Modernas Toppforsker På MRNA-Teknologi I COVID-Skudd: ‘Vi Hacker Faktisk Livets Programvare’

9. Mars 2021

Veteranundersøkelsesreporter Leo Hohmann har oppdaget en Ted Talk-presentasjon i 2017 av Dr. Tal Zaks, sjefssjef i Moderna Inc., hvor han tydelig forklarer på lekmannens språk akkurat hva mRNA-teknologien gjør i .

Som Dr. Zaks tydelig sier, “hacker vi livets programvare” ved å injisere sin egen genetiske kode i mennesker.

Modernas beste forsker på MRNA-teknologi i covid shots 'vi hacker faktisk livets programvare'

Det vi er vitne til i denne nye klassen av “vaksiner” er helt klart bryllupet mellom digital født fra datatiden, med darwinistisk biologi og medisin.

Kort sagt, de nye teknokratene innen medisin tror faktisk at de kan forbedre designplanen til mennesker, og erstatte Gud.

Dette er ikke en konspirasjonsteori, da de er veldig arrogante og veldig åpne om akkurat det de drømmer om å oppnå.

Dette er først og fremst et trossystem, med svært liten eller ingen vitenskap involvert for å sikkerhetskopiere sine påstander.

Vi beveger oss raskt fra science fiction og underholdning, slik vi ser i Hollywood-presentasjoner som Star Trek, der mennesker kan demonteres og transporteres (stråles) gjennom verdensrommet og mirakuløst settes sammen umiddelbart, eller mat kan “replikeres ”Ved å trykke på en knapp, til virkelige eksperimenter basert på denne troen fra milliardærpsykopater som ikke har noe bedre å gjøre med sin rikdom enn å prøve å forbedre menneskeheten.

Velkommen til den modige nye verden av post-COVID, og ​​den transhumanistiske agendaen .

Programvareingeniørene i går, som ikke engang kan lage et virusfritt datamaskinstyringssystem, har nå ansvaret for “livets programvare” og samarbeider med Big Pharma kriminelle kartell. De finansierer og kontrollerer også hva som sendes i bedriftsmediene .

Hva kan muligens gå galt?

Modernas Toppforsker: ‘Vi Hacker Faktisk Livets Programvare'

Dr. Tal Zaks, sjefssjef i Moderna Inc., forklarte i en TED-samtale i 2017 hvordan selskapets mRNA- ble designet for å fungere.

I løpet av de siste 30 årene sa han,

“Vi har levd denne fenomenale digitale vitenskapelige revolusjonen, og jeg er her i dag for å fortelle deg at vi faktisk hacker livets programvare, og at det endrer måten vi tenker på forebygging og behandling av sykdom.”

Han fortsatte med å forklare [se videoen nedenfor] at menneskekroppen består av organer og organer består av celler.

I hver celle er det denne tingen som kalles messenger RNA eller kort sagt mRNA, som overfører kritisk informasjon fra DNA i genene våre til proteinet, som egentlig er de tingene vi alle er laget av.

Dette er den kritiske informasjonen som bestemmer hva cellen skal gjøre. Så vi tenker på det som et operativsystem.

Så hvis du kunne endre det, hvis du kunne introdusere en kodelinje eller endre en kodelinje, viser det seg at det har dype implikasjoner for alt, fra influensa til kreft.

https://youtu.be/FU-cqTNQhMM

Jeg rapporterte 4. februar at Moderna beskriver sin nye vaksine som “et datamaskinoperativsystem “, men jeg var ikke klar over på det tidspunktet at Zaks hadde snakket for tre år siden om dette, og fullstendig avviste løgnene fra etableringsmediene om at ikke endrer seg. din genetiske kode.

Les mer her:  Moderna innrømmer: mRNA Jabs er et ‘operativsystem' designet for å programmere mennesker

Han kunne ikke være mer tydelig da han sa “Vi hacker faktisk livets programvare.”

Zaks understreket at selskapet i 2017 jobbet med en vaksine som ikke ville fungere som noen tidligere vaksine.

“Tenk deg at i stedet for å gi [pasienten] proteinet av et , ga vi dem instruksjonene om hvordan de skulle lage proteinet, hvordan kroppen kan lage sin egen vaksine,” sa han.

Zaks sa at det tok flere tiår å sekvensere det menneskelige genomet, som ble oppnådd i 2003, “Og nå kan vi gjøre det om en uke.”

Han avslørte i 2017 selskapets planer om å lage individuelle kreftvaksiner, skreddersydd til behovene til individuelle kreftpasienter, “fordi hver kreft er forskjellig.”

Interessant, en av de mest potensielt katastrofale bivirkningene av mRNA-vaksinen er dens interaksjon med kreftceller.

Ifølge en studie ved New York City-baserte Sloan Kettering Cancer Center, har mRNA en tendens til å inaktivere tumorundertrykkende proteiner , noe som betyr at det kan fremme veksten av kreftceller.

Både Moderna og -injeksjonene er eksperimentelle mRNA-vaksiner. FDA har bare gitt disse injeksjonene Emergency Use Authorization [EUA], og de vil forbli i rettssaker gjennom 2023, men regjeringen, media og selskaper fremmer dem alle som om de er garantert trygge.

