Bryter Obligatoriske Masker Og Vaksiner De Ti Punktene I Nürnberg-Koden?

13. Februar 2021

Obligatoriske masker er fortsatt den vanlige driftsprosedyren for mange fylker, regioner, distrikter, stater og nasjoner over hele verden, ettersom COVIDs kultagenda skrider frem.

Mange steder, mens COVID-vaksiner ennå ikke er obligatoriske, skynder myndighetene seg for å forberede seg på å gjøre det slik ved å sette opp ordninger som immunitetspass, vaksinesertifikater og obligatoriske sporingsdatabaser som logger hvem som har tatt skuddet og hvem ikke.

Nürnberg-kode 2

I mellomtiden er iboende suverene menneskerettigheter begrenset til de som godtar å ta skuddet. Sinnssyken og absurditeten til COVID-kulten er desto tydeligere når du innser at dens obligatoriske eller kvasi-obligatoriske regler står i strid med et veldig viktig sett med prinsipper som ble bestemt på i 1947.

Jeg refererer til Nürnberg-koden , settet med 10 poeng som oppsto fra de beryktede Nürnberg-forsøkene som ble utført i etterkant av andre verdenskrig.

Jeg feller ikke dom om hvor upartisk disse rettssakene var, fordi jeg vet at de hovedsakelig ble drevet av USA og de allierte (som seierherrene), som av åpenbare grunner ikke presset anklager mot amerikanske generaler som Eisenhower (som senere ble USA. President) for krigsfangeleirene sine i Tyskland og teppebombing av Dresden.

Likevel produserte rettssakene Nürnberg-koden som forankret prinsippet om informert samtykke – et prinsipp som i begynnelsen av COVID-svindelen nå er svært relevant og kontinuerlig blir satt på prøve.

Denne artikkelen vil kort se på hvert av de 10 punktene i lys av COVID-begrensninger og regler.

David Icke: Vi må kreve Nürnberg-forsøk for alle de ‘Covid' gjerningsmennene

De Ti Punktene I Koden

Dette nettstedet gir en kort historie om hvordan de 10 punktene i Nürnberg-koden ble til. Interessant, selv om koden er et internasjonalt etisk landemerke, er den tilsynelatende fortsatt ikke nedfelt i amerikansk eller tysk nasjonal lovgivning.

Vi må anta at disse regjeringene via deres hemmelige byråer som CIA ønsket å holde døren åpen for å gjennomføre medisinsk eksperimentering (for eksempel biovåpenprogrammer som våpenflått ) på deres statsborgerskap uten teknisk å bryte loven:

”19. august 1947 dømte dommerne for den amerikanske militærdomstolen i saken USA vs Karl Brandt et. al. avgitt sin dom. Før de kunngjorde hver tiltaltes eller uskyld, konfronterte de det vanskelige spørsmålet om medisinsk eksperimentering på mennesker.

Flere tyske leger hadde i sitt eget forsvar hevdet at eksperimentene deres skilte seg lite fra tidligere amerikanske eller tyske.

Videre viste de at ingen internasjonal lov eller uformell uttalelse skilte mellom lovlig og ulovlig menneskelig eksperimentering. Dette argumentet bekymret Dr. Andrew Ivy og Leo Alexander, amerikanske leger som hadde jobbet med påtalemyndigheten under rettssaken.

17. april 1947 sendte Dr. Alexander et notat til USAs råd for krigsforbrytelser som skisserte seks punkter som definerte legitim forskning.

Dommen fra 19. august gjentok nesten alle disse punktene i en seksjon med tittelen ” Tillatte medisinske eksperimenter ” og reviderte de opprinnelige seks punktene til ti.

Deretter ble de ti punktene kjent som “Nürnberg-koden.” Selv om koden adresserte forsvarsargumentene generelt, nevnte bemerkelsesverdig ingen av de spesifikke funnene mot Brandt og hans medforkjempere koden.

Dermed var dokumentets juridiske styrke ikke godt etablert.

Den usikre bruken av koden fortsatte i det halve århundre etter rettssaken da den informerte om mange internasjonale etiske uttalelser, men ikke klarte å finne en plass i verken de amerikanske eller tyske nasjonale lovkodene.

Likevel er det fortsatt et landemerkedokument om medisinsk etikk og et av de mest varige produktene fra “Doctors Trial.” “

Nürnberg-Kode Nr. 1: Frivillig Samtykke Er Viktig

Kodens første punkt er:

“Det frivillige samtykke fra mennesket er helt essensielt.”

Dette punktet har allerede blitt brutt mange ganger bare med innføringen av obligatoriske masker alene.

I USA er for eksempel masker definert flere steder som “medisinsk utstyr” ifølge FDA (Food and Drug Administration).

