12 beboere dør etter første COVID-vaksine i Wales sykepleie- og demensomsorgssenter

3mars 2021

Jodie Jones, leder av Fairways Newydd Nursing and Dementia Care Center. Bildekilde .

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

I en tragisk historie som har blitt gjentatt flere ganger her på Health Impact News , har et sykehjem for personer med demens sett 12 av deres beboere dø kort tid etter at de fikk en av de eksperimentelle COVID-vaksinene, mens 36 beboere og 54 ansatte nå tester positivt for COVID.

Og som i alle tidligere historier vi har publisert slik, blir ikke de eksperimentelle vaksinene engang vurdert som en årsak. North Wales Chronicle rapporterte :

EN DEVANSERT omsorgssjef som kjempet en tapper kamp for å beskytte pleiehjemmet sitt fra Covids grep, har snakket om den smertefulle “tomme følelsen” etter at 12 høyt elskede innbyggere .

Jodie Jones, leder av Fairways Newydd Nursing and Dementia Care Center i Llanfairpwll, Anglesey har beskrevet det knusende utbruddet i hjemmet som den verste opplevelsen i hennes lange karriere.

Hjemmet, som har hatt en renessanse siden det ble reddet fra potensiell nedleggelse av Fairways i 2017, hadde tatt store skritt for å prøve å forhindre utbrudd av Covid, og alle innbyggerne hadde nylig fått sin første .

Hjemmesjefer er fortsatt i mørket om hvordan viruset brøt ut i hjemmet, gitt de strenge tiltakene de satte i verk for å forhindre utbrudd som hadde blitt anerkjent i inspeksjonsrapporter.

Fru Jones har uttrykt sin kval over å se hvilken innvirkning utbruddet har hatt på hjemmet, som henvender seg til beboere med demens så vel som andre som eldre.

“Det er hjerteskjærende å miste så mange innbyggere,” sa hun. “Alle var veldig populære blant de ansatte, og vi er knust over å ha mistet hver av dem.

Jeg har alltid sagt at det ikke er som å jobbe på et sykehus, der pasienter kommer og går. Beboerne er hos oss i flere måneder og år

Det bygges opp et skikkelig bånd og beboerne blir som familie. Vi ser dem mer enn våre egne familier.

Så når en beboer går bort, treffer den personalet hardt. Det opprører dem å gå forbi soverommene og innse at en beboer ikke lenger er med oss.

Våre tanker er veldig mye med familiene deres i denne utrolig vanskelige tiden. ”

Mrs Jones, 40, har tilbrakt hele sitt voksne liv i omsorgssektoren og har vært på Fairways Newydd siden 2017. Hun ble leder året etter.

“Dette er uten tvil den verste opplevelsen jeg noen gang har hatt i karrieren min,” sa hun.

“Det er en så tom følelse. Menneskene som bor her er ikke bare et tall, de er en del av livet vårt.

Hver gang jeg intervjuer personale, forteller jeg dem alltid at jeg vil at de skal ta vare på innbyggerne på samme måte som de vil gjøre, foreldre eller andre nære familiemedlemmer. De behandler dem med den omsorgen de ville ha for sin egen familie.

Det har virkelig rammet alle hardt. Personalet sørger over innbyggerne vi har mistet. ”

Hjemmet hadde angivelig hatt et COVID-utbrudd i fjor som de håndterte bra. Så hvordan forklarer de dette nåværende utbruddet som skjedde like etter å ha injisert beboerne med den første dosen av et av de eksperimentelle COVID-skuddene, noe som har resultert i så mange ?

Hun mener den nye varianten av sannsynligvis vil ha vært ansvarlig for utbruddet de siste ukene, noe som har ført til at totalt 36 beboere hjemme testet positive sammen med 54 ansatte.

Hjemmet har ennå ikke mottatt bekreftelse på at de positive Covid-testene var for den nye varianten av viruset.

Fru Jones mener imidlertid hvordan hjemmet med hell kunne kjempe med et lite Covid-utbrudd i fjor, er en klar indikator på at noe har vært annerledes denne gangen.

“Vi taklet dette utbruddet på nøyaktig samme måte som det forrige, og var sikre på at vi visste hva vi skulle gjøre,” sa hun.

“Det faktum at dette har vært så annerledes antyder at det kan ha vært den nye varianten.”

Som vi gjentatte ganger har sett i disse historiene, er troen på så sterk at de aldri blir ansett for å være dødsårsaken, selv når de gis i nærheten av dødsfallene.

I stedet klandrer de i dette tilfellet den “nye varianten”, selv i mangel av eller data for å en slik tro.

Blir eldre hjemmepersonell truet for å være stille om COVID-vaksiner?

Vi har publisert et par historier nå om varslere som har kommet frem for å forklare hva de ser med disse dødsfallene, og de sier at det er press for å dekke over dette. Se:

Whistleblower-videofilmer av tvungne COVID-vaksiner i tyske sykehjem blir offentlige – advokat: “Vi har å gjøre med drap, kanskje til og med drap”

CNA sykehjems varsler: Eldre dør som fluer etter COVID-injeksjoner! SNAKK UT!!!

Det virker rart at noen som fru Jones, som åpenbart brydde seg veldig om innbyggerne sine og ser ut til å gjennomgå emosjonelle traumer, ikke i det minste ville stille spørsmål ved muligheten for at vaksinene skulle ha noen .

The Health Impact News leser som delte denne historien med oss skrev:

Dette dukket opp i vår lokale Chronical, og det ble også rapportert i Daily Post med en subtil forskjell. I Chronicle-versjonen nevnes det at beboerne nylig hadde hatt vaksinen (men ikke i Post-versjonen.)

Så i noen av rapporteringen om denne tragiske hendelsen ble det faktum at beboerne ble vaksinert med en eksperimentell COVID-vaksine fjernet fra originalteksten. Det ser absolutt ut til at de ønsker å fremme fortellingen om at det er en ny drapsmann av COVID der ute som forårsaker disse dødsfallene i stedet.

Det er uten tvil mye press nå for å sensurere denne typen informasjon ettersom den farmasøytiske industrien ramper opp for å produsere flere COVID eksperimentelle vaksiner som må brukes opp på en viss tid.

Selv har jeg mottatt drapstrusler fra mennesker (feige, fordi de aldri bruker en legitim e-postadresse jeg kan svare på) og sender meg e-post som redaktør for Health Impact News .

Og noen familiemedlemmer til menneskene som døde etter disse eksperimentelle injeksjonene, har også sendt meg e-post og truet med å saksøke meg hvis jeg ikke tar ned historiene deres.

Men disse historiene kommer ikke ned. I det minste ikke av meg. Jeg står på prinsippene i den første endringen som gir meg en lovlig rett til å publisere disse historiene, og min tro på Gud for å beskytte meg når jeg fortsetter å publisere sannheten.

Dette er dommen: Lys har kommet til verden, men menn elsket mørke i stedet for lys fordi deres gjerninger var onde.

Alle som gjør ondt, hater lyset og vil ikke komme i lyset av for at hans gjerninger vil bli avslørt.

Men den som lever etter sannheten, kommer inn i lyset, slik at det tydelig kan sees at det han har gjort, er blitt gjort gjennom Gud. (Johannes 3: 19-21)

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

12 beboere dør etter første COVID-vaksine i Wales sykepleie- og demensomsorgssenter

Dødstallene skyrocket i Israel etter Pfizer eksperimentelle COVID “vaksiner”

28 år gammel ph.d.-fysioterapeut DEAD 2 dager etter injeksjon med COVID eksperimentell mRNA-vaksine

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.