…og bakom synger nazismen?

Hun måtte gjøre alt som den viktige mannen, R. Nixon, befalte under turen fra Australia til Bohemian Grove i Kalifornia: http://psycholo.gy/abuse-survivor-fiona-barnett-the-candy-girl/Samfunn
1543

…og bakom synger nazismen?

av SVEN-INGE JOHANSEN26. 04. 20217 minutter lesetid11

Det skulle ta meg mange år å oppdage at dette var praksis i mange vestlige land. Den australske kvinnen Fiona Barnett gjorde meg oppmerksom på dette. Og sex var skalkeskjul for langt verre ting. Fiona Barnetts historie er hjerteskjærende og opprivende, et avbilde av den mest ekstreme egoisme jeg noensinne har møtt; å finne sin livskraft gjennom å avtvinge den fra andre.

Skulle vi kunne hanskes med slikt, var veien å gå en bekjentgjørelse av dette. Men vær varslet, dette er uvanlig kraftig kost.


Rituelle drap, Fiona Barnett og Mendel Beylis

Fiona Barnett, Australia, forteller om seksuell utnytting,  tortur og voldtekt av barn, men også rituelle drap. Har slikt funnet sted i Norge?

«Gjennom hele barndommen var jeg offer for en australsk VIP-sex-handels-ring med barn, for eksempel ble jeg brukt som prostituert på pedofile fester som parlamentets kammer arrangerte, f.eks. ble en internasjonal leder fløyet inn via en militær flyplass, de som var involvert i denne elitære pedofilringen inkluderte høytstående politikere, politi og dommere… det er dette jeg vitner om, min erfaring var så forferdelig at det kan ikke beskrives med ord alene, jeg var vitne til bortføring av barn, til tortur, voldtekt og drap. Men måten jeg har blitt behandlet på ved å rapportere om disse forbrytelsene jeg har vært vitne til og opplevd, har vært langt verre … Australia har vært og er et tilfluktssted for pedofile. Våre lover er skrevet, tolket og administrert på en måte som gagner de kriminelle pedofile og straffer ofrene. »

«Og nå vil jeg gi deg navn til noen Very Important Persons. Michelle: Michelle var en vennlig 12-åring med langt, mørkt hår. Jeg var vitne til hennes bortføring, voldtekt og drap da jeg var seks år gammel. Samantha: Samantha var ni år gammel med stort, langt hår og et varmt smil. Hun hadde Downs syndrom. Samantha ble myrdet da jeg var 12 år gammel. Cloe: Cloe var en attraktiv 4-åring med glatt, varmt hår og sjøgrønne øyne. Cloe ble myrdet da jeg var 14 år gammel» (fra pressekonferansen i 2015, se her).

Beskrivelsen av historien om Mendel Beylis i en tyske bok av Keller og Andersen om , 1937, tilgjengelig på tysk, her.

Etter jeg lærte Fiona Barnetts historie å kjenne i 2015, betraktet jeg verden annerledes: Jeg skjønte at misbruk og ofring av barn, av unge voksne og gravide kvinner fant sted i vår hverdag i alle land hvor disse miljøer har kunnet finne grobunn. Også i Norge. De gjør selvfølgelig alt for å holde dette hemmelig. Og hvem deltar? Folk fra miljø med makt i sine hender, dvs politikere, politi og dommere, militæret, men kanskje også media. Kanskje brukes slike mørkladne tilstelninger som pressmiddel på folk i maktposisjoner? Jeg spurte meg selv om baneheiadrapene i 2000 kunne ha en slik bakgrunn, da stikkskadene var særegne. Kanskje også trippeldrapene i Tromsø i 2009 (her), hvor en gravid kvinne ble myrdet (Jmf. Fiona Barnetts fortelling, video, 57:35, her).

Et sted hvor dette dukket opp og skapte stor oppstand i offentligheten var i datidens Russland i 1911, i Kiev, gjerningsmann var Menachem Mendel Beylis (se det virtuelle bibliotek, her). Den som tar seg tid til å studere saken nærmere, vil kanskje komme til de samme konklusjoner som meg, nemlig at Mendel Beylis var skyldig. Det som hadde skjedd var at den kristne 13-åring Andrej Juchinski ble myrdet. Mendel Beylis var blitt iakttatt av en gatelampetenner og ble arrestert. Selv innrømmet han aldri skyld og flyktet, sikkert via medhjelpere i det russiske statsapparat, til Palestina og siden USA. Gutten oppviste følgende skader, fra den rettsmedisinske undersøkelse, skader hvilke karakteriserer et rituelte mord (fra en tysk bok av Keller und Andersen, side 170/171, tilgjengelig på tysk, her. Var drapet dengang i Kiev et rituellt drap?

