Vi Er På Kanten Av Noe ENORM Og Det Er IKKE Politisk!

30. Mars 2021.

av Gregg Prescott, MS

Regjeringer kollapser rundt oss. Her i USA settes det opp kontrollpunkter mens piggtråd plasseres rundt DC.

Frimurer-mottoet ved 33. grad er “Ordo ab Chao”, som betyr ” Order out of Chaos “.

Det er akkurat det som skjer akkurat nå, men hva skjer i galaktikken, med vår åndelige evolusjon og på høyere dimensjonale nivåer?

Vi er alle kjent med alkymiutrykket, “Som ovenfor, så under”. Hvis ALT DETTE skjer her nede på Moder Jord, hva skjer i galaktikken? Hva skjer med vårt DNA ? Hva skjer i høyere nivåer av dimensjon?

Vi kan alle ane og føle at vi befinner oss på stupet av noe storslått, men er den følelsen for det som skjer her på planeten vår, eller er det mulig at vi føler noe mye større på høyere nivåer av bevissthet og eksistens?

Når verdens befolkning øker, øker også vårt engasjement i teknologiske fremskritt. Det som før tok uker, måneder eller til og med år, tar nå uker, dager eller timer.

Er det noe tilfeldighet at det finnes et kart over “ Great Awakening ” (som også inkluderer 5D Earth ) som faller sammen med Great Awakening og vårt bevissthetsskifte ?

lysvesener

Disse dager er blitt spådd av mange. Vi er i ferd med åndelig evolusjon som ikke kan sammenlignes med noe som skjer politisk.

Denne Star Trek-episoden kalt “Transfigurations ” er det nærmeste jeg har sett det vi er i ferd med å oppleve:

Så ikke bli for fanget av den politiske siden av ting. Hold deg sentrert og jordet. Fortsett å jobbe med å øke vibrasjonen . Gjør fine ting for andre mennesker. Se for deg verden du vil bo i.

Vi er i ferd med å se enestående endringer for alle verdensregjeringer. På høyere åndelige nivåer vil vi også se enestående endringer.

Vær forsiktig så du ikke plasserer for mye energi i denne 3. dimensjonale opplevelsen fordi “energi flyter dit oppmerksomheten går”. Mens de potensielle endringene her på denne planeten vil være spennende, vil de du vil oppleve i dette dimensjonale skiftet blåse bort alt du noen gang har opplevd i en tredje dimensjonal eksistens!

Sender dere alle uendelige KJÆRLIGHET og lys!Uforklarlige Likheter Mellom Göbekli Tepe, Påskeøya Og Andre Gamle StederForrige Innlegg

Relaterte Artikler

skynews london protest lockdown 5311621

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

MASSIVE Anti-Lockdown-Protester Raser Over Hele Verden: ‘Burn Your Masks!'

HAFHAF21. Mars 2021

forskere forklarer hvordan trær snakker med hverandre gjennom et eldgamle 'andreverden' nettverk 2

MYSTERIERVITENSKAPÅNDELIGHET

Forskere Forklarer Hvordan Trær Snakker Med Hverandre Gjennom Et Eldgammelt ‘Otherworld' Nettverk

HAFHAF14. Mars 2021

trucker nekter maske og blir sparket 'vil ikke være en samarbeidspartner' ryan messano

STYREKORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Trucker Nekter Maske Og Blir Sparket: ‘Will Not Be A Collaborator'

HAFHAF14. Mars 2021

dr.  reiner fuellmich

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Legal Team Ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal' For Å Prøve Globale Lockdown-Promotorer For Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAFHAF6. Mars 2021

De Ikke-Fysiske Egenskapene Til Menneskelig DNA

HAFHAF5. Juli 2020

Vladimir Poponin er en kjent russisk forsker som i 1995 sammen med sine kolleger, inkludert biofysiker Peter Gariaev, gjennomførte et veldig interessant eksperiment i løpet av sin tid på det russiske vitenskapsakademiet.

I deres papir (PP Gariaev og VP Poponin. Vacuum DNA phantom effect in vitro og dens mulige rasjonelle forklaring.

Nanobiologi 1995 (i pressen), uttaler Poponin i innledningen til rapporten at,

“Vi tror denne oppdagelsen har enorm betydning for forklaringen og dypere forståelse av mekanismene som ligger til grunn for subtile energifenomener, inkludert mange av de observerte alternative helbredelsesfenomenene.”

De ikke-fysiske egenskapene til menneskelig DNA

Hvorfor følte han det slik? Vi kommer til det.

