SPARS Pandemic Scenario

https://www.bitchute.com/video/Kk49YF9465nu/

Emerging Infectious Diseases and Epidemics

SPARS pandemisk scenariobok
Fokusområde: SPARS Pandemic scenariobok (PDF)

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/Center-projects/completed-projects/spars-pandemic-scenario.html

Senterets SPARS Pandemic-øvelsesfortelling består av et futuristisk scenario som illustrerer kommunikasjonsdilemmaer om medisinske mottiltak (MCM) som sannsynligvis kan dukke opp i en ikke så fjern fremtid. Hensikten er å be brukere, både individuelt og i diskusjon med andre, om å forestille seg de dynamiske og ofte motstridende omstendighetene der kommunikasjon rundt MCM-utvikling, distribusjon og opptak foregår. Mens de er involvert i en streng simulert helsesituasjon, har scenariolesere muligheten til å “repetere” mentalt svar mens de også veier implikasjonene av deres handlinger. Samtidig har leserne en sjanse til å vurdere hvilke potensielle tiltak som iverksettes i dagens miljø, kan avverge sammenlignbare kommunikasjonsdilemmaer eller klasser av dilemmaer i fremtiden.

Det selvstyrte treningsscenarioet for folkehelsekommunikatorer og risikokommunikasjonsforskere dekker en rekke temaer og tilhørende dilemmaer innen risikokommunikasjon, ryktekontroll, koordinering og konsistens mellom meldinger og meldinger, problemhåndtering, proaktive og reaktive medieforhold, kulturell kompetanse og etiske bekymringer. . For å sikre at scenariet utgjør rask teknologisk innovasjon og overgår forventningene til deltakerne, hentet senterets prosjektgruppe informasjon fra fageksperter, historiske beretninger om tidligere medisinske mottiltakskriser, moderne medierapporter og vitenskapelig litteratur innen sosiologi, beredskap, helse utdanning, og risiko- og krisekommunikasjon.

Scenariet er hypotetisk; det smittsomme patogenet, medisinske mottiltak, karakterer, utdrag av nyhetsmedier, innlegg på sosiale medier og svar fra myndighetene er helt fiktive.

Prosjektgruppeleder: Monica Schoch-Spana, PhD

Prosjektgruppe: Matthew Shearer, MPH; Emily Brunson, PhD, lektor i antropologi ved Texas State University; Sanjana Ravi, MPH; Tara Kirk Sell, PhD, MA; Gigi Kwik Gronvall, PhD; Hannah Chandler, tidligere forskningsassistent ved senteret

Dato fullført: oktober 2017

Ressurser:

SPARS Pandemic-scenariobokliste i HHS Disaster Information Management Research Centre ressursbibliotek

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Frank Banggren

    Genmanipulering KAN føre til fertilitetsproblem. Kanskje det er akkurat dette Gates målrettet styrer i mot? Han har jo uttalt før, at vaksinering kan være verdensløsningen på den kommende overbefolkningen?. Er kanskje en av “bivirkningene” av vaksinen, at man blir forplantningsudyktig?.. Det ville jo være akkrurat det Gates sa han ville gjøre med vaksinene sine… nemlig å få stoppet befolkningsveksten.. Kan liksom lure litt. Og denne “bivirkningen” vil vel ikke vise seg før om flere år, og da er det ingen vei tilbake.. :O/

+ Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.