En mere detaljert beskrivelse skal man lete etter; utsnitt fra den tyske bok om drapet, last ned hele boken, her: «Guttungen het Andrej Juschinski, han ble myrdet av 7 knivstikk på den øvre hodeskalle og i bakhodet, i den venstre tinning 1 knivstikk, i den høyre tinning 13 knivstikk, på den høyre side av halsen 7 knivstikk, på adamseplet 2 knivstikk, på undersiden av underkjeven 1 knivstikk, på høyre side nedenfor armhulen 4 knivstikk, i ryggen, høyre side, mellom ribbena og hoften, 4 knivstikk, i den venstre side av brystet, nedefor brystvorten, 7 knivstikk, alt-i-alt 47 knivstikk. Blodtapet gjennom de tilføyde sår var så stort at kroppen var nesten fullstendig tom for blod. » Videre heter det: «Darauf erhält das Opfer noch einige tödliche Stiche in Leber und Niere und schließlich einen Stich ins Herz. »

Menachem Mendel Beylis (1874 – 1934)

Da Beylis var av hassidisk familie, er det nærliggende å tro at disse forferdelige religiøse skikker har hassidisk opprinnelse og dyrkes i deres kretser. Men jeg ser at dette dyrkes i meget videre kretser og ikke er konsentrert utelukkende hos hassidiene. Kunne dette dreie seg om en ustillet sult etter å bemektige seg andres menneskers livsenergi? «Hvordan kunne jeg bli ofret inn i et pedofilt nettverk? Du forstår sikkert, Australia var et tilfluktssted for nazister etter krigen » (Fiona Barnett til Opperman report 18. desember 2015, 4:40, her).

Fiona Barnett (hjemmeside, her) prøvde å anmelde ledende australiere til politiet, men det resulterte i første omgang ikke i arrestasjoner. Men en som ble fanget av det han hadde vært en del av var faren til Nicole Kidman, Antony Kidman (les Daily Mail, her). Han ble etter min oppfatning, senere myrdet i Singapore. Fiona Barnett fortalte også at hun hadde sett Nicole Kidman delta. Når vi ser at hun idag glitrer i Hollywoods stjernelys, taler det for de faktiske forhold, da disse ritualer er sentrale for de ledende også i Hollywood. Fiona Barnett valgte å angi de mektige menn som systematisk hadde misbrukt henne over mange år i rituell sammenheng. Fiona Barnett ser en sammenheng mellom nazister etter 2.verdenskrig som flyktet til Australia og rituell misbruk av barn. Vi vet at nazistene også flyktet til USA. Fiona Barnett nevner navnet Ba’al.

Klaus Schwab, The Great Reset, kan lastes ned, her.

Kan dette være grunnen til at arbeiderpartipolitikeren Daniel Andrews i Melbourne fikk slikt armslag i Australia under Covid19-pandemien? Er undergrunnene i den australske politikk gjennomsyret av korrupte, uærlige og makthungrige folk som nedstammer fra tyske, russiske og britiske nazister? Andrews lot sitt politi banke opp folk i verste marxistmanér og tyranniserte befolkningen. Han hadde støtte fra sine mektige partifeller, det var helt åpenbart, ellers hadde han blitt fjernet for lengst. Hadde vi den samme situasjon i Norge? Sto flere av våre stortingsmenn, ledende innen stat, kommune, militære, politi og dommervesen med begge føttene i slike miljøer? Var det også hos oss i Norge i dette miljø at Covid19-restriksjonene, maskepåbud og vaksinering hadde sin hovedstøtte? Og den fremtiden de lovet kalte de the Great Reset (boken under samme navn av Klaus Schwab kan lastes ned, her). Vi står i en meget alvorlig situasjon: Er det ikke slik at hvis vi ingenting gjør, hvis vi ikke tar beslutningen, da er det fritt frem for dem? Vil ikke da våre barn og barnebarn være deres ofre?


Ikke spis mere enn du tåler, posjonér ut den slags tungt fordøyelige fortellinger: Videoen fra hennes Candy Girl Documentary (video del 1, her, del 2, her, full dokumentar, her, vi kan se det er et stort og effektivt organisert miljø i Australia), Eyes Wide Open, bok 577 sider av Fiona Barnett, nedlasting, her. Er dette historie? Har vi lagt det bak oss? Nei, det ser ikke slik ut, fra august 2016: «The dark forced that are getting ready to erect a tempel to Ba’al, in New York City on tuesday, at the same time they are going to erect a tempel to Ba’al in London, so they’re going to be trying to open a portal for demonic entities to come through » (Jeanice Barcelo i innledning av et flott foredrag om pornografi, sex og virkelig kjærlighet, her). De bruker demoner i sine kamper, det er viktig å vite. Vi kjenner beskrivelser av dem i Det nye testament. De kristne idealer verdige som motvekt, ble meg først gjennom Fiona Barnetts historie, bevisst. Det gjelder å kjenne sin fiende (Se general Sun Tzu, Art of War, nedlastning, her).

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.