Kriminalisering av Big Pharma, mRNA vaksinedød og skader. EU vedtar “Digital Vaccine Passport”

Av prof Michel ChossudovskyGlobal Research, 29. mars 2021

25. mars 2021 stemte Europaparlamentet 468 til 203 for Digital Vaccine Pass  eller “Green Pass” som krever at EU-borgere blir vaksinert hvis de ønsker å reise, eller til og med har tilgang til ulike sosiale og kulturelle aktiviteter innenfor sine respektive samfunn.  

EUs digitale vaksinepass er en del av det beryktede ID2020- prosjektet sponset av Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI)  som bruker generalisert vaksinasjon som en plattform for digital identitet “.

Ironisk nok  skjedde denne historiske avstemningen – som tilsvarer opprettelsen av en digital politistat – knapt et par uker etter at 18 europeiske land, inkludert Frankrike, Italia, Tyskland og Spania, bestemte seg for å stanse AstraZeneka mRNA-vaksinen.  

I denne forbindelse utstedte et kollektiv av fremtredende leger og forskere en uttalelse adressert til Det europeiske legemiddelkontoret (EME) som pekte på:

“Alvorlige potensielle konsekvenser av COVID-19 [mRNA] vaksine-teknologi, advarsel om mulige autoimmune reaksjoner, blodproppsavvik, hjerneslag og indre blødninger,” inkludert i hjernen, ryggmargen og hjertet ” . ( Haster et åpent brev fra leger og forskere til det europeiske legemiddelkontoret om COVID-19-bekymringssikkerhetsproblemer  av  leger for COVID-etikk , 10. mars 2021.Big Pharma, IT Digital-konglomeratene og deres lobbygrupper påvirket ikke bare debatten så vel som avstemningen i Europaparlamentet, de presset også EUs politiske apparat, inkludert European Medicines Agency (EMA) for å gi et grønt lys til en “ ikke-godkjent ”og” eksperimentell ”mRNA-vaksine kombinert med et digitalt vaksinepass.  .Ble parlamentsmedlemmer informert om vaksinerelaterte dødsfall og skader? Eller gjorde de rett og slett et blinde øye?.

Offisielle data samlet for tre av de fire store mRNA-vaksineselskapene , nemlig  Pfizer, Moderna og AstraZeneca. (Johnson og Johnson er ikke inkludert) peker på:

3.964 Døde 162.610 skader

Fordelingen:

Totale reaksjoner  for eksperimentell vaksine AZD1222 (CHADOX1 NCOV-19)  fra  Oxford AstraZeneca :  451 dødsfall  og 54 571 skader til 13/03/2021

Totale reaksjoner  for den eksperimentelle mRNA-vaksinen Tozinameran  (kode  BNT162b2 , Comirnaty ) fra BioNTech  Pfizer:  2.540 dødsfall  og 102.100 skader til 13.03.2021

Totale reaksjoner  for den eksperimentelle mRNA-vaksinen mRNA-1273 CX-024414) fra  Moderna: 973 dødsfall  og 5939 skader til 13/03/2021

Disse tallene tilsvarer begynnelsen på det viktigste vaksineprogrammet i verdenshistorien, som, hvis det blir vedtatt, vil resultere i et betydelig tap av menneskeliv.

Langsiktig risiko for død og skade (autoimmune reaksjoner, blodpropp, hjerneslag og indre blødninger osv.) Er fortsatt ukjent. De vil forekomme over en periode på flere år.

En multibillion dollar bonanza for Big Pharma

EU-kommisjonen har bekreftet at 420 millioner doser vil bli levert til EU innen midten av juli , hvorav 70 millioner vil bli levert av AstraZeneka. (France Soir Report)

Det digitale passet er ikke obligatorisk. Men hvis du ikke har det, vil du bli sosialt ekskludert. Du vil ikke kunne reise, og du vil bli ekskludert fra å “delta i viktige arrangementer” og “ha tilgang til offentlige steder” (f.eks. Idrett, kulturelle arrangementer osv.), Ifølge EU-kommisjonen.

