28 År Gammel Wisconsin Helsearbeider Hjernedød 5 Dager Etter Andre Eksperimentelle Pfizer MRNA COVID-Injeksjon

15. Februar 2021

av Brian Shilhavy

Den COVID Log rapporterer at 28-åringen Sara Stickles fra Beloit, Wisconsin, en helsearbeider på SwedishAmerican Hospital, har lidd en hjerne aneurisme og er nå hjernedød bare fem dager etter å ha mottatt den andre eksperimentelle mRNA COVID injeksjon fra .28 år gammel Wisconsin helsearbeider hjernedød 5 dager etter andre eksperimentelle Pfizer Mrna Covid Injection

28 år gamle Sara Stickles – DEAD ( Bildekilde Facebook )

Dessverre er dette en annen forekomst rapportert der en ung helsepersonell i løpet av livet og uten tidligere eksisterende helsemessige forhold har dødd etter å ha blitt injisert med en av de eksperimentelle mRNA COVID-injeksjonene.

Hun var organdonor, så kroppen holdes i live til de finner passende mottakere for organene hennes.Son Of Sara Stickles

Kilde: Facebook .

Hun etterlater seg en ung sønn, søsken, venner og familiemedlemmer som har uttrykt sjokk på Facebook etter hennes plutselige død.

Hennes søster Jamie Lynn Cruz kunngjorde på Facebook 11. februar 2021 at familien sa farvel fordi det ikke var noe håp for hennes bedring:

Det er sant, The Good Die Young. For søsteren min var SÅ utrolig flink!

I dag ble mamma, søsken og jeg bedt om å komme til sykehuset for å si farvel til Sara.

Sara fikk et hemmorageslag i hjernestammen søndag 7. februar, i en alder av 28 år.

Hun har vært på livsstøtte siden. Etter at alle testene har kjørt, og MR-resultatene, bestemte legene at det ikke er noen mulighet for utvinning, og til slutt vil kroppen hennes slå seg av.

Fordi Sara er organdonor, vil de fortsette å holde kroppen i live til det er på tide å høste dem. Sara vil fortsette å redde utallige liv. Hun fortsetter å gi gavene sine selv etter at hun har reist hjem til himmelen.

Min søster er virkelig en fantastisk engel. ( Kilde )

I et tidligere Facebook-innlegg fra 8. februar nevnte søsteren at Sara hadde vært syk og “brutt ut” fra COVID “vaksinen”:

Oppdatering: Dr. Called, There going to preform Cerebral angiography i morgen gjennom lysken helt opp til hjernen for å ta bilder.

Det er ikke helt sikkert om det er en aneurisme eller avm eller en svulst eller noe annet, så de må gjøre mer undersøkelser av hjernen hennes. Hun er stabilisert.

Hun vil reagere på en klype, men det er det, øynene er fortsatt ikke åpne. Subarachnoid hemmorage er det som skjedde. (Blødning i rommet mellom hjernen og vevet som dekker hjernen, kommer vanligvis fra et bulende blodkar som sprekker i hjernen)

Dr. er håpefull, sa han at hun er ung og sunn. Jeg informerte ham om vaksinen hennes, og at hun var syk og brøt ut av den. ( Kilde )

I dag, 14. februar 2021, delte Saras tvillingsøster, Kara Stickles, dette innlegget på Facebook-siden hennes fra noen som rapporterte at det å nevne Sara hadde Pfizer COVID mRNA-injeksjonen ble sensurert og slettet i sosiale medier:

Denne vakre, sunne 28 år gamle moren mottok en eksperimentell, ikke-FDA-godkjent “medisinsk prosedyre”, og nå samler familien inn penger til begravelsen hennes (gofundme link i IG bio og her: https://bit.ly / 2NlzdAy)

Min dypeste medfølelse med familien.

Vennligst se @circleofmamas på IG for hele innlegget. (Rediger: “Circle of Mamas” utestående IG-konto ble slettet. Følg @circleofmamas_.)

(Kontoer på sosiale medier blir slettet hvis de snakker om bivirkninger av visse eksperimentelle produkter. Søk etter søsteren Jamie Lynn Cruz sitt innlegg, eller Telegram-kanalen min har info https://t.me/glassforsenate.)

Spørsmål: Beskytter myndighetspersoner amerikanere mot et (behandlingsbart) med en overlevelsesrate på nesten 100%, eller er det en annen grunn til at maktene presser dette “nødbruksautorisasjonsproduktet”? ( Kilde )

Fra dataene som CDC hittil har gitt ut i VAERS-databasen, har det vært 176 tilfeller i Wisconsin av uønskede hendelser, inkludert 26 sykehusinnleggelser, 5 permanente funksjonshemninger, 58 legevaktbesøk og 11 , selv om ingen var under 44 år. .

Så hvis saken til Sara Stickles er rapportert til CDC VAERS rapporteringssystem, har CDC tilsynelatende ikke gitt ut den ennå.

Som vi rapporterte i går , har CDC uttalt på deres nettside at det har vært 1170 dødsfall registrert i USA etter eksperimentelle mRNA COVID-injeksjoner, og ifølge CDC og FDA er INGEN av dem relatert til ” COVID-vaksinene .”36 År Gammel Lege DEAD Uker Etter Mottak Av MRNA Eksperimentell InjeksjonForrige Innlegg

Relaterte Artikler

36 år gammel Memphis ortopedisk lege Barton Williams - død

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

36 År Gammel Lege DEAD Uker Etter Mottak Av MRNA Eksperimentell Injeksjon

HAFHAF14. Februar 2021

Covid 1984 går aldri bort - med mindre du sier Stopp!

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWO

Covid-1984 Går Aldri Bort – Med Mindre Du Sier STOPP!

HAFHAF14. Februar 2021

Cdc 2.11 Rapport Covid

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC Witholding Information: 1.170 DØDE Etter COVID-Injeksjoner – Nesten Dobbelt Så Mange Dødsfall Som Funnet I VAERS

HAFHAF14. Februar 2021

Koronavirus faktakontroll Gjør noe å ha på seg maske?

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Koronavirus Faktakontroll: Gjør Det Seg Å Bruke En Maske?

HAFHAF14. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.