Frimurer Bankiere startet Første Verdenkrig for å utrydde Tyskland

KRIGSHISTORIE

Written by Henry Makow on 9. juni, 2017

KRIGSHISTORIE

Startet Frimurer Bankiere WWI for å utrydde Tyskland (eller Tyskere?), spør Henry Makow. Tyskere ble etter andre Verdenskrig fanget i et skyldkompleks som de egentlig aldri nok vil komme utav, for forhold de aldri hadde noe skyld eller ansvar for, men som Bankiernes egen puppet Adolf Hitler og de jødiske Bankiere selv er ansvarlig for. Henry på sitt beste her.

Vi ser det på hvor servile og udnerdanig de idag er mot globalisering, multikultur og jødenes Nye Verdensorden, som Tyskland langt på vei må finansiere ved ‘Holocaust-erstatninger’. Helt i sine overgriperes vold, og slik skal hele verden engang blir, om de får sin vilje. For et forferdelig mentalt fengsel de holder menneskeheten i. Når Albert Pike snakker om Tre Verdenskriger, er «krig mot terror» den tredje verdenskrig som Bush sa skulle bli nærmest evigvarende, som ifølge Bibelen skal være den verste av dem alle? Eller vil det være en ekte fullstendig direkte krig for å sementere sin makt over menneskeheten ved å instille frykt for denne all-out krigen? Selv EU ble skapt for å «bevare freden», det er alltid argumentet, og sannsynligvis det samme argumentet de vil bruke til den tyranniske Nye Verdensorden. De kontrollerer allerede alle nasjoner, ikke de – hva mer vil de, våre sjeler?

Kaiser Wilhelm, som har en gate oppkalt etter ham i min hjemby Aalesund, Art Nouveau City at Den norske vestkysten, fortsatt i Jugend-stilen så mye som mulig, da han ga pengene til gjenoppbygge byen etter at den brant ned i 1904. Som den første kommentaren sier; Det var en åndelig vekkelse i Tyskland på den tiden, Rudolf Steiner & Goethe blant mange andre, og Rudolf Steiner fikk også en stor leser skare i Norge, som en kristen mystiker som han ofte ble kalt.

Se her hvordan det er ingen forskjell på Adolf Hitler og dagens politikere som begge snakker om en Ny Verdensorden, Adolf Hitler som dem skal bare lede sitt folk til skam og nød, de er i den samme verdensmakts tjeneste, de er og var allierte:
Watch New World Order agentur in Educational | View More Free Videos Online at Veoh.com

Startet Frimurer Bankiere WWI for å utrydde Tyskland (eller Tyskere?)

I august 1914 innså Kaiser Wilhelm at han hadde blitt lurt: «England, Russland og Frankrike har blitt enige med hverandre … Å ta den østro-serbiske konflikten som en unnskyldning for å føre en utryddelse krig mot  oss … «

Krig brukes til å eliminere enhver nasjonalistisk motstand mot det Frimuerske jødiske Bankiernes verdens hegemoni. Det uttrykkes i deres Talmudiske hat for menneskeheten. (De må også stadig degradere og destabilisere samfunnet for å beskytte deres falskt kredittmonopol). Tenk på de unødvendige lidelser de forårsaket i begge verdenskrigen. «Terror» er bare En forlengelse av denne pågående krigen mot menneskeheten.

Der vi sluttet sist, undersøkte vi proposisjonen om at den nye verdensorden er det britiske imperiet ompakket, og dette imperiet var bokstavelig talt et ekteskap av britisk aristokrati og viril (eller virulent) jødisk økonomi under frimureriets paraply.

Webster Tarpley er en begavet historiker som generelt forkaster omtale av jødiske bankfolk til fordel for eufemismer som «venetianere». Derfor er det uvanlig at han utelukker at King Edward VII var i Rothschilds lønn og var ansvarlig for første verdenskrig.

