Konspirasjoner, Falske Flagg Og Problem-Reaksjon-Løsning – De Er Alle Virkelige, Og Slik Fungerer De…….(Må lese hele innlegget).

03.03 Mars 2021

av Jesse Smith

Konspirasjoner har eksistert siden verden begynte. Hvordan ellers iverksettes kriger, drap, tyverier og andre typer forbrytelser, bortsett fra at folk konspirerte for å begå dem?

konspirasjoner er reelle, og her fungerer det

En ordboksdefinisjon av en konspirasjon er, “en ond, ulovlig, forræderisk eller skjult plan formulert i hemmelighet av to eller flere personer; plott.”

En annen definisjon lyder, “en avtale av to eller flere personer om å begå en forbrytelse, svindel eller annen urettmessig handling.”

Noen synonymer for konspirasjon inkluderer plot, ordning, forræderi, medrivelse og svik.

Basert på disse definisjonene, burde det ikke være så mye overbevisende å innse at konspirasjoner foregår hver dag, i alle deler av kloden, av mennesker fra alle samfunnslag. Imidlertid er et av de største verktøyene i arsenalet til de som er involvert i en konspirasjon, å overbevise folk om at det ikke eksisterer (tenk Keyser Söze i filmen The Usual Suspects ).

Hensikten med denne artikkelen er å illustrere hvor store, til og med globale konspirasjoner kan eksistere uten at folk flest vet. Det vil gi ingrediensene som vanligvis er inkludert i hver konspirasjonsoppskrift for å hjelpe folk til å gjenkjenne dem lettere både før og som de skjer i sanntid.

Før Konspirasjoner Oppstår

Her er trinnene involvert i de første fasene av en konspirasjon:

Fordel / Motiv

Hver konspirasjon begynner med et motiv og noe å oppnå av konspiratørene . Den latinske setningen “cui bono”, som betyr “hvem drar fordel”, bør alltid bli spurt når man undersøker en konspirasjon. Makt og penger er vanligvis hovedårsakene, med hevn eller tross også tett knyttet sammen.

Mål / Utfall

Alle som er involvert i en konspirasjon må godta et sett med mål og ønsket resultat. Der enheten er skjør, lykkes sjelden konspirasjoner. Men når det er enighet mellom planleggerne, og alle er fornøyde med det foreslåtte resultatet, har de lure tomtene en stor sjanse til å blomstre.

Planlegger

Alle konspirasjoner , uansett hvor små eller store, innebærer planlegging for å nå de oppgitte målene. På nasjonalt eller globalt nivå blir disse planene ofte dokumentert i god tid. Noen ganger forblir de skjulte, og andre ganger er de tilgjengelige for offentlig visning.

Årsaken til at de utsatte planene ikke blir lagt merke til er at folk flest ikke gidder å lese dem, ikke forstår hva som blir sagt, eller avskjediger dem fordi de ikke kan tro at folk ville gjøre slike ting.

Hemmelighetsfull

Konspiratører må være forsiktige med å avsløre planene sine for å ha noen sjanse til å lykkes. Møter holdes ofte på hemmelige steder, og deltakerne kan bli oppmuntret eller pålagt å avlegge ed og bli sverget til hemmelighold .

Ofte røper ikke de som leder konspirasjonen hele plottet til alle involverte.

Mennesker lengst fra den indre sirkelen utfører ofte ordrer uten å være helt klar over alle detaljene. De kan bli lurt direkte om den virkelige hensikten med plottet og marsjerer videre mens fotsoldater tror de gjør noe godt for menneskeheten.

Datainnsamling

Et viktig skritt i enhver sammensvergelse innebærer å samle inn data om de som planlegges mot. Dette kan dekke mange måter å spionere på, inkludert hacking, nettangrep, overvåking, planteinformanter, overvåking av sosiale medier og andre ekstreme typer spionasje.

Atferdsanalyse

Når nok data er samlet inn, kan de brukes til å forutsi atferd. Disse spådommene kan gjøres for enkeltpersoner, etniske grupper og noen ganger hele befolkningen. Hvis det er riktig, kan atferdsforutsigelser bidra til å styrke konspirasjonsplaner for å sikre suksess.

Simuleringer

Avhengig av ordningens kompleksitet, kan konspiratørene gjennomføre simuleringer eller “tørrkjøring ” av de viktigste trinnene som kreves for å få ut plottet.

