Anders Brunstad 28.02 2021

2 VIKTIGE SPØRSMÅL MÅ STILLES;1. Er det Corona virus eller et nytt ordinært sesongvirus som nå herjer?2. Mener legestanden at det å bli testa positiv i en PCR test, er ensbetydende med å være smitta?Selv om den som er testa positiv ikke viser noen sykdomstegn?Tilleggs spørsmål;A. Er sykehus på noen måte overbelastet av influensasyke?B. Har de som er påstått å være smitta noen stor risiko for å dø?C. Hvilken rett har politikere til å ruinere privat sektor og å avvikle våre allmenne menneskeretter på basis av en påstått pandemi?D. Som ikke er særlig farlig for de aller fleste under 65 år med god helse?E. Liker Nordmenn å være sauer som følger og ledes av et tyrann regime?Jeg har studert dødsstatistikker i mange land inkl. Norge, Tyskland, Frankrike, Canada, Sverige, USA.I landet som er værst rammet, USA, er dødeligheten økt med knappe 0.01%. Og var under 1% av den totale befolkningen. De fleste land i Europa har en høyere årlig dødelighet enn 1%.Delstaten i USA som aldri stengte ned, aldri påla masketvang, og åpnet skolene på høsten er South Dakota.Med lavere dødsstatistikk enn delstater som stengte helt, og lavest arbeidsledighet og ledes av ei konservativ bonde kvinne. Med sunt bondevett. Slik som meg sjølv. Altså en bondesønn med sunt bondevit.Lytt til talen hennes på CPAC i går.Se linken i bunnen under.Nå må galskapen om den påståtte pandemien ta slutt.Og slutt med å påstå at alle se som blir testa positiv på en PCR test er smitta og syk av Covid.Ca 80-90% av Positive PCR tester er falske positive. PCR testen er ikke egna til å fastslå om man er smitta eller ikke. Og har 2-3% falske positive. Mest trolig er de falsk positiv testaOg mest trolig så er det nå en ordinær sesongvirus som herjer og blir kalla for et mutantvirus.Stopp Galskapen Nå. ERNA. Høye.Det er INGEN PANDEMI I NORGE.Det er en blank løgn.Færre døde av virus siste 12 mnd enn de siste influensa viruser.https://www.vg.no/…/molde-ordfoerer-om-smitten-lite…https://youtu.be/4dwsofHVg9wYOUTUBE.COMKristi Noem slams “WRONG A LOT” Dr. Fauci in CPAC speech(Video Courtesy of American Conservative Union, organizer of CPAC)South Dakota Gov. Kristi No

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.