5G: Stor risiko for EU, USA og internasjonal helse! Overbevisende bevis for åtte forskjellige typer store skader forårsaket av eksponeringer av elektromagnetisk felt (EMF) og mekanismen som forårsaker dem

Internasjonal helse

Vi vet at det er en massiv litteratur som gir et høyt nivå av vitenskapelig sikkerhet for hver av åtte patofysiologiske effekter forårsaket av ikke-termisk mikrobølgefrekvens EMF-eksponering. Dette er vist i fra 12 til 34 gjennomganger av hver spesifikke effekt, med hver gjennomgang som er oppført i kapittel 1, og gir et betydelig bevismateriale om eksistensen av hver effekt. Slike EMFer:

 1. Angrip nervesystemene våre, inkludert hjernen, som fører til utbredte nevrologiske / nevropsykiatriske effekter og muligens mange andre effekter. Dette nervesystemangrepet er svært bekymret.
 2. Angrip våre endokrine (det vil si hormonelle) systemer. I denne sammenhengen er det viktigste som gjør oss funksjonelt forskjellige fra encellede skapninger nervesystemet vårt og de endokrine systemene våre – selv om en enkel planariaorm trenger begge disse. Dermed er konsekvensene av forstyrrelsen av disse to reguleringssystemene enorme, slik at det er en travesti å ignorere disse funnene.
 3. Produser oksidativt stress og skade på frie radikaler, som har sentrale roller i i hovedsak alle kroniske sykdommer.
 4. Angrip DNA av cellene våre, og produser enkeltstrengede og dobbeltstrengede brudd i cellulært DNA og oksyderte baser i vårt cellulære DNA. Disse produserer igjen kreft og også mutasjoner i kimlinjeceller som produserer mutasjoner i fremtidige generasjoner.
 5. Produsere forhøyede nivåer av apoptose (programmert celledød), hendelser som er spesielt viktige for å forårsake både nevrodegenerative sykdommer og infertilitet.
 6. Lavere fertilitet hos menn og kvinner, lavere kjønnshormoner, lavere libido og økte nivåer av spontan abort, og som allerede nevnt angripe DNA i sædceller.
 7. Produser overdreven intracellulær kalsium [Ca2 +] i og overdreven kalsiumsignalering.
 8. Angrip cellene i kroppene våre for å forårsake kreft. Slike angrep antas å virke via 15 forskjellige mekanismer under kreftårsak.

Det er også en betydelig litteratur som viser at EMF også forårsaker andre effekter, inkludert livstruende hjerteeffekter. I tillegg antyder betydelige bevis EMF-årsak til veldig tidlig demens, inkludert Alzheimers, digitale og andre typer demens, og det er bevis for at EMF-eksponering i utero og kort tid etter fødselen kan forårsake ADHD og autisme.

Hver av disse effektene produseres via den viktigste virkningsmekanismen til mikrobølgeovn / EMFer med lavere frekvens, aktivering av spenningsstyrte kalsiumkanaler (VGCCer) (kapittel 2). Hver av dem produseres via det som kalles nedstrømseffekter av VGCC-aktivering. Det følger av dette at vi har en god forståelse ikke bare av at disse effektene oppstår, men også hvordan de kan oppstå. VGCC-spenningssensorens ekstraordinære følsomhet overfor EMFs krefter forteller oss at gjeldende sikkerhetsretningslinjer tillater oss å bli utsatt for EMF-nivåer som er omtrent 7,2 millioner ganger for høye. Den følsomheten forutsies av fysikken. Derfor peker fysikken og biologien hver på den samme virkningsmekanismen til ikke-termiske EMFer.

