Spania: Ytterligere 9 Hjemmeboende Døde Og 78 Smittet Med COVID-19 Dager Etter Mottak Av Pfizers MRNA Jab

27. Februar 2021

av Michael Haynes

Ni eldreomsorgsinnbyggere i Spania er døde og ytterligere 69 testet positive for COVID-19 10 dager etter at de fikk den første dosen av Pfizers COVID-vaksinasjon .residencia de mayores “el salvador” de lagartera

Residencia de Mayores “El Salvador” de Lagartera / Bilde: Cope.es

Nyheten legger til det økende antall rapporter om mennesker som dør like etter mottak av eksperimentell vaksine.

El Salvador omsorgsbolig i Toledo i Spania, drevet av ” Messengers of Peace “, begynte å administrere de første dosene av Pfizer eksperimentelle vaksine 13. januar.

Etter seks dager, ti beboerne begynte å demonstrere symptomer på COVID-19, som raskt resulterte i et stort antall beboere og ansatte presentere med symptomer.

Fra 2. februar hadde det vært totalt ni innbyggere som hadde dødd etter injeksjonen, 5 flere på sykehus og 33 ansatte som ble funnet å ha testet positivt ifølge PCR-tester .

Av totalt 78 innbyggere, var det bare én som ikke testet positivt for viruset .

uttalelser til den spanske radioen COPE sa Sergio Mella, generaldirektøren for Messengers of Peace, at hjemmet i løpet av de såkalte “første” og “andre bølgene” av viruset hadde vært “helt fritt” fra alle forekomster av infeksjonen, og at viruset først hadde dukket opp etter at vaksinen var administrert. Han la til at COVID-hygieneprotokoller ble nøye fulgt i pleiehjemmet.

Til tross for denne særegne sammenhengen i hendelser, tilskrev Mella ikke noe til injeksjonene, men kalte dødsfall og infeksjoner for en ”tilfeldighet”.

Han foreslo at en av de som administrerte injeksjonene hadde asymptomatisk bæring og spredning av viruset, eller at et medarbeider hadde blitt smittet med viruset omtrent samtidig som vaksinen ble gitt.

Mella etterlyste et bredt, nasjonalt opptak av den eksperimentelle vaksinen, og rapporter bemerker at hjemmet kunngjorde sin intensjon om å fortsette vaksinasjonsrutinen, ved å administrere den andre dosen av vaksinen 3. februar. Ytterligere PCR-tester ble satt til å bli utført to dager. seinere.

LifeSiteNews nådde El Salvador hjem for kommentar, men det ble ikke mottatt noe svar på tidspunktet for publiseringen.

Nyheten kommer som nok en overskrift i serien nesten daglige avsløringer av dødsfall og COVID-infeksjoner, som oppstår etter COVID-vaksinasjoner .

Tidlig i februar fikk 35 katolske religiøse søstre i Kentucky den første dosen med Pfizers vaksine. Klosteret var helt låst, uten inngang eller utgang, men to dager etter injeksjonene døde to nonner og 26 testet positive for viruset.

Lignende scener ble funnet i Nederland , da 106 beboere på et sykehjem i Amersfoort 30. januar mottok sin første dose med en COVID-injeksjon .

I likhet med El Salvador hadde ikke hjemmet sett noen tilfeller av viruset siden infeksjonen dukket opp i fjor.

Imidlertid hadde over 70 innbyggere i løpet av to uker testet seg positivt for viruset, og innen 22. februar hadde tjueto beboere død .

Et annet sykehjem i Spania ga den første dosen av Pfizers eksperimentelle vaksine i begynnelsen av januar, og 12. januar rapporterte personalet om et utbrudd av viruset i hjemmet.

Ved utgangen av måneden hadde 46 innbyggere død, 28 av 94 innbyggere testet positive for viruset, samt 12 ansatte .

Slike tilfeller rapporteres over hele verden, da dødsfall eller infeksjoner av COVID-19 forekommer tett etter COVID-vaksinasjoner.

Celeste McGovern skrev for LifeSite, og samlet statistikk over slike hendelser fra hele verden:

