukemi og lymfomer. ‘

JUDY MIKOVITS, PH.D., CELLULAR OG MOLECULAR BIOLOG

‘Vaksinasjonsprosessen medfører i sin natur betydelige risikoer for sykdom, skade og død, som vedvarende blir nektet og dekket av produsentene, CDC og legene som uttaler seg for.’ (47)

DR. RICHARD MOSKOWITZ 

Dyr og aborterte babyer


En av grunnene til at vaksiner kan være dødelige eller forårsake alvorlige funksjonshemninger, er det faktum at de inneholder materiale fra … aper, griser og kalver. I tillegg brukes vev fra aborterte babyer. Under et offisielt avhør ble gudfaren til vaksinasjoner, Dr. Stanley Plotkin, avhørt.

Han bekreftet at materiale fra aper, griser, kalver og drepte babyer brukes i vaksiner. (48)

Uvitende politikere


T han tragedie er at de fleste statsledere vet ingenting om vaksine skade. Et intervju med statsministeren i Nederland, Mark Rutte, illustrerer dette. En journalist spurte ham hva han synes om farene ved vaksiner. Svaret til denne statsministeren er sjokkerende:  (49)

Jeg vet ikke noe om det. Jeg har aldri tenkt på farene ved vaksinasjoner. ‘

MARK RUTTE,
NEDERLANDS PRISMINISTER

Bedrag i helseorganisasjoner


N elleke Bakker jobbet i 25 år ved den nederlandske regjeringsavdelingen for helse, i vaksinasjonsavdelingen. Hun oppdaget mer og mer hvor mye bedrag det er. Til slutt sluttet hun. Nelleke sier: (51)

‘RIVM-nettstedet er fullt av ubegrunnede antagelser og direkte løgner. Og de aller fleste ansatte ser ut til å vite like lite om risikoen for vaksinering som den gjennomsnittlige borgeren. ‘

NELLEKE BAKKER,
ARBEIDET FOR RIVMEN I 25 ÅR

‘Minst 700.000 vil lide’


Jeg intervjuet med CNBC Bill Gates kom med en urovekkende uttalelse angående covid19-vaksinen. (36) Først erklærte han at influensavaksiner ikke fungerer med eldre mennesker. Er ikke det interessant? Milliarder dollar tjenes hvert år ved å selge influensavaksiner til eldre mennesker over hele verden, og her har vi verdens nr1 vaksinehandler som åpent innrømmer at de ikke fungerer! Gates la til at på grunn av dette, må covid19-vaksinen økes for å gjøre den ekstra kraftig, i håp om at den også kan ha en viss effekt på eldre. Det er imidlertid en alvorlig risiko med dette. Etter hvert som vaksiner blir mer agressive, øker også de langsiktige destruktive bivirkningene dramatisk. 

Gates sa at minst 700 000 (!!!) mennesker vil lide av dette, og regjeringer må derfor være involvert for å betale erstatning. (36)

Minst 700 000 mennesker vil lide av bivirkningene. Derfor må regjeringer være involvert for å betale erstatning.

BILL GATES, VAKSINEFORHANDLER

Flere doser vil være nødvendig …
“som vi håpet”!


Bill Gates uttalte til og med i et intervju med CBS (69) : ‘vi vet ikke om disse vaksinene vil fungere’ og at det derfor vil være nødvendig med flere doser. Men så sier han noe som avslører hans sanne natur og motivasjon:

‘Ingen av vaksinene ser ut til å virke med en enkelt dose. Det var håpet helt i begynnelsen. ‘

Det var HÅPET helt i begynnelsen? Tuller du? La den uttalelsen komme gjennom til deg …

50% har bivirkninger


Ikke bare vil hver vaksine for covid19 alltid være utdatert (som det også er tilfelle med influensavaksiner!), De viser seg allerede å være veldig farlige. 

Under en prøve av Moderna hadde halvparten av forsøksdeltakerne umiddelbare bivirkninger.  (73)

Hva de langsiktige helseskadene for disse menneskene vil være, er ikke klart ennå. Men den virkelige livserfaringen med vaksiner viser at den verste helseskaden alltid oppstår måneder og til og med år senere.

Bestikket av milliardærer


Når vi så store helseorganisasjoner i mange land som åpenlyst lyver for folket, blir de betalt for å beskytte. Hvorfor det? Svaret er like forferdelig som det er vulgært:  de finansieres av vaksinehandlerne. For eksempel anerkjenner Dutch National Institute of Public Health åpent at Bill Gates er deres økonomiske sponsor. (52) 

Den italienske politikeren Sara Cunial reiste denne saken kraftig i den italienske regjeringen. Denne modige damen beskyldte regjeringssjefene i Italia for bestikkelse av Bill Gates. Hun sa til den italienske presidenten: (52B)

“Kjære president Conte, fortell oss hvordan vi skal definere deg: Advokatens venn som tar ordre fra en kriminell.”

‘Neste gang du får en samtale fra filantropen Bill Gates, videresend den direkte til Den internasjonale straffedomstolen for forbrytelser mot menneskeheten.’

Det faktum at mange ledere i vårt samfunn bestikkes for å spille skitne spill ble offentlig bekreftet av den kjente britiske politikeren Nigel Farage. I et oppriktig intervju med den nederlandske reporteren Robert Jensen uttalte Farage:

I mange år har de prøvd å bestikke meg med luksus og rikdom. Som en vellykket forretningsmann levde jeg imidlertid allerede slik, så det fungerte ikke med meg. De andre politikerne innen EU faller for det. De får en astronomisk mengde penger og vil ikke gå glipp av denne luksusen lenger. Derfor spiller de spillet. ‘

NIGEL FARAGE,
BEKJENT BRITSK POLITIKER

Media er bestukket


T han virkeligheten i stor skala bestikkelser ble avslørt av tysk Journalist  Udo Ulfkotte som var redaktør for en av Europas største aviser, Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Han skrev boken ‘Bought Journalists’ der han innrømmer hvordan han og kollegene ble bestukket i flere tiår av amerikanske milliardærer, CIA, den tyske hemmelige tjenesten og forskjellige skyggeregeringer for ikke å skrive annet enn løgner. I videoen nedenfor avgir han følgende bekjennelse:

‘Jeg har vært journalist i 25 år. Jeg ble lært å lyve, svike og aldri fortelle sannheten for publikum. … Jeg ble bestukket av amerikanske milliardærer til å rapportere … ikke akkurat sannheten. ‘ (26)Journalist Udo Ulfkottehttps://cdn.iframe.ly/KB2bPMQ?playerjs=1&click_to_play=true

‘Jeg har vært journalist i 25 år. Jeg ble lært å lyve, svike og aldri å fortelle sannheten for publikum. Jeg ble bestukket av amerikanske milliardærer til å rapportere … ikke akkurat sannheten. ‘

UDO ULFKOTTE, JOURNALIST

Milliardærer kjøper verden


T han Realiteten er at superrike milliardærer har evnen til nesten kontrollere hele verden, rett og slett ved å kjøpe politikere, media og alle typer organisasjoner. Hvis du søker på internett, ser du utallige artikler som berømmer Bill Gates for hans “sjenerøse donasjoner” til forskjellige enheter. 

Han blir alltid fremstilt som deres ‘frelser’, men realiteten er at han kjøper seg inn i disse gruppene, slik at han kan kontrollere dem.

Gates jobber tett med den berømte Rockefeller Foundation, som kjøpte mye av verdens utdanning, media, landbruk, matindustri og så videre. Mye mer kan avsløres om dette, men vi må fokusere på den aktuelle saken, som er planen om å vaksinere menneskeheten og sette opp global kontroll. 

Advarsel for globalt tyranni


P rominent ledere innen den verdensomspennende katolske kirke skrev et åpent brev til advare menneskeheten. Nedenfor kan du lese noen utdrag fra dette brevet som ble samlet av erkebiskop Carlo Maria Viganò, kardinal Gerhard Müller, kardinal Joseph Zen og kardinal Janis Pujats. (59)

Basert på offisielle data om spredningen av epidemien og antall dødsfall, har vi tilstrekkelig grunn til å tro at det er krefter som er interessert i å forårsake panikk blant verdens befolkning med det eneste målet å innføre permanente og uakseptable begrensninger for deres bevegelsesfrihet.