Poponin og Gariaev testet oppførselen til DNA på fotoner, små biter av materie, i “kvanten” som vår verden består av. De setter fotoner i et rør spesielt designet for å simulere et vakuum, akkurat som vakuumet i rommet.

Uten luft inne, satte de inn fotonene da de ønsket å se hva de gjorde og hvordan de oppførte seg.

Fotonene ble distribuert på en måte som var helt uordnet og tilfeldig, spredt over hele containeren. Dette var selvfølgelig hva forskerteamet forventet.

Deretter ble prøver av humant DNA plassert inne i røret med fotonene, og det som skjedde neste er det som virkelig er mystisk. Fotonene reagerte på DNA, og endret mønsteret og dannet en spesifikk justering.

I nærvær av levende materiale, menneskelig DNA, organiserte fotonene! Dette betydde at DNA tydeligvis hadde direkte innflytelse over fotonene.

Det er ett av mange eksempler som antar at noe i oss har en direkte innvirkning på den fysiske materielle saken utenfor oss.

Dette eksperimentet ble gjentatt og bekreftet, og det ble videre observert at menneskelig DNA har en direkte innvirkning på kvante ‘ting' som vår verden består av. Fascinerende for å si det mildt.

Den Neste Store Overraskelsen

Den neste store overraskelsen ble observert da forskerne fjernet DNA fra beholderen. Forskerne antok at fotonene ganske enkelt ville gå tilbake til sin opprinnelige spredte tilstand, men dette skjedde ikke.

I stedet forble fotonene ordnet som om DNA fremdeles var i røret. Poponin beskrev lyset som at det oppførte seg “overraskende og kontraintuitivt.”

Forskerne antok og ble “tvunget til å akseptere arbeidshypotesen om at noen nye feltstrukturer blir begeistret.”

Blir det noe igjen? Noe i ikke-fysisk form?

Dette eksperimentet forteller oss at DNA kommuniserer med ‘tingene' verdenen vår er laget av, og at det er en slags usynlig felt som eksisterer.

Kanskje DNA representerer et sted for lagring og kommunikasjon til fortiden? Til fremtiden? Til andre i universet som har satt sitt preg, så å si. Hvem vet.

Kvantefysikk Og Bevissthet

Nobelpristageren fra det tjuende århundre Richard Feynman sa en gang , med hensyn til kvantemekanikk, “vi velger å undersøke et fenomen som er umulig, absolutt umulig, å forklare på noen klassisk måte, og som har hjertet til kvantemekanikken. I virkeligheten inneholder den det eneste mysteriet. ”

Et annet flott sitat som kommer til å tenke når som helst vitenskapens verden dykker dypt ned i kvantefysikkens mystiske verden:

“Det ser ut til å være en dyp bekymring for at hele feltet vil bli plettet ved å studere et fenomen som er besmittet av dets tilknytning til overtro, spiritisme og magi. Å beskytte mot denne muligheten virker noen ganger viktigere enn å oppmuntre til vitenskapelig utforskning eller å beskytte akademisk frihet. Men dette kan være i endring. ” – Cassandra Vieten, PhD og president / administrerende direktør ved Institute of Noetic Sciences ( kilde )

Årsaken til at assosiasjonen med overtro, spiritisme og magi nevnt i sitatet ovenfor eksisterer når det gjelder å undersøke visse fenomener, er ganske enkelt fordi det observerte fenomenet er uforklarlig.

Men det er viktig å huske, bare fordi noe er uforklarlig, betyr det ikke at det ikke er ekte, det betyr ganske enkelt at vi ikke helt forstår det ennå.

Academia har en lang historie med å avvise fenomen, det er tydelig ekte, men rett og slett uforklarlig.

Kvantefysikk har tydelig en sterk forbindelse til bevissthet og metafysisk fenomen.

Max Planck, en fysiker som stammer fra kvanteteorien, så på bevissthet som “grunnleggende” og materie som “avledet fra bevissthet.”

Han sa at ”vi kan ikke komme bak bevisstheten. Alt vi snakker om, alt vi ser på som eksisterende, postulerer bevissthet. ”

Dette har blitt demonstrert ganske tydelig ved flere eksperimenter, som kvantum dobbel spalteeksperiment.

Et papir publisert i det fagfellevurderte tidsskriftet Physics Essays av Dean Radin, PhD , forklarer hvordan dette eksperimentet har blitt brukt flere ganger for å utforske bevissthetens rolle i å forme naturen til den fysiske virkeligheten. (kilde)

I dette eksperimentet ble et optisk system med dobbel spalte brukt til å teste den mulige rollen som bevissthet i sammenbruddet av kvantebølgefunksjonen. Fotoner ble skutt gjennom to spalter, på flere forskjellige måter.

