Over 500 døde etter ekspriment mRNA pr. 5 febr. USA

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

CDC har gjort en ny datadumping i Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en  amerikansk regjeringsfinansiert database  som sporer skader og forårsaket av .

Dataene går gjennom 29. januar 2021 med 11 249 registrerte bivirkninger , inkludert  501 dødsfall  etter injeksjoner av de eksperimentelle COVID mRNA-skuddene fra og Moderna.

Foruten de registrerte 501 dødsfallene, var det 2443 besøk hos legevakter, 156 varige funksjonshemninger og 1066 sykehusinnleggelser.

Nesten 70% av de registrerte dødsfallene var blant personer over 65 år.

Som vi tidligere har rapportert, fordi VAERS rapporteringssystem er frivillig, viser studier at mindre enn 1% av alle vaksineskader og dødsfall er registrert.

En rapport fra Harvard Pilgrim Health Care, Inc. fra 2011 for US Department of Health and Human Services (HHS) uttalte at færre enn en prosent av alle bivirkninger av er rapportert til regjeringen:

Selv om 25% av ambulerende pasienter opplever en bivirkning, rapporteres mindre enn 0,3% av alle bivirkninger og 1-13% av alvorlige hendelser til Food and Drug Administration (FDA).

På samme måte er færre enn 1% av bivirkningene rapportert.  Lave rapporteringsfrekvenser utelukker eller reduserer identifiseringen av “problematiske” medisiner og vaksiner som truer folkehelsen. Det er behov for nye overvåkingsmetoder for medikament- og vaksineeffekter. ( Kilde .)

Når du leser de medfølgende notatene fra disse sakene som ble rapportert til VAERS, er det tydelig at mange helsepersonell er motvillige til å rapportere disse sakene, sannsynligvis av for følgene av å gjøre det.

I noen tilfeller arkiverte familiemedlemmer rapporten fordi helsevesenet nektet å gjøre det.

Noen eksempler:

(VAERS ID #  913733 ) Bestemoren min noen timer etter at jeg mottok moderna covid vaksine booster 1. Selv om jeg ikke forventer at hendelsene er relatert, erkjente ikke behandlende sykehus dette, og jeg ønsket å være sikker på at det ble laget en rapport .

(VAERS ID #  914621 ) Bosatt i vårt langtidspleieanlegg som mottok første dose Moderna vaksine 22.12.2020, bare dokumentert bivirkning var mild utmattelse etter mottak. Hun døde 27.12.2020 av naturlige årsaker per rapport. Har tidligere vært i og utenfor hospiceomsorg, bodd på sykehjem i 9+ år, eldre med demens. På grunn av nærheten til vaksinasjonen følte vi at vi skulle rapportere om dødsfallet, selv om det ikke antas å være relatert.

(VAERS ID #  914895 ) Injeksjon gitt 28.12.20 – ingen uønskede hendelser og ingen problemer i går; Død i dag, 30.12.20, ca … 02:00 i dag (ukjent hvis relatert – Administrator merket som naturlige årsaker)

Det er viktig å merke seg at den offisielle CDCs holdning til disse registrerte skader og dødsfall i VAERS-databasen er at INGEN av dem er relatert til COVID mRNA-injeksjoner.

CDC har ikke engang en kategori for “vaksinedød”, og det har derfor aldri vært en registrert hendelse på et dødsattest for en vaksinedød. Se:

Dødsattestekspert avslører hvordan dødsårsaksrapportering er subjektiv og CDC-statistikk ikke er pålitelig når man tar folkehelsebeslutninger

Å innrømme at vaksiner kan forårsake død og skader hos noen mennesker, vil være dårlig for farmasøytisk industri.

Og likevel gjør retningslinjene som FDA publiserte da de ga Emergency Use Authorization (EUA) til disse to eksperimentelle injeksjonene, det veldig klart at dette er eksperimentelle “vaksiner” som IKKE er godkjent av FDA, at effekten og risikoen for disse injeksjoner er ukjent, og at det er en lang liste over mulige bivirkninger fra disse injeksjonene, inkludert DEATH. Se:

Hvorfor ville noen velge å motta en eksperimentell COVID mRNA-injeksjon?

