Tidligere Pfizer VP: ‘Ingen behov for vaksiner’, ‘pandemien er effektivt over’

Dr. Mike Yeadon, Pfizers tidligere visepresident og sjefsvitenskapsmann for allergi og åndedrettsorganer, uttaler at stasjonen for en universell har “det onde” som han “vil motsette seg … kraftig.”Man 23. nov 2020-11: 09 EST

23. november 2020 ( LifeSiteNews ) – Mens    farmasøytisk gjorde overskrifter som kunngjorde den overhengende frigjøringen av deres -vaksine, til stor  fanfare , har en tidligere visepresident og sjefforsker for selskapet blankt avvist behovet for eventuelle for å bringe COVID -19 pandemi til slutt.

I en fersk  artikkel , dr. Michael Yeadon, som “tilbrakte over 30 år med å lede nye [allergi- og respiratoriske] medisiner i noen av verdens største farmasøytiske selskaper,” og trakk seg tilbake fra  Pfizer  med “den mest ledende forskningsposisjonen på dette feltet, ”Skrev: 

Det er absolutt ikke behov for vaksiner for å slukke pandemien. Jeg har aldri hørt et slikt tull snakket om vaksiner. Du vaksinerer ikke personer som ikke er utsatt for en sykdom. Du satser heller ikke på å planlegge å vaksinere millioner av sunne og sunne mennesker med en vaksine som ikke er testet grundig på mennesker.

Den britiske statsborgerens kommentarer kommer på slutten av en omfattende kritikk av Scientific Advisor Group for Emergencies (SAGE), et regjeringsbyrå i Storbritannia som har til oppgave å gi råd til sentralregjeringen i kriser. SAGE har spilt en dominerende rolle i å bestemme offentlig politikk for låsing i Storbritannia, inkludert de som  nylig ble  implementert , som et svar på COVID-19-viruset.

Etter å ha påpekt at SAGE manglet grunnleggende ekspertise innen det området de henvender seg til, med “ingen kliniske immunologer” som medlemmer, trekker Yeadon frem to grunnleggende feil de har gjort i sine forutsetninger som får deres generelle konklusjoner til å gå radikalt galt og føre til “tortur [ av] befolkningen de siste sju månedene. ”  

Første grunnleggende feil: “latterlig” antagelse om 100% følsomhet

ABONNER deg til LifeSites daglige overskrifterABONNEREOSS Canada Verden katolikk

Den første feilaktige antagelsen SAGE antar er at “100% av befolkningen var utsatt for viruset og at det ikke eksisterte noen eksisterende immunitet.” 

Yeadon uttaler at denne oppfatningen er “latterlig fordi selv om SARS-CoV-2 faktisk er ny, er ikke koronavirus det. Det er ikke noe som heter et “forfedreløst ”. ” Faktisk påpeker han at det er minst “fire, endemiske, forkjølelsesinduserende koronavirus … [som] sirkulerer fritt i Storbritannia og andre steder.” De som har blitt smittet av “en eller flere av disse endemiske, forkjølelsesproduserende koronavirus tidligere, har en langvarig og robust [T-celle] immunitet, ikke bare overfor virusene, men også for nært beslektede virus. SARS-CoV-2 er et slikt nært beslektet virus. ”

Dr. Yeadon slår nok en gang til SAGEs kompetanse, og sier: “Å ikke forvente en slik overgang er … å demonstrere mangelen på nødvendig forståelse for å bygge en modell som er pålitelig nok til å bruke.”

Videre sier han at den vanlige PCR-testen som brukes til å oppdage COVID-19 “tilfeller”, kan komme positivt ut når noen blir smittet med en av disse forkjølte koronavirusene som gjør denne testen mye mindre pålitelig. Basert på de endelige resultatene av disse testene, har selvfølgelig mange tusen individer blitt beordret til å forstyrre deres liv og “selvkarantene” i opptil 14 dager.- Artikkelen fortsetter under begjæringen -OPPLYSNINGER: Nei til obligatorisk vaksinasjon for coronavirus 

