Sannhetens Leger: Titusener Av Medisinske Fagpersoner Som Saksøker Og Ber Om Å Få Slutt På COVID-Tyranni

HAFHAF19. Oktober 2020

av Brian Shilhavy

Titusenvis, og kanskje nå hundretusenvis av leger, sykepleiere og mange andre medisinske fagpersoner over hele verden, tar grep for å bekjempe feilinformasjon som forplantes av regjeringer og myndighetskontrollerte medier som fortsetter å publisere falsk propaganda angående COVID.

De aller fleste medisinske fagpersoner verden over ser nå ut til å være enige i at COVIDs “pandemi” og myndighetens handlinger som fremdeles blir iverksatt som svar på COVID, forårsaker mye mer skade enn COVID selv.

Leger for sannhet Titusenvis av medisinske fagpersoner som saksøker og etterlyser slutt på det kovide tyranni

Nesten alle disse legene og medisinske fagpersonene ser nå ut til å være enige i at COVID ikke er verre enn en typisk influensasesong, og hovedtesten som brukes til å angivelig teste for COVID, PCR Test, er ikke pålitelig.

Hovedspørsmålet som er igjen, og kanskje spørsmålet som svaret veldig godt kan avgjøre den fremtidige skjebnen til planeten vår, er, vil nok folk i allmennheten slutte å tro på løgnene deres regjering og bedriftsmediene fortsetter å kringkaste, ved hjelp av byråkratiske ” leger “som bare er” leger “i navn og i stedet er politikere som henger bokstaver før og etter navnene deres (Dr. – MD) for å prøve å gi dem troverdighet, men aldri faktisk undersøke virkelige pasienter eller praktisere medisin, og i stedet se andre steder for finne ut sannheten, spesielt fra de virkelige legene og medisinske fagpersonene som alle nå har funnet ut at COVID ikke er noe som er verdt å legge ned samfunnet og implementere en ny verdensorden ?

Disse legene og medisinske fagfolk kjemper mot sensur og latterliggjøring fra de herskende klassene, bedriftsmediene og Big Tech Social Media- gigantene.

COVID er først og fremst en INFORMASJONSKRIG, og med mindre amerikanere kan lære å slå av kabelnyhetsprogrammene sine med milliardene sine i finansiering, hovedsakelig fra Big Pharma, og ta seg tid til å undersøke problemene for seg selv, vil globalistene slippe løs deres vaksiner og andre uprøvde produkter, samtidig som de også forårsaket sosial uro i deres forsøk på å implementere sin nye verdensorden .

The Great Barrington Declaration

Tidligere denne måneden (oktober 2020) var tre av verdens mest anerkjente leger, Dr. Martin Kulldorff, Harvard Medical School Professor, Dr. Sunetra Gupta, Oxford University Epidemiology Professor, og Dr. Jayanta Bhattacharya, Stanford Epidemiology Professor, forfatter The Great Barrington-erklæringen .

Siden publiseringen, på tidspunktet for skrivingen av denne artikkelen, har den blitt signert av 29 202 leger, 10 576 medisinske og folkehelseforskere og 532 027 bekymrede borgere.

Her er erklæringen :

The Great Barrington-erklæringen – Som epidemiologer og folkehelseforskere har vi alvorlige bekymringer for skadelige fysiske og mentale helseeffekter av den gjeldende COVID-19-politikken, og anbefaler en tilnærming vi kaller fokusert beskyttelse.

Kommer fra både venstre og høyre, og over hele verden, har vi viet karrieren vår til å beskytte mennesker.

Gjeldende låsingspolitikk gir ødeleggende effekter på kort og langvarig folkehelse.

Resultatene (for å nevne noen) inkluderer lavere vaksinasjonsevne for barn, forverrede kardiovaskulære sykdomsutfall, færre kreftundersøkelser og forverret mental helse – noe som fører til større overdødelighet i årene som kommer, med arbeiderklassen og yngre medlemmer av samfunnet som bærer den tyngste byrden . Å holde elevene utenfor skolen er en alvorlig urettferdighet.

Å holde disse tiltakene på plass til en vaksine er tilgjengelig, vil forårsake uopprettelig skade, og de underprivilegerte blir uforholdsmessig skadet.

Heldigvis vokser vår forståelse av viruset. Vi vet at sårbarhet for død fra COVID-19 er mer enn tusen ganger høyere hos eldre og svake enn de unge.

For barn er COVID-19 faktisk mindre farlig enn mange andre skader, inkludert influensa.

Når immuniteten bygger opp i befolkningen, faller risikoen for smitte for alle – inkludert de utsatte -.