Simuleringen gir dem avansert kunnskap og hjelper dem med å perfeksjonere planen sin før den fullføres. Simuleringer spiller ofte ut i det virkelige liv nesten nøyaktig slik de ble spilt på forhånd.

Visste du? Bill Gates & World Economic Forum Ran Coronavirus Simulering av utbrudd bare 6 uker før det virkelige utbruddet .

Når Konspirasjoner Utfolder Seg

Når plottet begynner å utfolde seg, se etter følgende aktiviteter som skal finne sted:

Løgn, Propaganda Og Tankekontroll

Bedrag er et favorittverktøy for sammensvorne, og ingen handlinger kan noen gang oppnås uten å fortelle løgner og fremme propaganda .

Forsøk på direkte sinnskontroll blir også ofte etablert ved å kontrollere fortellingen slik at folk aldri hører eller ser alternative synspunkter. Mange konspirasjoner er skjult i vanlig syn i ulike former for underholdning.

Konspiratorer bruker også “pålitelige stemmer” for å få uvitende til å tro propaganda , feilinformasjon og desinformasjon . Vanlige mediekilder er ofte den viktigste måten folk blir lurt på .

Distraksjoner

Hverdagen gir en mengde distraksjoner for den gjennomsnittlige personen. De forekommer på nesten alle nivåer gjennom en eller annen form. Når konspiratoriske planer blir gjennomført, kan en stor distraksjon som fokuserer oppmerksomheten på en bestemt hendelse finne sted.

Dette “vippe hunden” -trikset tjener til å holde folk i mørket om en mer alvorlig hendelse som foregår samtidig bak kulissene .

Hegeliansk Dialektikk

Etter at atferdsforutsigelser er formulert, bruker konspiratorer ofte den hegeliske dialektikken . I sin enkleste form er Hegelian Dialectic ofte kjent som Problem-Reaction-Solution , hvor et problem blir produsert for å få en viss reaksjon som fører til en forhåndsplanlagt løsning.

Konspiratorer bruker denne tankekontrollmetoden for å skjule sitt engasjement i hendelser som foregår tilsynelatende fra ingensteds. Planleggere kan da få publikum til å kreve en løsning som de allerede har planlagt å implementere for å øke makten.

Falske Flagg

Konspiratorer elsker å gjennomføre en plan og deretter skylde på den andre. Falske flaggskader tjener raskt en “skyldig” part til å lure publikum mens de gjør det mulig for de sanne undergravende å bli ubemerket. Disse hendelsene er godt koordinert innsats som det kan være veldig vanskelig å oppdage av allmennheten.

Når Konspirasjoner Er Eksponert

Dette er tegnene å se på en gang en konspirasjon begynner å løse seg:

Plausibel Fornektbarhet

Når bevisstheten om en konspirasjon begynner å samle damp, vil de som er involvert i handlingen nesten alltid benekte at den eksisterer. Denne “ plausible deniability ” gjør det mulig for de skyldige å late som om de ikke hadde noen bevissthet om et hemmelig komplott eller at det oppstod misforståelser.

Konspirasjoner er vanligvis lagvis slik at de på de ytre lagene gjør det meste av det skitne arbeidet. Dette gjør det mulig for de på de indre lagene å nekte for at de visste noe om det og lett avfeie beskyldninger.

Marginaliser, Stillhet Og / Eller Fjern Motstandere

Den hyppigst brukte metoden for å stille folk som forsøker å avsløre konspirasjoner, er å stemple dem som konspirasjonsteoretikere. Denne negative karakteriseringen får folk flest til å tvile på informasjonen og stiller spørsmål ved omdømmet til de som gir et alternativ til den kontrollerte fortellingen.

Etter hvert som utfordringer fortsetter å bli brukt, brukes strengere metoder for å dempe motstand som fortalelse og bagvaskelse, utstøting, trakassering, spionasje, fysisk skremsel, bestikkelser , tap av sysselsetting, kriminelle beskyldninger og anklager, drap og forfalsket selvmord .

Coverups Og Ødeleggelse Av Bevis

Som bevis på at en sammensvergelse slår rot, må du alltid forvente at skjemaene dekker sporene sine på alle nødvendige måter. De vil ty til å ødelegge bevis, skremme vitner, redigere dokumenter, gjemme seg bak “behovet for å vite” sikkerhetspolitikk, samle etterforskningskommisjoner, ødelegge rettslige rettssaker og andre skruppelløse taktikker for å hjelpe plotterne med å unngå forfølgelse og ansvar for deres forbrytelser.