890,624 har signert begjæringen.La oss komme til900.000 !Legg til din signatur:  Vis begjæringstekst  Land…USACanadaÅlandsøyeneAfghanistanAlbaniaAlgerieAmerikansk SamoaAndorraAngolaAnguillaAntarktisAntigua og BarbudaArgentinaArmeniaArubaAustraliaØsterrikeAserbajdsjanBahamasBahrainBangladeshBarbadosHviterusslandBelgiaBelizeBeninBermudaBhutanBoliviaBosnia og HerzegovinaBotswanaBouvet IslandBrasilBritish Indian Ocean TerritoryBrunei DarussalamBulgariaBurkina FasoBurundiKambodsjaKamerunKapp VerdeCaymanøyeneDen sentralafrikanske republikkTsjadChileKinaJuleøyaCocos (Keeling) IslandsColombiaKomoreneKongoCook-øyeneCosta RicaElfenbenskystenKroatiaCubaCuracaoKyprosTsjekkisk RepublikkDen demokratiske republikken KongoDanmarkDjiboutiDominicaden dominikanske republikkEcuadorEgyptEl SalvadorEkvatorial-GuineaEritreaEstlandEtiopiaFalklandsøyeneFærøyeneFijiFinlandFrankrikefransk GuyanaFransk PolynesiaFrench Southern TerritoriesGabonGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGreenlandGrenadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuernseyGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHeard and McDonald IslandsHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsle of ManIsraelItalyJamaicaJapanJerseyJordanKazakhstanKenyaKiribatiKuwaitKyrgyzstanLao People's Democratic RepublicLatviaLebanonLesothoLiberiaLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacauMacedoniaMadagascarMalawiMalaysiaMaldivesMaliMaltaMarshall IslandsMartiniqueMauritaniaMauritiusMayotteMexicoMicronesiaMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMontserratMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNauruNepalNetherlandsNetherlands AntillesNew CaledoniaNew ZealandNicaraguaNigerNigeriaNiueNorfolk IslandNorth KoreaNorthern Mariana IslandsNorwayOmanPakistanPalauPalestinePanamaPapua New GuineaParaguayPeruPhilippinesPitcairnPolandPortugalPuerto RicoQatarRepublic of KosovoReunionRomaniaRussiaRwandaSaint BarthelemySaint HelenaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint MartinSaint Pierre and MiquelonSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSan MarinoSao Tome and PrincipeSaudi ArabiaSenegalSerbiaSeychellesSierra LeoneSingaporeSint MaartenSlovakiaSloveniaSolomon IslandsSomaliaSouth AfricaSouth Georgia and the South Sandwich IslandsSouth KoreaSouth SudanSpainSri LankaSudanSurinameSvalbard and Jan Mayen IslandsSwazilandSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTimor-LesteTogoTokelauTongaTrinidad and TobagoTunisiaTurkeyTurkmenistanTurks and Caicos IslandsTuvaluUgandaUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited States Minor Outlying IslandsUruguayUzbekistanVanuatuVatican CityVenezuelaVietnamVirgin Islands (British)Virgin Islands (U.S.)Wallis and Futuna IslandsWestern SaharaYemenZambiaZimbabwe Not Collected Hold meg oppdatert via e-post om denne
petisjonen og relaterte problemer.  Signer denne underskriftskampanjen

Til slutt, på bakgrunn av vitenskapelige data, konkluderer Dr. Yeadon at på grunn av tidligere eksponering for forkjølte koronavirus, “gikk en betydelig andel (30%) av befolkningen inn i 2020 bevæpnet med T-celler som var i stand til å forsvare dem mot SARS-CoV -2, selv om de aldri hadde sett viruset … SAGE var naivt feil ved å anta at “alle var utsatt”. ”

Andre grunnleggende feil: En “amatør undervurderer” infeksjonsfrekvensen

SAGEs andre feilaktige antagelse er “Troen på at prosentandelen av befolkningen som har blitt smittet kan bestemmes ved å kartlegge hvilken andel av befolkningen som har antistoffer” utviklet på grunn av infeksjon med COVID-19.

På grunn av denne antagelsen “mener SAGE at mindre enn 10% av befolkningen hittil har blitt smittet av SARS-CoV-2.”

Imidlertid presiserer Yeadon at det er “godt forstått at ikke alle mennesker, smittet av luftveisvirus, produserer antistoffer. Og mange mennesker, som har tidligere immunitet, blir aldri riktig smittet uansett. ” 

Mens nesten alle de med betydelige , som ble innlagt på sykehus, produserer antistoffer, produserer ikke de med “mildere respons på viruset” ikke alle antistoffer. ” Likevel har det blitt vist at alle de smittede har “T-celler i blodet, i stand til å reagere på SARS-CoV-2”, og dermed utvikler de fremdeles immunitet.