Studien fant at faktorer som var assosiert med bevissthet, “signifikant” korrelerte på forutsagte måter med forstyrrelser i det dobbelte spalteinterferensmønsteret.

I dette eksperimentet blir små biter av materie (fotoner, elektroner eller et hvilket som helst atomstørrelse) skutt mot en skjerm som har to spalter i seg.

På den andre siden av skjermen registrerer et høyteknologisk videokamera hvor hver foton lander. Når forskere lukker en spalte, vil kameraet vise oss et forventet mønster, som vist i videoen nedenfor.

Men når begge spaltene åpnes, dukker det opp et “interferensmønster” – de begynner å virke som bølger.

Du kan referere til selve studien for å finne ut mer om det. ( kilde ) Hvis du vil se en visuell demonstrasjon av kvante-dobbeltspalteeksperimentet, her er en flott liten kort animasjon.

Poenget er at bevissthet endrer partikkelenes oppførsel.

”Observasjon forstyrrer ikke bare det som måles, de produserer det. Vi tvinger elektronet til å innta en bestemt posisjon. Vi produserer selv resultatene av målingen. ” ( kilde )

Studien hentet fra påpeker at “faktorer knyttet til bevissthet, som meditasjonserfaring, elektrokortikale markører for fokusert oppmerksomhet, og psykologiske faktorer, inkludert åpenhet og absorpsjon, korrelerte signifikant på forutsagte måter med forstyrrelser i det dobbeltspalte interferensmønsteret. Resultatene ser ut til å være i samsvar med en bevissthetsrelatert tolkning av kvantemålingsproblemet. ”

Takeaway

DNA er fascinerende, og det er sannsynligvis den minst forståte delen av vår biologi.

Det er definitivt interessante metafysiske ikke-materielle aspekter ved vårt DNA, og endringer i vårt DNA kan komme som et resultat av våre tanker, følelser og følelser alene. HeartMath-forskere har vist at fysiske aspekter av DNA-tråder kan påvirkes av menneskelig intensjon.

Artikkelen, Modulation of DNA Conformation by Heart-Focused Intention – McCraty, Atkinson, Tomasino, 2003 – beskriver eksperimenter som oppnådde slike resultater. ( kilde )

Vi har så mye mer å lære og oppdage om menneskelig DNA, og DNA generelt.

Jeg tror det er interdimensjonale aspekter ved det, men det er et dypt tema som går langt utover diskusjonen om fantom-DNA-effekten.

Denne artikkelen klør ikke en gang i overflaten når det gjelder studier innenfor bevissthetsområdet og ikke-materiell vitenskap. Det som er godt å vite er at flere blir klar over ikke-materiell vitenskap.

Hvis du er interessert i dette, foreslår jeg at du begynner å gjøre mer forskning innen kvantefysikk og parapsykologi.

Referanse: Collective-evolution.comGhislaine Maxwell: No Mugshot And Her Name Is Not On The Inmate Search WebsiteForrige InnleggABC News Rapportert Om Vaksiner Som Inneholder Ingredienser Fra Aborterte BabyerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

lysvesener

INSPIRASJONÅNDELIGHET

Vi Er På Kanten Av Noe ENORM Og Det Er IKKE Politisk!

HAFHAF30. Mars 2021

forskere forklarer hvordan trær snakker med hverandre gjennom et eldgamle 'andreverden' nettverk 2

MYSTERIERVITENSKAPÅNDELIGHET

Forskere Forklarer Hvordan Trær Snakker Med Hverandre Gjennom Et Eldgammelt ‘Otherworld' Nettverk

HAFHAF14. Mars 2021

I 1917 forutså Rudolf Steiner en vaksine som ville 'drive all tilbøyelighet mot åndelighet ut av folks sjeler'

ARCHONSRELIGIONÅNDELIGHETVAKSINER

I 1917 Forutså Rudolf Steiner En Vaksine Som Ville ‘Drive All Tilbøyeligheten Mot Åndelighet Ut Av Folks Sjeler' – Forsker Hevdet Å Ha Gjort Dette I 16 År Siden

HAFHAF22. Januar 2021

Stor oppvåkning eller stor tilbakestilling du bestemmer

STOR TILBAKESTILLINGÅNDELIGHET

Stor Oppvåkning Eller Stor Tilbakestilling? Du Bestemmer!

HAFHAF19. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.