Er du “nølende” til å få en eksperimentell mRNA COVID-injeksjon? Du er i godt selskap

Hvis du har gjort din egen forskning og lært fakta rundt disse eksperimentelle mRNA COVID-injeksjonene, som juridisk sett ikke en gang kan defineres som “vaksiner” (se: Dr. David Martin om eksperimentelle mRNA COVID-vaksiner: Dette er IKKE en vaksine! Det er en Medical Device ), og har bestemt at det ikke er lurt å risikere å bli injisert med disse eksperimentelle produktene, jeg vet førstehånds latterliggjøring og hån du må utholde akkurat nå.

Du har sannsynligvis venner og familiemedlemmer som angriper deg, kanskje til og med ondskapsfullt, fordi de bare stoler på det Regjeringen og Big Pharma, sammen med bedriftsmediene, rapporterer.

Jeg vet hva du går gjennom. Som redaktør av Health Impact News blir jeg sint og truende e-post hver dag fra folk som tror at jeg ikke er i stand til å leve, og at jeg burde brenne i helvete for å motsette meg vaksiner. Og mange av dem er “kristne”.

Her er et eksempel på en e-post jeg fikk i går:

Emne : dine “nyhetsartikler” om Covid 19 Vaccine

Meldingslegeme :
Du blir brukt av Satan for å undergrave sannheten. Gud hjelpe deg. Jeg har vært en kristen i 75 år, og en prest og kirkeprest i mer enn 40 år. Konspirasjonsteori blir ikke Guds barn … ensidig, ”patriotisk”, falsk bruk av Guds ord for å styrke et slikt syn er foraktelig.

Bevis meg noen av disse nyhetene, så vil jeg beklage. Hvor i helvete fikk du informasjonen din? Hva er din mening ? Jeg ber om omvendelse.

Jeg svarer ikke på e-post som dette, fordi alt jeg publiserer er godt dokumentert og hentet, og trenger ikke noe forsvar mot ad hominem-angrep. Når folk ikke kan debattere ut fra fakta, fortjener de alltid navnekall og personlige angrep, og ofte en appel til autoritet (jeg vet mer enn deg fordi jeg har viktige referanser!).

Jeg oppfordrer alle som har lignende angrep å gå bort fra dem og IKKE engasjere seg.

Det er en klar plan på plass for å redusere verdens befolkning, og pro-vaksinemengden vil være de raskeste til å dø av og innvarsle The Great , som kanskje ikke ender med å bli det globalistene planlegger. Se:

Hvilken “Great Reset” vil du velge?

Så ikke kast bort tiden din på å krangle med døde mennesker. Ha medlidenhet med dem, og be for dem, mens det fortsatt er tid for dem å omvende seg.

Men vær trygg på at du er i godt selskap, hvis du nekter disse eksperimentelle mRNA COVID-injeksjonene.

I CDC Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) publisert i dag 5. februar 2021 rapporterer CDC at mens 77,8% av innbyggerne i langtidsomsorg (LTCF) velger de eksperimentelle COVID mRNA-injeksjonene, er bare 37,5% av personalet i disse LTCF-ene har valgt å motta det. ( Kilde .)

Dette er sykepleiere og annet medisinsk personale som har et sete på første rad for å observere effektene av disse injeksjonene på innbyggerne, og de aller fleste av dem nekter injeksjonene for seg selv, og dette er et stort problem CDC prøver for å finne ut hvordan du fikser.

Den mest populære artikkelen vi har publisert så langt i år, er langt vitnesbyrdet om en ung mann som er en Certified Nursing Assistant (CNA) som ble varsleren og ble offentlig med det han så der han jobbet.

Han rapporterer at pasientene han har kjent og tatt vare på (han er også en “lekpastor”), etter å ha blitt injisert med mRNA-skuddet, er beboere som pleide å gå alene, men som nå ikke lenger kan gå. De er innbyggere som pleide å føre en intelligent samtale med ham, men som nå ikke lenger kan snakke.

Og nå, sier han, dør de. “De faller som fluer.” Se:

CNA sykehjems varsler: Eldre dør som fluer etter COVID-injeksjoner! SNAKK UT!!!

Vi la ut videoen hans på Bitchute Channel og på Rumble Channel , hvor den har blitt sett over 160 000 ganger med 139 kommentarer da denne artikkelen ble skrevet. Mange av kommentarene gjenspeiler hans erfaringer.

Så hold ut angrepene, skammen, latterliggjøring, og navnekalling. Det er verdt det, og vet at du IKKE er alene.