Innføringen av disse ulovlige tiltakene er et urovekkende skritt mot en verdensregjering som vil unnslippe all kontroll.

Vi må ikke la århundrer med kristen sivilisasjon bli slettet under påskudd av et virus, og erstattes av et avskyelig teknologisk tyranni, der navnløse og ansiktsløse individer kan bestemme verdens skjebne ved å henvise oss til en virtuell virkelighet.

‘Innføringen av disse ulovlige tiltakene er et urovekkende skritt mot en verdensregjering som vil unnslippe all kontroll.’

ERKBISKOP CARLO MARIA VIGANÒ

Bli med i den globale frihetshæren!


W lue kan vi gjøre med dette? Mye! Historien viser at ethvert forsøk på å innføre globale diktaturer alltid mislyktes. Det er mer enn ondskap i denne verden. Enten du er en person med tro eller ikke, vet vi alle at det også er bra. Og gjennom menneskehetens historie ser vi at det gode til slutt alltid erobret det onde. Så det er håp! 

Hvordan kan vi bekjempe dette onde? Vi må forstå at det fungerer gjennom bedrag . 

Som du vil se i resten av denne grundige dokumentaren, virker det massivt bedrag i vår verden. Covid-tall er oppblåst, pasienter blir drept på sykehus, leger blir tvunget til å rapportere falske covid-saker, falske sykehus og teststeder er satt opp for å lyve for folket, og mye, mye mer bedrag skjer. Men før du leser om denne sjokkerende globale svindelen med covid-tall, oppfordrer jeg deg til å ta en beslutning om å iverksette tiltak mot denne forbrytelsen.

Vær en del av en global hær av frihetskrigere. 

Hvordan kan du bli med? Bare registrer deg for våre gratis e-postmeldinger. Nei, dette er ikke som noen annen e-postliste som vi vanligvis avviser med god grunn. Vi reiser en hær av frihetskrigere som vil beskytte menneskeheten mot denne forbrytelsen, som spiller rett foran øynene våre.

Du vil bli informert om det store bedraget, og oppdage sannheten som frigjør deg. Du vil være rustet til å stå opp mot denne invasjonen av korrupsjon. Viktige nye fakta vil bli delt med deg, slik at du ikke forblir uvitende eller lurt av korrupte medier.

Sannheten vil gi deg muligheten til å beskytte deg selv og dine kjære mot disse milliardærenes maktangrep.

Så ikke nøl. Ingen ønsker å få en ny e-post med unyttig informasjon. Imidlertid trenger vi alle å bli informert nøyaktig om denne verdenskrisen og bli styrket for å motstå denne globale kriminaliteten.

Registrer deg nå og les videre for å se hvordan disse kriminelle lyver for verden, med ufattelig svindel.

Registrer deg for å få vite sannheten
og bekjempe korrupsjon


https://www.google.com/recaptcha/api2/anchor?ar=1&k=6Lc7BboZAAAAANCMV_TrH7ICSTiZJUbTrC-PaD6I&co=aHR0cHM6Ly93d3cuc3RvcHdvcmxkY29udHJvbC5jb206NDQz&hl=no&type=image&v=CdDdhZfPbLLrfYLBdThNS0-Y&theme=light&size=normal&cb=2q07kutkyklmMELDE DEG PÅ!

EKSPONERER COVID-SVIG


T han andre del av denne dokumentaren kan sjokkere deg enda mer, som det eksponerer et nivå av global korrupsjon og svindel, kan at ingen noen gang forestille seg. Likevel er det en mørk virkelighet i vår verden, som må bringes inn i lyset, hvis vi vil takle den.  

Jeg oppfordrer deg til å åpne øynene for det, ikke benekte åpenbare realiteter, men vær modig. 

Hvis vi står sammen som menneskeheten, kan vi ta dette ned. Men vi må være villige til å se hva som skjer, riste av seg irrasjonell fornektelse fordi vi er redde, og reise oss som modige sannhetskrigere.

Alt du vil se her kan sjekkes i dusinvis av kilder nederst på siden. Vi ber deg ikke blindt tro på alt – som mange gjør med korrupte medier (!) – men jeg oppfordrer deg til å gjøre din egen undersøkelse, sjekke kildene og komme til dine egne konklusjoner.

Det er på tide å frigjøre menneskeheten fra den største svindelen verden noensinne har sett. Viruset er ekte, folk dør av det, men det skjer noe som går langt utover det …

Se det med dine egne øyne. 

Mord i New York 


New York er episenteret for covid-19-pandemien. I hjertet av New York ligger det berømte Elmhurst-sykehuset der angivelig flere mennesker dør av dette viruset enn noe annet sted i verden.

Det er bokstavelig talt episenteret i episentret til pandemien.

Av denne grunn bestemte en erfaren sykepleier fra Florida, Erin Olszewski , seg for å dra dit for å hjelpe til med krisen. Det hun så på dette verdenskjente sykehuset, fylte henne imidlertid med så mye redsel at hun bestemte seg for å ta med seg et skjult kamera for å filme det som foregikk.


Pasienter som gjentatte ganger testet negativt for covid-19, er fortsatt registrert som ‘bekreftet covid-19’ og behandlet som sådan. De blir satt på åndedrettsvern på en avdeling … som får dem til å dø.

Jeg er en avslørende dokumentar av Journeyman Pictures , og denne sykepleieren snakker om forbrytelsene hun stadig ser skje i Elmhurst. Hun viser på smarttelefonen hvordan en pasient faktisk testet negativt for covid-19 to ganger … og likevel ble registrert som ‘bekreftet’ covid-19 ‘. (8) 

Hun forklarer at dette skjer hele tiden i Elmhurst: bedrag og drap som resulterer i høye dødelighetsgrader for covid-19 som blir basunert.

‘Folk kommer inn med luftveisproblemer på grunn av frykt, fordi alle er redde. De er testet negativt for covid, men blir fortsatt satt i en ventilator og får dem til å dø. ‘

ERIN OLSZEWSKI
SYKEPLEIER ELMHURST SYKEHUS, NEW YORK

Pasienter blir myrdet


Et lignende vitnesbyrd kommer fra en anonym sykepleier ved et annet sykehus i New York. Denne kvinnen roper i fortvilet fortelling om drapene hun stadig ser på hennes avdeling.

Hver gang hun sa noe om det, ble hun flyttet til en annen avdeling.

Alle hennes forsøk på å banke på døren til offisielle organer viste seg å være resultatløse. Til slutt lagde hun en video som hun delte på internett (8B) . 

‘Folk, jeg er ikke dum. Jeg vet at noen mennesker dør av Covid, men folk blir bokstavelig talt myrdet her. Ja, for hvis du setter noen med en stabil hjertefrekvens på 40 på hjertestarteren, er det drap. Og hvis du øker trykket for mye og blåser opp lungene fra innsiden, er det mord. ‘

SYKEPLEIER FRA NEW YORK

‘Bestillinger ovenfra’


 Facebook hadde en video fire millioner visninger, der Lena Kay forteller hvordan faren hennes hadde dødd av Alzheimers sykdom. (9) Da de mottok dødsattesten, ble de overrasket over å se at den nevnte covid-19. Hun ønsket å få korrigert denne feil informasjonen og kontaktet allmennlegen. Svaret hans var sjokkerende:

‘Bestillinger ovenfra av National Health Service. Alle som dør i denne perioden bør registreres som covid-19. ‘

En venn av familien hennes døde i samme periode av hjertesykdom. På dødsattesten hans ble covid-19 også nevnt. Hans familiemedlemmer var rasende og ringte til huslegen, som ga nøyaktig det samme urovekkende svaret:

‘Bestillinger ovenfra, vi må sette covid-19 på hvert dødsattest.’ Legen erkjente at de er under stort press for å gjøre dette.

Allmennlegen svarte: “Bestillinger ovenfra av National Health Service. Enhver som dør i løpet av denne perioden, må registreres som covid-19.”

