Kaller alle frihetssoldater! Kopiert innlegg.

Når skal du våkne opp og innse at ingen kommer for å redde deg?Når vil du stå sterk, stå opp, kjenne kraften din og ta kontroll over livet ditt?Når vil du slutte å ville bli reddet?Vi må samle oss sammen som vekket frihetssoldater, bundet av kjærlighetens kraft, hensynsløse i vår tilnærming til å snu tidevannet i dette korrupte og uvervede bevissthetsspillet, denne åndelige krigen som bekjempes på jorden og i de høyere dimensjonale feltene. Vi må ta enhetlig handling og skape en bølge av forhøyet momentum som gnister en solid tilnærming for å stå i Massive tall og si NEI!Det spiller ingen rolle hvem din såkalte leder er. Ingen kommer til å kausjonere deg! Gulroten fortsetter å dingle. Menneskerasen ser fortsatt til den gulroten for svarene, for håp, for en frelser.Kanskje visse folk gjør / eller har gjort noen fantastiske ting og alt kommer til å gå bra! Det ville vært den enkle veien ut for oss!Jeg vil at det skal være sant! Akkurat som deg!Kanskje visse mennesker har spilt den største rollen hittil, og totalt dupedert oss alle?Splitter folket mer!Jeg sier ikke at det er sant!Uansett er det på tide å slutte å overlevere makten din!Er du ikke lei av å vente?Er du ikke klar for å gripe kontroll over ditt eget liv?Ingen galaktikk kommer ned til denne planeten for å redde deg. Ingen leder kommer til å gjøre det og aldri ville redde deg. Alt er en del av spillet. Spilte Dee Tee en stor rolle i divisjonen? Bevisst eller ubevisst, spiller rollen?Kanskje? Kanskje ikke?Uansett om du gir makten din over til en mann, kvinne, arketypal figur eller en religion eller en bok om hva som helst… det spiller ingen rolle. Du har overlevert det full stopp!Nok er nok!Vi som art må trappe opp. Vi er det galaktiske bakkemannskapet her for å trappe opp som våre egne redningsmenn. Vi er gudene og gudinnene, de kristne!Det åndelige fellesskapet er den som har blitt dupet mest. Å tro på løgnene, de falske løftene. Mange som du ser opp til og stoler på laster ned løgner, blir manipulert og gir deg informasjon som de virkelig tror er ren. Det er det IKKE! De har også blitt manipulert og brukes som brikker.Så mange henger fast i hvert eneste håp. Ingen kommer for å redde deg. Når vil du virkelige øyne de ekte løgnene, og at det er ned til deg og kun deg og resten av din menneskelige suverene familie?Løgnene og manipulasjonen er rife!Gå inn i hjertet ditt. Begynn å stille spørsmål.Begynn å stole på DEG!Når du reiser deg som en løve eller løvinne vil du tiltrekke andre løver og løvinner i din stolthet og da kan du gå på jakt. Jakter på sannheten, uredd i din jakt på rettferdighet.Vi må, sammen, stå sterke ekte øyne, de ekte løgnene og vite, at vi menneskene ikke skal bli reddet.Vi folket er de eneste som kan si nei og reise oss mot denne Globale galskapen.På den ene siden er det vakkert. Mørket blir utsatt og menneskeheten ser sprekkene i illusjonen.De bryr seg ikke om va %% i * ting hele befolkningen… for det trenger de ikke!Alt de trenger å gjøre er å skade * ct 30 % av menneskeheten (2.5 milliarder) og tiden vil gjøre resten.Med RNA-teknologi vil mennesker forurenset av ′′ v *^ cine ′′ forurense andre (gjennom kroppslig væske: spytt, blod og seksuelle sekreter).Det betyr at i en ikke fjern fremtid vil mer menneskeheten (kanskje majoriteten) bli forurenset av denne dødelige giften RNA og nanopartikler (takk til de naturlige børsene mennesker har med hverandre)!Kun de som har vært forsiktige (på de 3 overføringsvektorene nevnt over) eller vet hvordan de skal utrydde giftighet fra kroppen effektivt gjennom energi, pust og fokus, vil leve.Med skade * CTI % n startet de utryddingen av 95 % av menneskeheten (for å beholde bare 500 millioner mennesker).Dette er planen.De vil holde oss innestengt, deretter åpne verden slik at vi kan fullføre arbeidet deres for dem!Vi trengte å stupe til disse sprø dybdene for å virkelig bli knust i ansiktet med ondskap, for å vekke oss f ** k.Men nå vet vi at vi må reise oss!Men likevel håper majoriteten og ber i stedet for å ta grep.Heftig. Hensynsløst. Enhet.Vi må samle oss sammen som vekket frihetssoldater, bundet av kjærlighetens kraft, hensynsløse i vår tilnærming til å snu tidevannet i dette korrupte og uvervede bevissthetsspillet, denne åndelige krigen som bekjempes på jorden og i de høyere dimensjonale feltene. Vi må ta enhetlig handling og skape en bølge av forhøyet momentum som gnister en solid tilnærming for å stå i Massive tall og si NEI!Vi kommer IKKE til å frikjenne oss lenger!Vi har makten!Vet du dette?Gjør du det?Vel, hvis du gjør det, begynn å beveg deg rundt. Åpne bedriftene dine. Begynn å bytte. Begynn å koble til. Begynn å klemme. Begynn å gjøre de riktige tiltakene for å skape frihet på planeten vår!Det er vår!La oss oppføre oss som om det er vår!Ikke mer slaveri!Onen kjærlighet. Ett hjerte! En menneskefamilie!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.