Da sa Jesus til disiplene sine: « Hvis noen vil følge meg, må han fornekte seg selv og ta sitt kors og følge meg.

For den som vil redde livet, vil miste det, men den som mister livet for meg, vil finne det.

Hva vil det være for et menneske hvis han vinner hele verden, men likevel mister sin sjel? Eller hva kan et menneske gi i bytte for sin sjel? “ ( Matteus 16: 24-26 )

Anta ikke at jeg har kommet for å bringe fred til jorden. Jeg kom ikke for å bringe fred, men et sverd.

For jeg er kommet for å vende “en mann mot sin far, en datter mot sin mor, en svigerdatter mot hennes svigermor – en manns fiender vil være medlemmene i hans eget hus.”

Den som elsker faren eller moren mer enn meg, er ikke meg verdig; den som elsker sønnen eller datteren mer enn meg, er ikke meg verdig; og den som ikke tar sitt kors og følger meg, er ikke meg verdig.

Den som finner livet, vil miste det, og den som mister livet for min , vil finne det. ( Matteus 10: 34-39 )

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

CDC: Over 500 dødsfall nå etter mRNA eksperimentelle injeksjoner – “Vaksinertvil” øker

45 år gammel italiensk lege “I beste livsstil og i perfekt helse” faller død etter Pfizer mRNA COVID Shot: 39 år gammel sykepleier, 42 år kirurgisk tekniker også død

58 år gammel mor og bestemor til seks i Virginia dør innen timer etter mottak av eksperimentell Pfizer mRNA-injeksjon

Israelsk tenåring innlagt på ICU for “Inflammation of the Heart” dager etter mottak av andre Pfizer-vaksine

7 døde og 100% av beboerne smittet i spansk sykehjem etter å ha blitt injisert med eksperimentelle Pfizer mRNA COVID-skudd

24 beboere døde på 3 uker som en tredjedel av britiske sykehjemsbeboere dør etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjoner

CNA sykehjems varsler: Eldre dør som fluer etter COVID-injeksjoner! SNAKK UT!!!

Fikk Larry King et eksperimentelt COVID-skudd rett før han døde?

53 Døde i Gibraltar på 10 dager etter at Pfizer mRNA COVID-injeksjoner startet

Baseballlegende Hank Aaron Dead etter mottak av den eksperimentelle Moderna mRNA COVID-injeksjonen

10 døde med 51 alvorlige bivirkninger blant Tysklands eldre etter eksperimentelle Pfizer COVID-injeksjoner

55 amerikanere har dødd etter mRNA COVID-injeksjoner når dødsveien til Norge stiger til 29

23 eldre har dødd i Norge etter å ha mottatt Pfizer eksperimentell COVID mRNA-injeksjon

Louisiana-kvinnen styrer seg ukontrollert etter å ha blitt injisert med eksperimentelt Pfizer COVID-skudd – “Jeg orker ikke å se moren min på denne måten, det får meg til å gråte og vite at jeg ikke kan gjøre noe for å hjelpe henne.”

24 døde og 137 smittet på NY sykehjem etter eksperimentelle COVID-injeksjoner

“Veldig sunn 56 år gammel” Miami fødselslege dør etter å ha blitt injisert med den eksperimentelle Pfizer COVID-vaksinen

41 år gammel pediatrisk assistent dør plutselig etter injeksjon med eksperimentell Pfizer COVID-vaksine

4 mennesker døde og 240 fikk COVID19 i Israel etter å ha blitt injisert med Pfizer eksperimentell mRNA-vaksine

Er sykepleieren i Tennessee som gikk over på live-kamera etter at COVID-vaksinen fortsatt var i live?

32 år gammel meksikansk lege lider av anfall og er lammet etter å ha mottatt Pfizer eksperimentell vaksine

27 år gammel kanadisk helsearbeider besvimer og lider av flere anfall etter Pfizer eksperimentell COVID-vaksine

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på  Minds.com , MeWe , Gab og  Parler (for tiden nede)! Videokanaler på Bitchute og Rumble .

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Minds.com , MeWe , Gab og Parler , samt  Bitchute og Rumble  for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Er Guds dom i ferd med å falle over Amerika? Hva er “dyrets merke”?

Publisert 5. februar 2021Tagger: død av vaksine

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.