Vi vet at alle populasjoner til slutt vil oppnå flokkimmunitet – dvs. det punktet hvor frekvensen av nye infeksjoner er stabil – og at dette kan bli hjulpet av (men ikke er avhengig av) en vaksine.

Målet vårt bør derfor være å minimere dødelighet og sosial skade til vi når flokkens immunitet.

Den mest medfølende tilnærmingen som balanserer risikoen og fordelene ved å oppnå flokkimmunitet, er å la de som har minimal dødsrisiko leve sine liv normalt å bygge opp immunitet mot viruset gjennom naturlig infeksjon, samtidig som de bedre beskytter de som er høyest Fare. Vi kaller dette Fokusert beskyttelse.

Å vedta tiltak for å beskytte de utsatte bør være det sentrale målet for folkehelsemessige tiltak på COVID-19.

Som eksempel skal sykehjem bruke ansatte med ervervet immunitet og utføre hyppige PCR-tester av annet personale og alle besøkende.

Rotasjon av personalet bør minimeres. Pensjonister som bor hjemme, bør få dagligvarer og andre nødvendigheter levert hjem til dem. Når det er mulig, bør de møte familiemedlemmer utenfor i stedet for inne.

En omfattende og detaljert liste over tiltak, inkludert tilnærminger til flergenerasjonshusholdninger, kan implementeres, og ligger godt innenfor folkehelsepersonellets omfang og evne.

De som ikke er sårbare, bør umiddelbart få lov til å gjenoppta livet som normalt.

Enkle hygienetiltak, som håndvask og å være hjemme når man er syk, bør praktiseres av alle for å redusere flokkens immunitetsterskel.

Skoler og universiteter bør være åpne for personlig undervisning. Fritidsaktiviteter, som sport, bør gjenopptas. Unge voksne med lav risiko bør jobbe normalt, snarere enn hjemmefra.

Restauranter og andre virksomheter bør åpne. Kunst, musikk, sport og andre kulturelle aktiviteter bør gjenopptas.

Mennesker som er mer utsatt kan delta hvis de ønsker det, mens samfunnet som helhet nyter beskyttelsen de sårbare blir gitt av de som har bygget opp flokkimmunitet.

Leger For Sannhet Saksøker Nederland

Leger for sannhet saksøker Nederland

Elke De Klerk, grunnleggeren av Leger for sannhet i Nederland, dukket nylig opp sammen med flere andre leger fra forskjellige nasjoner for å kunngjøre at de saksøkte Nederland for deres handlinger relatert til COVID, som de sier har forårsaket stor skade.

Dr. Klerk kommenterte:

Jeg vil slå fast at vi ikke har medisinsk pandemi eller epidemi. Vi uttaler også at COVID-19 ikke skal være lenger på liste A, fordi vi nå vet at det er et vanlig influensavirus.

Vi starter også en rettssak mot Nederland for å bringe dette inn med en stor gruppe leger og en veldig stor gruppe sykepleiere også, fordi vi har kontakt med 87 000 sykepleiere som ikke vil ha vaksinen som forberedes for oss. .

Panikken er forårsaket av disse falske positive PCR-testene. 89 til 94% av disse PCR-testene er falske positive. De tester ikke for COVID-19.

Leger må slutte å se på testene. La oss gå tilbake til klinikkene og fakta.

Lytt til kommentarene til Dr. Klerk:

Det er mange flere av disse “Leger for sannhet” rundt om i verden.

Ifølge Dr. James Fetzer fra Principia Scientific International er det over 500 leger i Tyskland kalt ‘Doctors for Information’ som nylig kom med en sjokkerende uttalelse under en nasjonal pressekonferanse og uttalte:

‘Corona-panikken er et skuespill. Det er en svindel. En svindel. Det er på høy tid at vi forstår at vi er midt i en global kriminalitet. ‘

Ifølge Dr. Fetzer:

Denne store gruppen medisinske eksperter publiserer en medisinsk avis på 500 000 eksemplarer hver uke, for å informere publikum om den massive feilinformasjonen i vanlige medier.

De organiserer også masseprotester i Europa, som den 29. august 2020 hvor 12 millioner mennesker meldte seg og flere millioner faktisk møtte opp.

Hvorfor sier disse 500+ legene at pandemien er en global forbrytelse? Hva vet de, som vi ikke gjør?

Planlagt pandemisk protest i Berlin 1

Dr. Fetzer uttalte også at i Spania kom en gruppe på 600 leger, også kalt ‘Leger for sannheten’, med en lignende uttalelse som de tyske legene gjorde under en pressekonferanse.

Han fortsetter med å skrive :

Tyskland og Spania er bare to eksempler. Lignende store grupper på hundrevis av medisinske eksperter finnes i land over hele verden.

