GAMMELNAZISTENE kommer opp på bordet i disse dager.

Bjørgulf Mortensen 31.01 2021

Dere ser tydelig mønsteret- hvor de i ALLE år har lett etter gammel nazister i utlandet- for å plage de. Bare for å illudere at de skal ta knekken på nazistene. Mens de største nazisvina er dem selv.Samme taktikken som da de skjøt General C G Fleischer i Canada. Så skrev de at han hadde tatt selvmord- og så gav de ham en medalje.Fleischer var milesvis dyktigere enn både adolf og stalin til sammen!Ser dere hvordan massemorderne gjør det? Nøyaktig slik de har gjort det imot mange tusen gode nordmenn her hjemme også. Tatt med gift og med kuler når det passet dem.Jens C Hauge i AP var en slik idiot- som ikke likte gode nordmenn.Samme har vi med dagens Judas G Støre, som er Jesuitt og KGB agent Martin. Gikk imot ALT av norske lover, og fikk innført EU direktiver i bøtter og spann. Både SenterPartiet og ArbeiderPartiet har INTET å skryte av. Nils Trædal ble funnet hårdt skadet under sitt vindu, og døde senere av dette. Han var en redelig leder av daværende bondepartiet- som nå heter SenterPartiet. Rene giften for oss. Trædal nektet nemlig å la fremmede krefter på innvirkning på nasjonale viktige ressurser. Dermed ble han drept. Slik har disse galningene holdt på helt opp til i dag, hvor dere ser at nå skal de utvide drepingen å gjelde tusner av oss. Fest setebeltene, her kommer det til å bli lite godt i Karakter, til regjeringen!Hele V-H aksen er upålitelig og korrupt!På min hjemmeside får dere servert ALT gratis om hva disse massemorderne har drevet på med siden 1940, den 10. januar.HUSK mine venner- vaksinen er ROTTEGIFT.Og dere vet hvem som skal ta denne vaksinen, nemlig hele regjeringen og INGEN andre!

Legg igjen en kommentar