Støtende Rapport Fra Den Britiske Regjeringen: Eksperimentelle MRNA-Injeksjoner Forårsaket 1716 Tilfeller Av Øyeforstyrrelser Og Venstre 22 Personer Blinde

20. Februar 2021

av Lance D Johnson

Regjeringen i Storbritannia har samlet kritiske sikkerhetsdata om / BioNTech og Oxford / AstraZeneca “”, og den siste rapporten gir ikke et pent bilde.utbrudd av coronavirus sykdommen (covid 19), i sao paulo

Bildekilde: REUTERS / Amanda Perobelli

Den første dosen av den eksperimentelle Pfizer / BioNTech “vaksinen” har blitt introdusert i armene på 5,4 millioner innbyggere, med 500 000 av disse menneskene som får en ny dose.

Fram til 24. januar har det vært nesten 50.000 rapporter om vaksineskade for denne spesifikke vaksinen, inkludert den plutselige døden til syv britiske borgere:

plutselig død

Minimum 1 Av 333 Personer Lider Av Alvorlige Bivirkninger I Vaksine I Storbritannia

Ytterligere 1,5 millioner doser av Oxford University / AstraZeneca “” har blitt mottatt i armene til britiske borgere, noe som gir ytterligere 21.032 bivirkninger. Disse bivirkningene ble registrert frem til 24. januar 2021 i Legemiddel- og helseproduktets reguleringsbyrås gule kortordning, og inkluderer ikke alle relevante, oppdaterte skader.

Den nåværende frekvensen av vaksineskade (rapporteres) er 1 av 333 personer . Denne frekvensen av vaksinskade er sannsynligvis mye større fordi folk ofte er nølende og / eller skammer seg over å rapportere vaksineskade; mange ser på vaksinasjon som en 100 prosent sikker og effektiv løsning og tør ikke stille spørsmål ved den. Mange leger nekter å akseptere at vaksineskade er reell .

Informasjon om tilbakeholdelse av CDC: 1.170 Døde etter COVID-injeksjoner – nesten dobbelt så mange dødsfall som funnet i VAERS

Bivirkningene er heller ikke mindre problemer som løser seg på en dag. Disse bivirkningene kan være livsendrende, forårsake hjerneslag, betennelse i hjertet, muskellammelse, blindhet og anafylaksisjokk.

covid 19 vaksiner hjerneslag

Før eksperimentelle ble sluppet løs, signerte legemiddelfirmaer kontrakter med alle større myndigheter i verden, for å undergrave rettsstaten og skadesløsgjøre deres selskap fra å ta ansvar for alle uunngåelige vaksineskader de visste ville oppstå.

De mest sjokkerende rapportene er øyesykdommer [tall oppdatert]:

  • 978 personer ble diagnostisert med øyesykdommer etter Pfizer-BioNTech-injeksjoner
  • 738 personer ble diagnostisert med øyesykdommer etter AstraZeneca-injeksjoner (kombinert 1716)
  • til sammen 22 personer som gikk BLIND

pfizer-blindhet

Kilde: Assets.publishing.service.gov.ukAstraZeneca-vaksineblindhet

Kilde: Assets.publishing.service.gov.ukcovid 19 vaksineblindhet

Kilde: Assets.publishing.service.gov.uk

Pfizer / BioNTech har forårsaket seksti-ni hendelser av Bells parese , en tilstand som lammer muskler på den ene siden av ansiktet.

Regjeringen Fortsetter Å Bagatellisere Voldsomme Skader Og Dødsfall, Og Begår Folkemord

De eksperimentelle vaksinene har også en tendens til å anspore til autoimmune angrep i det kardiovaskulære systemet. 21 personer opplevde cerebrovaskulære ulykker (hjerneslag) etter å ha tatt vaksinen.

Det var andre alvorlige kardiovaskulære hendelser, inkludert hjernestammeinfarkt, cerebellar infarkt, cerebellar hjerneslag, cerebral arterie okklusjon, cerebral blødning, cerebral infarkt, intrakraniell blødning, iskemisk hjerneslag og subarachnoid blødning.

