Stopp COVID-testing umiddelbart: PCR og Quick Test-vattpinner kan være kreftfremkallende

Av Peter KoenigGlobal Research, 29. mars 2021

Alle artikler om global forskning  kan leses på 27 språk ved å aktivere  rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon).

***

Ikke bare har covid testing blitt en $ 100 milliarder dollar virksomhet, det er også potensielt en “dødelig virksomhet”. PCR- og Quick Test-vattpinner steriliseres med kreftfremkallende etylenoksid.

I følge Canadas regjering , så vel som “ Hva vet de ”, blir PCR-testpinnene sterilisert av etylenoksid, som er beskrevet av US Environmental Protection Agency (EPA) som kreftfremkallende. Med andre ord et potensielt kreftfremkallende kjemisk gift.

I hovedsak sier EPA følgende om kreftfremkallende etylenoksid:

“EPA klassifiserte etylenoksyd som et menneskelig kreftfremkallende middel i desember 2016. Studier av arbeidere viser at deres eksponering for etylenoksid er forbundet med økt risiko for kreft i de hvite blodcellene (de infeksjonsbekjempende cellene i immunsystemet). Studier viste også økt risiko for brystkreft hos kvinner. ”

Bevis hos mennesker indikerer at langvarig eksponering for etylenoksid øker risikoen for kreft i de hvite blodcellene, inkludert ikke-Hodgkin lymfom, myelom og lymfocytisk leukemi. Studier viser også at langvarig eksponering for etylenoksid øker risikoen for brystkreft hos kvinner. ”

“EPA, så vel som International Agency for Research on Cancer og National Toxicology Program, klassifiserer etylenoksid som kreftfremkallende for mennesker. Bevis hos mennesker indikerer at eksponering for etylenoksid ved innånding øker risikoen for lymfhematopoietisk kreft (inkludert ikke-Hodgkin lymfom, myelom og lymfocytisk leukemi) og, for kvinner, brystkreft.

EtO er mutagent (dvs. det kan endre DNA i en celle). Barn kan være mer utsatt for skadevirkninger av mutagene stoffer. ”

For den fullstendige EPA-teksten, se dette .

RT-PCR-testing, testing

Regjeringer, spesielt i vestlige land, roper febrilsk på mer og mer testing? – Testing-testing-testing. De setter folk i lockdowns – de såkalte Third Wave lockdowns, aka, ulovlige og totalt uberettigede husarrestasjoner – en fullstendig løgn, så de underkaster seg lettere for konstant testing, og til slutt vaksinasjon, i håp om at lockdowns vil slutte raskere.

Er det en tilfeldighet eller uaktsomhet at skolebarn, det mest sårbare for krefttoksinet Etylenoksid (se EPA, ovenfor) – nå testes regelmessig og gjentatte ganger? – For eksempel i Sveits har regjeringen gitt kantonene (semi-autonome avdelinger) myndighet (eller en stilltiende ordre?) Til å få skolebarn testet minst en gang i måneden, selv om de ikke viser noen som helst symptomer? Det er ikke bare uaktsomhet – det er en direkte forbrytelse.

Se denne forferdelige videoen av barn som tester – hvordan de skader barna – og hvorfor må vattpinnen gå helt opp i nesen til en tynn vegg som skiller bihulene fra hjernehulen?

Ærlige leger forteller deg – selv i Sveits – er dette ikke nødvendig. En vattpinne kan bare tas fra spytt i munnen.

Å vite det store bildet bak Covid – den store tilbakestillingen , eller å bygge bedre opp – i korte trekk FN-agendaen 2030, se dette . Denne testing-testing-testing med en kreftfremkallende vattpinne er utenfor bare uaktsomhet. Er det mulig (ennå ikke å bli bekreftet) at mange av helsepersonell i testlinjen ikke vet om faren for testpersoner.

Er de i ledende beslutningsprosesser i regjeringen over hele Vesten klar over hva de gjør? Den kanadiske regjeringsrådgivningen uttaler følgende:

Hvis vattpinnen blir sterilisert ved bruk av etylenoksyd (EtO) -metode, bør du demonstrere at restene av EtO og etylenklorhydrin (ECH) oppfyller de tolerable kontaktgrensene (TCL) spesifisert i ISO 10993-7. Vanlige vattpinnematerialer, kompatible steriliseringsmetoder og passende biologiske indikatorer er beskrevet nedenfor.

Alt går. Stille injisering med flere-flere tester med vattpinner forurenset, alias “sterilisert”, med kreftfremkallende stoffer, dypt inn i nesen, ved inngangen til hjernehulen, er bare et middel til å skape potensielle krefttilfeller, for ikke å nevne hjerneskade.

Slike “sekundære effekter” kan dukke opp mye senere, år nede i veien, når ingen kan spore dem tilbake til covid-testene, covid-vaksinene og hva som helst annet skjemmende og djevelsk verktøy som brukes i bekjempelse av covid.