LENA KAYE

Sykehus begår svindel


En ll Over hele verden tusenvis av mennesker vitner om hvor falske Covid registreringer er gjort i sykehus og medisinske sentre. Pasienter forteller hvordan de gikk til sykehuset, for eksempel for et hjerteinfarkt, en trafikkulykke, et smertefullt fall eller et hjerneslag. Uten å utføre en test registrerte medisinsk personale dem straks som pasienter med covid-19. Noen på Facebook begynte å dele denne typen vitnesbyrd og ble en hotline for utallige falske Covid-registreringer. Sykepleier bekrefter dette bedraget. Her er noen eksempler fra hundrevis av vitnesbyrd (10) :

Bestemoren til en bekjent av meg døde. Hun ble referert til som en covid død, selv om covid ikke hadde noe med det å gjøre. – Brian Parker

Jeg kjenner personlig to personer – den ene døde av lungeemboli og den andre døde av alderdommen. På dødsattestene var covid19. Det forvirret meg, for det var bare ikke sant! – Leah-Marie Stephens

Jeg fyller ut hundrevis av dødsattester. Han har 100% rett. Retningslinjene som sendes til oss er å alltid nevne covid-19 som dødsårsak, selv om det antas. – Jessica Littleton

Nyresykepleier her, jeg kan gå god for dette. Jeg har sett det gjort. Alle dødsfall unntatt dødelig skyting eller dødelig bilulykke er på listen over Covid19-dødsfall. – Jennifer Combs Allen

Over hele verden vitner folk om falske registreringer på sykehus, sykehjem, medisinske sentre, allmennleger osv . Tallene er oppblåst for å skape global panikk.

Begravelsesdirektører:
‘De fyller ut statistikken.’


J ournalists fra Prosjekt Veritas ringte flere begravelsesbyrået. De avslørte at alle dødsattester sier at covid-19 er dødsårsaken, mens det ikke er det. Dette er noen uttalelser fra bedriftene (11) :

‘De satte covid-19 på dødsattesten hennes. Så ringte en dommer sykehuset, og det kom en uavhengig etterforskning. Og bingo, ikke covid-19 . ‘ 

Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home

‘Etter min mening er alt de gjør å fylle ut statistikken. Folk som ikke hadde Covid-19 blir lagt til. Slik gjør du New Yorks dødelighet mye høyere enn den burde være. ‘

JOSEPH ANTIOCO,
 DIREKTØR SCHAEFFER BEGRAVELSESBYRÅ

Falske sykehus i Brasil


Et medlem av den brasilianske regjeringen brøt seg inn i et kampanjesykehus, opprettet for å behandle et stort antall Covid-pasienter. Han og sikkerhetsteamet hans fikk ikke komme inn på sykehuset, men tvang seg inn i det. De filmet alt og avslørte hvordan sykehuset er en svindel, med nesten ingen til stede. Det var kister som visstnok inneholdt døde pasienter, men når de ble åpnet, viste de seg å være tomme. 

Dette sykehuset antok imidlertid alarmerende Covid-tall: 5000 covid-pasienter og 200 dødsfall. Det viste seg å være 100% svindel. (12B)

I São Paulo ble også Anhembi Action Hospital uventet kontrollert. Hele bygningen viste seg også å være stort sett tom (se bildet over). (12C)

Likevel spredte de også dramatiske covid-tall.

Den brasilianske presidenten har oppfordret folket sitt til å filme sykehusene og avsløre dette storskala bedraget. I et intervju uttalte han: (12D)

president jair bolsonaro

‘Folket vil snart se at de ble lurt av disse guvernørene og av de fleste media når det gjelder koronavirus.’

JAIR BOLSONARO, PRESIDENT I BRASIL

Store penger for medregistreringer


Dr. Scott Jensen, som også er senator i staten Minnesota, uttaler i et intervju med Fox News: ‘Sykehus mottar så mye som $ 13 900 for hver pasient de registrerer som covid-19. For hvert dødsfall som følge av covid-19 tredobles beløpet: 30.900 USD! Testing er ikke nødvendig … ‘

Resultatet er absurd feil covid-19 tall, som spres over hele landet av media (12) .

‘Sykehus får store penger for hver registrering i covid-19. Ingen testing kreves. Resultatet er massiv svindel med covid-tall. ‘

DR SCOTT JENSEN , SENATOR MINNESOTA

CBC forfalsker en covid testmengde


Det amerikanske nyhetsbyrået CBC laget et program om et covid testsenter. Imidlertid syntes det få personer som rapporterte til testen, noe som indikerer et lite antall infeksjoner.

CBC instruerte deretter det medisinske personalet om å stå i kø selv og late som om de alle var smittede mennesker som ønsket å bli testet.

Andre ansatte måtte kjøre bilene sine rundt testsenteret hele tiden for å skape en illusjon av store folkemengder. Project Veritas har videoopptak og attester fra innsidere, og avslører dette bedraget. Dette er noen av uttalelsene deres, som er på film: (12E)

Vi visste at CBC skulle komme, men vi ante ikke at vi måtte spille falske pasienter. – Medisinsk medarbeider

Jeg tror de bare ville at det skulle se travelt ut. – Medisinsk medarbeider

Den villedende opptaket ble deretter vist av CBC til sine millioner av seere i Amerika, som derved ble innprentet med meldingen om at det er “mange infeksjoner” og folk ønsket å bli testet en masse. Total svindel!

Covid telte to ganger i Storbritannia


H Health Services of England innrømmet nylig å dobbelt telle titusenvis av covid-19-registreringer. (12F)  Ja, du leste riktig! I England ble titusenvis av covid-19-tester dobbeltregnet. 

Texas galskap


I Texas er alle som har hodepine eller feber nå oppført som covid19, og opptil 15 personer som er i kontakt med den personen blir lagt til som covid19. Slik lager de svimlende tall. Det er vanvittig … (12G)

Skamløs lyver av media


Et bilde av en gutt ble distribuert av nyhetsbyråer over hele verden, men med motstridende dekning. Daily Mail hevdet: ‘En portugisisk gutt på 14 er Europas yngste pasient som dør av Corona.’ Det samme bildet ble distribuert av Daily Express med teksten: ‘En 12 år gammel jente fra Belgia dør av korona’. Et annet byrå brukte det samme bildet og uttalte: ‘En 13 år gammel gutt fra England døde av korona’.

Det samme skjedde med et annet bilde av en gutt som døde i 2017 på grunn av et farlig ‘selvmords’ spill. Tre år senere ble bildet hans brukt til å hevde i vanlige medier at han var det yngste offeret for covid19 i England.

Rene løgner spres til millioner av mennesker. Skamløs bedrag på global skala

En jente gråt på internett med et knust hjerte om at faren hennes hadde dødd av helseproblemer han hadde hatt i lang tid. Til sin forbløffelse så hun kort tid etterpå hvordan media hevdet at faren hennes døde av covid-19. Hun er rasende:

‘Pappa min døde aldri av dette viruset! Og media og den liggende ass-regjeringen er svindel! Han hadde helseproblemer før dette til og med skjedde. De bekreftet IKKE med familien vår at han hadde denne dritten! Og media vil ikke se bort fra navnet hans. Dette går for langt! ‘

MEDIASVILLINGDisse eksemplene er bare det tynne islaget helt på toppen av et stort skjult isfjell. Ufatteligvis skjer det mer. Media sprer løgner for å skape global panikk. Samtidig undertrykker de effektive og trygge behandlinger for covid-19. 

Coroner:
‘Det er ingen mordervirus’


Den respekterte tyske koronerprofilen Dr. Klaus Püschel har undersøkt mer enn 140 koronaliteter i Hamburg de siste ukene. På tysk TV sa han at hysteriet rundt coronavirus har blitt alvorlig overdrevet. Alle menneskene som døde, hadde underliggende lidelser og ville uansett ha dødd raskt uansett, med eller uten viruset, ifølge Püschel, og la til at det ikke er noe ‘killervirus’. Professoren ved University Medical Center Hamburg-Eppendorf uttalte (13) : 

“Dette høres kanskje tøft ut, men de ville alle ha dødd i år.”

Åtti prosent av pasientene led av hjerte- og karsykdommer og gjennomsnittsalderen var 80 år. Friske mennesker trenger ikke å bekymre seg, sier Püschel. Kriminalretten spådde også at korona ikke engang vil føre til en topp i den årlige dødeligheten.