Det første beviset er på FDAs nettsted selv på denne siden som diskuterer masker og som er nestet under kategorien medisinsk utstyr som følger:

“Hjem / Medisinske innretninger / Produkter og medisinske prosedyrer / Generelle sykehusutstyr og forsyninger / Personlig verneutstyr for infeksjonskontroll / N95-åndedrettsvern, kirurgiske masker og ansiktsmasker”

Fda Masks Medical Devices

Det andre beviset er i loven: Federal Food, Drug and Cosmetic Act (FD&C Act) som er amerikansk føderal lov vedtatt av Kongressen. Det og andre føderale lover etablerer det juridiske rammeverket FDA opererer innenfor.

FD&C Act finner du i Code (USC), som inneholder alle generelle og permanente amerikanske lover, fra og med 21 USC 301. Du kan lese den her . Se under kapittel II definisjoner (s. 3) og bla ned til seksjon 201 (h):

“(H) Uttrykket” innretning “(unntatt når det brukes i avsnitt (n) i dette avsnittet og i seksjoner 301 (i), 403 (f), 502 (c) og 602 (c)) betyr et instrument, apparat , redskap, maskin, konstruksjon, implantat, in vitro reagens eller annen lignende eller beslektet artikkel, inkludert komponenter, deler eller tilbehør, som er –

(1) anerkjent i den offisielle National Formulary, eller United States Pharmacopeia, eller ethvert supplement til dem,

(2) beregnet på bruk ved diagnostisering av sykdom eller andre tilstander, eller i kur, lindring, behandling eller forebygging av sykdom hos mennesker eller andre dyr, eller

(3) ment å påvirke strukturen eller funksjonen til menneskekroppen eller andre dyr, og som ikke oppnår de primære tiltenkte formål gjennom kjemisk virkning i eller på kroppen til mennesker eller andre dyr, og som ikke er avhengig av å bli metabolisert for å oppnå sine primære tiltenkte formål. ”

Under denne seksjonen oppfyller en maske kriteriene som kreves for å bli utpekt som medisinsk utstyr, siden den oppfyller punkt (2), og er et apparat som er ment å forhindre sykdom.

Spurte noen folket i verden om de ønsket å bruke masker og frivillig til å bruke medisinsk utstyr? Nei. Det har ikke vært noe frivillig eller informert samtykke.

Nürnberg-Kode Nr. 2: Gir Fruktbare Resultater Som Ikke Kan Anskaffes Med Andre Midler

Det andre punktet i koden er:

“Eksperimentet skal være slik at det gir fruktbare resultater til beste for samfunnet, ikke kan anskaffes ved andre metoder eller studiemetoder, og ikke tilfeldig og unødvendig.”

Vi må innse virkeligheten at COVID-tiltak som obligatoriske masker eller er et gigantisk medisinsk eksperiment. Mange mennesker har lidd de dårlige effektene av under-oksygenering på grunn av langvarig bruk av masken.

De uprøvde vaksinene utgjør det største verdensomspennende eksperimentet i menneskehetens historie, etter å ha blitt hastet til markedet på under 12 måneder når vaksiner vanligvis tar 7-20 år å utvikle seg.

Som dekket i tidligere artikler , var disse såkalte vaksinene (faktisk mRNA-enheter) ikke designet for å stoppe overføring, fremkalle en direkte immunrespons (som tradisjonelle vaksiner gjør) eller for å stoppe moderate til alvorlige , så deres forhold mellom risiko og fordel er er massivt høyt.

Kledningsmasker laget av bandannas og filler er helt “tilfeldige og unødvendige.”

I mellomtiden er det mange andre måter å produsere “fruktbare resultater” for samfunnet uten dette eksperimentet: å lære folk om prinsippene for naturlig helse, øke immunforsvaret naturlig og til og med supplere med vitamin D (forskning har vist en sammenheng mellom de som får COVID og vitamin D-mangel ).

Nürnberg-Kode # 3: Basiseksperimenter På Resultater Av Dyreforsøk Og Naturhistorie Av Sykdom

Det tredje punktet i koden er:

“Eksperimentet bør være utformet slik og basert på resultatene av dyreforsøk og kunnskap om sykdommens naturlige historie eller andre problemer som studeres, slik at de forventede resultatene vil rettferdiggjøre utførelsen av eksperimentet.”

Dette punktet er også brutt. Big Pharma-selskaper hoppet over dyreforsøk i deres rush for å få sine “vaksiner” på markedet.

Nürnberg-Kode # 4: Unngå All Unødvendig Lidelse Og Skade

Kodens fjerde punkt er:

“Eksperimentet bør gjennomføres slik at man unngår unødvendig fysisk og psykisk lidelse og skade.”

