Landmark Legal Ruling Finner At Covid-Tester Ikke Er Egnet For Formålet – Så MSM Ignorerer Det

8. Desember 2020

Fire tyske ferierende som ble ulovlig satt i karantene i Portugal etter at en ble bedømt som positive for , har vunnet sin sak, i en dom som fordømmer den mye brukte PCR-testen som opptil 97 prosent upålitelig .

Tidligere denne måneden opprettholdte portugisiske dommere en avgjørelse fra en lavere domstol som fant at tvungen karantene til fire ferierende var ulovlig. Saken dreide seg om påliteligheten (eller mangelen på det) av Covid-19 PCR-tester .

Dommen, som ble avgitt 11. november, fulgte en anke mot et skrift av habeas corpus fra fire tyskere mot Azores regionale helseforetak.

Landmark Legal Ruling Finner at covid-tester ikke er egnet for formålet - så Msm ignorerer det

Dette organet hadde anket en avgjørelse fra en lavere domstol som hadde funnet til fordel for turistene, som hevdet at de var ulovlig begrenset til et hotell uten deres samtykke.

Turistene ble beordret å bo på hotellet i løpet av sommeren etter at en av dem testet positivt for koronavirus i en PCR- – de tre andre ble merket med tette kontakter og ble derfor også gjort i karantene.

Upålitelig, Med Stor Sjanse For Falske Positive

Behandlingen av Lissabon lagmannsrett er omfattende og fascinerende.

Den bestemte at Azores regionale helseforetak hadde brutt både portugisisk og internasjonal lov ved å begrense tyskerne til hotellet.

Dommerne sa også at bare en lege kan “diagnostisere” noen med en sykdom, og var kritiske til at de tilsynelatende aldri ble vurdert av en.

De var også rasende om påliteligheten til PCR-testen (polymerasekjedereaksjon), den mest brukte kontrollen for Covid.

Konklusjonen i deres 34-siders kjennelse omfattet følgende:

“I lys av gjeldende vitenskapelige bevis viser denne testen seg å være i stand til å fastslå utover rimelig tvil om at slik positivitet faktisk tilsvarer infeksjonen av en person av SARS-CoV-2-viruset.”

I denne domstolens øyne tilsvarer en positiv test ikke en Covid-sak.

De to viktigste årsakene til dette, sa dommerne, er at “testens pålitelighet avhenger av antall sykluser som brukes” og at “testens pålitelighet avhenger av den tilstedeværende virusmengden.”

Med andre ord, det er rett og slett for mange ukjente rundt PCR-testing.

Testet Positivt? Det Kan Være Så Lite Som En 3% Sjanse For At Det Er Riktig

Dette er ikke den første utfordringen for troverdigheten til PCR-tester. Mange vil være klar over at resultatene deres har mye å gjøre med antall forsterkninger som utføres, eller ‘syklusterskelen'.

Dette tallet i de fleste amerikanske og europeiske er 35–40 sykluser, men eksperter har hevdet at selv 35 sykluser er altfor mange, og at en mer fornuftig protokoll vil kreve 25–30 sykluser. (Hver syklus øker mengden viralt DNA i prøven eksponentielt).

Selv Antony Fauci gjorde et poeng av å si at PCR COVID-testen er ubrukelig og misvisende når testen kjøres på “35 sykluser eller høyere.” Et positivt resultat, som indikerer infeksjon, kan ikke godtas eller antas. – Lytt til uttalelsen hans HER

Tidligere i år viste data fra tre amerikanske stater – New York, Nevada og Massachusetts – at når mengden av viruset som ble funnet hos en person ble tatt i betraktning, kunne opptil 90 prosent av de som testet positivt faktisk ha vært negative , som de har kanskje bare med seg små mengder av viruset.

De portugisiske dommerne siterte en studie utført av “noen av de ledende europeiske spesialistene og verdensspesialistene”, som ble utgitt av Oxford Academic i slutten av september.

Det viste at hvis noen testet positivt for Covid ved en syklusterskel på 35 eller høyere, er sjansen for at personen faktisk blir smittet mindre enn tre prosent, og at “sannsynligheten for … å motta en falsk positiv er 97% eller høyere.”