‘Det er ikke et drapsvirus som mange vil dø av. Dette viruset er heller ikke nødvendigvis en dødsdom for eldre og syke. De fleste vil overleve sykdommen. ‘

PROF. DR. KLAUS PÜSCHEL

Rasende etter løgner


Den italienske politikeren Vittorio Sgarbi er rasende over de vidtrekkende covid-19-bedragene. Han utbrøt i det italienske deputeretkammeret:

‘Det er nødvendig å være forent mot diktaturer og være forent i sannheten. La oss ikke gjøre dette til løgnekammeret. Ikke lyv! Fortell sannheten.’

‘Ikke si det er 25.000 døde. Det er ikke sant. Ikke bruk de døde til retorikk og terrorisme. Tall fra Higher Institute of Health sier at 96,3% døde av andre sykdommer. ‘ (14)

‘Ikke lyv! Fortell sannheten! Ikke si det er 25.000 døde. Det er ikke sant. Ikke bruk de døde til retorikk og terrorisme. ‘

VITTORIO SGARBI,
AVSITTESKAMER, ITALIA

97% ble aldri testet


En fremtredende avis i Belgia, De Tijd, diskuterte hvordan regjeringen kunngjorde at rundt tre tusen eldre mennesker hadde dødd av covid-19. Delvis på grunn av disse tallene ble hele landet plassert i en ekstrem låsing, med forferdelig ødeleggelse som et resultat. Ytterligere undersøkelser viste imidlertid at bare 3% av den avdøde hadde blitt testet.

Dette betyr at ikke 3000 men bare 90 eldre hadde covid-19. (15)

Tanzania avslører bedrag


P- bosatt John Magufuli i Tanzania stilte spørsmålstegn ved covid-19-tallene i landet hans. Det var mer enn 400 tilfeller og 16 dødsfall.  Han beskyldte National Medical Laboratory for å lyve.  For å underbygge mistankene hans sendte han to prøver som angivelig tilhørte mennesker for å få dem testet. Prøvene kom imidlertid fra en papaya-frukt og en geit. Som han mistenkte kom de tilbake … med positive resultater: ‘Disse menneskene er smittet med covid-19.’ Slik avslørte han bedraget (16) .

T housands av videoen fra forskere har blitt sensurert, både av YouTube, Facebook, Twitter, Google etc. Ikke bare det, men beretninger om helseorganisasjoner som lærer folk å bygge sin immunitet og bli sterke individer har massivt blitt fjernet fra internett.

For eksempel: en global leder for sunn livsstil, The Truth About Cancer , hadde millioner av følgere på Twitter. Deres tre største Twitter-kontoer ble slettet. Nettstedet deres ble gravlagt av Google og er nå vanskelig å finne. Lignende helseorganisasjoner over hele verden møtte den samme skjebnen.


Facebook, Twitter og Google sensurerer aggressivt forskere, leger og helseeksperter.

1500 leger og eksperter:
‘Dette er en global forbrytelse!’


I Tyskland støttes foreningen “Doctors for Information” av mer enn 1500 leger, forskere og topp fagfolk. Under en pressekonferanse sa talsmannen Dr. Heiko Schoning (18) :

Tiltakene vi alle opplever har ingenting å gjøre med å undertrykke viruset. Så … hvem blir egentlig undertrykt her? 

Corona-panikken er et skuespill. Det er svindel. En svindel. Det er på høy tid at vi forstår at vi er midt i en global kriminalitet.

‘Koronapanikken er et skuespill. Det er svindel. Svindle. Det er på høy tid at vi forstår at vi er midt i en global kriminalitet. ‘

DR HEIKO SCHONING,
LÆRER FOR INFORMASJON, TYSKLAND

120 forskere gir ekte fakta om covid-19


Dette er i utgangspunktet to typer forskere: kjøpte og gratis. Kjøpte forskere er de som sier noe de får betalt for å si. Dette gjelder spesielt i farmasøytisk industri og politikk.

En såkalt ‘forsker’ som jobber for storapotek vil aldri fortelle sannheten, fordi han får betalt for å uttale propagandaen til selskapet han jobber for.

Det samme gjelder ‘forskere’ som tjener en politisk agenda. Aldri noen gang i livet ditt, hør på ordene til en ‘forsker’ eller lege som er på lønn for noen form for politisk organisasjon eller milliardær.

Ekte forskere gjør ekte undersøkelser med det ene formål å finne ut sannheten. Dette er en sjelden rase, og de er gyldne. Det er i tider som denne disse virkelige forskerne snakker, mot den globale korrupsjonen til sine kolleger, som får betalt for å fremme den foreskrevne fortellingen.

Nedenfor finner du flere sitater av forskere som, så vidt jeg vet, ikke har noen økonomisk eller politisk gevinst ved å si hva de sier. Disse sitatene kommer fra et dokument (20) som viser 120 ledende forskere som kritiserer feilinformasjon fra media og regjeringer og deler sanne vitenskapelige fakta om viruset.

‘De samlede kliniske resultatene av COVID-19 er sammenlignbare med alvorlig sesonginfluensa, med en dødelighet på ca. 0,1% eller pandemisk influensa. 

Professor Dr. Giulio Tarro

‘99% av aktive tilfeller i befolkningen generelt er milde og krever ikke spesifikk medisinsk behandling. Dødsfall forekommer hovedsakelig hos eldre, hos mennesker med alvorlige kroniske sykdommer som diabetes og hjertesykdom. ‘

Dr. David Katz, Yale University, USA, grunnlegger av Yale University Prevention Research Center

I Tyskland dør rundt 2500 mennesker hver dag, og bare 12 mennesker har dødd de siste tre ukene på grunn av covid19. Jeg lener meg ut av vinduet og sier: Vi får kanskje ikke flere dødsfall i 2020 enn noe annet år. ‘

Prof Dr. Hendrick Streeck, professor i virologi og direktør for institutt for virologi og HIV-forskning ved det medisinske fakultetet ved Universitetet i Bonn

‘Drakoniske tiltak som begrenser folks grunnleggende rettigheter på en så omfattende måte, kan bare pålegges hvis det er pålitelige bevis for at et nytt virus er ekstremt farlig. Har det noen gang vært en så vitenskapelig basert indikasjon for COVID-19? Etter min mening er det enkle svaret “nei”. ‘

Professor Dr. Sucharit Bhakdi, spesialist i mikrobiologi og infeksjonsepidemiologi, tidligere leder for Institute of Medical Microbiology and Hygiene ved University of Mainz.

‘I min første video om COVID-19 foreslo jeg at dødeligheten skulle være rundt 0,7%. Det motsatte ble bevist for meg i dag. Faktisk er dødsraten en tidel av det. Her er den enkle sannheten: COVID-19 er ikke mye verre enn dårlig influensa. ‘

Professor Sam Vaknin, Israël

‘Her er den enkle sannheten:
COVID-19 er ikke mye verre enn dårlig influensa.’

PROFESSOR SAM VAKNIN, ISRAËL

Universiteter viser
lav dødelighet


S cientists fra Stanford University i California viser at dødeligheten av covid-19 er mellom 0,02 og 0,4%. (20B) For å sette disse tallene i sammenheng: sesonginfluensa har en dødelighet på 0,1%. Da denne studien ble kritisert, svarte hovedetterforskeren:

‘Det er en slags massehysteri på jobb her som bare insisterer på at dette må være verdens ende, og det må være at himmelen faller på hodet på oss. Den er basert på spekulasjoner og science fiction og et direkte angrep på studier med data. Men å avvise reelle data til fordel for spekulasjoner er utrolig. ‘

Dr. John Ioannidis, Stanford University

Det berømte Oxford University kom også til følgende konklusjon: (20C)

‘Dødelighetsgraden på COVID-19 er et sted mellom 0,1% og 0,41%.’

Hva er sjansene
for forurensning?


En 22 år gammel kinesisk kvinne ble innlagt på sykehus med hjerteproblemer. Etter tre dager kom hun seg, men så testet hun seg positivt for covid-19. De siste dagene hadde hun imidlertid kommet i kontakt med hundrevis av forskjellige mennesker, inkludert familie, medpasienter og sykehuspersonale: 455 mennesker totalt! Det var bekymring for at flere av disse menneskene hadde blitt smittet. Derfor ble en omfattende etterforskning startet. (20D) Hva viste seg å være tilfelle?