 • 29 eldre døde i  Norge  kort tid etter å ha mottatt Pfizers vaksinasjon.
 • 13 dødsfall blant 40 innbyggere etter vaksinasjon på ett sykehjem i  Tyskland  ble avvist som “tragisk tilfeldighet.”
 • 10 dødsfall hos  tyske pasienter  med palliativ behandling innen timer til fire dager etter COVID-19-vaksinering ble ansett som en «tilfeldighet».
 • 22 av 72 beboere på et sykehjem i  Basingstoke, England  er døde etter vaksinasjon.
 • 24 eldre ved et sykehjem i  Syracuse, NY  ble rapportert å ha dødd fra COVID-19 9. januar 2021 til tross for at de ble vaksinert fra og med 22. desember 2020.
 • Det ble rapportert  om 10 tilfeller av COVID-19  den 28. januar blant eldre som hadde mottatt begge dosene av Pfizers vaksine på ett pleiehjem i Stockholm Sverige. Beboerne ble vaksinert 27. desember og igjen 19. januar.
 • COVID-19-tallet i dødsfallet i den lille britiske enklaven i Gibraltar var 16 før den startet sin Pfizer-vaksinasjonskampanje 10. januar 2021 og deretter skjøt opp til 53 dødsfall 10 dager senere og til 70 sju dager etter det.I følge en  Reuters-rapport erklærte Gibraltar Health Authority at det ikke var noe bevis på noen årsakssammenheng mellom 6 av dødsfallene som ble undersøkt og Pfizers vaksine, til tross for at individene hadde testet negativt for Covid-19 før vaksinering, men positivt “i dagene rett etter.”
 • 4500 COVID-19 tilfeller i Israel skjedde hos pasienter etter at de hadde fått en dose av Pfizers vaksine, og 375 av de vaksinerte pasientene krevde innleggelse, rapporterte israelske nyhetsmedier   12. januar.
 • Syv voksne som bodde på et omsorgsbolig i Saskatoon, testet positivt for coronavirus en uke etter at beboerne ble vaksinert ved Sherbrooke Community Center, rapporterte CBC  . Det var ingen positive tilfeller på vaksinasjonstidspunktet.
 • Syv innbyggere ved et   langtidspleiehus i Montreal testet positivt for Covid-19 innen 28 dager etter at de ble vaksinert med Pfizers vaksine, og fikk Quebec-provinsen til å utsette den andre Pfizer-dosen.
 • Abercorn Care Home i Skottland, som begynte med COVID-19-vaksinasjoner 14. desember 2020, var hjemmet til et virusutbrudd innen 10. januar, og National Health Service for regionen nektet å kommentere om vaksinerte innbyggere var syke.En omsorgsstabsgruppestifter sa til Scottish  Daily Record  : “Vi har hatt medlemmer av vår gruppe hvis foreldre har hatt vaksinen og deretter to uker senere har testet seg positive for koronavirus.”
 • Alle beboerne i et hjem i  Inverness i Skottland  ble vaksinert mot COVID-19 tidlig i januar, men 17 ble smittet med viruset etter den første dosen.

Siden lanseringen av Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine , har de nyeste dataene fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS ) registrert totalt 929 dødsfall fra 15. desember 2020, opp til 12. februar 2021, som utgjør nesten 6% av 15 923 uønskede hendelser i systemets rapport.

I forrige uke, under LifeSiteNews-konferansen om COVID-19, advarte et legepanel om de potensielle farene ved at eksperimentelle vaksiner ble brukt mot COVID-19, og nevnte skadelige bivirkninger og til og med dødsfall.

Dr. Sherri Tenpenny forklarte at antistoffet som ble opprettet som svar på COVID-injeksjonen, “i stedet for å beskytte deg hvis du blir utsatt for det patogenet, det som gjør at det blir sykere, slår på alle de autoimmune kaskadene som er opprettet av dette antistoffet og begynner å angripe leveren, lungene og nyrene. ”

“Det antistoffet kan bokstavelig talt gå inn i lungene og drepe lungevevet.”

Med slike resultater spådde Tenpenny en “autoimmun kaskade “, som ville forårsake utbredt sykdom og dødsfall: “alle kommer til å bli like skadet nå.”

Referanser: Cope.es ; LaVanguardia.com ; MadridMetropolitan.comForskere Har Laget Programmerbare Roboter Laget Av Levevev. Hva Kan Muligens Gå Galt?Forrige InnleggPfizer Krevende Bankreserver, Militærbaser Og Ambassadebygg Som Sikkerhet For COVID-19-VaksinerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

pfizer som krever bankreserver, militærbaser og ambassadebygg som sikkerhet for covid 19-vaksiner

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Pfizer Krevende Bankreserver, Militærbaser Og Ambassadebygg Som Sikkerhet For COVID-19-Vaksiner

HAFHAF27. Februar 2021

kvinner vaksinert for covid 19 kan vise symptomer på brystkreft som bivirkning

KORONAVIRUSVAKSINER

Kvinner Vaksinert For COVID-19 Mai Viser Symptomer På Brystkreft Som Bivirkning

HAFHAF26. Februar 2021

bill gates ønsker å frigjøre genetisk modifiserte mygg for å injisere vaksiner

BILL GATESGMOHELSEVESENNYHETERTYRANNIVAKSINER

Bill Gates Ønsker Å Frigjøre Genetisk Modifiserte Mygg For Å Injisere Deg Med Vaksiner

HAFHAF26. Februar 2021

legen viser at låsing er 10 ganger dødeligere enn covid

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Doctor Proves Lockdowns 10x Deadlier Than COVID

HAFHAF25. Februar 202

Legg igjen en kommentar