Åpen Adgang

Når sannheten om en sammensvergelse blir for tungtveiende til å benekte, vil det ofte være en åpen erkjennelse av skyld, som vanligvis går ut på de nederste trinnene i handlingen. Ofte fungerer triksene når de som krever ansvarlighet får offerlam (er) mens innsidere bak plottet blir ukjent og ustraffet.

Sette Opp Neste Konspirasjon

Spillerne som er involvert i mange av de største konspirasjonene er ofte flettet sammen gjennom familiære bånd, forretningsmessige og politiske forhold og ideologiske avtaler.

Derfor kan konspirasjonene de lager, utføres over lang tid og er ikke avhengige av en eller en liten gruppe individer. Her er de to mektigste måtene konspirasjoner opprettholdes:

Vedta Og Endre Lover

Det mektigste verktøyet regjeringer, selskaper og andre store enheter benytter er gjennomføring og endring av lover for å gjøre deres konspiratoriske forbrytelser lovlige.

Når makten til lovlig å spionere på, holde tilbake og fengsle dem de anser som “fiendtlige stridende” eller forrædere er innebygd i våre lover, gir det enorm kraft til gjerningsmennene av konspirasjoner mot folket.

Two-Party System Sham

Advarsel: denne delen kan krenke hvis du tror på topartsstyresystemer.

Enten styrt av en republikansk eller demokratisk president, har marsjen mot globaliseringen fortsatt ganske uforminsket i USA. Den nåværende COVID-19-konspirasjonen kom til dette landet under president Trump, og den nye normalen har vært på plass siden 16. mars 2020.

Demokrati har blitt overkjørt av oligarker. Fortune 500-selskaper innen teknologi-, farmasøyt- og bankindustrien styrer nå USA. Hvert fjerde år er maktene som elsker å stille opp et show for å få folket til å tro at de har et innflytelse i regjeringen ved å stemme på sine representanter.

Men valg er ikke annet enn “valg”.

Med andre ord, den nye sjefen er den samme som den gamle sjefen; de har bare forskjellige personligheter for å imøtekomme forskjellige typer mennesker. Sannheten er at de fleste folkevalgte er valgt til å gjøre budene til de som virkelig trekker i trådene.

Den topartiske politiske fasaden bidrar til å drive neste konspirasjon for å konsolidere mer makt og kontroll i mars til en ny global orden!

Del Denne Artikkelen Og Hjelp Med Å Vekke Andre

Konspirasjoner er ofte vellykkede fordi folk forblir uvitende om hvordan de blir unnfanget og henrettet. Når en forståelse av alle disse elementene først er forstått, gjør det imidlertid å gjenkjenne sanne konspirasjoner relativt enkelt.

Mitt håp er at mange flere vil bli vekket til det faktum at en global konspirasjon er i spill for å gjenopprette samfunnet som helhet og skifte mer makt til 1% som ikke ønsker annet enn total kontroll over menneskeheten.

Les også: 7 ting som betraktes som ‘Crazy Conspiracy Theories’ blir fakta akkurat nå

Enten du kaller det Great Reset , New World Order , Agenda 2030 eller Illuminati Conspiracy spiller ingen rolle. Ingrediensene er de samme som de som er oppført ovenfor. Jo mer vi avslører og motstår dem, jo ​​bedre er sjansene for at det ikke lykkes!Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan Og Sally Fallon Morell: SARS-CoV-2 Har Fortsatt Ikke Vist Seg Å EksistereForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan og Sally Fallon Morell: SARS-CoV-2 ble aldri isolert og bevist å eksistere

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan Og Sally Fallon Morell: SARS-CoV-2 Har Fortsatt Ikke Vist Seg Å Eksistere

HAFHAF2. Mars 2021

årlig svindel med influensa dødsfall uvitende utsatt og erstattet av svindel med dødelig død

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Årlig Svindel Med Influensa Dødsfall Uvitende Eksponert Og Erstattet Av COVID Deaths Scam

HAFHAF1. Mars 2021

dekoding av davos det globale sluttspillet

STOR TILBAKESTILLINGNWO

Dekoding Davos: The Global Endgame

HAFHAF1. Mars 2021

regningsporter, verdensbanken og krone-kapitalismen alle kriger mot indiske bønder

BILL GATESSAMMENSVERGELSENYHETER

Bill Gates, Verdensbanken Og Crony Capitalism Alle Kriger Mot Indiske Bønder

HAFHAF27. Februar 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.