AV de 455 personene hun hadde samhandling med de siste fem dagene, var INGEN smittet.

T hans omfattende forskning viser at noen som har covid-19 viruset uten symptomer er ikke sannsynlig å overføre viruset. Det ble bekreftet av en talskvinne fra WHO: (20E)

‘Dataene viser at det er ekstremt sjelden at noen som ikke har symptomer, overfører viruset til noen andre.’

MARIA VAN KERKHOVEN, EPIDEMIOLOG WHO

Smitte i butikker og restauranter


Professor Hendrik Streeck ved Universitetet i Bonn er den ledende virologen i Tyskland. Han ledet en studie i det mest berørte området i Heinsberg, Tyskland. Resultatene av studien hans er:

‘Det er ingen risiko for å få sykdommen hvis du handler. Alvorlige utbrudd av infeksjonen var alltid et resultat av at folk var veldig nærme over lange perioder. ‘

Professor Hendrick Streek, Universitetet i Bonn

Det viste seg også at det ikke var mulig å overføre viruset via håndtak, telefoner eller toaletter. Denne professoren konkluderer med: (20F)

‘Beslutninger om handling ble tatt på grunnlag av antagelser og ikke på grunnlag av vitenskapelige fakta.’

PROF HENDRICK STREEK
LEDENDE VIROLOG I TYSKLAND

Utendørs forurensning


Departementet for folkehelse i British Columbia uttalte at det er absolutt ingen sjanse for å bli smittet med covid-19 hvis du er utendørs. Studien viste at 80% av alle infeksjoner skjedde inne i husene. Resten foregår i tog og busser. (20G)

‘Det er absolutt ingen bevis for at dette viruset er til stede i luften, og selv om det var det, ville våre tiltak ikke fungert. Det overveldende flertallet av overføring av covid-19 skjer gjennom nær og langvarig personlig kontakt. ‘

Dr. Reka Gustafson, provinshelseansvarlig British Columbia

Hvor beskyttende er ansiktsmasker?


WHO rapporterte nylig at ansiktsmasker bare er nødvendig for sunne mennesker som jobber med noen smittet av covid-19. Andre trenger ikke å bruke den i det hele tatt. (20H)

‘Hvis du ikke har pusteproblemer som hoste, nese eller feber, trenger du ikke bruke maske.’

APRIL BALLER, FOLKEHELSESPESIALIST WHO

Jeg n det siste, en studie ble gjennomført for å undersøke om muntlige masker er nyttige for tannleger. Resultatet av studien var overraskende: (20I)

‘Disse og andre studier viser at virus eller andre submikronpartikler ikke blir filtrert av munnmasker.’

Dr John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC

Den anerkjente kanadiske forskeren DG Rancourt kom til samme konklusjon: (20J)

‘Masker og åndedrettsvern fungerer ikke. Det er omfattende randomiserte kontrollerte studier (RCT) og metaanalysegjennomgang av RCT-studier, som alle viser at masker og åndedrettsvern ikke virker for å forhindre luftveisinfluensalignende sykdommer eller luftveissykdommer. ‘

GD Rancourt

Ansiktsmasker øker
risikoen for infeksjon


En veldig omfattende studie utført av ni forskere viser at langvarig bruk av munnmasker faktisk øker risikoen for infeksjon! (20K)

‘Denne studien er den første RCT av munnmasker, og resultatene advarer mot bruk av munnmasker. 

Fuktretensjon, gjenbruk av munnmasker og dårlig filtrering kan føre til økt risiko for infeksjon. ‘

BMJ medisinsk rapport

Infeksjon bare etter
langvarig nærkontakt


Den autoritative New England Medical Journal undersøkte omstendighetene som var nødvendige for forurensning. Konklusjonen til fem forskere er at munnmasker ikke er til nytte i det hele tatt. Infeksjon skjer bare etter at noen har stått veldig nær en smittet person med symptomer i flere minutter.(20L)

‘Vi vet at bruk av maske utenfor helsesektoren gir liten eller ingen beskyttelse mot infeksjoner.

Folkehelsemyndighetene definerer en betydelig eksponering for covid-19 som ansikts-til-ansikt-kontakt innen en og en halv meter med en pasient som har covid-19-symptomer. Denne kontakten må opprettholdes i minst noen minutter (og noen sier mer enn 10 minutter eller til og med 30 minutter). ‘

‘Sjansen for å bli covid-19 gjennom et forbigående samspill i et offentlig rom er minimal. I mange tilfeller er ønsket om utbredt maskering et refleksivt svar på frykten for pandemien ‘.

NEW ENGLAND MEDICAL JOURNAL

Ingen beskyttelse mot virus


Noen ærlige produsenter av ansiktsmasker informerer brukerne riktig om at de ikke gir noen beskyttelse mot covid-19 og andre virus. Hvis disse medisinske ørekroppsmaskene ikke hjelper, gir de selvproduserte maskene ingen beskyttelse heller. Tvert imot: de blokkerer oksygenstrømmen, noe som svekker kroppen og dermed senker immunforsvaret, noe som gir høyere risiko for infeksjon.

Bør vi holde avstand?


Tanken om at vi skal holde en avstand på minst seks fot er ifølge eksperter basert på et helt ubegrunnet dokument fra 1930. En av Storbritannias ledende leger rådet den britiske statsministeren Boris Johnson: (20M)

‘Jeg tror det vil være mye vanskeligere å håndheve noen av tiltakene, som egentlig ikke har noe bevisbase. Jeg mener, seks-fot-regelen blir trylt frem fra ingenting. ‘

Professor Robert Dingwall

VITENSKAPET TALERFor å oppsummere det ovennevnte: ansiktsmasker hjelper ikke med å øke risikoen for infeksjon. Six feet-regelen har ikke noe vitenskapelig grunnlag. Det er ingen risiko for smitte utendørs, i butikker eller på restauranter. Den eneste måten å overføre covid-19 er å stå nær noen som har hoste og feber. Og dødeligheten av covid-19 er den samme som for sesonginfluensa.

Dette er uttalelser fra noen av de mest anerkjente forskerne på jorden. En større kontrast med galskapen spredt av media og regjeringer er utenkelig.

Vold mot uskyldige sivile


B dessuten økt på falske tall og undertrykkelse av effektive medisiner, nasjoner rundt om i verden ilagt en grusom tyranni på sitt folk, angivelig for å ‘beskytte’ dem. Mange blir hardt slått, arrestert og låst.

Bildet nedenfor viser fem sørafrikanske politimenn som misbruker en ensom rullator i lang tid med pinner og pisker.

Hvis du søker etter ordene “slått av politiet for å bryte låsen” på Facebook, vil du se en lang liste med hjerteskjærende videoer (21) . Videoen nedenfor viser ulike voldelige situasjoner der politimenn angriper uskyldige sivile med rifler, tåregass og pinner.

Disse menneskene gjorde ingenting galt, men blir behandlet som kriminelle.

https://cdn.iframe.ly/gorKAYr?playerjs=1&click_to_play=true

En ung mann døde av skadene etter å ha blitt slått av offiserer. Han var sulten og hadde bare kjøpt en pakke kjeks i en butikk. Han betalte for det med livet (22) . 

I Sør-Afrika ble minst åtte mennesker drept brutalt! Så mange som døde av selve viruset (se video nedenfor). I denne videoen kan du også se hvordan politiet kommer inn i det private domenet til Mbele-familien. Faren blir hardt slått med en pisk. Mannen frykter til og med ødelagte ribber. https://cdn.iframe.ly/gABgQE7?playerjs=1&click_to_play=true

GLOBALT TYRANNI


Over hele verden utøves et voldelig tyranni på uskyldige mennesker. I mellomtiden undertrykkes vellykkede behandlinger.