Edward VII ble ikke konge til 1901 da han var 60 år gammel. Som prins av Wales ble han fremmedgjort fra sin mor, holdt på et godtgjørelse og dypt i gjeld. Han tillot en «serie jødiske bankfolk til å styre sin personlige økonomi.« Disse inkluderte Baron von Hirsch og Sir Ernest Cassell. Edward kultiverte også familierne Rothschild og Sassoon. Kort sagt var Edwards personlige husholdningsfinansieringsbyrå identisk med de ledende lysene fra århundrets zionisme. «

Webster Tarpley: (King Edward VII: Evil Demiurge of the Triple Entente & WW1)

Tarpley er like oppriktig i at «Edward VII, langt mer enn noe annet menneske, var forfatteren av Første Verdenskrig … Den mest ødeleggende enestående begivenheten i den vestlige sivilisasjonens historie» som åpnet døren til kommunismen, Fascisme, den store depresjonen og andre verdenskrig. Tarpley faller inn i etablishementhistorikernes felle ved å tilordne store hendelser til enkeltpersonligheter. Disse personlighetene er alltid marionetter av folket som betaler regningene deres.

Tarpley går i detalj om hvordan kong Edward og hans utenrikssekretær Sir Edward Gray, sønn av Edward’s hestemester, konstruerte Første Verdenskrig. I hovedsak lurte de Kaiser Wilhelm inn ved å la ham tro at England ville forbli nøytral. For å hindre krigen var alt de måtte gjøre å klarere dette punktet. Tyskland ville ha oppgitt alt stanset med Østerrike.

I august 1914 innså Kaiser Wilhelm at han hadde blitt lurt: «England, Russland og Frankrike har blitt enige med hverandre … å ta den østro-serbiske konflikten som en unnskyldning for å få til en krig mot oss … Det er den virkelige nakne sannhet og situasjonen som sakte og smart ble satt iscene av Edward VII … Nettet har plutselig blitt kastet over hodene våre, og England høster skarpt den mest strålende suksessen av hennes vedvarende tiltalt anti-tyske verdenspolitikk imot hvilket vi har bevist oss selv hjelpeløs, mens hun vrir nesen av vår politiske og økonomiske ødeleggelse av vår troskap til Østerrike, som vi svømmer rundt isolert i nettet. «

Bakgrunn

«Englands» fiendskap mot Tyskland var en del av en dagsorden for å bruke en katastrofal krig for å undergrave den vestlige sivilisasjonen, og fremme den jødisk-frimureriske Nye Verdensorden. Tre imperier forsvant i første verdenskrig mens kommunismen og sionismen fikk fremgang som fenomener. Følgende er fra en Amazon-gjennomgang av DBH av Nick Kollerstroms «Hvordan England initierte begge verdenskrigene«. [o.a.: med ‘England’ menes altså de jødiske Bankiere som kontrollerte Edvard VII og senere puppeter]

Flere glødende anerkjennelser ble talt om Kaiser Wilhelm, som i sine tjuefem år på tronen aldri hadde gått i krig, og Tyskland hadde ikke kjempet et slag på nesten et halvt århundre. USAs president Taft sa at Keiseren «har vært for det siste kvartalet av et århundre den eneste største kraften i det praktiske opprettholdelsen av fred i verden.»

[o.a.: Krigshaukene, de som profitterer på krig, fikk tatt ut fredsduen]

Kaiser Wilhelm skrev fortvilet i sin dagbok (30. juli til 31. juli) – «Dumhet og svakhet skal føre verden inn i den mest skremmende krigen, hvorav det endelige målet er tyveri av Tyskland» og følgende uttalelse «den rent anti- Tyske politikk som England har ført forfølgende over hele verden har vunnet den mest spektakulære seieren som vi har bevist oss maktesløse for å forhindre. «

Tyskland kunne ikke unnslippe fra dette angrepet. Keiseren spilte ikke lenger noen rolle i krigen, da hans endelige kamp for å unngå krig hadde blitt beseiret og overtatt. Han hadde blitt oversvømt av britene, av denne smarte dobbelkrysning av, vil vi / vil vi ikke.