Dette systemiske bedraget vil etter min mening ende opp med å bli dømt i historiens bakspeilet som en av de mest hensynsløse handlingene til medisinsk forræderi som noen gang er begått mot menneskeheten.

Hvis denne såkalte vaksinen får flere til å få kreft, kan du tenke på mulighetene rent forretningsmessig.

Basert på spådommene fra Dr. Zaks, som hadde tilsyn med opprettelsen av vaksinen som nå gis til millioner av mennesker over hele verden, kan de samme Big Pharma-selskapene som potensielt kan gi mennesker kreft med en vaksine, gå frem senere med en annen vaksine som tilbyr kur mot kreft.

Hvis du er administrerende direktør for et mega farmasøytisk svar på profittdrevne Wall Street-aksjonærer, er det en strålende strategi!

Men er det etisk fra et medisinsk synspunkt? Det er et spørsmål ingen stiller.

Når jeg lytter til Dr. Zaks, legger frem prestasjonene til selskapet hans når det gjelder å lage mRNA-vaksinen, kan jeg ikke unngå å tenke på hvor utrolig arrogant det høres ut.

At forskere tror at de kan omskrive den genetiske koden [hans ord er ikke mine for alle dere der ute som fremdeles ikke tror at disse mRNA-vaksinene endrer den genetiske koden bare fordi noen faktakontrollere sier at de ikke gjør det), og tror de kan forbedre seg på en persons gudgitte genetiske sammensetning går inn i farlig territorium.

Hvem skal si at de ikke vil rette opp ett problem og skape noe langt verre?

Zaks avsluttet talen sin i 2017 med følgende ord.

“Hvis du tenker på hva det er, prøver vi å gjøre. Vi har tatt informasjon og vår forståelse av den informasjonen og hvordan denne informasjonen overføres i en celle, og vi har tatt vår forståelse av medisin og hvordan vi lager , og vi smelter sammen de to. Vi tenker på det som informasjonsterapi. ”

Informasjonsterapi. Akkurat som en programvarekode.

Disse forskerne tror virkelig at menneskekroppen ikke er mer enn en maskin som kan hackes inn og ordnes i henhold til noen programmeringsinstruksjoner.

Den samme banebrytende naturen til denne forskningen som begeistrer noen, er det som forferder andre.

En persons genetiske sammensetning er, som Dr. Zak sa, “livets programvare.”

Hvis dette er sant, hvem skal da være den ultimate autoritet over hvert menneskes genetiske programvarekode?

Hvis vi virkelig lever i et fritt , ville det ikke være grunn til at vi ønsker å ha en energisk debatt om hvordan vi skal svare på det spørsmålet?

Bør det ikke være nummer én sak som blir diskutert i Kongressen og media?

I stedet får ingen engang stille disse spørsmålene uten å bli truet, sensurert, irettesatt, utarmet. Medlemmer av bedriftsmediene som våger å løse spørsmålet, blir sparket.

I motsetning til hva noen forskere mener, er vi ikke maskiner. Vi er mennesker med kropper, sjeler og fri vilje.

Alle som prøver å pålegge aksept av en eksperimentell genendrende behandling, går mot de internasjonale Nürnberg-kodene , som krever informert samtykke til enhver eksperimentell behandling.

Kjære lesere: Ikke la arbeidsgiveren, regjeringen, familien, vennene dine eller noen andre skremme deg, eller på noen måte prøve å overtale deg, til å godta denne eksperimentelle behandlingen hvis du ikke vil ha det.

Du er din egen helsemyndighet, punktum. Hvis arbeidsgiveren din truer deg med oppsigelse for å avvise denne injeksjonen, kan du kontakte en advokat.

Kilder: HealthImpactNews.com ; LeoHohmann.com  / Takk til Patrick Wood fra Technocracy News for publiseringen av dette.Første Rettssak Mot Obligatorisk COVID-Vaksinasjon Arkivert I New MexicoForrige Innlegg

Relaterte Artikler

første rettssak mot obligatorisk covid-vaksinasjon anlagt i New Mexico

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Første Rettssak Mot Obligatorisk COVID-Vaksinasjon Arkivert I New Mexico

HAFHAF9. Mars 2021

pfizer biontech moderna astrazeneca mrna covid 19 vaksine bivirkninger gult kort 933x445

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

UK: 191832 Individuelle Bivirkninger, Inkludert Blindhet Og Døvhet, Er Rapportert Etter Mottak Av MRNA COVID Jabs

HAFHAF9. Mars 2021

arizona sykehusarbeider sier at nesten alle nye tilfeller er ulovlige romvesener

KORONAVIRUSNYHETER

Arizona Sykehusarbeider Sier At Nesten Alle Nye COVID-Tilfeller Er Ulovlige Romvesener

HAFHAF9. Mars 2021

kreve regningsporter som hjelper kommunistisk Kina med å høste dna av amerikanere for å bygge rasespesifikke biovåpen

BILL GATESSAMMENSVERGELSEKONTROLLHELSEVESEN

Krav: Bill Gates Hjelper Det Kommunistiske Kina Til Å Høste DNA Fra Amerikanere For Å Bygge Rasespesifikke BIOWEAPONS

HAFHAF9. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.