Lærebok desinformasjon: “Værstudier”

Så forbløffende som det kanskje høres ut , er vi vitne til en fullverdig desinformasjon / omskoleringskampanje mot barna i USA. De blir lært at kjemiske aerosoler (geo-engineering / “chemtrails”) som sprayes fra jetfly er “ufarlig vanndamp”.

Denne desinformasjonskampanjen gir dype implikasjoner.

For det første viser det tydelig at regjeringen helt har til hensikt å fortsette å spraye i lang tid. De konditionerer barna dine for å tro at disse kjemiske / metalliske aerosolene er “ufarlige”, slik at de ikke vil protestere, motstå eller på annen måte motsette seg sprøyting når de blir voksne.

For det andre avslører en desinformasjonskampanje av denne skalaen den alarmerende virkeligheten at vi er vitne til implementeringen av en plan som ble satt i gang for mange år siden. Denne planen – å drepe en betydelig del av befolkningen – blir solgt til publikum som til “menneskehetens større beste”.

“Eugeniske mål oppnås mest sannsynlig under et annet navn enn eugenikk.” – Frederick Henry Osborn, 1937; Populær eugeniker, grunnlegger av American Eugenics Society, valgt av Franklin Roosevelt til å være leder for den sivile rådgivende komiteen for selektiv tjeneste i 1940.

Hvorfor blir Amerikas barn lært løgner som får dem til å akseptere systematisk forgiftning av alt liv på jorden? Er det fordi mektige tilhengere av global avfolking tjener i de mektigste politiske posisjonene i verden?

Har vi ikke sett dette før? Vil vi virkelig se det igjen?

Hvordan disse spørsmålene blir besvart, er helt opp til deg .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.