New York Ruller Ut Vaksinasjonspasset ‘Excelsior Pass’

29. Mars 2021.

av Geoffrey Grider

Excelsior Pass i New York er det første av sitt slag vaksinasjonspass som folk må ha hvis de ønsker å delta på store arrangementer eller underholdningssteder, så hvis du trodde dette handlet om COVID-viruset, ville være ganske feil.

new york ruller ut "excelsior pass" vaksinasjonspass

Dette handler om det globale sporingssystemet rundt COVID-viruset som ikke vil forsvinne selv etter at viruset gjør det. Nå, om navnet ‘Excelsior’ Pass.

“For en slik yppersteprest ble oss, som er hellig, ufarlig, ubesmittet, atskilt fra syndere og gjort høyere enn himmelen.” Hebreerne 7:26 (KJB)

Excelsior opptrer tidlig i Englands skrevne opptegnelse i 1538, som en del av en preken som ble resitert på latin for Henry VIII av biskopen i Lincoln John Longland (1473-1547), og deretter publisert under tittelen “ A Sermonde Made Before The Kynge His Maiestye At Grenewiche, Vpon Good Frydaye . ” Den inneholder et sitat fra Hebreerne 7:26.

Fra det tidspunktet dukket ordet ‘excelsior’ opp i vanlig bruk som ‘excelsior coelis’ som ble brukt til å bety ‘høyere enn himmelen’.

“For du har sagt i ditt hjerte: Jeg vil stige opp til himmelen, jeg vil opphøye min trone over Guds stjerner. Jeg vil også sitte på menighetens fjell, i nordens sider. Jeg vil stige opp over høydene av skyene; Jeg vil være som den høyeste. Likevel skal du bli ført ned til helvete, til sidene av gropen. ” Jesaja 14: 13-15 (KJB)

Interessant er det at Lucifer i Jesaja 14 sier at han vil reise seg oppover høyere og at han vil ‘opphøye min trone over Guds stjerner’.

New York som kaller deres splitter nye vaksinasjonspass excelsior, en prototype av Beast Mark , tjener bare til å forsterke min beslutning om aldri, aldri å ta vaksinen eller motta et vaksinepas, excelsior eller på annen måte.

Dette er bare begynnelsen, og når flere stater begynner å rulle ut vaksinepassene, vil forbindelsen til Dyrets merke og den kommende Antikrist bli stadig tydeligere.‘Forever’ Batteri Laget Av Atomavfall Tar 28.000 År Å Gå Tom For LadingForrige InnleggDr. Steve Hotze: COVID-19 Injeksjoner Er IKKE Vaksiner, Men Farlige Eksperimentelle GenterapierNeste Innlegg

Relaterte Artikler

spontanabort øker med 366% på bare 6 uker på grunn av covid vaksiner

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Sjokkerende! Abort Øker Med 366% På Bare 6 Uker På Grunn Av Kovide Vaksiner

HAFHAF29. Mars 2021

kokk, inn, sikkerhetsmaske, hengende, opp, skilt, lukket, på, restaurant, door.

KORONAVIRUS

CDC: Masker Og Innendørs Spiseforbud Stopper Ikke Virus – MSM Ignorerer Funn

HAFHAF29. Mars 2021

dr.  steve hotze 2

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. Steve Hotze: COVID-19 Injeksjoner Er IKKE Vaksiner, Men Farlige Eksperimentelle Genterapier

HAFHAF29. Mars 2021

europa 3964 døde og 162610 skadet av bivirkninger for covid 19 'vaksiner'

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Europa: 3964 Døde Og 162610 Skadet Av Bivirkninger For COVID-19 ‘Vaksiner’

HAFHAF28. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.