CDC: 653 Dødsfall Og 12.697 Rapporterte Skader Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjoner

13. Februar 2021

av Brian Shilhavy (utdrag)

CDC har gjort en ny datadumping i dag til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en amerikansk regjeringsfinansiert database som sporer skader og forårsaket av .

Dead Man In The Morgue

Dataene går gjennom 4. februar 2021 med 12.697 registrerte bivirkninger , inkludert 653 dødsfall etter injeksjoner av eksperimentelle COVID mRNA-skudd av og Moderna.

Foruten de registrerte 653 dødsfallene, var det 2792 besøk hos legevakter, 208 varige funksjonshemninger og 1382 sykehusinnleggelser.

Vaers Data Covid Vaccine 4. feb
Vaers Covid Injection Deaths 2.4.21

Over 72% av de registrerte dødsfallene etter eksperimentelle mRNA-injeksjoner var blant personer i alderen 65 år eller eldre.

Som vi tidligere har rapportert, fordi VAERS rapporteringssystem er frivillig, viser studier at mindre enn 1% av alle vaksineskader og dødsfall er registrert .

En rapport fra Harvard Pilgrim Health Care, Inc. fra 2011 for US Department of Health and Human Services (HHS) uttalte at færre enn en prosent av alle bivirkninger av er rapportert til regjeringen:

Selv om 25% av ambulerende pasienter opplever en bivirkning, rapporteres mindre enn 0,3% av alle bivirkningene og 1-13% av alvorlige hendelser til Food and Drug Administration (FDA).

På samme måte er færre enn 1% av bivirkningene rapportert . Lave rapporteringsfrekvenser utelukker eller reduserer identifiseringen av “problematiske” medisiner og vaksiner som truer folkehelsen. Det er behov for nye overvåkingsmetoder for medikament- og vaksineeffekter. ( Kilde )

Tidligere denne uken rapporterte vi om Wisconsin Dr. Sara Beltrán Ponce som mistet sin ufødte baby noen dager etter å ha mottatt et av de eksperimentelle mRNA COVID-skuddene.

På det tidspunktet søkte jeg i VAERS etter “Fosterdød” etter “-vaksiner”, og det ble registrert 3, inkludert en annen lege i California som rapporterte om abort.

Men med denne nye datadumpen i dag til VAERS, er det fortsatt bare registrert 3 “Fosterdødsfall”, noe som betyr at Dr. Ponce ikke rapporterte om henne, sannsynligvis fordi hun nekter å tro at COVID mRNA-injeksjonen forårsaket det.

I ALLE dødsfall og skader som har fulgt disse ikke-FDA-godkjente eksperimentelle injeksjonene som har gjort veien til mediekilder som vi har rapportert, har helsemyndigheter og journalister hevdet at injeksjonene ikke var ansvarlige.

Og dette er den offisielle stillingen til CDC som vedlikeholder databasen basert på VAERS rapporteringssystem. Hvis det var opp til CDC, er jeg sikker på at de foretrekker å ikke engang ha et rapporteringssystem og en database som dette.

Vi skylder Barbara Loe Fisher, grunnlegger av National Vaccine Information Centre , en stor takknemlighet for å kjempe for å få dette systemet implementert kort tid etter at 1986 National Vaccine Injury Compensation Program ble vedtatt som landets lov, noe som gir immunitet mot farmasøytisk industri fra å bli saksøkt på grunn av vaksineskader og dødsfall.

CDC har ikke engang en kategori for “vaksinedød”, og det har derfor aldri vært en registrert hendelse på et dødsattest for en vaksinedød.David Attenboroughs Anti-Menneskelige ElendighetForrige InnleggBryter Obligatoriske Masker Og Vaksiner De Ti Punktene I Nürnberg-Koden?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Cdc 2.11 Rapport Covid

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC Witholding Information: 1.170 DØDE Etter COVID-Injeksjoner – Nesten Dobbelt Så Mange Dødsfall Som Funnet I VAERS

HAFHAF14. Februar 2021

Koronavirus faktakontroll Gjør noe å ha på seg maske?

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Koronavirus Faktakontroll: Gjør Det Seg Å Bruke En Maske?

HAFHAF14. Februar 2021

Greek City blokkerer 5g pilotprogram på grunn av risiko for infertilitet Kalamata

5G FARERAVFOLKNINGHELSEVESEN

Greek City Blokkerer 5G Pilotprogram På Grunn Av Infertilitetsrisiko

HAFHAF13. Februar 2021

Nürnberg-kode 2

KORONAVIRUSVAKSINER

Bryter Obligatoriske Masker Og Vaksiner De Ti Punktene I Nürnberg-Koden?

HAFHAF13. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.