Tyranni Fortsetter Og Utvides: Leder For Det Tyske Politiforbundet Ber Om Forbud Mot Anti-Lockdown-Protester

7. Mai 2021

Lederen for det tyske politiforbundet har bedt om et totalt forbud mot alle protester mot blokkering fordi deltakerne ikke har på seg masker eller praktiserer sosial distansering.

Vel, duh!

tyranni fortsetter og utvider sjefen for det tyske politifagforbundet og krever forbud mot protester mot låsing

Etter mange enormt deltatte protester over hele Tyskland de siste månedene, har Rainer Wendt fått nok og vil at regjeringen skal kriminalisere dem før de kan begynne.

“I disse demonstrasjonene er lovbrudd forhåndsprogrammert og foregår permanent og tusenvis av ganger fordi deltakerne ikke bruker masker og ikke holder minimumsavstanden,” sa Wendt til Neue Osnabrücker Zeitung.

“Du må handle mye strengere mot det,” la han til.

I følge Wendt, skulle demonstrantenes intensjon om å ikke adlyde regler for nedlåsing (til tross for at de bokstavelig talt er anti-lockdown-demonstranter ), gi myndighetene all rettferdiggjørelse de trenger for å forby hendelsene på forhånd.

“Det er helt uforståelig hvorfor slike demoer til og med fortsatt er godkjent,” sa Wendt.

Forventer Wendt virkelig at de tusen som deltar i demonstrasjonene, skal være bekymret for masker og sosial distansering når et flertall av dem er overbevist om at regjeringen massivt har overdratt trusselen om viruset?

Mange av anti-lockdown-protestene i Tyskland har blitt organisert av Querdenker-bevegelsen (lateral thinkers), med myndighetene som reagerer ved å karakterisere kollektivet som en voldelig ekstremistisk gruppe.

Som vi tidligere har fremhevet, overvåker Tysklands innenlandske BfV-spionbyrå anti-lockdown-demonstranter og hevder at de potensielt er involvert i et komplott for å undergrave landet.

– Myndighetene frykter at høyreekstreme ekstremister og konspirasjonsteoretikere som enten benekter eksistensen av Covid eller bagatelliserer trusselen mot folkehelsen, utnytter lockdown-frustrasjoner for å skape sinne mot politikere og statlige institusjoner fem måneder før et stortingsvalg, rapporterte Reuters.

Kanskje ender medlemmer av Querdenker-bevegelsen fengslingsleirer som er satt opp for å fengsle vedvarende COVID-19-regelbrytere.

For som noen vet, slutter alltid tyske myndigheter å sette dissidenter i leirer etter å ha behandlet dem som andre klasses borgere som ikke fortjener grunnleggende rettigheter.

Referanse: Summit.newsMIT-Studie: Sosial Distansering Og Okkupasjonsgrenser Helt MeningsløsForrige InnleggDen Raskt Nærmer Seg Nye Verdenen (Dis) OrderNeste Innlegg

Relaterte Artikler

det meste vaksinerte landet på jorden stenger skoler og idretter etter hvert som kovide tilfeller øker - 35% av nye tilfeller er fullvaksinerte innbyggere

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Mest Vaksinerte Land På Jorden Stenger Skoler Og Idretter Når COVID-Tilfeller Øker – 35% Av Nye Tilfeller Er Fullvaksinerte Innbyggere

HAFHAF7. Mai 2021

yankee stadium & citi felt for å sette fans i vaksinerte og uvaksinerte seksjoner

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Yankee Stadium & Citi Field To Seat Fans I Vaksinerte Og Uvaksinerte Seksjoner

HAFHAF7. Mai 2021

mit studere sosial distansering og belegg begrenser helt meningsløst

KORONAVIRUSTYRANNI

MIT-Studie: Sosial Distansering Og Okkupasjonsgrenser Helt Meningsløs

HAFHAF6. Mai 2021

opioid dødsfall

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Opioide Dødsfall Ble Nesten Fordoblet Under Låsing

HAFHAF6. Mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.