Ung sykepleier lider av blødning og hevelse i hjernen etter den andre dosen av Pfizers COVID-19-vaksine

Onsdag 17 februar, 2021 av: Lance D Johnson
Tags: bivirkninger , hjerneblødning , Brain død , hjernen hevelse , FDA , hemmorhage , betennelse , nevrologi , organsvikt , utslett , alvorlig reaksjon , hjerneslag , vaksine skade , vaksine skade

https://www.afinalwarning.com/497161.html

Ung sykepleier lider av blødning og hevelse i hjernen etter den andre dosen av Pfizers COVID-19-vaksine

Onsdag 17 februar, 2021 av: Lance D Johnson
Tags: bivirkninger , hjerneblødning , Brain død , hjernen hevelse , FDA , hemmorhage , betennelse , nevrologi , organsvikt , utslett , alvorlig reaksjon , hjerneslag , vaksine skade , vaksine skade
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL5860VISNINGER

Bilde: Ung sykepleier lider av blødning og hevelse i hjernen etter andre dose av Pfizers COVID-19-vaksine

Natural News ) En 28 år gammel helsearbeider fra det svenske amerikanske sykehuset i Beloit, Wisconsin ble nylig innlagt på ICU bare fem dager etter å ha mottatt en ny dose av Pfizers eksperimentelle mRNA-vaksine. Den tidligere sunne unge kvinnen ble uttalt hjernedød etter hjerneangiografi bekreftet et alvorlig hjerneslag i hjernestammen.

Familiemedlemmene hennes bekreftet at hun “brøt ut i utslett” etter vaksinen. Hun led også av plutselig migrene, og ble “syk” etter å ha tatt den andre dosen av vaksinen. Helt på slutten mistet hun evnen til å snakke og ble bevisstløs. Migrene, kvalme og tap av tale var alle symptomer på hjerneblødning og hevelse i hjernen, noe familien hennes ikke forstod på det tidspunktet, og noe ingen ville forvente etter vaksinasjon.

Mens de var på livsstøtte, brukte nevrologer angiografi for å avbilde skaden i hjernen. De fant en subaraknoidal blødning, mens et utbulende blodkar sprakk i hjernen og blødde ut i rommet mellom hjernen og vevet som dekker hjernen. Den påfølgende hevelsen kuttet oksygen til hjernen og forårsaket hjernedød. 10. februar 2021 hadde Sarah angivelig “ingen hjerneaktivitet.” Noen av kvinnens organer anskaffes nå, slik at de kan doneres til andre mennesker over hele verden.

Leger advarer FDA om COVID-vaksiner som forårsaker autoimmune anfall i hjertet og hjernen

Eksperimentelle COVID-19-vaksiner kan forårsake betennelse langs kardiovaskulærsystemet og føre til hjerteinfarkt og / eller hjerneslag . Dette alvorlige problemet ble brakt videre til Food and Drug Administration(FDA) av Dr. J. Patrick Whelan, MD, Ph.D. og ytterligere bekreftet av hjertekirurg, Dr. Hooman Noorchashm, MD, Ph.D. De to legene advarte om at en nylig infisert pasient som er utsatt for COVID-19-vaksinering sannsynligvis vil lide av autoimmune anfall langs ACE-2-reseptorene som er tilstede i hjertet, og i mikrovaskulaturen i hjernen, leveren og nyrene. Hvis virale antigener er tilstede i vevet til mottakerne på tidspunktet for vaksinering, vil den vaksineutvidede immunresponsen vende immunforsvaret mot disse vevene, og forårsake betennelse som kan føre til dannelse av blodpropp.

Denne alvorlige bivirkningen er sannsynlig dødsårsak for eldre som er vaksinert til tross for at de nylig er smittet. Det er ingen tilstrekkelig screeningprosess for å sikre at dette autoimmune angrepet ikke forekommer. Eldre er ikke de eneste som er sårbare for vaksine og død. Pfizers eksperimentelle COVID-19-vaksine kan være hovedårsaken til den plutselige døden til Sarah Sickles, en 28 år gammel sykepleier fra Wisconsin. Vaccine Adverse Events Reporting System har fanget fem permanente funksjonshemninger i Wisconsin, 58 ER-besøk og elleve dødsfall på bare en måned. Dette er det første tilfellet i Wisconsin av noen under 44 år som lider av alvorlige bivirkninger og død av COVID-19-vaksine. Det er nå mer enn 1170 dødsfall registrert i USA relatert til eksperimentelle mRNA-vaksiner, en realitet som FDA og CDC fortsetter å ignorere.

FDA advarer om at COVID-vaksiner kan forårsake indre blødninger og organsvikt

Et annet problem som FDA overvåker med de eksperimentelle COVID-19-vaksinene, er formidlet intravaskulær koagulasjon . Denne tilstanden fører til at blodpropp dannes i hele kroppen og blokkerer små blodkar. Noen vaksinemottakere rapporterer kortpustethet, smerter i brystet, smerter i beinet eller problemer med å snakke, som alle er symptomer på denne bivirkningen. Hvis vaksinen setter i gang denne responsen i blodet, blir koagulasjonsfaktorer og blodplater vant opp raskt, noe som fører til indre blødninger. Dette kan vises i urinen, avføringen eller under huden, og kan til og med føre til organsvikt.

Les VaccineDamage.News for mer informasjon om skaden som gjøres av dette forhastede mRNA-eksperimentet.

Kilder inkluderer:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

GreenMedInfo.comForrige:WHOs “etterforskning” av Wuhan-laboratoriet ble delvis gjennomført av en KKP-rådgiver, Marion Koopmans

Ung sykepleier lider av blødning og hevelse i hjernen etter den andre dosen av Pfizers COVID-19-vaksine

Eldre mann omkommer kort tid etter at COVID-19-vaksinen er administrert i Javits Center i New York

Legg igjen en kommentar