Dr Fauci Brukte $ 400 000 Dollar På Å Gjennomføre Hemmelige Eksperimenter Med Å Transplantere Hodebunn Av Aborterte Fostre På Levende Rotter

7. Mai 2021

Dr. Anthony Faucis byrå, National Institute of Allergy and Infectious Diseases, har gjennomført en serie hemmelige eksperimenter som podet hodebunnen til aborterte fostre på levende mus og rotter .

Nesten $ 400 000 er brukt på disse eksperimentene. Disse studiene var ment å undersøke tendensen til menneskelig hud til å utvikle infeksjoner.

dr fauci brukte $ 400 000 dollar på å utføre hemmelige eksperimenter med å transplantere hodebunnen av aborterte fostre på levende rotter

Forskningen ble publisert i tidsskriftet Nature i fjor høst.

Eksperimentene utført av et dusin forskere fra University of Pittsburgh involverte utvikling av rotte- og musemodeller som delvis brukte føtal hud i full tykkelse for å gi en plattform for å studere hudinfeksjoner hos mennesker.

Rapporten (les nedenfor) bemerker at “menneskelige hudvev” som ble brukt i hudtransplantasjonseksperimenter ble oppnådd “fra hodebunnen og ryggen” av “givere”, nemlig aborterte fostre.

“Fetal hud av full tykkelse ble behandlet via fjerning av overflødig fettvev festet til det subkutane laget av huden, deretter innpodet over ribbeinet, der mushuden tidligere ble skåret ut,” sier studien.

I følge studien modnet noe av den podede fosterhuden til “voksenlignende menneskehud.” Noen av transplantatene utviklet til og med “vedhenger av menneskelig hud”, inkludert “menneskehår tydelig 12 uker etter transplantasjon.”

Plaster av menneskelig hud podet til gnagerkropper kan sees på fotografiene som ble tatt under studien, og det spruter tydeligvis menneskehår.

menneskelig hud på rotter

Føderale poster viser at NIAID støttet prosjektet med rundt $ 430 000 i finansiering over 2018 og 2019.

Forskningen ble referert under en høring i Pennsylvania-statens lovgivende forsamling om fostereksperimentering, denne uken.

Forskningen ble publisert i fjor uten publisitet, og den fikk derfor relativt liten oppmerksomhet utenfor pro-life sirkler.

I den høringen kritiserte en aktiv livsaktivist og journalist, David Daleiden, forskerne, som han beskrev som “skalpering av 5 måneder gamle aborterte babyer og pode hodebunnen på ryggen til laboratorierotter.”

David Daleiden ble kjent for sin serie undercover-videoer av Planned Parenthood-ledere som diskuterte aborterte fostrets kroppsdeler.

Tidligere, Judicial Watch, delte en juridisk ansvarlig gruppe en 600-siders rapport som beskriver at den har kjøpt og  handlet “ferske” kroppsdeler som ble avbrutt .

I følge rapporten ble disse kroppsdelene kjøpt av FDA for å utføre biologiske eksperimenter som legemiddeltesting og for å “humanisere” mus.

Dr  Fauci er ‘gudfaren' av gevinstfunksjoner som fant sted på Wuhan-laboratoriet, som da ble kalt stedet for koronavirusutbruddet.

Dette  hoppet mellom arter  var ikke naturlig og ble oppnådd av teamledelsen av Batwoman of China, Shi Zhengli. Du kan lese mer om det i detalj i  COVID19 Files – Scientific Investigation On Mysterious Origin Of Coronavirus .

Forskningen deres ble finansiert av et tiårig $ 200 millioner internasjonalt program kalt PREDICT.

Dette prosjektet støttet av Dr. Anthony Fauci avledet amerikanske midler til ingeniør Coronavirus ved Wuhan lab via et selskap som nå er under føderal etterforskning.

Dette selskapet er EcoHealth Alliance, ledet av Peter Daszak.

Den interessante delen er at Peter Daszak er den samme fyren som orkestrerte utgivelsen av et ‘vitenskapelig' papir i Lancet og hevdet at viruset fikk kryssartene til å  hoppe naturlig .

Peter Daszak er også den samme fyren som WHO sendte til for å undersøke påstandene om viruset utviklet seg naturlig eller  var coronavirus konstruert .

Mange forskere har kritisert gevinst av funksjonsforskning, som innebærer å manipulere i laboratoriet for å utforske  potensialet for å smitte mennesker , fordi det skaper en risiko for å starte en pandemi fra utilsiktet utløsning.

Ron Fouchier opprettet verdens dødeligste virusstamme,  og hans forskning utløste en global kontrovers for å finansiere og stenge slike eksperimenter.

Siden disse prosjektene ble stengt i vest på grunn av tung kritikk, ble de eksportert til andre land som Kina og India.

Kina gjennomfører hemmelige Frankenstein-stil  -dyr-hybrid-eksperimenter som  skaper supervirus, monkey-hybrider, menneskehode-transplantasjoner på aper og griser, genredigerende babyer, supersoldater etc.

Eksperter har lovlig bekymret seg for at slike eksperimenter ikke bare kan føre til en global pandemi, men også føre til bioterrorisme.

Tidligere i februar i fjor startet den indiske regjeringen en etterforskning av en annen  hemmelig forskning som ble utført på flaggermusjegere  i den østlige indiske delstaten Nagaland, finansiert av det amerikanske i samarbeid med Wuhan Institute of Virology og Bill and Melinda Gates Foundation.

Nylig brøt selv det  kanadiske parlamentet ut over en heftig debatt angående tildekking  av kinesiske spioner som stjal koronavirus fra det Winnipeg-baserte BSL-4-laboratoriet til Wuhan Institute of Virology i Kina.

Den  kinesiske spionasjehistorien  ble først rapportert av  GreatGameIndia  i januar 2020, som vi blir aktivt målrettet for av NATOs krigspropagandaarm – Atlanterhavsrådet.

Les forskningen om Dr Faucis hemmelige eksperimenter for å transplantere hodebunn av aborterte babyer på levende rotter HER .Yankee Stadium & Citi Field To Seat Fans I Vaksinerte Og Uvaksinerte SeksjonerForrige InnleggMest Vaksinerte Land På Jorden Stenger Skoler Og Idretter Når COVID-Tilfeller Øker – 35% Av Nye Tilfeller Er Fullvaksinerte InnbyggereNeste Innlegg

Relaterte Artikler

eksperimenter på aborterte menneskelige fostre

HANDEL MED BARNPLANLAGT FORELDRESKAP

Eksponert: Regjeringssponserte Eksperimenter På Trafficked Aborted Human Fetuses Ved University Of Pittsburgh

HAFHAF6. Mai 2021

militærbaser som huser innvandrerbarn plaget av serielle seksuelle overgrepskrav

HANDEL MED BARNMIGRANT CRISISSATANISTISKE PEDOFILER

Militærbaser Som Inneholder Vandrende Barn Plaget Av Seksuelle Overgrepskrav

HAFHAF18. April 2021

gravide kvinner nå krysser grensen til oss for å selge babyene sine

HANDEL MED BARNNYHETER

Gravide Kvinner Nå Krysser Grensen Til USA For Å Selge Babyene Sine

HAFHAF18. April 2021

føderale myndigheter regnet med å kjøpe "ferskt" kjøtt av aborterte babyer som kunne ha overlevd som preemier

NYHETERPLANLAGT FORELDRESKAP

Den Føderale Regjeringen Fanget Å Kjøpe “Fersk” Kjøtt Av Aborterte Babyer Som Kunne Ha Overlevd Som Preemier

HAFHAF16. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.