Den brasilianske presidenten
bevæpner sitt folk


Ikke alle regjeringens ledere er med på denne forbrytelsen. Den brasilianske presidenten Jair Bolsonaro kom med følgende uttalelser (24) :

Ordførere som absolutt ikke har rett til å gjøre dette, håndjern uskyldige mennesker! Husmødre som handler og blir arrestert. Samtidig løslates voldtektsmenn fra fengsler, angivelig for å forhindre spredning av korona. ‘ 

‘Hvorfor bevæpner jeg folk? Fordi jeg ikke vil ha diktatur! Og vi orker ikke lenger. Det disse gutta vil ha er vår frihet. Det er sannheten. Jeg vil at alle skal være bevæpnet. Fordi et bevæpnet folk aldri vil bli slaver. ‘

‘Alle, vær så snill å bekymre deg for den ene tingen som er viktigere enn livet ditt: din frihet. For en mann i bånd er ikke verdt en krone. ‘ 

president jair bolsonaro

‘Hvorfor bevæpner jeg folk? Fordi jeg ikke vil ha diktatur! Jeg vil at alle skal være bevæpnet. Fordi et bevæpnet folk aldri vil bli slaver. ‘

JAIR BOLSENARO,
 PRESIDENT BRASIL

1741 helsepersonell snakker


M malm enn 650 leger og 1050 leger i Nederland har inngått et presserende brev til den nederlandske regjeringen. (25) Her er noen utdrag:

De nåværende globale tiltakene som er tatt for å bekjempe SARS-CoV-2 (Covid-19) krenker menneskerettighetene i stor grad.

Skader på det psykososiale domenet, økonomisk skade og skade på helsevesenet som ikke er samvittighetsgivende og totale helsekostnader, er uten sidestykke.

Det er foreløpig lite eller ingen bevis for nytten av sosial avstand i en avstand på 1 til 2 meter. I det fri blir folk knapt smittet …

På den annen side har sosial distansering en klar negativ effekt på folkehelsen.

‘Den nåværende skamingen, skylden og sensuren til leger som motarbeider myndighetens politikk – som er å avvise alternativer til en vaksinevei – er ekstremt bekymringsfull.’

DR. DICK BIJL + 1700 MEDISINSKE FAGPERSONER

600 leger: ‘Låsing er en alvorlig ulykke med store tap’


T han ødeleggelsene forårsaket av lockdown er mange ganger større enn noen kan forestille seg. Mer enn seks hundre amerikanske leger skrev et felles brev til president Trump der de kaller lockdown en ‘alvorlig ulykke med store tap’ (25B) .

‘Helseeffektene er sterkt undervurdert og underrapportert. Dette er en feil av enorm størrelse ‘, heter det i brevet fra Simone Gold, MD, spesialist i akuttomsorg i Los Angeles.

 ‘Antallet selvmordsanrop har økt med 600%.’

‘Å avslutte låsen handler ikke om Wall Street eller om å ignorere folks liv; det handler om å redde liv. ‘

‘Vi kan ikke la denne sykdommen gjøre USA fra et fritt, energisk samfunn til et samfunn av ødelagte sjeler som er avhengig av offentlige utgifter.’

‘Dette er en stor feil. Skaden forårsaket av tiltakene er mye større enn selve covid19. Antall selvmordsanrop har økt med 600%. Livene til millioner av mennesker er i fare på grunn av låsingen. ‘

DR. SIMONE GOLD, MD 
TALER FOR 600 MEDISINSKE LEGER

‘En medieepidemi!’


At vi har å gjøre med massiv hjernevask av media bekreftes av verdens ledende virolog og influensaspesialist, professor John Oxford fra Queen Mary University i London.

‘Personlig vil jeg si at det beste rådet er å se mindre nyheter på TV som er oppsiktsvekkende og ikke bra. Jeg anser dette utbruddet som en alvorlig vinterinfluensaepidemi. I fjor hadde vi åtte tusen dødsfall (i Storbritannia) i denne kategorien, hvorav 65% hadde hjertesykdom og så videre. Jeg tror covid ikke vil overstige det antallet. Vi lider av en medieepidemi! ‘  (27A)

‘Vi lider av en medieepidemi.’

DR. JOHN OXFORD,
VERDENS LEDENDE VIROLOG

Google programmerer menneskeheten


En viktig aktør i spredning av falsk informatin og planen om å kontrollere menneskeheten, er nr. 1 informasjonskilde: Google . Nylig kom en senior programvareingeniør fra Google med sjokkerende avsløringer. Etter å ha jobbet for Google i åtte år, Zach Vorhies ikke lenger leve med samvittigheten. Han kom frem med motbydelige avsløringer om Googles oppdrag. Hans uttalelse kommer egentlig ut på dette:

Google manipulerer menneskeheten ved å skjule viss informasjon og pålegge annen informasjon. Deres oppdrag er å ‘programmere’ menneskeheten.

Zach Vorhies tok det farlige skritt å avsløre 950 sider med interne dokumenter, og demonstrerte denne strategien. (57) Google har minst ni svartelister med tusenvis av nettsteder som de bevisst skjuler for menneskeheten. Google sendte politi, et SWAT-team og et eksplosivt team for å skremme ham. Zach vedvarte og gjorde informasjonen kjent over hele verden. Dette er noen av uttalelsene til denne modige varsleren:

‘Google er ikke en kilde til objektiv informasjon. De er en veldig ensidig indoktrinasjonsmaskin. Googles grunnleggende strategi er å “programmere mennesker.”

ZACH VORHIES,
SENIOR SOFTWARE ENGINEER HOS GOOGLE

Google manipulerer velgere


D uring et avhør av den amerikanske regjeringen, akademiske Dr. Robert Epstein avslørt at Google manipulerer millioner av stemmer under valget i land over hele verden. Planen deres er å få minst femten millioner flere mennesker til å stemme på president Trumps motsatte kandidater. De gjør dette gjennom usynlige taktikker som ikke etterlater spor. (58)

Google lurer menneskeheten


Alle kan se bedraget fra Google med egne øyne. Se etter informasjon om Bill Gates: du finner bare nettsteder som skriver positivt om ham eller fremstiller ham som et offer for såkalte ‘konspirasjonsteorier’.


Det er nesten umulig å finne sannhet
om viktige emner via Google.

G oogle kunngjorde sin plan for verdensmanipulering til sine ansatte på et veldig avslørende sted: hovedkvarteret til frimureriet, i San Francisco. Alle som er kjent med frimureriet vet at dette er et internasjonalt okkult samfunn, som streber etter en verdensregjering.

Falske ‘faktasjekkere’ 


Google og mediebedrifter oversvømmer nå internett med såkalte faktakontrollnettsteder. Disse er visstnok ment for å avsløre falske nyheter, men hver forsker merker snart at det bare er et annet verktøy for å lure folket.


Altfor ofte avsløres sannhet som ‘falske nyheter’ og bedrag blir forsvart som ‘faktum’.

N alt de skriver er galt selvfølgelig, det ville være for opplagt. Men de mange “faktasjekk” -nettstedene er egentlig et annet middel for Google og korrupte milliardærer (som oppretter disse nettstedene) for å skjule sannheten for menneskeheten.

Derfor setter Google disse nettstedene øverst i søkeresultatene.

Alvoret med denne situasjonen er at Google og de korrupte mediene samarbeider tett med forskjellige Big Tech-selskaper for å sensurere menneskeheten og distribuere bare et foreskrevet manus. Det er global tankekontroll.

Øyenvitne sensurert av faktasjekkere


Et eksempel på korrupsjon av såkalte ‘Fact Checkers’ kunne nylig sees på Facebook. Jeg nevnte allerede Nelleke Bakker, som jobbet i 25 år ved den nederlandske helseorganisasjonen (RIVM) i vaksinasjonsavdelingen. Nylig delte noen intervjuet sitt der hun snakker om de mange løgnene hun har sett på RIVM. En Facebook Fact Checker beskrev den meldingen som ‘feil’. Selv om det er hennes egne 25 års erfaring!


Et tydelig eksempel på korrupsjonen av ‘Fact Checkers’: en autentisk øyenvitneuttalelse blir avvist som “feil”.

En  Facebook-insider Zach McElroy kom nylig frem med bevis for det mange allerede visste: Facebook sysselsetter et stort antall arbeidere som har full jobb for å sensurere innhold. (58B)

‘Vi er de som bestemmer hva som kan og ikke kan sies på Facebook’

Zach McElroy, Facebook-innsider

Skyggeregjeringer kontrollerer de virkelige regjeringene


B Foruten å mektigste milliardærer som kjøper korrupte ledere, det er en annen virkelighet som må tas opp i denne sammenheng. Bill Gates fungerer ikke alene. Han er medlem av den verdensberømte og kontroversielle Bilderberger-gruppen (60) . Dette ultrahemmelige samfunnet ble grunnlagt i 1954 av den nederlandske prins Bernard, sammen med toppfigurer fra politikk, næringsmiddelindustri, media, farmasøytisk industri osv.