Ifølge tilsynsmyndigheter skal gravid kvinne ikke være vaksinert med disse eksperimentelle jabene. Ifølge produsentene er det begrenset mengde data om bruk av mRNA-vaksine BNT162b2 på gravide kvinner.

Dyres reproduksjonstoksisitetsstudier er ikke fullført, og vaksinen anbefales derfor ikke under graviditet.

Imidlertid avslører det gule kortrapporteringssystemet at noen gravide gikk utenom denne screeningprosessen, og fire gravide led av spontan abort etter Pfizer-vaksinasjonen, og to hadde samme skjebne etter AstraZeneca-vaksinasjonen .

I stedet for å stoppe dette massevaksineeksperimentet, fortsetter regulatorer å bagatellisere disse skadene og klandre dem for pasientens “eldre alder” eller “underliggende forhold.” Den britiske regjeringen, som forsvarer vaksineselskapene:

”En høy andel av de som er vaksinert i vaksinasjonskampanjen så langt, er veldig eldre, hvorav mange også vil ha eksisterende medisinske tilstander. Eldre alder og kroniske underliggende sykdommer gjør det mer sannsynlig at tilfeldige bivirkninger vil forekomme, spesielt gitt de millioner av mennesker som er vaksinert. Det er derfor viktig at vi nøye gjennomgår disse rapportene for å skille mulige bivirkninger fra sykdom som ville ha skjedd uavhengig av . ”

Ironisk nok, for måneder siden, da eldre mennesker med underliggende forhold gikk bort på sykehus, ble dødsårsaken deres automatisk kodet som “COVID-19.” Denne sosiopatiske medisinske svindelen har aldri vært mer forferdelig, uhyggelig og folkemord.

Referanser: DailyExpose.co.uk ; Gov.uk ; Vaksineanalyseprofil – Pfizer / BioNTech (sikkerhetskopi her ); Vaksineanalyseprofil – Oxford University / AstraZeneca (sikkerhetskopi her );Studie: CDC Fanget Massivt Oppblåsende Tilfeller Og Dødsfall I Koronavirus I Brudd På Føderal LovForrige InnleggSJOKTENDE Videoer Av Tvunget COVID-Vaksinasjon I Tyske Sykehjem Er KVINNELIG Å Se På – Advokat: ‘Vi Har Å Gjøre Med Drap, Kanskje Til Og Med Drap'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

varslervideo av tvangsovede vaksiner på tyske sykehjem blir offentlig - advokat 'vi har å gjøre med drap, kanskje til og med drap'

KORONAVIRUSHELSEVESENTYRANNIVAKSINER

SJOKTENDE Videoer Av Tvunget COVID-Vaksinasjon I Tyske Sykehjem Er KVINNELIG Å Se På – Advokat: ‘Vi Har Å Gjøre Med Drap, Kanskje Til Og Med Drap'

HAFHAF20. Februar 2021

cdc fanget oppblåst koronavirus tilfeller

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERFALSKE FLAGG

Studie: CDC Fanget Massivt Oppblåsende Tilfeller Og Dødsfall I Koronavirus I Brudd På Føderal Lov

HAFHAF19. Februar 2021

fauci bakterier 1918 pandemi

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE NYHETER

Eksplosiv! BAKTERIER Drepte Mennesker I 1918 Pandemien Og Fauci KJENT (Reuters Faktasjekk Bekrefter Ved Et Uhell Alt Det Prøver Å Avkalle)

HAFHAF19. Februar 2021

dr vernon coleman leger og sykepleiere som gir covid 19-vaksinen vil bli prøvd som krigsforbrytere

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr Vernon Coleman: ‘Leger Og Sykepleiere Som Gir Covid-19-Vaksinen Vil Bli Prøvd Som Krigsforbrytere'

HAFHAF19. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.