Sverige, Som Aldri Hadde Hatt Drakoniske Lockdowns, Ser COVID Dødsfall Stupte Raskere Enn Storbritannia

18. Februar 2021

Mens media i Storbritannia hevder låsingstiltak som forårsaket - og tilfeller, falt , enda et enda større fall i dødsfall til tross for at relativt få begrensninger ble gjennomført.

I morges erklærte den britiske kringkasteren Sky News at “Lockdown fungerer! COVID-19 infeksjonshastighet faller i England. ” “En av de største og mest autoritative kartleggingene av koronavirus har funnet at infeksjoner raskt faller i England, noe som bekrefter at låsing virker for å undertrykke viruset,” heter det i rapporten.sverige, som aldri hadde drakoniske lockdowns, ser at dødsfall som styrtes av raske fall raskere enn Storbritannia

Bildekilde: The Telegraph

Rapporten hevder at ikke er en faktor i reduksjonen av dødsfall og tilfeller fordi de blir observert i alle aldersgrupper.

Imidlertid, som Dr. Eli David understreket, begynte COVID-dødsfall i Sverige å falle av enda raskere uten behov for harde låsingstiltak.

“Den strenge nedlåsingen i Storbritannia var så effektiv at den stoppet spredningen av Covid også i Sverige,” spøkte David.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1362181460887826435&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fsweden-who-never-had-draconian-lockdowns-sees-covid-deaths-plummet-quicker-than-uk.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Sammenlignet med Storbritannia, som innførte en fullstendig nasjonal låsing i begynnelsen av januar, nektet Sverige å følge etter, og oppfordret bare frivillige tiltak for sosial distansering.

Sverige: Ingen harde lockdowns, masker eller sosial distansering og en av de laveste dødsfrekvensene i COVID-19 i Europa

Ingen låsing, ingen masker, ingen hysteri … INGEN PROBLEM: Sverige lever i strålende normalitet

Som vi fremhevet i oktober i fjor , nektet helsemyndigheter i det skandinaviske landet å følge resten av ved å innføre nye koronavirus-låsingstiltak for befolkningen, og hevdet at de som er plaget av ensomhet og elendighet ved å være isolert, har lidd nok .

Kilde: Summit.news  (utdrag)Bill Gates: Tredje Skudd Kan Være Nødvendig For Å Bekjempe Coronavirus-Varianter

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.