Trekkende fra to uavhengige metoder, som kommer til den samme generelle konklusjonen, viser Yeadon at den reelle infeksjonsraten er “midt på 20-tallet til lave 30-prosent”, og dermed er SAGE's estimat på 7% “et grovt og amatørlig undervurdering . ”

Hvorfor det betyr noe … “pandemien er effektivt over”

Med en falsk antagelse om at 100% av befolkningen er utsatt for viruset, sammen med at bare 7% har blitt smittet, er det SAGE, at “pandemien bare har begynt.” Yeadon presiserer imidlertid at dette er “håndgripelig tull”.

Siden det er påvisbart at “rundt 30% av befolkningen hadde tidligere immunitet,” og hvis man inkluderer noen små barn som er “resistente”, 40%, og mens man vurderer at infeksjonsraten er “et sted [i] midten av 20-årene til lave 30-prosent, ”betyr dette at rundt 65 til 72% av befolkningen for tiden har immunitet mot COVID-19. 

Og med tanke på virkeligheten av  flokkimmunitet , når følsomheten for et virus faller så lavt, på rundt 28 til 35%, “kan den befolkningen ikke lenger et voksende sykdomsutbrudd,” og dermed “avtar og forsvinner” viruset.

Derfor konkluderer Yeadon, “pandemien er effektivt over og kan lett håndteres av en fungerende NHS (National Health Service). Følgelig bør landet umiddelbart få lov til å komme tilbake til sitt normale liv. ”

Han bestemmer videre at han er “glødende av raseri over skaden” SAGE har “påført” Storbritannia, og anklager at de “enten har vært uopprettelig inhabil” eller “uærlig”, og dermed “de bør oppløses umiddelbart og rekonstitueres,” som “de har ikke forståelse for selv det grunnleggende som kreves for å bygge en modell, og fordi modellene deres ofte er skremmende ubrukelige.”

Bekymringer med  Pfizer  COVID-19 vaksine: Alvorlige komplikasjoner

Til tross for at anslagsvis 65 til 72% av befolkningen nå har immunitet mot COVID-19, en prosentandel som indikerer et kritisk nivå av  flokkimmunitet , ser det ut til at  Operation Warp Speed  i USA har til hensikt å følge den globalistiske  kampanjen  av og vaksinere alle 328 millioner mennesker i landet med  Pfizer- produktet eller andre som kommer til godkjent distribusjon de neste månedene.

Til tross for at ingen vaksine  noen gang har  blitt vellykket utviklet for noe coronavirus, og en slik innsats normalt vil ta år å fullføre på en sikker og tilstrekkelig måte, har Food and Drug Administration (FDA) tillatt rask sporing av denne prosessen, og hopper over standardfasen av testing på dyr for direkte å teste disse vaksinene på mennesker.

Umiddelbare resultater fra noen av disse forsøkene  har inkludert  “alvorlige” komplikasjoner, som involverer hodepine, feber, kroppssmerter og symptomer som ligner på en “alvorlig bakrus.” Videre, som  New York Times  understreket , ble  Pfizers  første påstand om at vaksinen deres var “mer enn 90 prosent effektiv”, “levert i en pressemelding, ikke en fagfellevurdert medisinsk tidsskrift. Det er ikke avgjørende bevis for at vaksinen er trygg og effektiv. ”

Forventet ‘høyt volum' av bivirkninger

Og gitt den enorme omfanget av det oppgitte målet, å administrere disse kjemikaliene til hundrevis av millioner mennesker, når det normalt er noen grad av alvorlige komplikasjoner ved bruk av vaksiner, kan de negative resultatene være signifikante. For eksempel, en  studie  av influensavaksiner administrert til voksne over 65 år, fant en hastighet på omtrent 1% som opplevde alvorlige bivirkninger. Hvis en COVID-19-vaksine bare er lik for personer i samme aldersgruppe (54M i befolkning), vil det tilsvare 540.000 individer i denne aldersgruppen alene som kan trenge medisinsk hjelp i et sykehussystem som  gir  mindre enn 925.000 senger totalt. 

