Masker stopper ikke COVID-19 spredning, fagfellevurderte studier

Den danske randomiserte kontrollerte studien var den første i verden som testet effekten av ansiktsmasker for å forhindre at bærere fikk koronavirus. Tirsdag 24. november 2020-15: 32 EST

24. november 2020 ( LifeSiteNews ) – En større studie publisert av  Annals of Internal Medicine i  forrige uke fant ingen statistisk signifikant forskjell i COVID-19-tilfeller mellom maskebrukere og ikke-maskebrukere. 

Den danske randomiserte kontrollerte studien var den første i verden som testet effekten av ansiktsmasker for å forhindre at bærere fikk koronavirus. 

1,8% av de som ble bedt om å bruke masker ble smittet med viruset i henhold til antistofftesting, polymerasekjedereaksjon (PCR) eller sykehusdiagnose, mens 2,1% av kontrollgruppen testet positivt.

4.862 dansker tilbrakte “mer enn 3 timer per dag utenfor hjemmet” hver dag i en måned for å fullføre rettssaken. 

Forfatterne av studien anså avviket 0,3% for “ikke statistisk signifikant.” – Artikkelen fortsetter under begjæringen -OPPLYSNINGER: Nei til obligatorisk vaksinasjon for coronavirus 

890,634 har signert begjæringen.La oss komme til900.000 !Legg til din signatur:  Vis begjæringstekst  Land…USACanadaÅlandsøyeneAfghanistanAlbaniaAlgerieAmerikansk SamoaAndorraAngolaAnguillaAntarktisAntigua og BarbudaArgentinaArmeniaArubaAustraliaØsterrikeAserbajdsjanBahamasBahrainBangladeshBarbadosHviterusslandBelgiaBelizeBeninBermudaBhutanBoliviaBosnia og HerzegovinaBotswanaBouvet IslandBrasilBritish Indian Ocean TerritoryBrunei DarussalamBulgariaBurkina FasoBurundiKambodsjaKamerunKapp VerdeCaymanøyeneDen sentralafrikanske republikkTsjadChileKinaJuleøyaCocos (Keeling) IslandsColombiaKomoreneKongoCook-øyeneCosta RicaElfenbenskystenKroatiaCubaCuracaoKyprosTsjekkisk RepublikkDen demokratiske republikken KongoDanmarkDjiboutiDominicaden dominikanske republikkEcuadorEgyptEl SalvadorEkvatorial-GuineaEritreaEstlandEtiopiaFalklandsøyeneFærøyeneFijiFinlandFrankrikefransk GuyanaFransk PolynesiaFrench Southern TerritoriesGabonGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGreenlandGrenadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuernseyGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHeard and McDonald IslandsHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsle of ManIsraelItalyJamaicaJapanJerseyJordanKazakhstanKenyaKiribatiKuwaitKyrgyzstanLao People’s Democratic RepublicLatviaLebanonLesothoLiberiaLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacauMacedoniaMadagascarMalawiMalaysiaMaldivesMaliMaltaMarshall IslandsMartiniqueMauritaniaMauritiusMayotteMexicoMicronesiaMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMontserratMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNauruNepalNetherlandsNetherlands AntillesNew CaledoniaNew ZealandNicaraguaNigerNigeriaNiueNorfolk IslandNorth KoreaNorthern Mariana IslandsNorwayOmanPakistanPalauPalestinePanamaPapua New GuineaParaguayPeruPhilippinesPitcairnPolandPortugalPuerto RicoQatarRepublic of KosovoReunionRomaniaRussiaRwandaSaint BarthelemySaint HelenaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint MartinSaint Pierre and MiquelonSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSan MarinoSao Tome and PrincipeSaudi ArabiaSenegalSerbiaSeychellesSierra LeoneSingaporeSint MaartenSlovakiaSloveniaSolomon IslandsSomaliaSouth AfricaSouth Georgia and the South Sandwich IslandsSouth KoreaSouth SudanSpainSri LankaSudanSurinameSvalbard and Jan Mayen IslandsSwazilandSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTimor-LesteTogoTokelauTongaTrinidad and TobagoTunisiaTurkeyTurkmenistanTurks and Caicos IslandsTuvaluUgandaUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited States Minor Outlying IslandsUruguayUzbekistanVanuatuVatican CityVenezuelaVietnamVirgin Islands (British)Virgin Islands (U.S.)Wallis and Futuna IslandsWestern SaharaYemenZambiaZimbabwe Not Collected Hold meg oppdatert via e-post om denne
petisjonen og relaterte problemer.  Signer denne underskriftskampanjen