Det er en strengt hemmelig organisasjon som bestemmer hva som virkelig må skje i våre land og i verden. De gir instruksjoner til regjeringer, media og mange bransjer. 

Ingen kan være en del av det, bortsett fra ved personlig invitasjon. Den nederlandske ministeren Joseph Luns prøvde en gang å komme inn på et møte i Bilderberger-gruppen, og han ble brutalt fjernet. Regjeringens ledere er forbudt, bortsett fra på invitasjon. Likevel tar denne gruppen viktige avgjørelser som bestemmer forløpet i samfunnet vårt, uten at folk er klar over det.(61)

Skyggeregjeringer er en realitet og har en forbløffende innflytelse i land over hele verden.

Dette er grunnen til at 5G blir presset gjennom, selv om hundrevis av leger og forskere advarer om de alvorlige farene for folkehelsen (62) . Men dette høyere nivået av stråling er nødvendig for å spore hele befolkningen. Derfor lytter ikke regjeringen til hundrevis av eksperter. De må blindt gjøre det skyggestyrene forteller dem. Det er også Bilderberger-gruppen som utnevnte lederne for EU.

Disse ble ikke valgt av folket, og de kan heller ikke stemmes ut, selv om de kontrollerer EU.

Av nøyaktig den grunn, takket være Nigel Farage, har England forlatt EU. De vil ikke være slaver for hemmelige samfunn. Nigel Farage sa i et intervju: (63)

Det de ønsker er total makt uten noe slags ansvar. 

Ingen kan holde dem ansvarlige, men de kontrollerer alle.

Demokrati blir ødelagt.

‘Folkets stemme teller ikke lenger. Samtidig betaler folket dem milliarder hver dag … Det er et slavisk diktatur. ‘

NIGEL FARAGE, BRITSK POLITIKER

Hva kan du og jeg gjøre?


W lue kan vi gjøre for å stoppe denne globale kriminalitet? Som jeg sa før: bli en del av den verdensomspennende frihetsbevegelsen. Ikke sitte og se, men stige opp og fly! Du vil motta styrkende sannhet som hjelper deg med å bekjempe denne korrupsjonen. Du vil også motta effektive verktøy for å dele sannheten med din egen innflytelsessfære, selv om det bare er din familie.

Du vil også lære å bli effektiv
og kraftig i ditt eget liv. 

Hvordan spise og leve sunt og overvinne sykdom. Hvordan lykkes og regjerer som konge i stedet for å lide som slave. Og så mye mer. Ikke nøl. Dette er ikke bare en e-post, dette er livsforandrende og livreddende.

Registrer deg for å bli med i
frihetsbevegelsen


https://www.google.com/recaptcha/api2/anchor?ar=1&k=6Lc7BboZAAAAANCMV_TrH7ICSTiZJUbTrC-PaD6I&co=aHR0cHM6Ly93d3cuc3RvcHdvcmxkY29udHJvbC5jb206NDQz&hl=no&type=image&v=CdDdhZfPbLLrfYLBdThNS0-Y&theme=light&size=normal&cb=7s8xsp9xg5dyMELD DEG PÅ FRIHET!

Ditt personvern er garantert.

Spre sannheten!


E vil arbeide gjennom bedrag, så vi beseirer det med sannhet. En av de kraftigste tingene du kan gjøre er å dele dette nettstedet med folk rundt deg. Ikke vær redd for hva de vil tenke. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker som vil være takknemlige for å lære denne kritiske sannheten.
DelekvitringDeleDele

Foruten å dele det med familie og venner, oppfordrer jeg deg sterkt til å ta det et skritt videre og virkelig bli en verdensveksler. Del dette nettstedet med de som påvirker samfunnet vårt. Ikke alle av dem er korrupte. Mange ledere er rett og slett uvitende. Vi kan hjelpe til med å åpne øynene deres. 

Du finner kontaktinformasjonen deres ved å søke på internett.

KJEMP FOR FRIHET


Bli en del av den globale frigjøringshæren som jobber med å informere regjeringene og påvirkerne i hvert land.

Kopier dette brevet


Y ou kan ganske enkelt kopiere brevet nedenfor, eller bruke den som en guide for å formulere din egen personlige melding. Bruk ‘Dear Sir’ eller ‘Dear Madam’ etterfulgt av etternavnet. For eksempel: ‘Kjære Mr. Janssens’, eller ‘Kjære Mrs. Smith’.

Kjære …,

Tusenvis av anerkjente forskere, medisinske leger, toppfagfolk og verdensledere utsteder en advarsel om en global krise, utover viruset, som truer hele livet.

Tatt i betraktning din funksjon i samfunnet vårt for å forfølge folks velferd, vil vi informere deg om deres budskap, som du finner på dette nettstedet: 


StopWorldControl.com

Vi håper at du vil ta denne viktige informasjonen på hjertet og fortsette å sikre trivselen til menneskene du tjener.

Med vennlig hilsen

Ditt navn.

Skriv til influencers


S avslutter dette brevet til ordførere og rådmenn, parlamentsmedlemmer, senatorer og guvernører, ministre og presidenter, medlemmer av kabinetter og utøvende avdelinger, TV-nyhetsverter, nyhetsbyråer etc. 

Igjen: Du kan finne kontaktinformasjonen deres på internett.

For eksempel: søk etter ‘kontakt parlamentsmedlemmer i Australia’. Eller søk etter: ‘hvordan kontakte guvernøren i Alabama’. Eller et annet eksempel: ‘Kontaktinformasjon for borgermesteren i Brussel’. Og så videre. Det samme gjelder lærere, universitetsledere, kirkeledere, forskere og leger, sykehusansatte, journalister og avisredaktører.

Bare skriv navnene deres og legg til ‘kontakt’, så finner du måter å dele sannheten med dem på.

VENNLIGST TA GREP


Jo mer innsats du gjør for å informere innflytelsesrike medlemmer av samfunnet, jo større blir virkningen over hele verden. 

Hand outs og plakater


W oppfordrer deg til å skrive ut gratis utdelinger av StopWorldControl.com for å informere folk i samfunnet ditt. Last ned PDF-filene og skriv dem ut i så mange eksemplarer som du trenger. Gå deretter gjennom gatene og legg dem i postkassene, og gi dem til menneskene du møter.

La oss være en sannhetshær som bekjemper dette globale bedraget.

Last ned visittkortLast ned Large Flyer

Deling på sosiale medier


Del leie dette nettstedet på sosiale medier. Legg det også ut i Facebook-grupper. Klikk på lenkene nedenfor, eller kopier og lim inn denne lenken: https://www.StopWorldControl.com DelekvitringDeleDele

Ansvarsfraskrivelse


Noen av sitatene i denne artikkelen er oversatt, noe som kan føre til en subtil endring av ordlyden, mens meldingen forblir den samme. For å vite de nøyaktige originale ordene, sjekk alle kildene nedenfor. Se videoene, les de vitenskapelige studiene og se med egne øyne hva som skjer. Dette nettstedet er ikke ment å tilby medisinsk råd, men å informere om aktuelle verdenshendelser. Vi oppfordrer deg til å gjøre din egen forskning og komme til dine egne konklusjoner. Vi påtar oss ikke noe ansvar for skade som kan oppstå på grunn av en uansvarlig reaksjon på denne informasjonen. Hvis du lider av helseproblemer, oppfordrer vi deg til å besøke din egen lege. Hvis du har covid-19 og ønsker å bli behandlet med HCQ, vennligst del originalbrevet til Dr. Vladimir Zelenko med legen din slik at han kan lære om riktig behandlingsprotokoll.