De forskjellige effektene som produseres er åpenbart veldig dype bekymringer. De blir mye dypere og blir eksistensielle trusler når man vurderer at flere av disse effektene er både kumulative og til slutt irreversible. Det er vesentlige bevis for den kumulative naturen og eventuell irreversibilitet av nevrologiske / nevropsykiatriske effekter, reproduksjonseffekter, mutasjons-DNA-effekter, hjerteeffekter, av noen, men ikke andre av hormoneffektene (kapittel 3); enhver årsakssammenheng med ADHD og autisme kan gi flere bekymringer (her er den kumulative naturen sannsynligvis begrenset til den perinatale perioden). Når vi vet at sædtalene har falt med mer enn 50% i de teknologisk avanserte landene på jorden, det er vanskelig å unngå konklusjonen om at det store flertallet av befolkningen i disse landene allerede er betydelig påvirket. Den samme konklusjonen kan treffes basert på den nevropsykiatriske effektenes utbredte karakter i disse landene. Begge disse effektene vil bli mye mye verre selv uten økning i nåværende eksponeringer på grunn av kumulativ natur og irreversibilitet av disse effektene. Jeg forventer at vi vil se krasj i menneskelig reproduksjon nesten til null slik det skjedde i Magras- og Xenos-musestudien, som jeg anslår å skje innen omtrent 5 år, uten noen økning i eksponeringene våre. Åpenbart vil 4G og 5G gjøre situasjonen mye verre. På samme måte forventer jeg at forverringen i hjernefunksjonen vi allerede ser, vil forsegle skjebnen vår hvis vi ikke klarer å handle raskt og kraftig.

Nå kan det hevdes at noen av disse kanskje ikke utvikler seg slik jeg forventer, selv om disse forventningene er basert på best tilgjengelig bevis. Man kan til og med være i stand til å argumentere for alle disse forventningene. Når vi imidlertid har betydelig risiko for flere eksistensielle trusler mot hvert eneste teknologisk avanserte land på jorden, betyr manglende handling kraftig at det er en veldig stor sannsynlighet for fullstendig ødeleggelse av disse samfunnene. Og kaoset som uunngåelig vil inntreffe, i en verden som fremdeles har atomvåpen, kan godt føre til utryddelse. I møte med disse typene eller risikoen, er det eneste rimelige kurset å bevege seg med stor kraft for å stoppe nye eksponeringer og redusere nåværende eksponeringer. Man kan fremdeles få tilgang til internett ved hjelp av kablet tilkobling. Og vi kan senke mobiltelefontårnet og mobiltelefonens stråling betydelig. Smart meter,

Over 60% av dette dokumentet er fokusert på svikt i uttalelser fra SCENIHR, telekommunikasjonsindustrien, US FCC og US FDA for å gjenspeile vitenskapen. Uttalelsene deres utelater gjentatte ganger mye, ofte alle de viktigste vitenskapene. Deres uttalelser er ikke bare full av utelatelser, men også med lett påviselige løgner og falsk logikk. Disse har ofte skjedd til tider der vi vet at de visste bedre. Disse har skjedd sammen med en kraftig innsats fra telekommunikasjonsindustrien for å ødelegge vitenskapen ved å angripe individuelle forskere hvis eneste feil er at de har oppnådd viktige funn som industrien ikke liker. Disse angrepene har skjedd sammen med kraftig innsats for å ødelegge to byråer som har viktige regulatoriske roller.

Det er også mulig bekymring for individuelle bransjerelaterte forskningsstudier. Alle trådløse kommunikasjonsenheter legger ut polariserte EMF-er som bærer informasjon via pulsasjoner. Både pulsasjonene og polarisasjonen gjør disse EMF-ene mye mer biologisk aktive. Det er tre andre faktorer som også påvirker produksjonen av effekter. Flere bransjerelaterte studier kan ha brukt disse faktorene, sammen med å bruke svært små antall individuelle dyr i studiene, for å produsere studier som kan ha blitt designet for å mislykkes. Det er ikke klart på dette punktet om denne typen bekymringer er ganske begrenset, eller om den er veldig bred.

