Geoengineering Watch Global Alert News, 26. desember 2020

Offisielle kilder endrer CV-19-fortellingen og protokollene mens de går. I mellomtiden fortsetter nye stammer av viruset å dukke opp. Skal vi tro at dette bare er tilfeldige naturhandlinger? Er det rimelig å forvente at bedriftsmedier forteller oss sannheten? I mellomtiden ødelegger værprodusentene ødeleggelser over hele verden, og eskalerer ytterligere et scenariet som allerede er utenfor den alvorlige biosfæren. Biden uttalte nylig at “USA trenger å beseire” klimaendringene. Betyr det at klimatekniske operasjoner er i ferd med å økes enda mer? Øker det allerede akselererende klimakaoset og kollapsen? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.