Mens dommerne i denne saken innrømmet at syklusgrensen som ble brukt i portugisiske laboratorier, var ukjent, tok de dette som et ytterligere bevis på at internering av turistene var ulovlig. Implikasjonen var at resultatene ikke kunne stole på.

På grunn av denne usikkerheten uttalte de at det «ikke var noen måte denne domstolen noensinne ville være i stand til å avgjøre» om turisten som testet positivt faktisk var bærer av viruset, eller om de andre hadde blitt utsatt for det.

Sshhh – Ikke Fortell Det Til Noen

Det er en trist anklage fra våre vanlige medier at en slik milepælsavgjørelse , av så åpenbar og presserende internasjonal betydning, har blitt ignorert.

Hvis man kom med (spinkel) unnskyldninger for dem, kan man si at saken slapp fra de fleste vitenskapelige redaktørers varsel fordi den er publisert på portugisisk.

Men det er en full engelsk oversettelse av anken, og alternative medier klarte å hente den .

Og det er ikke som om Portugal er en avsidesliggende, mystisk nasjon der nyheter er upålitelige eller hvis dommere er mistenkte – dette er et vestlig EU-land med en stor befolkning og et lignende rettssystem som mange andre deler av .

Og det er ikke det eneste landet hvis institusjoner kolliderer med mottatt visdom om Covid.

Finlands nasjonale helsemyndighet har bestridt WHOs anbefaling om å teste så mange mennesker som mulig for koronavirus og sa at det ville være bortkastet skattebetalers penger, mens fattigere land i Sørøst-Asia holder på med å bestille , med henvisning til feil bruk av endelige ressurser.

Testing, spesielt PCR-testing, er grunnlaget for hele korthuset av Covid-restriksjoner som herjer kaos over hele verden.

Fra testing kommer saksnummer. Fra saksnummer kommer ‘R-nummeret', hastigheten som en transportør infiserer andre på.

Fra det ‘fryktede' R-nummeret kommer lockdowns og restriksjonene, for eksempel Englands nye og forvirrende, trinnvise restriksjoner som trer i kraft neste uke.

Den daglige sperren av statistikk er kjent for oss alle på dette tidspunktet, men etter hvert som beviset på at noe kan være dypt galt med hele grunnlaget for vår reaksjon på denne pandemien – testregimet – fortsetter å montere.

Av Peter Andrews , irsk vitenskapsjournalist og med base i London. Han har en bakgrunn innen biovitenskap, og ble uteksaminert fra University of Glasgow med en grad i genetikk. RT.com .Dominion Stemmemaskin Er Oppnådd – Angivelig Viser Tydelig Bevis På Å Vende Trump-Stemmer Til BidenForrige InnleggNye MRNA-Vaksiner Kan Føre Til At Immunceller Angriper Placenta-Celler, Forårsaker Infertilitet Hos Kvinner, Abort Eller FødselsskaderNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates

BILL GATESKORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Se Bill Gates Innrømme MRNA ‘Eksperimentell' Vaksine Vil ENDRE Mottakers DNA For Alltid

HAFHAF9. Desember 2020

Indiske domstolsblokker flytter for å sende Corona-motstandere til Covid-leirer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTAT

Indiske Domstolsblokker Flytter For Å Sende Corona-Motstandere Til COVID-Leirer

HAFHAF9. Desember 2020

Pfizer Covid Jab Advarsel Ingen amming, unngå graviditet i 2 måneder eller det kan skade barnet

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Pfizer COVID Jab Advarsel: Ingen Amming, Unngå Graviditet I 2 Måneder Eller Det Kan Skade Barnet

HAFHAF8. Desember 2020

I 2019 designet en motemodell på 'project Runway' med navnet Kovid en maske 33 uker og 3 dager før første Covid 19-sak dukket opp

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

I 2019 Utformet En Mote På ‘Project Runway' Med Navnet KOVID En Maske 33 Uker Og 3 Dager Før Den Første COVID-19-Saken Dukket Opp

HAFHAF8. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.