Hva er valget som blir presentert for innbyggerne i EU.

Aksepter å bli jabbed med en farlig vaksine som består i “genterapi”, nemlig modifisering av det menneskelige genomet.

Nekt vaksinen og bli ekskludert fra reiser så vel som et normalt sosialt liv i ditt eget land.

“Bedragerisk markedsføring”

Rikelig dokumentert er Big Pharmas mRNA-vaksiner farlige. I USA ble et “Green Light” for å markedsføre den eksperimentelle mRNA-vaksinen gitt i desember 2020, til tross for at ifølge FDA er vaksinen et “ikke godkjent produkt”.

han FDA i sin tvetydige utsagn har gitt et såkalt Emergency Bruk Authorization (EUA) til Pfizer-BioNTech vaksine, nemlig “ å tillate bruk i nødstilfeller av ikke-godkjent produkt, …  for aktiv immunisering …” ( se nedenfor )

Det er noe fishy og “motstridende” i denne uttalelsen. Den eksperimentelle Pfizer mRNA-vaksinen er både “ikke godkjent” og “tillatt”. Jeg har sjekket denne uttalelsen med en fremtredende advokat. Det er åpenbart ulovlig å markedsføre et “ikke godkjent produkt”.

I USA er Pfizer-Moderna-vaksinen kategorisert av CDC som et “undersøkelsesmedisin”. Klausulen om “nødbruk” er der for å rettferdiggjøre lanseringen av det som kan beskrives som et “ulovlig stoff”.

Pfizer har en kriminell journal. Er det relevant? 

Flashback til 2009. I en historisk  avgjørelse fra det amerikanske justisdepartementet i september 2009 erkjente Pfizer Inc. strafferettslige anklager. Det var  “The Largest Health Care Fraud Settlement” i historien til det amerikanske justisdepartementet:

Amerikanske legemiddelgiganten Pfizer Inc. og datterselskapet Pharmacia & Upjohn Company Inc . … har avtalt å betale $ 2,3 milliarder, den største helsevesenet svindel oppgjør i historien av Justisdepartementet, for å løse straffe- og sivil liabilit y som følge av den ulovlige markedsføringen av visse legemidler , …”(02.09.2009)

For å se C-Span Video Click Screen nedenfor 

.

Sivile og strafferettslige anklager mot Big Pharma

Hvordan i all verden kan du stole på et vaksinekonglomerat fra Big Pharma som erkjente strafferettslige anklager fra det amerikanske justisdepartementet (DoJ), inkludert “uredelig markedsføring” og  “overtredelse av lov om mat, narkotika og kosmetikk”?

Vi har ikke å gjøre med et sivilt søksmål mot Pfizer. I denne 2009 DOJ-dommen var Pfizer så å si “Sett på prøve” . Pfizer ble beordret til å inngå  “en avtale om bedriftsintegritet” med inspektørgeneral ved Department of Health and Human Services (DHHS), og fungerte som en de facto “Parole Officer”. “Denne avtalen innebar” prosedyrer og gjennomganger for å … unngå og raskt oppdage ”(fremtidig) oppførsel fra Pfizer, Inc.

Johnson og Johnson og “The Opioid Epidemic” 

På høyden av corona krisen, knapt dekket av media, samtidig med lanseringen av Covid-19 vaksine i begynnelsen av november 2020 Johnson og Johnson (og sine tre distributører) (involvert i markedsføring av reseptbelagte opioider)   “nådde en foreløpig oppgjør på 26 milliarder dollar med fylker og byer som saksøkte dem for erstatning. Klassesøksmålet var ” den største føderale rettssaken i amerikansk historie”:

Oppgjørstilbudet fra opioidprodusenten Johnson & Johnson og “Big Three” -distributørene, McKesson, Cardinal Health og Amerisource Bergen, fører potensielt til et stort lovlig nedleggelse for selskapene og vil føre penger til lokalsamfunn ødelagt av en avhengighetskrise som krever mer over 70 000 liv i Amerika hvert år.