Fra forfatteren ED Morel i boken «Truth and War» – «De fryktelige feltene med meningsløst blodbad som soldatene sloss på feltene i Flandern. Vi sloss i et land som aldri hadde truet oss i hele vår historie, og blomsten til britiske ungdommer døde der «.

Rudolf Steiner i 1916 gjorde følgende sitat (The Karma of Untruthfulness – s. 84) – «Bak de som var på en måte dukkene, sto der i England en kraftig og innflytelsesrik gruppe mennesker, som presset på i det skjulte for en krig med Tyskland, og gjennom hvem veien var banet for verdenskrig som alltid hadde blitt profetert. «

Stewart Ross, i Propaganda for krig (s. 24, 47) sa: «Ettersom følelsene ble avkjølt etter krigen, var de gigantiske løgnene som ble opprettet av Storbritannias og Amerikas propaganda ble en for en avslørt av lyset. Den ene sanne og fullstendig autentiserte «grusomhet «  i Verdenskrigen, og situasjonen som produserte langt den største lidelsen og døden blant sivilbefolkningen var den ulovlige blokkaden i Tyskland, som fortsatte mange måneder etter våpenstilstanden.

Richard Milton, i sin bok Best of Enemies (s. 68), uttaler: «Det utrolige minnet om grusomhetshistorier som bare skjedde i fantasien til britiske propaganda-agenter viste seg å være sterkere og mer vedholdende enn noen fakta. Denne nysgjerrige oppdagelsen, om mytenes kraft over fakta, var den virkelige arven fra Første Verdenskrig. « En infernalsk [propaganda] motor ble opprettet i krig, men umulig å slå av i fred.

Drivkraften bak krigen er utryddelsen av uavhengige nasjoner som tilsynelatende står i veien for den frimureriske jødiske verdensregeringen. Vi ser denne mekanismen i drift i dag i Midtøsten og som truer Russland. I det tjuende århundre var det største hindret Tyskland som ble drevet inn i to verdenskriger skapt av de frimureriske jødiske sentralbankene.

Hvilken stygg saga den moderne historie er ! I stedet for å gripe en storhet som er innen rekkevidde, blir menneskeheten lammet av en psykopatisk satanisk kult, Illuminati, bemyndiget av kabalistiske (Frimurer Jødiske) sentralbankfolk.

Relatert

  1. How Britain Instigated Both World Wars, by Nick Kollerstrom
  2. Bankers Extended World War One by Three Years
  3. A Jewish Defector Warns America
  4. Masonic Massacre on the Somme

Første kommentar fra AZ

Er dette det virkelige motivet for å ødelegge Tyskland?

Takk for artikkelen din om utryddelsen av Tyskland ved å fremkalle WWI. Jeg tror faktisk at Tyskland fra begynnelsen av 1800-tallet utviklet en høy etisk og spesielt åndelig kultur gjennom innflytelse fra mange kunstnere og filosofer. At innflytelsen var ment å befri den menneskelige sjel fra den materialistiske orienterte vitenskapens innflytelse. Den var ment å snakke til og med menneskets sjel og hjelpe det med å utvikle sin unike individualitet. Den materialistiske orienterte vitenskapen utviklet sin voksende innflytelse på samme tid. Den har lagt grunnlaget for det forbrukeriske samfunnet som vi lever i siden andre halvdel av det 20. århundre.

Utviklingen av den tyske åndelige orienterte kulturen var en trussel mot bankfolkene. De hadde siden 1700-tallet gjort det beste de kunne for å erobre verden og ved hjelp av alle slags geopolitiske spill, få alle naturlige ressurser i deres besittelse. Det endelige målet med deres plan var og er å slavebinde menneskeheten i gjeld, grådighet og endeløs forbrukerisme. Så for meg var ødeleggelsen av Tyskland gjennom to verdenskriger ment å ødelegge en fornyende åndelig impuls.

Kilde

https://www.henrymakow.com/illuminati_bankers_planned_wor.html

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.