Kilder


1: Professor Didier Raoult kurer over tusen covid pasienter

2: Dr Zelenko kurerte mer enn 900 koronapatienter

3: En av studiene som bekrefter effektiviteten av HCQ

4: Dr Meryl Nass avslører WHO og andre falske studier

5 : HCQ-studie av The Lancet viser seg å være total svindel

5B: Amerikas Frontline Doctors blir sensurert massivt

6 : Dr Rob Elens tvunget til å slutte å kurere folk fra covid19 (nederlandsk video)

7: 1700 leger og fagpersoner skriver til den nederlandske regjeringen

7A: Dr. Knutt Wittkowski avslører hvordan nedlåsninger ikke stoppet spredning i det hele tatt

7B: Dr. Brownstein kurer 120 pasienter (Highwire-video)

7C: Dr. Brownstein ble sensurert, medisinsk blogg slettet

7D: Beredskapsspesialister kurerer pasienter med covid

7E: Dr Richard Bartlett helbreder over 500 koronapasienter med Budesonide

7F: Midland Memorial Hospital sier Budesonide ikke kan fungere

8: Sykepleier Erin Olszweski rapporterer om falske registreringer og drap

8B:  Sykepleier New York rapporterer om drap på sykehus

9:  Facebook-side med attester om svindel med kovide tall

10:  Lena Kayes vitnesbyrd om falske registreringer

11: Begravelsesdirektører avslører falske dødsfall

12: Dr. Scott Jensen avslører at sykehus blir betalt tungt for registrerte registreringer

12B: Falske Covid sykehus Brasil


12C: Nok et tomt Covid-sykehus i São Paulo


12D: President Brasil sier korona er et mediatriks.


12E: Covid-tall teller dobbelt i England

13: Coroner erklærer: ‘Det er ikke noe drapsvirus’

14: Italiensk politiker konfronterer regjeringen med covid19-svindel

15: Belgisk publikasjon De Tijd: bare 3% av dødsfall ble testet

16: President Tanzania avslører svindel med covd-tall

17: Kaliforniske leger undersøker 6000 pasienter og avslører medias bedrag

18: Forening av tyske leger erklærer at korona er global kriminalitet

19: 1500 tyske leger uttaler seg mot covid-svindelen

20: 120 spesialister avviser mediahype rundt covid19

20B: Stanford University avslører lav dødelighet covid-19

20C: Oxford University bekrefter lave dødelighetsgrader

20D: Ingen spredning gjennom mennesker uten symptomer

20E: WHO sier ingen covid19-forurensning gjennom mennesker uten symptomer

20F: Ingen forurensning i butikker og restauranter

20G: British Columbia: Ingen forurensning i det fri

20H: HVEM: munnmasker er ikke påkrevd

20I: Ansiktsmasker filtrerer ikke virus

20J: Kanadisk ekspert: ansiktsmasker fungerer ikke

20K: Orale masker øker risikoen for infeksjon

20L: Infeksjon bare etter minutter med nærkontakt

20M: Halvannen meters avstand er tull 

21: Dusinvis av videoer av brutal politivold mot uskyldige sivile

22: Ung mann slått i hjel av politiet

23: Politiet bryter inn i familiehjem og angriper uskyldig mann

24: President Brasil oppfordrer regjeringen til å motstå ulovlig diktatur

25: Brev fra 1741 medisinske fagpersoner til nederlandske myndigheter

25B:  600 leger kaller lockdown ‘alvorlig ulykke med store tap

26: Den tyske journalisten Udo Ulfkotte innrømmer bestikkelse av media

27A: Verdens nr. 1 virolog kaller covid19 for en medieepidemi

27B: Dødeligheten er bare 0,4% for covid pasienter med symptomer

28: Tidligere britisk høyesterettsdommer ser produsert hysteri

29: Bill Gates kaller vaksineindustriens beste investering noensinne

30: Bill Gates er WHOs største sponsor

31: Bill Gates bestikket WHO så de erklærte en global pandemi

32: Bill Gates ønsker en digital vaksine-ID for å tvinge folk til å bli vaksinert

33: Bill Gates patenterte teknologi for å spore menneskekroppen

34: Program for å koble digital ID til vaksiner

34B: Globalt overvåkingsnettverk

35: Prosjekt for å filme hele jorden dag og natt via 24 satellitter

36: Bill Gates sier at 700 000 mennesker vil få permanente bivirkninger

37:  Artikkel av Robert F Kennedy om forferdelige skader forårsaket av Bill Gates

38:  WHO-vaksinespesialister anerkjenner livsstørrelsesrisikoen ved vaksiner

39: Bill Gates ønsker å redusere verdensbefolkningen med 15%

40: Opprop på 570 000 til Det hvite hus mot Bill Gates for forbrytelser mot menneskeheten

41: Facebook-siden kunngjør dødsfall på grunn av vaksinasjon i Filippinene

42: Avhør: Facebook skjuler informasjon om vaksineskader

43: Tre store Twitter-kontoer av Truth About Vaccines slettet

44: CDC ødelegger bevis for at vaksiner forårsaker autisme

45: Dr Meryl Nass: vaksiner forårsaker autoimmune sykdommer

46: Dr Thomas Cowan: vaksiner forårsaker eksplosjon av sykdommer hos barn

47:  Dr Richard Moskowitz: vaksiner forårsaker død og permanent skade

48: Dr Stanley Plotkin: vaksiner inneholder animalsk vev og abortert baby

48B: Vaxxed dokumentar om vaksineskader

49: Den  nederlandske statsministeren Mark Rutte vet ingenting om vaksineskader

50: RIVM lurer befolkningen med feilinformasjon om vaksineskader

51: Intervju med RIVM-ansatt

52: RIVM nevner at de er finansiert av Bill Gates

52B: Sara Cunial i det italienske deputeretkammeret

52C: Intervju mellom regjeringssjefer om kontaktsporing

53: Italiensk politiker konfronterer bestikkelse med den italienske regjeringen

54: Bill Clinton og Andrew Cuomo diskuterer storskala kontrollnettverk

55: Document Rockefeller Foundation skisserer plan for total kontroll

56: Amerikansk folkesporingsregning

57: Google varsleren avslører global manipulasjon av Google

58: Dr Robert Epstein: Google manipulerer millioner av stemmer under valg

58B: Facebook-varsleren Zach McElroy

59: Advarsel erkebiskop og kardinaler om verdensdiktatur

60: Bill Gates er medlem av Bilderberger-gruppen

61: Bilderberger-gruppen omgår demokrati og manipulerer regjeringer

62: Hundrevis av leger advarer mot folkehelseskader forårsaket av 5G

63:  Intervju med Nigel Farage som advarer om diktatur

64: Simulering av global pandemi som starter i Kina

65:  Bill og Melinda Gates kunngjør en global pandemi med influensavirus

66: Fauci kunngjør at det ville være et “overraskelsesutbrudd” i løpet av president Trumps første periode

67:  Journalist Harry Vox spådde den globale pandemien i 2014

68:  Journalist Anthony Patch spådde den globale pandemien i 2014

69: Bill Gates intervju med CBS og sa at det vil være behov for flere doser av vaksinen

70: Coronavirus er RNA-virus, som er kjent for kontinuerlig mutasjon

71: Kilde for grafen som viser covid19-mutasjonene

72: Virolog og lugn-spesialist Dr. David Prins gir uttrykk for bekymring for vaksinestopp

73:  50% av alle forsøksdeltakere fikk øyeblikkelige bivirkninger på covid vaksine

74: Filmen ‘Contagion’ forutser i detalj den nåværende koronaviruspandemien

75: Last ned boka “Committee of 300 ‘av CIA-offiser John Coleman

76: Georgia Guidestones sier at menneskeheten ikke må overstige fem hundre millioner mennesker

77: Last ned ‘Scenario for the Future’ av Rockefeller Foundation

78: Dr. Stella Immanuel så 350 pasienter med Covid-19 bli bedre

79: NIH-studien rapporterer at hydroksyklorokon forhindrer spredning av coronavirus

Så du disse kritiske innleggene?


TATT PÅ FERSKEN! Mediekriminaliteter utsatt

Hvem eier verden? Bill Gates, kriminell mester og bestikkelsesekspert

Dr. Simone Gold avslører farlige løgner om pandemi

Dr. Reiner Fuellmich: vitenskapelig bevis for at covid er forbrytelse mot menneskeheten

Hvordan Trumps-vaksiner forhindrer Great Reset og redder menneskeheten

Her er gode grunner til at Trump kan komme tilbake … og Biden blir sparket ut

Bevis for at pandemien var planlagt med et formål

Leger over hele verden advarer mot kovide vaksiner

Hva stilles det i vår verden?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.