EU-kommisjonen har ikke gjort noe for å beskytte europeiske borgere mot noen av disse svært alvorlige helsefarene, og det amerikanske FDA, EPA og National Cancer Institute har ikke gjort noe for å beskytte amerikanske borgere. Den amerikanske FCC har vært mye verre enn det, og handlet kraftig med villet ignorering av helsen vår.

Smerter med milimeterbølgevåpen
Smerter med Milimeter-Wave våpen – etter treffet kan du ha flere langsiktige helseeffekter …

Rollen av pulsasjoner, andre faktorer som påvirker EMF-effekter

Både det tidligere Ryan-dokumentet og det nyere Arūnas-dokumentet tar hverken hensyn til den omfattende vitenskapelige litteraturen som har blitt samlet om ikke-termisk elektromagnetisk felt (EMF) effekter. Den vitenskapelige konsensusen til uavhengige forskere basert på informasjon samlet i løpet av de siste 7 tiårene er akkurat det motsatte av hva hver av dem oppgir. Det er serier med 8 ekstremt veldokumenterte effekter av slik EMF-eksponering, sammen med en liste over gjennomgangsartikler, hvorav de fleste er fagfellevurderte artikler publisert i vel respekterte tidsskrifter i PubMed-databasen, som hver har gjennomgått et utvalg bevis som viser eksistensen av hver slik effekt.

Hva er effekten av ikke-termisk eksponering for mikrobølgefrekvens-EMF, hvor vi har en omfattende vitenskapelig litteratur? Hver av de følgende effektene er dokumentert i fra 12 til 34 anmeldelser