Ingen av maskene og “vaksinene” (som ubestridelig forårsaker lidelse, skade og død) er nødvendige av mange grunner:

– COVID-saken og dødstallet har blitt blåst opp helt fra begynnelsen;

– COVID er en ordning som pakker om eksisterende sykdommer for å skape en ny dødelig sykdom og pandemi når det ikke er noen. Se arbeidet til mennesker som Dr. Genevieve Briand ;

– det påståtte nye viruset SARS-CoV-2 har aldri blitt isolert, renset og bevist 100% å eksistere .

Nürnberg-Kode Nr. 5: Ingen Eksperimenter Som Skal Gjennomføres Hvis Det Er Grunn Til Å Tro At Skade Eller Død Vil Oppstå

Kodens femte punkt er:

“Det skal ikke gjennomføres noe eksperiment der det på forhånd er grunn til å tro at død eller deaktiverende skade vil oppstå; bortsett fra kanskje i de eksperimentene der eksperimentelle leger også fungerer som fag. ”

Er det en a priori grunn til å tro at deaktivering av skade eller død vil oppstå fra COVID ikke-vaksiner? Gitt den tidligere historien med vakin skade, ja det er det.

For rundt 2 uker siden 29. januar 2021 rapporterte CDC over 11 000 bivirkninger på COVID-vaksinen, inkludert 501 dødsfall og 10 748 andre skader , hvorav noen virkelig var deaktiverende skader.

Oppdatering fra CDC: 653 dødsfall og 12 697 rapporterte skader etter eksperimentell MRNA COVID-injeksjon

Hvis du ikke er svimmel, kan du se disse videoklippene og kompileringene ( her , her , her og her ) som viser de forferdelige bivirkningene av vax.

Nürnberg-Kode # 6: Risiko Bør Aldri Overstige Fordelen

Kodens sjette punkt er:

“Graden av risiko som skal tas, skal aldri overstige den som bestemmes av den humanitære betydningen av problemet som skal løses ved eksperimentet.”

Fra Big Pharmas synspunkt overstiger ikke risikoen fordelen. De er beskyttet mot juridisk ansvar takket være 1986 NCVIA og andre forberedende lover som 2005 Public Readiness and Emergency Preparedness Act som banet vei for Big Pharma juridisk immunitet .

Det er ingen risiko, og fortjenesten er astronomisk.

For gjennomsnittsindividet derimot er situasjonen akkurat den motsatte; Det er ingen fordel med å ta en ikke- som ikke beskytter deg mot alvorlige symptomer og som ikke stopper overføring, men som kan føre til alvorlige og svekkende effekter som lammelse og død.

Nürnberg-Kode # 7: Forberedelse Må Gjøres Mot Selv Fjern Mulighet For Skade, Funksjonshemning Eller Død

Kodens syvende punkt er:

“Riktig forberedelser bør gjøres og tilstrekkelige fasiliteter tilbys for å beskytte forsøkspersonen mot til og med fjerne muligheter for skade, funksjonshemming eller død.”

Ingen forberedelser er gjort! COVID-vaksinene er et gigantisk verdensomspennende menneskelig eksperiment, og hver enkelt deltaker tilsvarer en menneskelig hamster eller marsvin. Hvis du dør, uflaks!

Big Pharma vil sørge for å rulle ut deres juridiske og PR-avdelinger og umiddelbart stille spørsmål ved forbindelsen mellom deres voks og din død.

De vil aldri, aldri innrømme en forbindelse, og selv om de gjorde det, er det ingen juridiske for dem. Det er ingen mulighet.

Nürnberg-Kode # 8: Eksperimentet Må Gjennomføres Av Vitenskapelig Kvalifiserte Personer

Kodens åttende punkt er:

“Eksperimentet skal bare gjennomføres av vitenskapelig kvalifiserte personer. Den høyeste grad av dyktighet og omsorg bør kreves gjennom alle trinn i eksperimentet til de som gjennomfører eller engasjerer seg i eksperimentet. “

Leger som Dr. Stefan Lanka og Dr. Tom Cowan som utfordrer den vanlige fortellingen om virologi – nemlig at smittsomme eksisterer og kan smitte deg – vil absolutt bestride at karrierebyråkrater som Dr. Anthony Fauci og Big Pharma- forskere er virkelig kvalifiserte, men selv om du godtar at de er det, er ikke forskerne som lager vaksinene de som administrerer dem.

Oppfinner av PCR-teknikken, Dr Kary Mullis, om Anthony Fauci: Han er ikke en forsker og forstår ikke medisin

Det er de vanlige sykepleierne og legene som gjør det. Hvor mange av dem vet virkelig hva ikke-vaksinen er, hva den gjør, den komplette listen over ingrediensene og den komplette listen over langsiktige bivirkninger? Ingen vet sistnevnte, nettopp fordi dette er et gigantisk eksperiment.

Ved å lage ulovlige maskemandater spiller politikere lege og setter seg i posisjonen til å være medisinske eksperter ved å diktere helsedirektiver og medisinske inngrep til hele befolkningen.

