Nye MRNA-Vaksiner Kan Føre Til At Immunceller Angriper Placenta-Celler, Forårsaker Infertilitet Hos Kvinner, Abort Eller Fødselsskader.

8. Desember 2020

To modige leger, Dr. Wolfgang Wodarg og Dr. Michael Yeadon, har utstedt en bevegelse om administrativ og regulatorisk tiltak til European Medicines Agency (EMA) angående de nye mRNA-koronavirusvaksinene utviklet av / BioNTech.

De advarer om at vaksinene kan angripe placenta-celler og forårsake infertilitet hos kvinner .

Covid 19 Mrna Vaccine Women

Legene begjærer regulatoriske tiltak som krever bekreftelse av effektendepunkter.

Legene begjærer EMA om handlingsfrister og stanser nødgodkjenningen av de nye vaksinene til selskapene kan korrigere studiedesignet for å sikre at -diagnose / bekreftelse av dataendepunkter er sant, og ikke basert på bare , uspesifikke og falske positive PCR-tester med høy syklus.

Leger Advarer Om At Koronavirusvaksiner Vil Forårsake Autoimmune Problemer Og Infertilitet Hos Kvinner

BRYTENDE! Ex-Pfizer Chief Science Officer: COVID-19 Vaksine kan gjøre kvinner infertile

Legene advarer om at studiedesignet for de hastige, fase tre kliniske studiene har gitt falske datapunkter som vil føre til villedende folkehelseretningslinjer og fremtidig skade for menneskelige mottakere.

Skaden de beskrev inkluderer utvikling av autoantistoffer mot polyetylenglykol (PEG) som ikke bare vil gjøre vaksinen mindre effektiv, men også forårsake allergiske reaksjoner og dødelige bivirkninger.

MRNA nano-partikler (aktive ingredienser) er belagt med PEG.

Videre inneholder vaksinene også mNeonGreen, en ingrediens med bioluminescerende egenskaper.

Hvorfor brukes denne ingrediensen fra marine virvelløse dyr i vaksinene?

Mest bekymrende er vaksinens potensial for å forårsake kvinnelig infertilitet.

MRNA-vaksinene er ment å indusere en immunrespons mot piggproteiner av SARS-CoV-2, men disse piggproteinene (transkribert for replikasjon i cellulære ribosomer) inneholder også en homolog form av syncytin-1.

Dette naturlige proteinet (syncytin-1) er laget av humane endogene retrovirus og er ansvarlig for morkakeutviklingen hos pattedyr og mennesker.

Dette proteinet er nødvendig for en vellykket graviditet, men etter covid-19-vaksinasjon vil individets immunceller bli trent til å angripe syncytin-1 (fører til potensielle spontanaborter, fosterskader og infertilitet).

Studiedesignene tester ikke for mutagene eller reproduktive defekter, men vitenskapen om mRNA-vaksinen viser potensial for å forårsake langvarig autoimmun ødeleggelse av det kvinnelige reproduktive systemet .

Vaksinestudieutforminger Bruker Falske Positive PCR-Resultater På Kontroller For Å Øke Vaksineeffektiviteten

Vaksinestudieutformingen tester ikke om vaksinen reduserer alvorlige symptomer på covid-19, inkludert innleggelser på sykehus, ICU eller død.

Testene er heller ikke designet for å avgjøre om vaksinen kan avbryte virusoverføring.

Testene er designet for å se om vaksinen fungerer som profylaktisk eller terapeutisk, men bruker upålitelige tester for å produsere falske sluttpunkter.

Selv om vaksinen var profylaktisk, har den risiko for skade; administrering av vaksinen til sunne, ikke-infiserte mennesker gir ikke mening fordi det er bedre profylaktiske og terapeutiske strategier som reduserer faktiske symptomer hvis behovet oppstår, og forhindrer komplikasjoner og død.

Den verste delen av studiedesignet er at den er basert på falske diagnoser av SARS-CoV-2.

Legene advarer om at “Høye syklusterskler, eller Ct-verdier, i RT-qPCR-testresultater har blitt allment anerkjent for å føre til falske positive.”

De instruerer vaksineprodusentene om å fikse studiedesignet for å bekrefte infeksjonen riktig.

“RT-qPCR-positive testresultater som ble brukt til å kategorisere pasienter som ‘COVID-19 tilfeller' i studiene og brukt til å kvalifisere forsøkets endepunkter, bør verifiseres ved Sanger-sekvensering for å bekrefte at de testede prøvene faktisk inneholder en unik SARS-CoV- 2 genomisk RNA, ”skrev legene.

Vaksineprodusentene bruker falske falske positive diagnoser av covid-19 i kontrollgruppen for å få vaksinen til å se mer effektiv ut.

Siden PCR-tester med høy syklus har blitt regnet for å være 97 prosent falske positive , kan sluttpunktene samlet i Pfizer / BioNTech-studiene til slutt vise at vaksinen er mindre enn 3 prosent effektiv, med potensial til å forårsake alvorlige og varige helseeffekter, inkludert men ikke begrenset til: infertilitet hos kvinner .

Kanskje var tross alt eugenikk målet med disse vaksinene . Er det ikke riktig, Mr. Bill Gates ?

Av Lance D Johnson / Referanser: 2020News.ed [PDF] ; NCBI.NLM.NIH.govLandmark Legal Ruling Finner At Covid-Tester Ikke Er Egnet For Formålet – Så MSM Ignorerer DetForrige InnleggRand Paul: Ingen Vitenskapelige Bevis ‘Tyranniske' Lockdowns FungererNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates

BILL GATESKORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Se Bill Gates Innrømme MRNA ‘Eksperimentell' Vaksine Vil ENDRE Mottakers DNA For Alltid

HAFHAF9. Desember 2020

Indiske domstolsblokker flytter for å sende Corona-motstandere til Covid-leirer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTAT

Indiske Domstolsblokker Flytter For Å Sende Corona-Motstandere Til COVID-Leirer

HAFHAF9. Desember 2020

Pfizer Covid Jab Advarsel Ingen amming, unngå graviditet i 2 måneder eller det kan skade barnet

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Pfizer COVID Jab Advarsel: Ingen Amming, Unngå Graviditet I 2 Måneder Eller Det Kan Skade Barnet

HAFHAF8. Desember 2020

I 2019 designet en motemodell på 'project Runway' med navnet Kovid en maske 33 uker og 3 dager før første Covid 19-sak dukket opp

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGG

I 2019 Utformet En Mote På ‘Project Runway' Med Navnet KOVID En Maske 33 Uker Og 3 Dager Før Den Første COVID-19-Saken Dukket Opp

HAFHAF8. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.