I USA støttes en dokumentar kalt PLANDEMIC , som avslører COVID-19 som en kriminell operasjon, av over 27 000 leger!

Hvorfor sier disse tusenvis av medisinske fagpersoner over hele verden at pandemien er en forbrytelse? Hvilken informasjon har de tilgang til, som vi ikke får fra vanlige medier?

Jeg inviterer deg til å se på følgende fakta med et åpent sinn og deretter komme til dine egne konklusjoner …

Les hele artikkelen her .

Når Slutter Amerikanerne Å Lytte Til Anthony Fauci Og Andre Karriere-Politiske “Leger” Som Ikke Engang Behandler Pasienter?

Anthony Fauci Nih Bakgrunn Arrest 2

Her i USA har Frontline Doctors avslørt den kriminelle oppførselen til Anthony Fauci, en karriere-politiker som bærer tittelen “Dr.” og hans forsøk på å diskreditere hydroksyklorokin, som hundrevis av leger har vitnet om å kurere COVID-pasienter i forbindelse med sink og et antibiotikum.

Mange av disse legene rapporterer en 100% kursrate for COVID-pasienter som bruker dette FDA-godkjente legemidlet og COVID-protokollen.

Selv president Trump har fjernet Fauci fra sin Coronavirus-innsatsstyrke, men han får fortsatt god lufttid i bedriftsmediene.

Jeg overdriver IKKE når jeg uttaler at Anthony Fauci skal arresteres på syne, prøves for en domstol av en jury av sine jevnaldrende, og hvis han blir funnet skyldig i massedrap, bør han dømmes til dødsstraff.

Og likevel er dette mannen bedriftsmediene hovedsakelig bruker for å overbevise den amerikanske offentligheten om å adlyde alle de tyranniske COVID-mandatene som har ødelagt økonomien vår, drept millioner over hele verden, skadet og terrorisert de fleste av våre barn for livet ved å tvinge dem til å bruke masker og ikke samles på skoler eller andre offentlige steder.

Vil Amerika noen gang våkne og slå av propaganda-tankekontrollenhetene i hjemmene deres kalt “fjernsyn”?

Vil den amerikanske offentligheten noen gang komme til å innse at det nasjonale valget til USAs president ikke er noe annet enn et mediesirkus for å avlede oppmerksomheten fra de reelle problemene vår nasjon står overfor akkurat nå, og at ingen av kandidatene har løsninger, eller til og med om de gjorde, de er maktesløse til å implementere dem fordi de begge er en del av den samme kilden som kalles “sumpen?”

Joe Biden er en karriere-politiker som ikke har gjort noe i karrieren for å løse noen av disse problemene, og det ser ut til at sønnen hans blir utsatt for å være en pedofil med en veldig korrupt historie.

President Trump, derimot, er en del av Wall Street Millionaires som faktisk styrer landet, og han har gjort mer for å overføre Amerikas rikdom til vennene sine i Big Pharma enn sannsynligvis alle de tidligere administrasjonene satt sammen.

Amerikas politikere er en del av problemet, IKKE løsningen!

Det eneste håpet for Amerika på dette tidspunktet er amerikanere. Spørsmålene vi står overfor er moralske spørsmål, og kampen er ikke mellom politiske ideologier, men den evige kampen mellom godt og ondt.

Hvis amerikanere vil redde nasjonen sin, må de reddes selv først, fordi intet politisk system vil fungere uten en moralsk befolkning; en moralsk befolkning som begynner å motstå ondskap!Matmangel Rammer Kina: Det Er ‘Ikke … Nok Fersk Mat Å Gå Rundt’Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Over 30 000 helseeksperter signerer erklæring mot Covid 19 lockdowns

KORONAVIRUS

30 000+ Helseeksperter Signerer Erklæring Mot Covid-19 Lockdowns

HAFHAF19. Oktober 2020

Dr. David Nabarro Who

KORONAVIRUSNYHETER

Selv WHO-Tjenestemenn Innrømmer Nå At Lockdown Er Ekstreme Politikker Med Katastrofale Resultater

HAFHAF18. Oktober 2020

Onkel av barn syk fra Verizon 5g Tower ved siden av hjemmet kjemper tilbake

5G FARERINSPIRASJONNYHETER

Uncle Of Children Sick From Verizon 5G Tower Next To Home Fights Back

HAFHAF18. Oktober 2020

Covidian Cult Mass Conformity to a Psychotic Official Narrative

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

The Covidian Cult: Mass Conformity To A Psychotic Official Narrative

HAFHAF18. Oktober 2020

Legg igjen en kommentar