Lederforsker på studien Thomas Lars Benfield beklaget avvisningen av studien fra Lancet, New England Journal of Medicine, og American Medical Associations tidsskrift JAMA fordi, ifølge den danske avisen Berlingske, var resultatene ikke politisk korrekte. ABONNER deg til LifeSites daglige overskrifterABONNEREOSS Canada Verden katolikk

På spørsmål om når studien, som var klar for publisering for en måned siden, skulle publiseres, svarte Benfield: “Så snart en journal er modig nok.” 

Dr. Christine Laine er sjefredaktør for Annals of Internal Medicine. Hun valgte å ta studien videre fordi det var “den eneste randomiserte kontrollstudien med masker for SARS-CoV-2-infeksjon som hittil er gjort” og svarte på det spesifikke spørsmålet om masker beskytter bærere i områder med lave infeksjonsrater. og høye nivåer av fysisk distansering. 

Da studien ble publisert, innførte Pennsylvania nye COVID-19-restriksjoner, som inkluderte et mandat om at  masker skal brukes hjemme  hvis noen utenfor husholdningen kommer inn, selv om fysisk avstand kan opprettholdes. 

Joe Biden støtter et nasjonalt maskemandat, og oppfordrer alle amerikanere til å bruke masker utenfor. 

“Du vet, alle større enkeltpersoner av hvilken som helst konsekvens på helsefeltet sier: ‘Vi kan redde 100.000 liv akkurat nå til 21. januar ved å bruke disse masker,’ ‘sa  Biden  under en tale i Wilmington, Delaware.

Mens den danske studien er den første i sitt slag, fortsetter ytterligere bevis mot mandatmasker å montere. 

New England Journal of Medicine  redaksjonell om emnet bruk av maske versus COVID-19 vurderer saken som følger:

Vi vet at bruk av maske utenfor helsevesenet gir liten, om noen, beskyttelse mot infeksjon. Folkehelsemyndigheter definerer en betydelig eksponering for Covid-19 som ansikt-til-ansikt-kontakt innen 6 fot med en pasient med symptomatisk Covid-19 som opprettholdes i minst noen få minutter (og noen sier mer enn 10 minutter eller til og med 20 minutter ). Sjansen for å fange Covid-19 fra en forbipasserende interaksjon i et offentlig rom er derfor minimal. I mange tilfeller er ønsket om utbredt maskering en refleksiv reaksjon på angst over pandemien.

En rask gjennomgang fra  Folkehelseinstituttet  fant også statistisk ubetydelighet i modelleringen når den bestemte seg for å gi den norske regjeringen råd om COVID-19-svaret:

Gitt den lave forekomsten av COVID-19 for øyeblikket, selv om ansiktsmasker antas å være effektive, vil forskjellen i infeksjonsfrekvenser mellom bruk av ansiktsmasker og ikke bruk av ansiktsmasker være liten. Forutsatt at 20% av de smittsomme med SARS-CoV-2 ikke har symptomer, og antar en risikoreduksjon på 40% for å bruke ansiktsmaske, vil 200 000 mennesker trenge å bruke ansiktsmasker for å forhindre en ny infeksjon per uke i den nåværende epidemiologiske situasjonen. .

Så er det selvfølgelig det vanligste fornuftige argumentet: at SARS Cov-2-viruset er mellom 0,06 – 0,14 mikrometer i diameter, mens porene på de beste kirurgiske masker ikke kan filtrere ut partikler som er mindre enn 0,3 mikrometer i diameter. 

Som Minnesota State Senator og professor i medisin Dr. Scott Jensen  sa i et nylig intervju , er det å bære en maske “som å sette opp et kjettingleddgjerde og forvente at det skal holde mygg.” 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.