Merkelig nok er det bevis for at i det minste Storbritannia forbereder seg på et stort antall bivirkninger på grunn av COVID-19-vaksinasjoner. Regjeringens legemiddel- og helseproduktreguleringsbyrå ( MHRA ) la ut en  forespørsel  om bud om at “Av ekstreme hastesaker” søker de “et (AI) programvareverktøy for å behandle det forventede høye volumet av Covid-19-vaksinen. Reaksjon (ADR). ” Den fortsetter med å forklare at “det er ikke mulig å ettermontere MHRAs eldre systemer for å håndtere volumet av bivirkninger som vil bli generert av en Covid-19-vaksine,” og at dette “representerer en direkte trussel mot pasientens liv og folkehelsen. ”

Ny ‘uprøvd' mRNA-teknologi: 20% ‘alvorlig skadefrekvens'

Andre  bekymringer  om  Pfizer-  vaksinen er at den ville være den første til å bruke “en hittil uprøvd teknologiplattform som er avhengig av noe som kalles messenger RNA, vanligvis forkortet til mRNA.” Moderna , et annet selskap som strever for å utvikle en COVID-19-vaksine, våger seg også på å bruke denne  mRNA-plattformen . I mai rapporterte Children's Health Defense   at kliniske studier med Modernas vaksine hadde 20% “alvorlig skadefrekvens” i høydosegruppen.

Debi Vinnedge, administrerende direktør i  Children of God for Life , en pro-life organisasjon som spesialiserer seg på moralsk evaluering av vaksiner, fortalte LifeSiteNews: “[Jeg] f Moderna og Pfizer er de som leverer de første vaksinene, og de gir mandat om det , det kan være en katastrofe. De bruker begge splitter ny teknologi med mRNA som aldri har blitt brukt i en vaksine før, og de presser dette gjennom i løpet av noen måneder med testing, snarere enn de typiske 4-6 årene med testing. ” 

Mandater og offentlig mistillit

Med et  trykk  for  vaksine  mandater  på  stige , og  motstand  for slike inngripende tiltak  dukker opp  i  responsen , indikerer en fersk undersøkelse en voksende ubehag blant amerikanere med vaksiner generelt. 

En  rapport  fra  Civic Science  (CS) indikerer “en jevn nedgang i prosentandelen av amerikanske voksne som sier de er” veldig “komfortable med vaksiner generelt.” Faktisk, sier CS, “den månedlige prosentandelen av de som er veldig komfortable med vaksinasjoner generelt, falt mer enn tjue prosentpoeng siden starten av 2020 (69% i januar sammenlignet med oktober 47%).”

I tillegg “bare 22% av de spurte sier at de vil få vaksinen med en gang,” og CS konkluderer, “det er klart at nøl med å motta en fremtidig vaksine … løper voldsomt over hele landet” og dette “kaster lys over bare hvor vanskelig det er for mange å stole på en fremtidig vaksine akkurat nå. ”

Manipulering av publikum

For å motvirke denne trenden sponset Yale University, i samarbeid med den amerikanske regjeringen, en  studie for  å bestemme det mest effektive middel til å overtale amerikanere til å ta COVID-19-vaksinen.

Den  studien  tester en rekke tilnærminger som appellerer til “Personlig frihet”, “Economic nytte”, “Self-interesse,” for “skyld”, “forlegenhet”, og faktisk være en feiging. 

Mens flere av ankene er enkle argumenter, antyder andre at de er villige til å bruke offentlig shaming for å fremkalle samsvar. 

En, for eksempel, “ber deltakeren forestille seg skylden de vil føle hvis de ikke blir vaksinert og spre sykdommen,” med varianter som utveksler skyld med sinne eller forlegenhet. En annen antyder at noen som nekter vaksinasjon “ikke forstår hvordan infeksjoner spres eller ignorerer vitenskap.” En annen erklærer at “de som velger å ikke bli vaksinert mot COVID-19, ikke er modige.”

Funnene i denne studien vil sannsynligvis påvirke meldingen til  statlige tjenestemenn  og  akademiske institusjoner  som har diskutert påbud om vaksinering, samt reklamekampanjer rundt en vaksine når den er fullført.

Tvang av svarte samfunn og barn 

Andre tvangsstrategier som utvikles  inkluderer  “sammenbinding” av vaksinemandater “med andre sikkerhetsnettjenester”, for de fattige, inkludert “matsikkerhet, leiehjelp og gratis klinikktjenester” for “sårbare befolkninger”, med “svart og minoritet samfunn ”som får spesiell omtale. 

Og District of Columbia (DC)  fremmer  en  regning  som omgår foreldrenes samtykke når det gjelder deres mindreårige barn som får vaksine. “Lov om endringsloven for mindre vaksinasjoner fra 2019”, sier, “dette lovforslaget tillater en mindreårig i alle aldre å samtykke til å motta en vaksine der vaksinering anbefales av USAs rådgivende komité for immuniseringspraksis. Den fastslår også at hvis en mindreårig er i stand til å forstå behovet for, arten av og eventuelle vesentlige risikoer som ligger i medisinsk behandling, blir informert samtykke etablert. ”

I følge  The Vaccine Reaction , “Lovforslaget ville ikke bare tillate barn 11 år og eldre å gi samtykke til at leger og andre vaksineadministratorer kunne gi dem vaksiner uten foreldrenes kunnskap eller samtykke, men ville også kreve forsikringsselskaper, vaksineadministratorer og skolene for å skjule for foreldrene at barnet har blitt vaksinert. ”

Rapporten presiserer: “Hvis dette lovforslaget godkjennes, er det klart at mindreårige barn vil risikere å bli presset og tvunget til å få en COVID-19-vaksine bak foreldrenes rygg.”