Det er verdt å merke seg at den amerikanske  dødsraten som følge av overdosering av narkotika har mer enn tredoblet seg siden begynnelsen av koronakrisen i slutten av januar 2020.

Er disse lovlige forgjengerne relevante for en forståelse av Big Pharmas vaksineinitiativ?

Johnson og Johnson er for tiden involvert i produksjon og markedsføring av en Covid adenovirus viral vektorvaksine som også innebærer genetisk terapi.

Jeg skal nevne at det ovennevnte J & J-oppgjøret på 26 milliarder dollar er en av flere rettssaker mot J&J.

Du bestemmer om du vil bli vaksinert av Pfizer eller J&J? I motsetning til opioider kan ikke de amerikanske ofrene for vaksinedød og skader saksøke Big Pharma-vaksinekonglomeratene.

Skjermbilde SBS Australia, o5 03 2021

“Nå har retten fullstendig funnet at Johnson & Johnson er ansvarlige for tapene som disse kvinnene har lidd,” … Om lag 10.000 kvinner har registrert sin interesse i å bli med i gruppesøksmål, som Jancauskas sa gjorde det til det største produktansvarsgruppesøksmål i Australsk historie. SBS Australia

relaterte artikler

AstraZeneca Covid-19 vaksine suspendert over hele Europa. “Mulige autoimmune reaksjoner, blodpropp, hjerneslag og indre blødninger”

20. mars 2021

Utvalgte artikler: Corona-virusvaksinen

13. februar 2021

Ti ting du trenger å vite om eksperimentelle COVID-vaksiner

13. januar 2021Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global ResearchCopyright © Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2021


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook-side

Bli medlem av global forskning


Artikler av:Prof Michel Chossudovsky

Om forfatteren:

Michel Chossudovsky er en prisbelønt forfatter, professor i økonomi (emeritus) ved University of Ottawa, grunnlegger og direktør for Center for Research on Globalization (CRG), Montreal, redaktør for Global Research. Han har undervist som gjesteprofessor i Vest-Europa, Sørøst-Asia, Stillehavet og Latin-Amerika. Han har fungert som økonomisk rådgiver for regjeringer i utviklingsland og har fungert som konsulent for flere internasjonale organisasjoner. Han er forfatter av elleve bøker, inkludert The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), Amerikas “War on Terrorism” (2005), The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-Century (2009) (Editor) ), Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War (2011), The Globalization of War, America’s Long War against Humanity (2015). Han er en bidragsyter til Encyclopaedia Britannica. Hans skrifter er publisert på mer enn tjue språk. I 2014 ble han tildelt gullmedaljen for fortjeneste fra Republikken Serbia for sine skrifter om NATOs aggresjonskrig mot Jugoslavia. Han kan nås påcrgeditor@yahoo.com

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er på eget ansvar for forfatteren (e). Center for Research on Globalization vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktige eller uriktige uttalelser i denne artikkelen. Center of Research on Globalization gir tillatelse til å krysspostere Global Research-artikler på fellesskapets nettsteder så lenge kilden og copyright er anerkjent sammen med en hyperkobling til den opprinnelige Global Research-artikkelen. For publisering av globale forskningsartikler på trykk eller andre former, inkludert kommersielle nettsteder, kontakt: publikasjoner@globalresearch.ca

www.globalresearch.ca inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale hvis bruk ikke alltid er spesifikt autorisert av rettighetshaveren. Vi stiller slikt materiale til rådighet for leserne våre under bestemmelsene om “rettferdig bruk” i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale spørsmål. Materialet på dette nettstedet distribueres uten fortjeneste til de som tidligere har uttrykt interesse for å motta det for forsknings- og utdanningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettsbeskyttet materiale til andre formål enn “rettferdig bruk”, må du be om tillatelse fra opphavsrettseieren.

For medieforespørsler: publikasjoner@globalresearch.ca

Legg igjen en kommentar