LEVERER DITT FORNYBARE DRIVSTOFF UBEGRENSET.

Siden er en oljenasjon så ser de nå muligheten til å produsere dette “drivstoffet” selv. Mao dette er drivstoff som er med på å drive med værmodifiseringen som skjer på jordkloden. Dette blir sikkert finansiert av globalisten Erna!

Denne teknologien er det UAE og har benytta i flere år. US Military også…men de har for lite råstoffer til å gjennomføre dette globalt. Derfor gikk de inn i Kuwait og Irak. Det samme hvorfor de gikk inn i Libya og drepte Kaddafi og det var Buschene i Kuwait og Irak og Clinton/Obama i Libya. De prøvde seg også i Syria(ISIS) men der kom de til kort. Så kom Trump inn i bildet i 2016 og stoppa krigføringene. Hva skulle de ha tak i? Jo oljen. Men siden Trump ikke kom så langt med CIA og US Military samt så fortsetter nå US Military å hente “stoffet” hos UAE. De siste ukene etterat Biden kom inn i bildet har store tankfly fra alle NATO land samt US Military tatt “stoffet” fra UAE og fyller opp på alle flyplasser i . Derav en økt araberflytrafikk til Norge/USA.

Hvorfor er Biden “kamerat” med Kina og hvorfor øker US Military aktiviteten sin i N Norge? Alt henger sammen se.

Norsk e-Fuel

PÅ VEIEN MOT KLIMANØYTRAL TRANSPORT

VI EKSISTERER FOR Å GJØRE TRANSPORT FORNYBAR

VED Å ERSTATTE FOSSIL RÅOLJE MED
FORNYBART DRIVSTOFF

PRODUSERT FRA CO 2 OG VANN MED 100% NORSK FORNYBAR ELEKTRISITET

FOR Å OPPNÅ KLIMANØYTRAL TRANSPORT

KONVERTERE FORNYBAR STRØM, REDDE JORDEN


“Norsk e-Fuel realiserer det europeiske fyrprosjektet
for å bringe samfunnet et skritt nærmere en bærekraftig fremtid
ved å fokusere på vårt mål om å oppnå klimanøytral transport.”


KARL HAUPTMEIER
ADMINISTRERENDE DIREKTØR NORSK E-FUEL

Konsortiet er registrert i og kombinerer teknologisk styrke og industriell styrke. Drevet av Sunfire og Climeworks ‘egenutviklede basert på verdensomspennende patenter, strever vi for å gjøre klimanøytral transport mulig: Vi samler Sunfires mest effektive og økonomiske electroylzers og Climeworks' toppmoderne Direct Air Capture-teknologi. Paul Wurth (SMS-gruppe), en av verdens ledende EPC-partnere, vil gi den nødvendige kunnskapen for å muliggjøre industrialisering. Kombinert med selskapets styrke og Valinors lokale kompetanse og kompetanse for det norske energimarkedet vil vi gjøre målet om klimanøytral transport til virkelighet.

FRAM TIL 2023:
10 MILLIONER LITER FORNYBART DRIVSTOFF

Innen 2023 vil vi starte vårt første industrianlegg i Herøya med 10 millioner. liter fornybart drivstoff årlig for det norske og europeiske drivstoffmarkedet. Nettstedet på Herøya gir tilgang til viktige infrastrukturer som er nødvendige for at pilotanlegget skal lykkes.

FRAM TIL 2026:
OPPSKALERING TIL 100 MILLIONER LITER

Plasseringen av det første anlegget i Herøya passer perfekt til behovene for planlagt oppskalering fram til 2026. Med en produksjonskapasitet på 100 millioner liter årlig, vil anlegget fungere som plan for å følge landsomfattende utrulling. Ett anlegg i full størrelse vil effektivt redusere de nåværende flyutslippene fra de fem beste flyruter med hyppig service i Norge med rundt 50%.

FREMTIDEN:
KLIMANØYTRAL TRANSPORT

Vi gjør ombyggingen av Norge omfattende fornybare strømressurser til fornybare drivstoff mulig. Teknologiene til Sunfire og Climeworks tillater oss å være uavhengige og fleksible slik at vi kan dra dit hvor fornybar strøm er rikelig tilgjengelig.


“Vi er glade for å ønske velkommen etableringen av Norsk e-Fuel i Norge og tror dette vil ha sterk innvirkning på markedsføringen av energieffektiv og økonomisk strøm-til-væske-vei i Europa. Teknologien bak Norsk e-Fuel er et kraftig tillegg til Norges ambisjon om å skape vellykket energiovergang, og vi ser frem til fremtidig samarbeid for å storskala produksjon “


KRISTIN ZWEZ
SPESIALRÅDGIVER, INVESTER I NORGE / INNOVASJON NORGE, TYSKLAND

DEN PROPRIETÆRE OG PATENTERTE TEKNOLOGIEN TIL SUNFIRE OG CLIMEWORKS ER DET SOM GJØR OSS UNIKE

VI TILBYR…

… beste økonomi og høyeste effektivitet
… vår unike, fullintegrerte prosess som konverterer CO 2 og H 2 O til drivstoff med 100% fornybar norsk elektrisitet
… prosesser dekket av Sunfire og Climeworks ‘verdensomspennende basepatenter
… sterke evner og erfaring innen EPC og industrialisering gjennom Paul Wurth (SMS-gruppe)

… støtte gjennom norsk fornybar energiekspert Valinor
… CO 2 leverer uavhengig av punktkilder gjennom Direct Air Capture-teknologi som gir tilgang til grønne feltinstallasjoner og billig strøm
… 30% mer fornybart drivstoff fra en gitt mengde fornybar elektrisitet enn noen annen
… å gjøre det om og om igjen, og er kjernen i karbonsyklusen

PRESENTASJON AV NORSK E-FUEL, KARBONSYKLUSEN OG MER

PRESENTASJON AV NORSK E-FUEL, CARBON CYCLE AND MORE

  SE VIDEOEN

Presentasjon av Norsk e-Fuel av Karl Hauptmeier, administrerende direktør Norsk e-Fuel. Hentet fra webinaret: “Norsk e-Fuel: Leading the Way to Renewable Aviation”, 17. juni 2020. 

SE HELE VERSJONEN AV WEBINARET

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.