 1. Tre typer cellulære DNA-angrep, som produserer enkeltstrengsbrudd i det cellulære DNA, dobbeltstrengsbrudd i cellulært DNA og oksyderte baser i cellulært DNA. Hver av disse DNA-endringene har roller i kreftårsak og i å produsere de viktigste mutasjonsendringene hos mennesker og forskjellige dyr. Dobbeltstrenget DNA-brudd produserer kromosombrudd, omorganisering, sletting og duplisering og kopi-tallmutasjoner; de produserer også genamplifisering, en viktig mekanisme i årsak til kreft. Enkelttrådsbrudd i cellulært DNA forårsaker avvikende rekombinasjonshendelser som fører til kopimengdemutasjoner. Oksiderte baser forårsaker punktmutasjoner. Når disse forekommer i somatiske celler, kan de hver sin rolle i å forårsake kreft. Når disse forekommer i kimlinjeceller (og de har vist seg å forekomme i sæd etter EMF-eksponering), de forårsaker de tre viktigste typer mutasjoner i fremtidige generasjoner, kromosomale mutasjoner, kopitallmutasjoner og punktmutasjoner. (21 forskjellige anmeldelser som dokumenterer disse typene cellular DNA-skader)
 2. Et bredt spekter av endringer som fører til redusert fertilitet hos menn, senket fertilitet hos kvinner, økt spontan abort, senket nivåer av østrogen, progesteron og testosteron, senket libido (18 anmeldelser). Antall sædceller har falt til under 50% av det som før ble ansett som normalt i de teknologisk avanserte landene i verden [1]. Reproduksjonsgraden har falt under erstatningsnivået i alle teknologisk avanserte land i verden, med et enkelt unntak. Disse inkluderer hvert EU-land, USA, Canada, Japan, Sør-Korea, Taiwan, Singapore, Australia og New Zealand. Gjennomsnitt av reproduksjon, i disse landene, er omtrent 73% av erstatningsnivået i henhold til dataene fra 2015 eller 2016. En studie om reproduksjon av mus [2] viste at radio- / mikrobølgefrekvens EMF-eksponering ved doser godt innenfor våre nåværende sikkerhetsretningslinjer ga betydelig doseavhengig reduksjon i reproduksjon innen det første settet med kull; videre eksponering ga doseavhengig fullstendig eller nesten fullstendig sterilitet som ble funnet å være stort sett irreversibel. Når vi har en teknologi som er universelt til stede i disse teknologisk avanserte landene, som vi vet påvirker reproduksjonen, og reproduksjonen allerede har falt godt under erstatningsnivåene, og vi kan møte en katastrofal og irreversibel nedgang i reproduksjon, og det er flere og flere planer for å avsløre oss enda lenger, synes du ikke at vi bør ta vitenskapen til etterretning? Ryan og Dr. Vinciūnas ser ut til å ikke si det i det hele tatt. (Vær oppmerksom på at USA
 3. Nevrologiske / nevropsykiatriske effekter (25 anmeldelser). Palls papir om dette [3] og to tidligere omtaler sitert i det fant at det er en hel serie med gjentatte ganger funnet EMF-effekter som også har blitt ekstremt vidt spredte klager i våre teknologisk avanserte samfunn, nemlig: søvnforstyrrelse / søvnløshet; tretthet / tretthet; hodepine; depresjon / depressive symptomer; mangel på konsentrasjon / oppmerksomhet / kognitiv dysfunksjon; svimmelhet / svimmelhet minneendringer; rastløshet / spenning / angst / stress / uro; irritabilitet. Disse funnene er ikke bare basert på epidemiologiske funn, men er også basert på dyp innvirkning av EMF, på nivåer som ligger innenfor våre sikkerhetsretningslinjer, på hjernestruktur og funksjon, og også på mekanismen for ikke-termisk EMF-handling diskutert nedenfor.
 4. Apoptose / celledød (13 anmeldelser). De to viktigste konsekvensene av store økninger i apoptose (programmert celledød) er årsak til nevrodegenerative sykdommer og senket reproduksjon, selv om det er andre.
 5. Oksidativt stress / frie radikaler (19 anmeldelser). Oksidativt stress har roller i alle eller nesten alle kroniske sykdommer. Det rapporteres at det har viktige roller i å produsere reproduksjonseffektene og angrepene på cellulært DNA, og kan også ha roller i å produsere de nevrologiske effektene og noen av kreftfremkallende effekter vist til produseres her av EMF-eksponeringer.
 6. Utbredte endokrine (det vil si hormonelle) effekter (12 anmeldelser). Steroidhormonnivåene synker med EMF-eksponering, mens andre hormonnivåer øker ved første eksponering. Nevroendokrine hormoner og insulinnivåer faller ofte ved langvarig EMF-eksponering, muligens på grunn av endokrin utmattelse.
 7. Økninger i intracellulært kalsium ([Ca2 +] i) nivåer etter EMF-eksponering (15 anmeldelser). Kalsiumsignalering øker også etter EMF-eksponering.
 8. Kreftårsak (35 anmeldelser). Hjernekreft, spyttkreft, akustiske nevromer og to andre typer kreft går opp med bruk av mobiltelefoner. Folk som bor i nærheten av mobiltelefontårn har økt kreftfrekvensen. Andre typer EMF er hver involvert. Kortbølgeradio, radioskinkoperatører og personer som er utsatt for radar rapporteres å ha økt kreftforekomst. Kanskje det mest talende, tungt og langvarige mobiltelefonbrukere har den høyeste forekomsten av hjernekreft og har overveiende kreftøkninger på den ipsilaterale siden av hodet (den siden de bruker mobiltelefonene), i motsetning til den kontralaterale siden. Jeg har en artikkel [7] som ikke fokuserer på om EMF forårsaker kreft, men snarere på hvordan de kan forårsake kreft. Oppgaven viser at “nedstrømseffekter” av EMFs hovedmål i cellene i kroppen vår kan forårsake kreft i 15 forskjellige måter, inkludert økning i kreftinitiering, promotering og progresjon.Progresjonseffekter inkluderer både vevsinvasjon og metastase. Hver av disse kreftårsakseffektene er forårsaket av mekanismer produsert av nedstrøms effekter av den viktigste ikke-termiske EMF-mekanismen, som diskutert.
 9. Terapeutiske effekter av slike EMFer. Slike EMF-er når de er fokusert på en bestemt region i kroppen der det er en viss dysfunksjon og når de brukes med spesifikke intensiteter, kan ha terapeutiske effekter. I 2013-avisen [4] siterte jeg 12 forskjellige anmeldelser der EMF-stimulering av beinvekst ble brukt terapeutisk. Det er noe som 4000 artikler om forskjellige terapeutiske effekter. Merkelig nok, telekommunikasjonsindustrien anerkjenner ikke disse terapeutiske effektene, og foretrekker heller å opprettholde fiksjonen om at det ikke er noen ikke-termiske effekter.