Bør saken om bruk av  kreftfremkallende etylenoksid være  gjenstand for en etterforskning. etterforskning? 

PCR-testene er ubrukelige

Nå vet enhver regjering – det er ingen måte å ignorere det – at PCR-testene er ubrukelige. De tillater ikke å oppdage eksistensen av SARS-Cov-2-viruset. WHO har innrømmet at testen som ble brukt siden januar 2020 er ugyldig.

Imidlertid kjører de fleste av de 193 FN-medlemsregjeringene – med noen få unntak – over disse bevisene som en steamroller, og håper massene ikke vil legge merke til det .

De kan gjøre det sannsynligvis så lenge det tar å vaksinere verdens befolkning – slik Bill Gates vil ha det. Husk at når han sa, vil ikke verden komme tilbake til noe nær normal før verdens befolkning på 7 milliarder er vaksinert.

Igjen, man lurer på hvilken skjult agenda som kan ligge bak denne voldsomme, tvangsmessige og menneskerettighetsmisbrukende innsatsen fra de fleste verdensregjeringer – som involverer FN-systemet som helhet.

Hele vaksinasjonshype – alle er sterk bevæpnet eller på annen måte manipulert til å bli vaksinert mot et virus som ikke trenger en vaksine for å kurere det. Som vi vet nå, er det mange billige, men effektive viral medisiner som fungerer effektivt mot covid. Kina hadde ingen vaksiner for å bekjempe covid-utbruddet. Likevel gjorde de det på rekordtid.

Nylig ratifiserte EU-kommisjonen et vaksinasjonspass , eller sertifikat, uten hvilket dine “frie” bevegelser kan bli enormt hemmet.

Det blir stadig tydeligere at det er en annen agenda i aksjon ; en “annen agenda” enn å beskytte folks helse.

Det som injiseres, spesielt med disse ikke-vaksinene, kalt mRNA-jabs – aldri testet før – er blant andre biokjemikalier, kvinner- og mennsteriliserende og gjødslingshemmende midler, samt spesielle elektromagnetiske proteiner som omdanner kroppen din til en EM felt for eventuell digitalisering, for å gjøre mennesker til “trans-mennesker”.

Disse moderne Frankensteins kunne da fjernstyres og bli en vandrende “Agenda ID2020” – slik at de til slutt vil bære all sin helse og andre personlige data i kroppen sin. Agenda ID2020 er en Bill Gates-opprettelse og har allerede blitt godkjent i flere land, inkludert Tyskland.

Vi er ikke der ennå. Men det er planen. Husk at livet ikke er lineært, men dynamisk.

The Great Reset, FNs agenda 2030, “Building Back Better” , og andre slagord for å ringe inn i Big Change, er alle basert på lineære tilnærminger. De kan fungere en stund. Men på lang sikt vil dynamikken – det livsmessige forsvarssystemet, seire. Se også “The Big Picture” -artikkelen

Faren for vaksinasjon er mangefasettert, og hvis den utføres midt i det som kalles en pandemi, kan det føre til en global katastrofe noen år senere, ifølge et intervju med Dr. G. Vanden Bossche , en kjent virolog, som jobbet i mange år for farmasøytisk industri, særlig vaksineprodusenter, inkludert Pfizer, Moderna, Bill og Melinda Gates Foundation, og GAVI – Vaccine Alliance , i Genève – fysisk lokalisert – av ren tilfeldighet – ved siden av WHO.

For tidlig død er skrevet overalt fra alle slags kunstig pålagte årsaker, som en del av det enorme kriminelle svindel fra covid, massemanipulering av media drevet av regjeringen løgner – ligger indoktrinert av falsk mediepropaganda – av 193 FN-medlemsregjeringer . For et sammentreff!

Tenk på det.

Og spør spesielt regjeringene dine uten å nøle med høy stemme om at TESTINGEN STANDLIG STOPPES.

*

Merknad til leserne: vennligst klikk på delingsknappene over eller under. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

Peter Koenig er en geopolitisk analytiker og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO), hvor han har jobbet i over 30 år med vann og miljø rundt om i verden. Han foreleser ved universiteter i USA, Europa og Sør-Amerika. Han skriver regelmessig for online tidsskrifter og er forfatter av Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; og  medforfatter av Cynthia McKinneys bok “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” ( Clarity Press – 1. november 2020).

Han er forskningsassistent ved Center for Research on Globalization.

relaterte artikler

Trumps EPA er en enorm kreftrisiko

28. januar 2020

Hvorfor COVID-19-testing er et tragisk avfall

18. november 2020

Testene: Achilles Heel of the COVID-19 House of Cards

6. juni 2020Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global ResearchCopyright © Peter Koenig , Global Research, 2021


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av global forskning

1 Kommentar on “Stopp COVID-testing umiddelbart: PCR og Quick Test-vattpinner kan være kreftfremkallende

Legg igjen en kommentar