Folket har ikke gitt samtykke til at politikere, som er medisinsk utrent, skal opptre som deres personlige leger.

Nürnberg-Kode # 9: Alle Må Ha Friheten Til Å Avslutte Eksperimentet Når Som Helst

Kodens niende punkt er:

“I løpet av eksperimentet bør mennesket ha frihet til å avslutte eksperimentet hvis han har nådd den fysiske eller mentale tilstanden der fortsettelse av eksperimentet synes å være umulig.”

Har du rett til å avslutte den vanvittige COVID-kultmedisinske eksperimenteringen?

Selvfølgelig gjør du det ikke! Folk blir diskriminert for ikke å ha på seg masker ved å bli fratatt rettighetene til å reise, handle og jobbe fritt. Folk trues med bøter og fengsel for ikke å ha på seg masker.

Folks rettigheter blir krenket når de utøver sin rett til å ta sine egne medisinske beslutninger ved å nekte vax. Det er ingen frihet for COVID-subjektet som blir eksperimentert med.

Nürnberg-Kode Nr. 10: Forskeren Må Når Som Helst Avslutte Eksperimentet Hvis Det Er Sannsynlig Årsak Til At Det Resulterer I Skade Eller Død.

Kodens tiende punkt er:

“I løpet av eksperimentet må forskeren som er ansvarlig være forberedt på å avslutte eksperimentet når som helst, hvis han har sannsynlig grunn til å tro, i utøvelsen av god tro, overlegen dyktighet og nøye dømmekraft som kreves av ham for at en fortsettelse av eksperimentet vil sannsynligvis føre til skade, funksjonshemming eller død for forsøkspersonen. “

Dette punktet inkluderer uttrykket “sannsynlig årsak” som sannsynligvis er kjent for mange mennesker, spesielt amerikanere, siden det er nedfelt i den fjerde endringen til den amerikanske som beskytter mennesker mot søk og beslag, med mindre politiet har en garanti basert på sannsynlig føre til at vedkommende har begått en forbrytelse.

Sannsynlig årsak anses juridisk sett for å være en høyere standard enn “rimelig tro” eller “rimelig mistanke” som er formuleringen som brukes i andre jurisdiksjoner.

Uansett, tror du noe Big Pharma-selskap NOENSINNE frivillig har stanset utrullingen av vaksine på grunn av sin “overlegne dyktighet og nøye vurdering” om at de kan skade mennesker?

Aldri! Overskuddet er for stort, og deres forsvarslinje er at noen mennesker kan bli skadet eller drept av vaksinene, men det er alt for “det beste” å beskytte samfunnet.

Som Martin Luther King sa: ”Frihet blir aldri frivillig gitt av undertrykkeren; det må kreves av de undertrykte. ”

Konklusjon

Samfunnet trekker seg tilbake akkurat nå. Vi gir opp hardt kjempede rettigheter og friheter av .

Samlet glemmer vi at vi allerede for lenge siden har etablert grunnleggende menneskerettigheter som kroppslig autonomi, medisinsk suverenitet og informert, frivillig samtykke.

Den Nürnberg-koden er en sterk påminnelse om at vi har vært gjennom alt dette før, og fikk gjennom det å utkrystallisere erfaringene. Vi må huske hvem vi er og stoppe denne vanvittige COVID medisinske eksperimenteringen – før det er for sent.

Av Makia Freeman , gjesteskribent , HumansAreFree.comCDC: 653 Dødsfall Og 12.697 Rapporterte Skader Etter Eksperimentell MRNA COVID-InjeksjonerForrige InnleggTechnocracys Agenda For Verden Ekskluderer Eksistensen Av AmerikaNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dead Man In The Morgue

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

CDC: 653 Dødsfall Og 12.697 Rapporterte Skader Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjoner

HAFHAF13. Februar 2021

Hele skoledistriktet i Ohio avbryter timene etter at for mange skolepersonell har negative reaksjoner på de eksperimentelle Covid Mrna-injeksjonene

KORONAVIRUSVAKSINER

Hele Skoledistriktet I Ohio Avbryter Timene Etter At For Mange Skolepersonell Har Negative Reaksjoner På De Eksperimentelle COVID MRNA-Injeksjonene

HAFHAF12. Februar 2021

Sherri Tenpenny forklarer hvordan utbyggingen Mrna Vaccines begynner å fungere om 3 6 måneder

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Dr. Sherri Tenpenny Forklarer Hvordan MRNA-Injeksjoner Kan Forårsake Massedødsfall 3-6 Måneder Etter Injeksjon

HAFHAF12. Februar 2021

Dr. Keshav Raman Sharma - død.

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

39 År Gammel Lege Og Sønn Av Tidligere Overrettsdommer I Trinidad Funnet Død Etter COVID-Injeksjon I Irland

HAFHAF11. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.