Det er et annet sett med anmeldelser, 13 i dette tilfellet, hvor hver viser at pulserende EMF er, i de fleste tilfeller, mye mer biologisk aktive enn ikke-pulserende EMF. Dette er spesielt viktig fordi alle trådløse kommunikasjonsenheter kommuniserer via pulsasjoner, noe som gjør dem potensielt mye farligere. Det følger av dette at hvis du vil studere effekten av Wi-Fi, mobiltelefoner, trådløse telefoner, mobiltelefontårn, smarte målere eller 5G, du burde studere den virkelige tingen eller i det minste noe som pulserer veldig som den virkelige tingen. Det er mange studier som ikke gjør dette, men feilaktig hevder å være ekte Wi-Fi, mobiltelefon eller trådløse telefonstudier. Andre faktorer som påvirker forekomsten av ikke-termiske EMF-effekter inkluderer frekvensen som brukes, polarisering av EMF og celletypen som studeres [4,5,8-11]. Videre er det intensitets “vinduer” som gir maksimal biologisk effekt, slik at både lavere og høyere intensitet gir mye mindre effekt [5,8,9]. Disse vinduseffektstudiene viser tydelig at dose-responskurver både er ikke-lineære og ikke-monotone, slik at det er vanskelig eller umulig å forutsi effekter basert på relativ intensitet, selv når alle andre faktorer er de samme. Rollen til hver av disse faktorene ignoreres fullstendig av ICNIRP, SCENIHR, US FCC, FDA og National Cancer Institute, samt av mange andre bransjevennlige grupper. Når hver av disse organisasjonene konkluderer med at “resultatene er inkonsekvente”, sammenligner de studier basert på overfladiske likheter, men ikke på disse påviste årsaksfaktorene. Det som observeres er derfor ekte biologisk heterogenitet, ikke inkonsekvens. Det har vært kjent siden begynnelsen av moderne vitenskap på 1500-tallet at hvordan du studerer er viktig for å bestemme hvilke resultater som oppnås. Hvordan er det mulig at ICNIRP, SCENIHR, US FCC, FDA og National Cancer Institute har glemt dette viktige faktum?

De primære litteraturstudiene som viser rollene til pulsering, frekvens, polarisering, celletype og intensitetsvinduer for å bestemme biologiske effekter, er helt avhengig av å ha ekte effekter å studere. Ingen av disse studiene kunne vært gjort uten en effekt å studere. Følgelig er påstandene om at det ikke er veldokumenterte EMF-effekter tull, ikke bare basert på de åtte ekstremt veldokumenterte effektene som er oppsummert ovenfor, men også på hele litteraturen som viser rollen som pulsering, frekvens, polarisering, celletype og intensitet. vinduer.

Skrevet og samlet av Martin L. Pall, PhD professor emeritus i biokjemi og grunnleggende medisinske vitenskaper Washington State University Adresse: 638 NE 41stAve., Portland OR 97232 USAmartin_pall@wsu.edu503-232-3883 17. mai 2018

Následuj nás / Følg oss

følg oss feedly

Legg igjen en kommentar