Pfizer er  en “dømt seriell forbryter”

Robert F. Kennedy, nevø av tidligere amerikanske president John F. Kennedy, miljøadvokat, forfatter og grunnlegger av  Children's Health Defense , har økt bevisstheten om vaksiner som skader barn i flere tiår. I tillegg til organisasjonens faste  motstand  mot DC-lovforslaget ovenfor, har Kennedy utpekt  Pfizer  som en av flere vaksineprodusenter med en oversikt over strafferettslige straffer for sine produkter.

I en debatt i juli la Kennedy vekt på at  Pfizer , og tre andre ledende utviklere av koronavirusvaksiner,  Glaxo ,  Sanofi ,  Merck , er “dømt seriell forbryter [e].”

“I løpet av de siste ti årene, akkurat det siste tiåret, har disse selskapene betalt 35 milliarder dollar i strafferettsstraff, erstatning, bøter, for å ha løyet til leger, for å ha bedraget vitenskap, for å ha forfalsket vitenskapen, for å ha drept hundretusener av amerikanere med vitende, ”Sa Kennedy under debatten.

“Det krever en kognitiv dissonans for folk som forstår de kriminelle bedriftskulturene til disse fire selskapene, for å tro at de gjør dette i alle andre produkter de har, men de gjør det ikke med vaksiner.”

Etter kunngjøringen av Pfizers “koronavirus-vaksine med” 90 prosent effektiv “, i påvente av overhengende frigjøring, økte selskapets aksjekurs” 15 prosent fra $ 36,40 … til $ 41,94 per aksje, “på hvilket tidspunkt selskapets administrerende direktør og styreleder, Albert Bourla,  solgte  61,8 prosent av aksjene i selskapet “for nesten 5,6 millioner dollar.” Independent  rapporterer  at Pfizer  som svar på henvendelser  svarte at denne transaksjonen var en “automatisert prosess, opprettet tidligere i år” der “aksjer selges forutsatt at de går over en forhåndsavtalt pris.”

Yeadon: Vaksineforslag har ‘det onde'

Mens en regjering, media og  bedriftens  kampanje  forbereder  å “Inokuler 300 millioner amerikanere av våren 2021,” den  stemmen  til Michael Yeadon, sammen med de  titusener  av andre medisinske forskere og praktikere  forbli  undertrykt  og upåaktet. 

SE DENNE VIDEOEN UNDER HER.

https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/Mike-Yeadon-Unlocked/0ca6e66a244be97b382aaafff14be94140a422eb/560976

“Eventuelle slike forslag” om universell vaksinering, skriver Yeadon  , “er ikke bare helt unødvendige, men hvis de gjør det med noen form for tvang i det hele tatt, ulovlige.”

“Jeg ville forstå det helt og ville vurdere å akseptere tidlig bruk av vaksine bare hvis det gjøres med fullt informert samtykke, og til og med bare hvis de tilbys til de mest sårbare i samfunnet vårt. Andre forslag har for meg det onde som dekker, og jeg vil motsette dem like kraftig som jeg har fulgt pandemien så langt, ”konkluderte han.

I SLEKT:

Cdl. Burke: Tvungne vaksiner krenker ‘borgernes integritet'

Nei, en COVID-19-vaksine er ikke nødvendig for å få livet tilbake til det normale

Hvorfor rushing en COVID vaksine vil sannsynligvis ikke gi en trygg og effektiv immunitet

‘Obligatorisk vaksinering er galskap': amerikansk lege

OPPLYSNINGER: Nei til obligatorisk vaksinasjon for coronavirus

9000 medisinske fagfolk kritiserer lockdown, argumenterer for ‘fokusert beskyttelse' og går tilbake til det normale livet

Amerikansk biskop irettesetter presten over advarsel mot koronavirusvaksine

Leger legger opp planen om å ‘straffe' folk som nekter koronavirusvaksine: ‘Det er ikke noe alternativ'

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.